Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

λουλουδιρα οντως πολυ συγκινητικο

λιγο ελειψε να βαλω τα κλαματα

την βγαλαμε μαρια-ειρηνη ειχα ταξει να παρει δευτερο ονομα της αγιας ειρηνης κ μεσα στο σεπτεμβρη θα ερουμε να κοινωνησουμε στο μοναστηρι της

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εννοείται Χρύσα πως θα ακούς τον γιατρό σου!!!

και εγώ ήμουν στο τσακ να τις κάνω τις εξετάσεις και μάλιστα ο γιατρός μου μου πρότεινε ένα συνάδελφό του που ασχολείται αν ήθελα, αλλά όλη η ιστορία των εξετάσεων και αναμονή αποτελεσμάτων κτλ. μου προκάλεσε τόσο στρες και άγχος που κόντεψα να μείνω...δεν μπορούσα να ηρεμήσω , οπότε τελικά αποφάσισα να μείνω στον γιατρό μου και να ακολουθησω προληπτική αγωγή.

αν δεν πιάσει ...τι να πω...βλέπουμε μετά τι θα κάνουμε..

αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι αν σκεφτήκατε να κάνεις και ηπαρίνες μαζί με τη θεραπεία σου , σε περίπτωση που δημιουργείς θρομβώσεις στην εγκυμοσύνη..δεν είμαι γιατρός (αν και ο άντρας μου με κοροιδεύει και μου λεει θα σκίσουν τα πτυχία τους οι γιατροι:D:D:D), απλά από αυτά που διαβάζω και εγώ η κακομοίρα;););););)

sosad εχεις δικιο με τις εξετασεις και εγω ειχα τρελαθει!οι περοσσοτερες απο αυτες θελουν αρκετο χρονο για να βγουν και αυτο που τρελαινε ηταν η αναμονη!και τωρα παλι περιμενουμε τις ιστολογικες του τελευταιου εμβρυου!μας ειπαν σε τρεις βδομαδες περασε η 1μιση!:shock:

ολα θα πανε καλα!θα πιασει αυτη τη φορα!;)

για αυτο που μου λες με τις ηπαρινες δεν μου ειπε τιποτα ο γιατρος μου και δεν ξερω τι ειναι!εχω κανει εξεταση θρομβοφιλιας και ειναι καλη και εχω κανει εξεταση για προδιαθεση θρομβοφιλιας στην εγκυμοσυνη οταν ημουν εγκυος τη τελευταια φορα και ηταν επισης καλη αλλα παρολα αυτα χτυπουσα ενεσουλες innohep!

και μενα ο αντρας μου μου λεει οτι εχω βγαλει το πανεπιστημιο του internet!τι να κανουμε!ξαχνουμε!οτι βρησκω ρωταω το γιατρο και μου ειπε και αυτος κοψε το internet γιατι θα τρελαθεις!:tongue:

adnihor εγω επερνα φιλισιν οταν ημουν εγκυος!αλλα εχω διαβασει οτι το φιλισιν κανει καλυτερη δουλεια οταν το περνουμε ενα τριμηνο τουλαχιστον πριν την εγκυμοσυνη!θα ρωτησω το γιατρο μου και αν ειναι θα το ξεκινησω.:D

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

adnihor εγω επερνα φιλισιν οταν ημουν εγκυος!αλλα εχω διαβασει οτι το φιλισιν κανει καλυτερη δουλεια οταν το περνουμε ενα τριμηνο τουλαχιστον πριν την εγκυμοσυνη!θα ρωτησω το γιατρο μου και αν ειναι θα το ξεκινησω.:D

το γραφω κ στην προηγουμενη σελιδα οτι κ γω 3 μηνες επρεπε να το παρω πριν εγω ομως εμεινα εγκυος στις μερες που το ξεκινησα παλινδρομησε κ δεν το σταματησα καθολου κ 5 μηνες μετα που εμεινα εγκυος ημουν καλυμενη μαζι με το φιλισιν επερνα κ νευρομπιον ρωτα τον γιατρο σου γιαυτο!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλησπερα κι απο μενα!Σημερα γυρισα απο το εξοχικο μετα απο 2 βδομαδες και ξεκινω τις ετοιμασιες για την βαφτιση της μικρης που ειναι την επομενη κυριακη.

Διαβασα με γρηγορη ματια τα νεα σας...

Δομνινα συλληπητηρια για την μαμα σου.

Γκαστρουλες χαιρομαι πολυ πολυ ολες ειστε μια χαρα!

Λουλουδιρα γελασα απιστευτα με την περιγραφη για τρυπηματα! Μια απο τα ιδια κι εγω, μονο που δεν ξεφουσκωσα πηρα 20 κιλα η χοντρη και ακομη πολεμαω να τα χασω!!!

Αθηνα να σε ρωτησω! Ειχα κι εγω αντιδραστικη υπογλυκαιμια πριν την εγκυμοσυνη και εμφανισα διαβητη κυησης και εκανα ινσουλινη απο την 5η εβδομαδα. Τωρα θηλαζω.

Γνωριζεις αν η αντισταση στην ινσουλινη προκαλει υπογλυκαιμιες? εαν ναι μηππως πρεπει να επισκεφτω εναν διαβητολογο και να παρω κανενα glucophage μπας και με βοηθησει και στην απωλεια των κιλων! Με παρακολουθουσε ο Ζ.....ς και δεν με μου ειχε αναφερει τιποτα για αντισταση στην ινσουλινη. Αν ειναι καλος ο δικος σου στειλε μου με πμ τα στοιχεια του!

Καλησπερα christy στην εγκυμοσυνη ειχα πολλες υπογλυκαιμιες μετα τιποτα βεβαια απο την ωρα που δεν εκανα τιποτα γιατι ειχα παιδευτει πολυ με ολα αυτα με αφησε να ηρεμησω!!!καλο θα ητανε να σε δει ενας γιατρος μετρηση γλυκοζιλιωμενης καμπυλη ινσουλινης και καμπυλη σακχαρου εχεις κανει εκτος εγκυμοσυνης να δεις τι γινεται????επισης παιζουν ρολο και οι πολυκυστικες οωθηκες εγω εχω συνδρομο πολυκυστικων οωθηκων!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλημερα κοριτσια!

κριστη μου με το καλο η βαπτηση της μπεμπας σου εμεις την βαπτησαμε ανημερα της παναγιας

βρε θηριο ακομα θηλαζεις?εγω δεν ειχα σχεδον καθολου γαλα κ θηλασα δυο μηνες κ οχι αποκλειστηκα το προσπαθησα οσο μπορουσα αλλα το στηθος μου ουτε καν ειχε μεγαλωσει

Η δικια μου εχει βυζοεξερτηση! Ειδικα τωρα που βγαζει δοντια και ζοριζεται κρεμεται απο το στηθος μου σαν σκουλαρικι! και να θελω να αποθηλασω δεν με αφηνει! Το βραδυ σηκωνεται καθε 3 ωρες για να θηλασει. Πως να σου σταματησει????? Και δεν φταιει ο θηλασμος που ξυπναει, εκανα πειραμα και με ξενο γαλα. Ηπιε 200μλ ξενο και σε 3 ωρες ηταν παλι ξυπνια!

Να σας ζησει η νεοφωτιστη! και εγω Ειρηνη θα την βγαλω!

Christy28 καλωςήρθες από τις διακοπές!!Με το καλό το όνομα στη μπέμπα σου!!!!Σε εμένα είναι νωρίς ακόμα αλλά τους 2,5 μήνες που προηγηθηκαν της εγκυμοσυνης και επαιρνα μεσημερι βραδυ glucophage με σωστή διατροφή παντα , εχασα 6 κιλά και τώρα με την εγκυμοσύνη και την ινσουλινη άλλα 6!!!Εχω γίνει σα σκιάχτρο!!Οσοι έχουν καιρό να με δουνε τρομάζουν!!!!Δε μπορώ να φάω τίποτα περα από το διαιτολόγιο γιατί αμέσως ανεβαινει το ατιμο!!!Χτες εφαγα μια μικρή βανίλια φρουτο που ηταν και ψιλοξινό και εφτασα 1,80!!!οσο για την ερώτηση σου ξέρω πολύ καλά οτι η αντίσταση στην ινσουλίνη προκαλεί υπογλυκαιμία γιατί το πάγκρεας εκκρινει ινσουλινη που δε τη δεχονται τα κύτταρα και έτσι δίνει εντολή να εκκριθει και αλλη ποσοτητα παραπανισια με συνεπεια την υπογλυκαιμια!!Σιγουρα να πας σε ενδοκρινολογο διαβητολογο!Ο Ζ.. είναι άριστος διαβητολόγος αλλά ααπό οτι έχω καταλάβει περισσότερο για διαβήτη τύπου 1 και ινσουλινοεξαρτώμενους !Οταν πρόκειται για διαταραχές πχ αντίσταση ή από πολυκυστικές όπως εγώ πρέπει να ειναι ενδοκρινολόγος πρώτα!Το glucophage είναι άριστο φάρμακο οταν συνοδευεται με διατροφή!!Εμενα με βοηθησε και να χάσω κιλά και προπάντων στη καλή ωορρηξία!!!

Αν εχεις να μου συστησεις κανενα στειλε μου πμ! πρεπει να παω να το κοιταξω, μετα την βαπτιση οπωσδηποτε! Η ενδοκρινολογος που με παρακολουθουσε για τον θυρεοειδη με προσβαλε για τα κιλα μου, με αποτελεσμα να την παρω απο φοβο και να μην ξαναπηγαινω μετα την γεννα!

Καλησπερα christy στην εγκυμοσυνη ειχα πολλες υπογλυκαιμιες μετα τιποτα βεβαια απο την ωρα που δεν εκανα τιποτα γιατι ειχα παιδευτει πολυ με ολα αυτα με αφησε να ηρεμησω!!!καλο θα ητανε να σε δει ενας γιατρος μετρηση γλυκοζιλιωμενης καμπυλη ινσουλινης και καμπυλη σακχαρου εχεις κανει εκτος εγκυμοσυνης να δεις τι γινεται????επισης παιζουν ρολο και οι πολυκυστικες οωθηκες εγω εχω συνδρομο πολυκυστικων οωθηκων!!!

Κι εγω μια απο τα ιδια θεωρω. Εχω αστατη περιοδο, τριχοφυια στο προσωπο, αντιδραστικη υπογλυκαιμια εκτος εγκυμοσυνης και παλαιοτερα οι ωοθηκες μου ειχαν εικονα πολυκυστικων αλλα μετα απο χρονια αντισυλλιπτηκων δεν φαινεται κατι πλεον. Εαν μπορεις να μου συστησεις εναν καλο ενδοκρινολογο στειλε μου πμ.

Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα..

Κρίστυ μου σ' ευχαριστώ για τη σκέψη σου και τα λόγια σου.. Με το καλό να βαφτίσετε την τσαπερδόνα την βυζοεξαρτώμενη...

Σε όλες τις εγκυούλες θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που σας συμβαίνει αυτό το θαύμα.. Η δική μου περίπτωση είναι ιδιαιτέρως δύσκολη και φυσιολογικά δεν βλέπω να μας πετυχαίνει ποτέ.. έτσι αναγκαστικά θα περιμένω λιγάκι μέχρι τον Φλεβάρη..

Ο ήλιος ανατέλλει καθημερινά.. γιατί να μην μείνουμε κι εμείς έγκυες μέχρι τέλους;

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

να μαι κι εγώ.. Περιμένω να τελειώσει ο Αύγουστος να έχω μπει στον έκτο να είμαι λίγο πιο ήσυχη.. μετά θα περιμένω να φύγει ο Σεπτέμβριος να μπω στον έβδομο και έτσι θα κυλήσει... Ελπίζω! Ομαλά και ήσυχα!!

Σας φιλώ και εύχομαι σε όλες μας να πάνε τα πράγματα όπως τα επιθυμούμε!!!

Γεια σας και απο εμας. Καναμε την β επιπεδου και ολα καλα. Η μπουμπου ειναι πολυ ζωηρουλα και κλοτσα ολη την ωρα. Το βαρος μας ειναι 450 γρ. δηλαδη ολα καλα. Εχω αρχισει να κοιταζω ιντερνετικα μαγαζια με ρουχαλακια και τετοια. Ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι τελους.

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα..

Κρίστυ μου σ' ευχαριστώ για τη σκέψη σου και τα λόγια σου.. Με το καλό να βαφτίσετε την τσαπερδόνα την βυζοεξαρτώμενη...

Σε όλες τις εγκυούλες θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που σας συμβαίνει αυτό το θαύμα.. Η δική μου περίπτωση είναι ιδιαιτέρως δύσκολη και φυσιολογικά δεν βλέπω να μας πετυχαίνει ποτέ.. έτσι αναγκαστικά θα περιμένω λιγάκι μέχρι τον Φλεβάρη..

Ο ήλιος ανατέλλει καθημερινά.. γιατί να μην μείνουμε κι εμείς έγκυες μέχρι τέλους;

Σας φιλώ!

Δομνινάκι διάβαζα ένα βιβλίο συγκλονιστικό χτες που μου έλυσε πολλές απορίες όπως γιατί μας συμβαίνουν απανώτα χτυπήματα !Λοιπόν όλες οι στενοχώριες έχουν σκοπό να δυναμώνουν τη ψυχή μας και να μας κανουν πιο ώριμους , πιο δυνατούς , πιο ανθρώπινους, πιο συμπονετικούς!!!Ολα τα κοριτσια εδώ μέσα έχουμε περάσει πολλά και για αυτό νοιώθουμε η μία την άλλη!Ειτε αποβολές είναι είτε εγκυμοσύνες λυπόμαστε και χαιρόμαστε αντιστοιχα όλες μαζί !!!Δεν πρέπει ποτέ να χάνουμε τη πίστη μας έστω και αν ανθρώπινα κάποια στιγμή φοβηθούμε!!Τα αδύνατα για τους ανθρώπους είναι παιχνιδάκι για το Θεό!!!Να είσαι σίγουρη λοιπόν οτι θα μείνεις έγκυος και μπορεί και φυσιολογικά!!!Ολα τα μπορεί ο Θεός!!!Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι αν τα καταφέρω αυτή τη φορά θα είναι αποκλειστικά από τη πίστη μου και τη Παναγία!!Τη δύναμη την έχουμε εμείς και μας τη δίνει ο Θεός!!Συγνώμη αν σε κούρασα αλλά το ένοιωσα βαθειά να στο πω γιατί καταλαβαίνω οτι είσαι δυνατό κορίτσι!!!Φιλιά πολλά!!!!

Επίσης tountsaki και blue velvet απολαύστε την εγκυμοσύνη σας και ειναι παραπάνω από σίγουρο οτι όλα θα κυλήσουν καλά!!Τέρμα το άγχος!!!Μόνο σιγουριά!!!!Αφήστε το άγχος για μένα που είμαι στην αρχή!!!!!!!Φιλάκια

Louloudira μου σ' ευχαριστώ πολύ που μπήκες στο κόπο να μοιραστείς μαζί μας αυτά που διάβασες. Όντως έτσι, είναι.. κι εγώ το πιστεύω ότι τα χτυπήματα στη ζωή μας μας δυναμώνουν και μας πεισμώνουν περισσότερο.. Απλά εγώ προσωπικά έχω χτυπηθεί πάρα πολύ στη ζωή μου... και νομίζω ότι παραείμαι σκληρή..

Τέλος πάντων.. όσο ζω ελπίζω.. και ελπίζω να ζήσω κι εγώ πολύ σύντομα τη χαρά της εγκυμοσύνης..

Χαίρομαι πάντως πολύ για όλες σας..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινάκι διάβαζα ένα βιβλίο συγκλονιστικό χτες που μου έλυσε πολλές απορίες όπως γιατί μας συμβαίνουν απανώτα χτυπήματα !Λοιπόν όλες οι στενοχώριες έχουν σκοπό να δυναμώνουν τη ψυχή μας και να μας κανουν πιο ώριμους , πιο δυνατούς , πιο ανθρώπινους, πιο συμπονετικούς!!!Ολα τα κοριτσια εδώ μέσα έχουμε περάσει πολλά και για αυτό νοιώθουμε η μία την άλλη!Ειτε αποβολές είναι είτε εγκυμοσύνες λυπόμαστε και χαιρόμαστε αντιστοιχα όλες μαζί !!!Δεν πρέπει ποτέ να χάνουμε τη πίστη μας έστω και αν ανθρώπινα κάποια στιγμή φοβηθούμε!!Τα αδύνατα για τους ανθρώπους είναι παιχνιδάκι για το Θεό!!!Να είσαι σίγουρη λοιπόν οτι θα μείνεις έγκυος και μπορεί και φυσιολογικά!!!Ολα τα μπορεί ο Θεός!!!Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι αν τα καταφέρω αυτή τη φορά θα είναι αποκλειστικά από τη πίστη μου και τη Παναγία!!Τη δύναμη την έχουμε εμείς και μας τη δίνει ο Θεός!!Συγνώμη αν σε κούρασα αλλά το ένοιωσα βαθειά να στο πω γιατί καταλαβαίνω οτι είσαι δυνατό κορίτσι!!!Φιλιά πολλά!!!!

Επίσης tountsaki και blue velvet απολαύστε την εγκυμοσύνη σας και ειναι παραπάνω από σίγουρο οτι όλα θα κυλήσουν καλά!!Τέρμα το άγχος!!!Μόνο σιγουριά!!!!Αφήστε το άγχος για μένα που είμαι στην αρχή!!!!!!!Φιλάκια

Louloudira μου τι ομορφα λογια!ετσι ειναι τα απανοτα χτυπηματα μας δυναμωνουν!και οταν θελεις κατι πολυ ολες οι ατυχιες ολα τα εμποδια που μπορει να βρουμε στο δρομο μας μας πεισμωνουν ακομα πιο πολυ!και δεν μπορει ο Θεος θα μας βοηθησει!και εγω πολλες φορες σκεφτομαι γιατι δεν με λυπαται;;;αλλα μετα λεω οτι Αυτος ξερει καλυτερα και οτι θα υπαρχει καποιος λογος που δεν εγινα ακομα μανουλα!ισως τον καταλαβουμε οταν κρατησουμε στα χερια μας αυτο το πρωτο μωρακι!τοτε σιγουρα θα πουμε αξιζε η αναμονη και χαλαλι οσα περασαμε!απλα δεν μπορω να μην φοβαμαι!τρεμω για την επομενη φορα!αλλα ταυτοχρονα ανυπομονω να προσπαθησω παλι!

Τα δικα μου νεα ειναι οτι δεν εγινε ο καρυοτυπος του εμβρυου γιατι δεν βρεθηκαν χοριακες λαχνες!μαλλον δεν προλαβαμε και χαθηκαν με το αιμα!οι υπολοιπες ιστολογικες βγηκαν και απο οτι μου ειπαν τηλεφωνικα ειναι οκ αλλα αυριο θα τις δει ο γιατρος μου και θα μου πει!τωρα... 1 Σεπτεμβριου εχω ραντεβου με τον ανοσολογο για να μιλησουμε και να συνεχισουμε!να αρχιδουμε δηλ απο την αρχη!

Με κουραζει πολυ η αναμονη!θελω να γινουν ολα πιο γρηγορα!αλλα δεν ειναι στο χερι μου και αυτο με τρελαινει!θελω να κλεισω τα ματια και να τα ανοιξω την στιγμη που... θα γενναω!ποτε θα ερθει αυτη η στιγμη!!!ελπιζω να μην αργησει πολυ!

Σας καταλαβαινω ολες οπως ξερω οτι και εσεις καταλαβαινεται εμενα!και ευχομαι σε ολες να πανε ολα τελεια την επομενη φορα!και αυτη η φορα να μην αργησει καθολου!

xDoop3.png

pcDup3.png

Λουλουδίρα πραγματικά πολύ όμορφα τα λόγια σου!και πολύ αληθινά!

Δομνίνα και χρύσα, ότι και να συμβαίνει δεν πρέπει να χάνεται η ελπίδα ποτέ, ούτε και η πίστη, θα μας συμβούν και καλά πράγματα, δεν μπορεί, μετά την καταιγίδα πάντα βγαίνει ο ήλιος και κάποιες φορές μαζί με το ουράνιο τόξο!!!!!!!!:D:D:D

HDfQp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά και γω συγκινήθηκα όταν διαβασα αυτά τα λογια γιατί μίλησαν στη ψυχή μου και θεωρώ μας ταιρίάζουν!!!Είναι λογια ένός ιερέα και κάθε βράδυ διαβάζω και με ηρεμούν πολύ!!Οπως λέει και αυτός είναι φυσικό σαν άνθρωποι να αγχωθούμε πχ όπως οταν ο Ιησούς πριν κάνει οτ θαυμα που έδωσε πνοή σε ενα κοριτσάκι που πέθανε, καθως τον οδηγούσε ο πατέρας στο σπίτι του ειπαν αργησες πεθανε το κοριτσάκι σου!!Οσο και αν πίστευε ο καημένος ήταν δυνατόν να μη πεθάνει από το άγχος του?Είναι φυσικό να έχουμε αγωνία και μάλιστα αν έχουμε αίμα όπως εγώ !!Το Σάββατο τα χρειαστηκα γιατι δε σταματαγε για κανα 3ωρο όλο τσουρ τσουρ !!Πάει λέω αυτό ήταν!!1Μετά νευρίασα και λέω κάτσε ρε πριν μάθω το τελεσίδικο (φτου φτου) θα έχω πίστη!!Διαβασα τη παράκληση της Αγίας Αννας(μετά απο προτροπή του ιερέα που σας έλεγα πιο πάνω ο οποίος ήρθε για ομιλίες στη πολη μου ) και΄ένοιωσα τόσο δύναμη και σταμάτησε και το αίμα!Δε ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά και άλλες φορές οταν τη διαβάζω κατι μικροπονίδια σταματανε!!!!Η Αγία Αννα που εμεινε έγκυος μετα από χρόνια στειρώσεως έκανε τη Παναγίτσα μας και μας νοιώθει!!!!Απειρες γυναικες έκαναν παιδιά μετα από επίσκεψη του αντρα τους στο Αγιο Ορος στη μονή της μετα από προσκυνημα της εικόνας της και κάποιου κανόνα!!!!Η πίστη δίνει δύναμη στη ψυχή και ηρεμία στο σώμα!!!!σας ζάλισα με τη φιλοσοφία μου αλλά ήθελα να σας το πω!!!Οταν καταφέρουμε να κάνουμε επιτέλους μωράκι θα γίνουμε οι καλύτερες μανούλες με τόσο κόπο που θα το χουμε αποκτήσει!!!!!Φιλάκια

δομνίνα ξέρω πόσο έχεις ταλαιπωρηθει και ειδικά το τελευταίο καιρό και καταλαβαίνω οτι έγινες σκληρή!!απεξω όμως !!!Μέσα είσαι μαλακούλα!!!!Οταν απέβαλλα πρωτη φορά τα διδυμάκια μου έμεινα μια βδομαδα στο νοσοκομείο σε αθλια κατάσταση χωρις να τύχει να κοιταχτω στο καθρέπτη!!!Οταν κατα τύχη κοιτάχτηκα τρόμαξα τόσο πολύ!Εβλεπα τον εαυτό μου και δε τον γνωρισα!!!τα ματια μου ήταν τόσο κενά και ψυχρα και το πρόσωπο χλωμό !!!Αυτή η αδεια ψυχή με συγκλόνισε τόσο που τωρα 6 χρόνια μετα δε τη ξεχνάω αυτή την εικόνα!!Ομως δυνάμωσε απλώς δεν χάνεται η ψυχή με τον καιρό ξαναπροσπαθεις και ζεσταινεται πάλι!!Αλλά χρωσταμε στη ζωή και δε πρεπει να αφηνουμε να περνάει έτσι!Ωσπου να έρθει η κατάλληλη ώρα να προσπαθησουμε παλι πρέπει να εχει ξαναζεσταθει η ψυχούλα μας πρώτα!!!Το άγχος την αναστατωνει όπως και τις ορμόνες μας!!!Ετσι λοιπόν sosad , xrusa ,δομνινάκι οταν έρθει η κατάλληλη ώρα όλα θα γίνουν!!!!

δομνίνα ξέρω πόσο έχεις ταλαιπωρηθει και ειδικά το τελευταίο καιρό και καταλαβαίνω οτι έγινες σκληρή!!απεξω όμως !!!Μέσα είσαι μαλακούλα!!!!Οταν απέβαλλα πρωτη φορά τα διδυμάκια μου έμεινα μια βδομαδα στο νοσοκομείο σε αθλια κατάσταση χωρις να τύχει να κοιταχτω στο καθρέπτη!!!Οταν κατα τύχη κοιτάχτηκα τρόμαξα τόσο πολύ!Εβλεπα τον εαυτό μου και δε τον γνωρισα!!!τα ματια μου ήταν τόσο κενά και ψυχρα και το πρόσωπο χλωμό !!!Αυτή η αδεια ψυχή με συγκλόνισε τόσο που τωρα 6 χρόνια μετα δε τη ξεχνάω αυτή την εικόνα!!Ομως δυνάμωσε απλώς δεν χάνεται η ψυχή με τον καιρό ξαναπροσπαθεις και ζεσταινεται πάλι!!Αλλά χρωσταμε στη ζωή και δε πρεπει να αφηνουμε να περνάει έτσι!Ωσπου να έρθει η κατάλληλη ώρα να προσπαθησουμε παλι πρέπει να εχει ξαναζεσταθει η ψυχούλα μας πρώτα!!!Το άγχος την αναστατωνει όπως και τις ορμόνες μας!!!Ετσι λοιπόν sosad , xrusa ,δομνινάκι οταν έρθει η κατάλληλη ώρα όλα θα γίνουν!!!!

Αχ ρε louloudira μου εχουμε περασει πολλα!και εγω θυμαμαι αυτη την τελευταια φορα!ημουν τοσο απογοητευμενη που ευχηθηκα να μην ξυπνησω ποτε απο την ναρκωση!την ιδια στιγμη ομως το μετανιωσα και φοβηθηκα τοσο πολυ!οχι για μενα αλλα για τον αντρουλη μου!δεν του αξιζει ειπα αυτο!εδω θα μεινω μαζι του και θα το παλεψουμε μεχρι να τα καταφερουμε!ελπιζω να μην αργησει πολυ αυτη η καταλληλη ωρα!

Οταν μπορεσεις και αν θελεις καποια στιγμη πες μου και εσυ την ιστορια σου!Απο οτι καταλαβαινω εισαι και εσυ ταλαιπωρημενη!ολα ομως θα γινουν!αυτο ειναι σιγουρο!λιγο υπομονη χρειαζεται!και την εχουμε δεν θα το βαλουμε κατω!ετσι δεν ειναι;;;

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...