Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ξύπνησα αποφασισμένη:shock:

τέλος η απαισιοδοξία, τέλος η υποτονικότητα!

θα μπω δυναμικά στο παιχνίδι, δεν φοβάμαι πια!!!

ότι είναι να γίνει ας γίνει, και αν ξαναμείνω έγκυος 10 φορές και παλινδρομήσει και τις 10 που θα μου πάει, η 11η μπορεί να είναι η τυχερή.

δεν το ξαναβάζω κάτω!

από χθες με έχει πεθάνει η κοιλιά μου, και έχω τρομερή αιμοραγία, αλλά το χαίρομαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:γιατί σκέφτομαι ότι ξεκίνησε ένας καινούριος κύκλος;);)

έχω και αδειούλα και το άλλο Σάββατο γίνομαι και νονά!!!

όλα καλά θα πάνε, το λέω και το πιστεύω:D:D:D

Αθηνούλα έχεις δίκιο, η θετική σκέψη μετράει!!!

Πένυ μου, θα έρθει και η δική μας ώρα να ακούσουμε καρδούλες και να φουσκώσουμε, είμαι σίγουρη!!!!

Ετσι σε θέλω!!!!! Εγώ γενικά είμαι πολύ αισιοδοξο ατομο.Ετσι σκεφτομαι και εγώ καποια στιγμή θα μου κατσει που θα παει...

Παντα αξια να είσαι και να βαφτίσεις πολλά παιδάκια σου ευχομαι!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!Γραφω πρωτη φορα στο θεματακι σας!Θελω να γραψω και εγω την πονεμενη μου ιστορια!Ειμαι και εγω απο τις κοπελες αυτες που ταλαιπωρουνται για να γινουν μανουλες!Πριν ενα χρονο περιπου εμεινα πρωτη φορα εγκυος αλλα ηταν βιοχημικη!μετα 2 μιση μηνες ξαναμενω αλλα γυρω στις 7 εβδομαδες παλινδρομει!μετα 2μιση μηνες ξαναμενω και παλι γυρω στις 7 εβδομαδες τα ιδια!Αρχισαμε εξετασεις ανοσοποιητικες και βρηκαμε 3 προβληματακια!1.μειωμενη αλλοανοσος προστασια 2.θετικα ΑΝΑ και 3.ομοζυγοτια (στον αντρα μου).Ο ανοσολογος μας ειπε πως θα πρεπει να ξεκινησουμε μια θεραπεια προληπτικη και οταν με το καλο ξαναμεινω θα συνεχισουμε και στην εγκυμοσυνη θεραπεια και ολα θα πανε τελεια.εγω ομως ημουν ηδη εγκυος και δεν το ηξερα!μολις εμαθα ξεκινησαμε αμεσως τη θεραπεια αλλα μας ειπε οτι αφου δεν καναμε την θεραπεια κανονικα θα εχουμε αγωνια!αυτη τη φορα φτασαμε στις 10 εβδομαδες αλλα παλι παλινδρομησε!πριν 12 μερες!τωρα περιμενω τα αποτελεσματα απο την ιστολογικη!με εχει φαει η αγωνια!Αυτη η αναμονη με σκοτωνει!θελω να περασει ο καιρος να βγουν τα αποτελεσματα να κανουμε την θεραπεια σωστα απο την αρχη και ολα πανε καλα γιατι εχω αρχησει να κουραζομαι!δεν θα το βαλω κατω και θα τα καταφερω αλλα εχω κουραστει ψυχολογικα!γιατι να ειναι τοσο δυσκολο!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Γεια σας κοριτσια!Γραφω πρωτη φορα στο θεματακι σας!Θελω να γραψω και εγω την πονεμενη μου ιστορια!Ειμαι και εγω απο τις κοπελες αυτες που ταλαιπωρουνται για να γινουν μανουλες!Πριν ενα χρονο περιπου εμεινα πρωτη φορα εγκυος αλλα ηταν βιοχημικη!μετα 2 μιση μηνες ξαναμενω αλλα γυρω στις 7 εβδομαδες παλινδρομει!μετα 2μιση μηνες ξαναμενω και παλι γυρω στις 7 εβδομαδες τα ιδια!Αρχισαμε εξετασεις ανοσοποιητικες και βρηκαμε 3 προβληματακια!1.μειωμενη αλλοανοσος προστασια 2.θετικα ΑΝΑ και 3.ομοζυγοτια (στον αντρα μου).Ο ανοσολογος μας ειπε πως θα πρεπει να ξεκινησουμε μια θεραπεια προληπτικη και οταν με το καλο ξαναμεινω θα συνεχισουμε και στην εγκυμοσυνη θεραπεια και ολα θα πανε τελεια.εγω ομως ημουν ηδη εγκυος και δεν το ηξερα!μολις εμαθα ξεκινησαμε αμεσως τη θεραπεια αλλα μας ειπε οτι αφου δεν καναμε την θεραπεια κανονικα θα εχουμε αγωνια!αυτη τη φορα φτασαμε στις 10 εβδομαδες αλλα παλι παλινδρομησε!πριν 12 μερες!τωρα περιμενω τα αποτελεσματα απο την ιστολογικη!με εχει φαει η αγωνια!Αυτη η αναμονη με σκοτωνει!θελω να περασει ο καιρος να βγουν τα αποτελεσματα να κανουμε την θεραπεια σωστα απο την αρχη και ολα πανε καλα γιατι εχω αρχησει να κουραζομαι!δεν θα το βαλω κατω και θα τα καταφερω αλλα εχω κουραστει ψυχολογικα!γιατι να ειναι τοσο δυσκολο!

Γεια σου Χρυσα μου είμαι η Πενυ και τον Μαιο παλινδρόμησε και το δικο μου μωρακι. Το θετικό για την ψυχολογία μου ειναι ότι έχω ήδη ένα αγορακι 3,5 ετων. Δεν ξερω τι σημαινουν τα προβλήματα που εγραψες και να σου πω την αλήθεια καλυτερα. Δεν μου αρέσει να σκαλίζω τα πράγματα γιατί μετά βάζω διαφορα με το μυαλό μου . Παντως όταν εκανα την απόξεση ο γιατρός μου είπε σε καμια περίπτωση να μην το επιχειρήσουμε πριν τους 4 μηνες γιατί υπάρχουν αυξημενες πιθανότητες να παλινδρομήσει ξανα. Μηπως λεω εγώ ,μήπως ήταν λόγω του ότι έμεινες πολύ σύντομα εγκυος ξανα και δεν είχε προλάβει να ηρεμησει η μητρα σου?

Από ψυχολογικής πλευράς το εχω περάσει και εγώ και όλα τα κορίτσια εδώ μεσα και ξερουμε πόσο δύκολο είναι. Απλά δώσε χρόνο στον εαυτό σου και ο καιρός θα τα γιατρέψει όλα. Τίποτα δεν θα ξεχαστεί απλά θαμπορείς να το βλεπεις πιο ψύχραιμα.

Αν διαβάσεις τις ιστορίες και των υπόλοιπων κοριτσιών θα καταλάβεις πως όλες ΣΙΓΟΥΡΑ μας περιμένει ένα μωρακι καπου εκει εξω!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γειά σου Χρύσα, καλως ήρθες...

Να σου πω την αλήθεια είχα διαβάσει την ιστορία σου στο άλλο θεματάκι που έγραφες και ήμουν πολύ αισιόδοξη που έβλεπα να προχωράει η εγκυμοσύνη σου..Λυπάμαι πολύ που το ξαναπέρασες, να ξέρεις πως όλεςοι κοπέλες εδώ έχουν βιώσει μια και περισσότερες παλλινδρομήσεις και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα.

εγώ πριν δύο μήνες είχα την δεύτερη παλίνδρομη και στην αρχή το πήρα πολύ κατάκαρδα, δεν μπορούσα να πιστέψω πως το έπαθα εγώ για δεύτερη φορά,

είναι και αυτες οι αποξέσεις που κάνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

παρόλα αυτά όσο περνάει ο καιρός η ψυχολογία μου ανεβαίνει, θα ξεκινήσουμε καινούριες προσπάθειες, θα τις απολάυσουμε, θα κάνουμε και κανένα ταξιδάκι να περνάει ο καιρός, θα απολαύσουμε και την ησυχία στο σπίτι όσο δεν υπάρχει ακόμα το μπεμπέ;););)θα κάνουμε σ@ξ@κι στο πλυντήριο, στην κουζίνα και όπου αλλού θέλουμε:tongue::tongue::tongue::tongue: και κάποια στιγμή θα έρθει και το πολυπόθητο!!!

το ξέρω ότι πονάς, αλλά η ζωή μας περνάει και δεν την καταλαβαίνουμε γιατί κολλάει το μυαλό μας...

σκέφτομαι ότι από τον Δεκέμβριο που έμεινα έγκυος μέχρι και πριν λίγες μέρες δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου, εκτός από λίγες στιγμές ανεμελιάς...κρίμα δεν είναι??? και εγώ το 81 είμαι γεννημένη και τον ιούνιο 5 μέρες πριν την απόξεση έκλεισα τα 30 πιστεύοντας ότι τα 31 θα με βρούν μανούλα...ε, δεν έκατσε, δεν πειράζει..ας είναι και αργότερα..την υγεία μας να έχουμε και τους αντρούληδές μας που μας στηρίζουν και μας αγαπάνε και όλα καλά:D:D:D

αχ, σήμερα με έπιασε λογοδιάρροια κορίτσια...σταματήστε με καλέ!!!!!!!!11

HDfQp3.png

Επίσης ξέχασα να σου πω, εγώ δεν έκανα ανοσολογικές εξετάσεις, ο γιατρός μου δεν πιστεύει στην θεραπεία με τις ενέσεις (από ότι κατάλαβα πολλοί γιατροί διαφωνουν σχετικά με αυτό το θέμα), έκανα μόνο έλεγχο για την πήξη του αίματος και για το ζάχαρο και βγήκαν όλα καλά, οπότε δεν ξέρουμε τι έφταιξε..

πάντως όταν ξαναμείνω θα ξεκινήσω αμέσως προληπτικά ενέσεις ηπαρίνης που είναι για τις θρομβόσεις στο αίμα και θα δούμε..

άλλες εξετάσεις εκτός από ανοσολογικές έκανες?

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Καλωςήρθες στη παρέα Χρύσα!!!Μετά τα άσχημα έρχονται τα όμορφα πρέπει να χουμε πίστη και να μη χάνουμε την ελπίδα!!!Οσο για εξετάσεις θεωρώ οτι οι σημαντικότερες ειναι της θρομβοφιλίας , ανατομικά προβληματα μήτρας, μικρόβια, ορμονικές πχ πολυκυστικές , αρύθμιστο σάκχαρο, θυρεοειδής και σε μεγαλο ποσοστο χρωμοσωμικές ανωμαλίες!!!Τα θετικά ΑΝΑ που λες αντιμετωπίζονται με κορτιζόνη νομίζω αλλά σκεφτομαι και λεω οτι τα άλλα προβληματα ειναι σε ποσοστα περιπου 20πλάσια να κάνουν αποβολές και αυτά τα ανοσολογικα 1 % να τα χεις οπότε ψαχνεις πρώτα τα πιο πιθανα!!!Μπορεί να κανω και λάθος αλλά παιρνω παραδειγμα απο μενα που εκανα του κοσμου τις εξετάσεις και στο τέλος σίγουρα προβλημα είχα με το αρρυθμιστο σάκχαρο!!Ευχομαι να σας πάνε όλα καλά και χαίρομαι που βλέπω αισιοδοξία στο forum!!!Δώστε του να καταλάβει sosad !!!Και πάντα άξια να είσαι!!Πάντως εγώ το Μαιο βάφτισα και μετά εμεινα έγκυος ηταν γουρλού η βαφτιστήρα μου και η ευλογία από το μυστήριο!!Και penny φτάνει το αδερφάκι του γιου σου είμαι σίγουρη!!!!!Εχω μια αισιοδοξία σήμερα!!!!Μαλλον φταίει και το duphalac!!!xaxaxa!!!Πείστηκα ρε κορίτσια πως η θετική σκέψη βοηθάει και παρόλο που άρχισα με προβλήματα δε με πήρε από κάτω!!!!Ο επιμένων νικά!!!!Φιλάκια

Κοριτσια ευχαριστω για το θερμο σας καλοσορισμα!Θελω να σας πω οτι εχω κανει ολες τις εξετασεις που επρεπε πριν τις ανοσολογικες δηλ για θυρεοειδη, για μικροβια, για θρομβοφιλια,για σακχαρο και ειναι ολες καλες πολυκυστηκες δεν εχω ουτε ανατομικα προβληματα καρυοτυπο καναμε και οι δυο και ειναι ενταξει!τα προβληματα βρεθηκαν στις ανοσολογικες.Τα ΑΝΑ που ηταν θετικα οταν ημουν εγκυος επερνα κορτιζονη και τωρα η εξεταση βγηκε αρνητικη!Τωρα περιμενουμε τον καρυοτυπο αυτου του εμβρυου και ολες τις ιστολικες του για ναδουμε και απο κει τι γινετε!

sosad εμενα ο γιατρος μου πιστευει στις εξετασεις τις ανοσολογικες και ετσι ακολουθησα τις οδηγιες του!Εκτος απο αυτο η μεγαλη μου η αδερφη ειχε το ιδιο προβλημα και εκανε τη θεραπεια και εχει τωρα δυο παιδακια!ωποτε δεν εχω λογο να αμφιβαλω και δεν εχω να χασω τιποτα.Εχεις δικιο οι αποξεσεις ειναι κατι πολυ ασχημο!χαιρομαι που εισαι τοσο αισιοδοξη γιατι ετσι πρεπει!Θα γινουμε μανουλες αυτο ειναι σιγουρο και εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερω αλλα ειμαι και πολυ ανυπομονη!εγω 22/07 εκλεισα τα 30 και η αποξεση εγινε 16 μερες μετα!τι να κανουμε δεν ερχονται ολα οπως τα θελουμε!

Πενυ μου εσυ εχεις ενα παιδακι και για αυτο δεν πρεπει να σκεφτεσαι οτι εχεις καποιο προβλημα!ηταν ενα τυχαιο γεγονος και δεν θα ξαναγινει!δεν ηθελα να σε ανχωσω συγνωμη!και εγω παλια διαβαζα ιστοριες αλλων κοριτσιων και φοβομουνα αλλα τελικα καταλαβα οτι καθε περιπτωση ειναι μοναδικη και δεν πρεπει να τις συγκρινουμε!

Σας ευχαριστω πολυ ολες!ετσι παρεουλα περναει πιο ευκολα ο καιρος και περνουμε θαρρος η μια απο την αλλη!

φιλακια!;)

xDoop3.png

pcDup3.png

!δεν ηθελα να σε ανχωσω συγνωμη!και εγω παλια διαβαζα ιστοριες αλλων κοριτσιων και φοβομουνα αλλα τελικα καταλαβα οτι καθε περιπτωση ειναι μοναδικη και δεν πρεπει να τις συγκρινουμε!

Σας ευχαριστω πολυ ολες!ετσι παρεουλα περναει πιο ευκολα ο καιρος και περνουμε θαρρος η μια απο την αλλη!

φιλακια!;)

Δεν με αγχωσες καλέ απλά ήθελα να σου πω ότι όλα αυτά μου ακουγονται κινεζικα ακριβώς επειδή ποτέ δεν το έχω ψαξει παραπέρα. Αφού να φανταστεις και καριοτυπο που μου είπαν αν ηθελα να κανω δεν το έκανα για καθαρά ψυχολογικους λόγους. Με μανα νοσοκομα 20 χρόνια στην γυναικολογική στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έμαθα όλες επιπλοκές που μπορεί να χει μια εγκυμοσύνη. Δεν θέλω άλλο ΣΩΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!χαχαχα

Τελικα όλες της ίδιας ηλικίας ειμαστε!!Και εγώ εκλεισα τα 30 στις 20/07!!

Ελατε βρε κορίτσια εμεις τα καρκινάκια είμαστε θετικά άτομα!!!

Ολα καλα θα πανε!!!!

Πολλα φιλιά!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπερα κι απο μενα!Σημερα γυρισα απο το εξοχικο μετα απο 2 βδομαδες και ξεκινω τις ετοιμασιες για την βαφτιση της μικρης που ειναι την επομενη κυριακη.

Διαβασα με γρηγορη ματια τα νεα σας...

Δομνινα συλληπητηρια για την μαμα σου.

Γκαστρουλες χαιρομαι πολυ πολυ ολες ειστε μια χαρα!

Λουλουδιρα γελασα απιστευτα με την περιγραφη για τρυπηματα! Μια απο τα ιδια κι εγω, μονο που δεν ξεφουσκωσα πηρα 20 κιλα η χοντρη και ακομη πολεμαω να τα χασω!!!

Αθηνα να σε ρωτησω! Ειχα κι εγω αντιδραστικη υπογλυκαιμια πριν την εγκυμοσυνη και εμφανισα διαβητη κυησης και εκανα ινσουλινη απο την 5η εβδομαδα. Τωρα θηλαζω.

Γνωριζεις αν η αντισταση στην ινσουλινη προκαλει υπογλυκαιμιες? εαν ναι μηππως πρεπει να επισκεφτω εναν διαβητολογο και να παρω κανενα glucophage μπας και με βοηθησει και στην απωλεια των κιλων! Με παρακολουθουσε ο Ζ.....ς και δεν με μου ειχε αναφερει τιποτα για αντισταση στην ινσουλινη. Αν ειναι καλος ο δικος σου στειλε μου με πμ τα στοιχεια του!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Δεν με αγχωσες καλέ απλά ήθελα να σου πω ότι όλα αυτά μου ακουγονται κινεζικα ακριβώς επειδή ποτέ δεν το έχω ψαξει παραπέρα. Αφού να φανταστεις και καριοτυπο που μου είπαν αν ηθελα να κανω δεν το έκανα για καθαρά ψυχολογικους λόγους. Με μανα νοσοκομα 20 χρόνια στην γυναικολογική στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έμαθα όλες επιπλοκές που μπορεί να χει μια εγκυμοσύνη. Δεν θέλω άλλο ΣΩΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!χαχαχα

Τελικα όλες της ίδιας ηλικίας ειμαστε!!Και εγώ εκλεισα τα 30 στις 20/07!!

Ελατε βρε κορίτσια εμεις τα καρκινάκια είμαστε θετικά άτομα!!!

Ολα καλα θα πανε!!!!

Πολλα φιλιά!!!

Ετσι ακριβως!Ειμαστε θετικα ατομα!Αλλα και ευαισθητα!Αλλα και με υπομονη και για αυτο θα επιμενουμε και θα τα καταφερουμε!;)

Φιλακια!

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα!Σημερα γυρισα απο το εξοχικο μετα απο 2 βδομαδες και ξεκινω τις ετοιμασιες για την βαφτιση της μικρης που ειναι την επομενη κυριακη.

Λουλουδιρα γελασα απιστευτα με την περιγραφη για τρυπηματα! Μια απο τα ιδια κι εγω, μονο που δεν ξεφουσκωσα πηρα 20 κιλα η χοντρη και ακομη πολεμαω να τα χασω!!!

Αθηνα να σε ρωτησω! Ειχα κι εγω αντιδραστικη υπογλυκαιμια πριν την εγκυμοσυνη και εμφανισα διαβητη κυησης και εκανα ινσουλινη απο την 5η εβδομαδα. Τωρα θηλαζω.

Γνωριζεις αν η αντισταση στην ινσουλινη προκαλει υπογλυκαιμιες? εαν ναι μηππως πρεπει να επισκεφτω εναν διαβητολογο και να παρω κανενα glucophage μπας και με βοηθησει και στην απωλεια των κιλων! Με παρακολουθουσε ο Ζ.....ς και δεν με μου ειχε αναφερει τιποτα για αντισταση στην ινσουλινη. Αν ειναι καλος ο δικος σου στειλε μου με πμ τα στοιχεια του!

καλημερα κοριτσια!

κριστη μου με το καλο η βαπτηση της μπεμπας σου εμεις την βαπτησαμε ανημερα της παναγιας

βρε θηριο ακομα θηλαζεις?εγω δεν ειχα σχεδον καθολου γαλα κ θηλασα δυο μηνες κ οχι αποκλειστηκα το προσπαθησα οσο μπορουσα αλλα το στηθος μου ουτε καν ειχε μεγαλωσει

τουντσακι,βελβετακι κ λουλουδιρα ετσι μπραβο χαιρομαι οταν μπαινω κ διαβαζω τα νεα σας

στα υπολοιπα κοριτσια να πω υπομονη ολες εδω μεσα λιγο πολυ τα ιδια εχουμε περασει κ γω ειχα μια βιοχημικη μια αυτοματη μια παλινδρομη κ στην μαρια μου ειχα διδυμα κ το ενα δεν προχωρησε βγηκε ομως μια τσαπερδονα που δεν με αφηνει σε χλωρο κλαρι

να πω οτι απο οκτωμβρη θα ξαναβαλω μπροστα μην ξεχασει ο οργανισμος κ τραβιεμαι κανα 2-3 χρονια ξανα

αρχισα φιλισιν νευρομπιον απο τωρα

χρυσα ουτε ο δικος μου τα πιστευε τα αντιπατρικα κ δεν το εψαξα καθολου αλλα εγω βρηκα προβλημα στην θρομβοφιλια κ γενικα πριν βαλω μπροστα για μωρο επρεπε ενα 3 μηνα να περνω φιλισιν σε πολυ υψιλες δοσεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Εννοείται Χρύσα πως θα ακούς τον γιατρό σου!!!

και εγώ ήμουν στο τσακ να τις κάνω τις εξετάσεις και μάλιστα ο γιατρός μου μου πρότεινε ένα συνάδελφό του που ασχολείται αν ήθελα, αλλά όλη η ιστορία των εξετάσεων και αναμονή αποτελεσμάτων κτλ. μου προκάλεσε τόσο στρες και άγχος που κόντεψα να μείνω...δεν μπορούσα να ηρεμήσω , οπότε τελικά αποφάσισα να μείνω στον γιατρό μου και να ακολουθησω προληπτική αγωγή.

αν δεν πιάσει ...τι να πω...βλέπουμε μετά τι θα κάνουμε..

αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι αν σκεφτήκατε να κάνεις και ηπαρίνες μαζί με τη θεραπεία σου , σε περίπτωση που δημιουργείς θρομβώσεις στην εγκυμοσύνη..δεν είμαι γιατρός (αν και ο άντρας μου με κοροιδεύει και μου λεει θα σκίσουν τα πτυχία τους οι γιατροι:D:D:D), απλά από αυτά που διαβάζω και εγώ η κακομοίρα;););););)

HDfQp3.png

καλημερα κοριτσια!

κριστη μου με το καλο η βαπτηση της μπεμπας σου εμεις την βαπτησαμε ανημερα της παναγιας

βρε θηριο ακομα θηλαζεις?εγω δεν ειχα σχεδον καθολου γαλα κ θηλασα δυο μηνες κ οχι αποκλειστηκα το προσπαθησα οσο μπορουσα αλλα το στηθος μου ουτε καν ειχε μεγαλωσει

τουντσακι,βελβετακι κ λουλουδιρα ετσι μπραβο χαιρομαι οταν μπαινω κ διαβαζω τα νεα σας

στα υπολοιπα κοριτσια να πω υπομονη ολες εδω μεσα λιγο πολυ τα ιδια εχουμε περασει κ γω ειχα μια βιοχημικη μια αυτοματη μια παλινδρομη κ στην μαρια μου ειχα διδυμα κ το ενα δεν προχωρησε βγηκε ομως μια τσαπερδονα που δεν με αφηνει σε χλωρο κλαρι

να πω οτι απο οκτωμβρη θα ξαναβαλω μπροστα μην ξεχασει ο οργανισμος κ τραβιεμαι κανα 2-3 χρονια ξανα

αρχισα φιλισιν νευρομπιον απο τωρα

χρυσα ουτε ο δικος μου τα πιστευε τα αντιπατρικα κ δεν το εψαξα καθολου αλλα εγω βρηκα προβλημα στην θρομβοφιλια κ γενικα πριν βαλω μπροστα για μωρο επρεπε ενα 3 μηνα να περνω φιλισιν σε πολυ υψιλες δοσεις

Καλημέρα!!!να σας ζήσει η μικρή!!!

άντε με το καλό και το αδερφάκι της:D:D:D

HDfQp3.png

Christy28 καλωςήρθες από τις διακοπές!!Με το καλό το όνομα στη μπέμπα σου!!!!Σε εμένα είναι νωρίς ακόμα αλλά τους 2,5 μήνες που προηγηθηκαν της εγκυμοσυνης και επαιρνα μεσημερι βραδυ glucophage με σωστή διατροφή παντα , εχασα 6 κιλά και τώρα με την εγκυμοσύνη και την ινσουλινη άλλα 6!!!Εχω γίνει σα σκιάχτρο!!Οσοι έχουν καιρό να με δουνε τρομάζουν!!!!Δε μπορώ να φάω τίποτα περα από το διαιτολόγιο γιατί αμέσως ανεβαινει το ατιμο!!!Χτες εφαγα μια μικρή βανίλια φρουτο που ηταν και ψιλοξινό και εφτασα 1,80!!!οσο για την ερώτηση σου ξέρω πολύ καλά οτι η αντίσταση στην ινσουλίνη προκαλεί υπογλυκαιμία γιατί το πάγκρεας εκκρινει ινσουλινη που δε τη δεχονται τα κύτταρα και έτσι δίνει εντολή να εκκριθει και αλλη ποσοτητα παραπανισια με συνεπεια την υπογλυκαιμια!!Σιγουρα να πας σε ενδοκρινολογο διαβητολογο!Ο Ζ.. είναι άριστος διαβητολόγος αλλά ααπό οτι έχω καταλάβει περισσότερο για διαβήτη τύπου 1 και ινσουλινοεξαρτώμενους !Οταν πρόκειται για διαταραχές πχ αντίσταση ή από πολυκυστικές όπως εγώ πρέπει να ειναι ενδοκρινολόγος πρώτα!Το glucophage είναι άριστο φάρμακο οταν συνοδευεται με διατροφή!!Εμενα με βοηθησε και να χάσω κιλά και προπάντων στη καλή ωορρηξία!!!

Adnihor να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!Τι καλά που βαπτίστηκε τη μέρα της Παναγίτσας και Μαρία !!!Πολύ συγκινητικό!!!

Sosad ήρθε καιρός να αλλάξεις ψευδώνυμο!!!Τι θα έλεγες για happymood???Να σου φέρει και γούρι!!

Φιλάκια και καλημέρα σε όλες!!!

Καλημέρα!!!να σας ζήσει η μικρή!!!

άντε με το καλό και το αδερφάκι της:D:D:D

ευχαριστω πολυ. για να δουμε θα μας κατσει αδερφακι?να πω την αληθεια μου τοθελω πολυ αλλα να μην ειμαι αχαριστη ο θεουλης μου χαρισε μια κορη που αλλαξε το νοημα της ζωης μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...