Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

mariaefi είναι χωρίς αμφιβολία κοριτσάκι. Έκανα λήψη τροφοβλάστη, δηλαδή εξέταση χρωμοσωμάτων μετά την αυχενική γι αυτό το ξέρω σίγουρα.

Δομνίνα καλώς ήρθες! Σε κάποιο χωριό της Μάνης που λες μου είχαν κάνει προξενιό ένα καλοκαίρι. Ο γαμπρός είχε πολλά βόδια και ο αδερφός μου αναρωτιόταν αφού είχε τόσα βόδια, εμένα τι με ήθελε; :-)

Λουλουδίρα μας τι νέα έχουμε; Όλα καλά είναι εεε;

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά.

louloudira ελπίζω η αιμοραγία να σταμάτησε και να είσαι μια χαρούλα με το σποράκι σου,

touns το ίδιο και για σένα, ελπίζω να είναι όλα καλά,

εγώ γύρισα χθες, όλα καλά στην Τήνο, άναψα κεράκια για όλες μας,

αλλά βρε κορίτσια δεν ξέρω, το πρωί του δεκαπεντάυγουστου ξύπνησα πολύ χάλια γιατί είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν πάλι έγκυος και πήγα στον γιατρό και είχε παλινδρομήσει και αυτό...το πως ένιωσα, τι να σας πω, σαν να το έπαθα στα αλήθεια, με δάκρυα ξύπνησα...

λέτε να είναι οιωνός???

σαν να μου έλεγε η μεγαλόχαρη ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδί...πολύ στενοχωρέθηκα, αφήστε τα..

HDfQp3.png

Κοριτσάκια μου γεια σας και από μένα!!!!!Ευτυχώς στη γιορτή μου άκουσα καλά νέα!!!Η καρδούλα χτυπούσε τέλεια και ούτε αποκόλληση δεν φάνηκε!!!Χάρηκα αλλά μου φάνηκε και παράξενο!!Τι ήταν αυτό το αίμα?Επίσης είχα 2 μέρες και ένα ψετοαίμα σαν της περιόδου και σταμάτησε και αυτό!!!Χτες πήγα τουαλέτα και ζορίστηκα λίγο (4 μέρες είχα να πάω!!!!!!!)και να 2 σταγόνες φρέσκο φρέσκο!!!Ευτυχώς μόνο αυτό!!!!Με λίγα λόγια ησυχία δεν έχω!!!!Ρεαλιστικά δε πάω καλά αλλά το χω βάλει πείσμα αυτή τη φορά και ελπίζω να με βοήθησει η Παναγία να κάνει το θαύμα της!!!!!!Τόσες περιπτώσεις έχουμε ακούσει και στο τέλος τα καταφέρνουν!!!!!

Βρε sosad μην στενοχωριέσαι με τα όνειρα!!!Απλά αφου έχουμε στο μυαλό μας όλο τα άσχημα τέτοια βλέπουμε!!!Ολα θα πάνε καλά να σκεφτομαστε θετικά οτι και να γίνεται!!!

Tountsaki μου γλυκό... αν είχε ευοδωθεί εκείνο το προξενιό θα περνούσες ζάχαρη στη Μάνη... το πολύ πολύ να ήσουν στο πόδι από το πρωί μέχρι το βράδυ (λόγω βοδιών πάντα) αλλά στο τέλος της μέρας θα σε ξεκούραζε ο βοϊδοκτήμονας.... πλάκα πλάκα είναι τέλειο μέρος η Μάνη.. ότι πρέπει για ξεκούραση και χαλάρωση..

Louloudira είδες που πάνε όλα τέλεια; μπορεί να ήταν οι μέρες που κανονικά θα αδιαθετούσες και γι' αυτό να είδες αυτή την ψευτοπερίοδο..

Sosad έχει δίκιο η Louloudira... αφού αυτό έχεις συνεχώς στο μυαλό σου λογικό είναι να το βλέπεις και στον ύπνο σου.. και μην ξανακούσω χαζομάρες τύπου "δεν θα κάνω ποτέ παιδί".. στη σημερινή εποχή όλα γίνονται..

Είμαι η Δομνίνα και είμαι καλά!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου, τα θερμά μου συλλυπητήρια για τη μανούλα σου. Ξεκουράστηκε. Εκεί ψηλά που είναι θα σε προσέχει και θα σε καμαρώνει.

Λουλουδίρα μου, χάρηκα πολύ για την εγκυμοσύνη σου. Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά, κι ας υπάρχουν αναποδιές.

Στα υπόλοιπα κοριτσάκια στέλνω πολλά φιλιά.

Διαφημίσεις

μπραβο Λουλουδιρα! πολυ χαιρομαι που ακουσες την καρδουλα! μαλλον ψευτοπεριοδος ειναι κ δεν ξερω αν ξερεις αλλα δεν κανει να ζοριζεσαι για τουαλετα...ισως να πρεπει να προσεξεις την διατροφη σου για να μην εχεις τετοια θεματα(φαε συκα ειναι κ η εποχη)

Τουντσακι κοριτσακι εε?τελειααααααα!!!

Τι ωραία νέα που έχεις λουλουδίρα!!!

αχ, αυτές οι καρδούλες...το ωραιότερο τραγούδι δε συγκρίνεται με αυτή τη μελωδία...

εγώ σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μου ήρθαν τα πρώτα καφέ της περιόδου που σημαίνει ότι ο κύκλος μου επανήλθε κανονικότατα στους παλιούς του ρυθμούς!!!γιούπι!

λέμε με τον άντρα μου να μη πάρουμε προφυλάξεις μετά από αυτήν την περίοδο...όχι να κάνουμε εντατικές προσπάθειες, αλλά να το αφήσουμε στην τύχη..ακόμα δεν το αποφασίσαμε αλλά σαν σκέψη...

προσπαθώ βρε κορίτσια να βρω κάτι άλλο να απασχολίσω το μυαλό μου και όλο εκεί τριγυρίζει...έχετε καμία πρόταση?

δεν είμαι αγχωμένη αλλά όσο να ναι το έχω στο μυαλό μου..

είμαι καλά γιατρέ??????????:shock::shock::D:D

HDfQp3.png

μπραβο Λουλουδιρα! πολυ χαιρομαι που ακουσες την καρδουλα! μαλλον ψευτοπεριοδος ειναι κ δεν ξερω αν ξερεις αλλα δεν κανει να ζοριζεσαι για τουαλετα...ισως να πρεπει να προσεξεις την διατροφη σου για να μην εχεις τετοια θεματα(φαε συκα ειναι κ η εποχη)

Τουντσακι κοριτσακι εε?τελειααααααα!!!

To ιδιο θεμα με ροζακια καφετακια και κατι ψιλοκοκκινακια ειχα και εγω μεχρι και την δεκατη εβδομαδα. Εμφανιζονταν περισσοτερο μετα την τουαλετα.

Η λυση σε μενα ηταν τα ακτινιδια. Τρωγε ενα ακτινιδιο το πρωι και ενα το βραδακι, πριν πας για υπνο. Δεν εχεις ιδεα πως δουλευουν..... Επισης επερνα utrogestan με τις χουφτες και εμενα και πολλες ωρες ξαπλα στο κρεβατι. Μετα την 10η εβδομαδα ολα καλα.

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες!!!Ναι που λέτε καρδούλα ακουσα 2 φορές και τη δεύτερη χαρηκα πολύ περισσότερο γιατί ήταν μετά το αίμα και δεν ημουν αισιόδοξη!!!!Οποτε το ένοιωσα σα θαύμα!!!!Εκεινη τη φορά είχα λίγη ροή για 2-3 δευτερόλεπτα και 2 μικρά πηγματάκια και λέω αμάν πάει οπότε οταν πηγα της Παναγίας κιόλας να το δω και δεν ειδε η γιατρός ούτε αποκόλληση λέω έκανε το θαύμα της δεν εξη΄γείται αλλιώς!!!!!

Οσο για τη τουαλέτα αφήστε τα!!!!Δε μπορώ να φάω και τίποτα με το σάκχαρο!!!Εχω αρχίσει φουλ ινσουλίνη !!!(Με πιάνει νευρικό γέλιο ώρες ώρες μπούτι τρυπάω με ινσουλίνη, κοιλιά τρυπάω για αντιπηκτική, ποπό τρυπάω αραιά για proluton, τα ακροδάκτυλα μου τα κατατρυπάω για να μετράω το σάκχαρο εεεε στο τέλος θα άρχίσω να ξεφουσκώνω!!!!)Που να φάω και σύκο!!!Ακόμα το ρυθμίζω με τη διατροφή και ωσπου να δω τι μου το ανεβάζει ακριβώς αναγκαστικά πεινάωωωωω!!!Χτες έφαγα ενα activia με ακτινίδιο και στη 1 ώρα είχα 1,60!!!!!Δηλαδή και τα γλυκαντικά μου το ανεβάζουν !!!!Οποτε δε μπορώ να φάω , παιρνω και 600mg προγεστερόνη τη μέρα , δε πολυκινούμαι κιόλας αστα βράστα!!!!!!Πήρα γάλα Μαγνησίας αλλά τζίφος!!!Τι να δοκιμάσω άλλο?Πάντως ρε κορίτσια όσο σκέφτομαι τις άλλες εγκυμοσύνες και τι έτρωγα θα γινόταν πετιμέζι τα έμβρυα!!!!!!Βλέπεις δεν ειναι μόνο τα γλυκά αλλά και η ποσότητα του γεύματος!!!!!Αυτά λοιπόν φίλες μου ελπίζω οταν μπαίνω να βλέπω καλά νέα και να σας λέω και γω καλά νέα!!!!

Τελευταια λυση ειναι τα παιδικα υποθετακια γλυκερινης. Τα χρησιμοποιησα καποιες φορες τις δυσκολες μερες και απο το γραφειο του γιατρου μου ειχαν πει και το ντουλκολαξ το οποιο δεν πηρα ποτε. keep on walking Κοριτσι και ολα καλα θα πανε!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες!!!Ναι που λέτε καρδούλα ακουσα 2 φορές και τη δεύτερη χαρηκα πολύ περισσότερο γιατί ήταν μετά το αίμα και δεν ημουν αισιόδοξη!!!!Οποτε το ένοιωσα σα θαύμα!!!!Εκεινη τη φορά είχα λίγη ροή για 2-3 δευτερόλεπτα και 2 μικρά πηγματάκια και λέω αμάν πάει οπότε οταν πηγα της Παναγίας κιόλας να το δω και δεν ειδε η γιατρός ούτε αποκόλληση λέω έκανε το θαύμα της δεν εξη΄γείται αλλιώς!!!!!

Οσο για τη τουαλέτα αφήστε τα!!!!Δε μπορώ να φάω και τίποτα με το σάκχαρο!!!Εχω αρχίσει φουλ ινσουλίνη !!!(Με πιάνει νευρικό γέλιο ώρες ώρες μπούτι τρυπάω με ινσουλίνη, κοιλιά τρυπάω για αντιπηκτική, ποπό τρυπάω αραιά για proluton, τα ακροδάκτυλα μου τα κατατρυπάω για να μετράω το σάκχαρο εεεε στο τέλος θα άρχίσω να ξεφουσκώνω!!!!)Που να φάω και σύκο!!!Ακόμα το ρυθμίζω με τη διατροφή και ωσπου να δω τι μου το ανεβάζει ακριβώς αναγκαστικά πεινάωωωωω!!!Χτες έφαγα ενα activia με ακτινίδιο και στη 1 ώρα είχα 1,60!!!!!Δηλαδή και τα γλυκαντικά μου το ανεβάζουν !!!!Οποτε δε μπορώ να φάω , παιρνω και 600mg προγεστερόνη τη μέρα , δε πολυκινούμαι κιόλας αστα βράστα!!!!!!Πήρα γάλα Μαγνησίας αλλά τζίφος!!!Τι να δοκιμάσω άλλο?Πάντως ρε κορίτσια όσο σκέφτομαι τις άλλες εγκυμοσύνες και τι έτρωγα θα γινόταν πετιμέζι τα έμβρυα!!!!!!Βλέπεις δεν ειναι μόνο τα γλυκά αλλά και η ποσότητα του γεύματος!!!!!Αυτά λοιπόν φίλες μου ελπίζω οταν μπαίνω να βλέπω καλά νέα και να σας λέω και γω καλά νέα!!!!

Louloudira μη φοβασαι δεν θα ξεφουσκωσεις στο λεω εγω που τρυπιομουν καθε μερα σανκι εσενα!!λοιπον μπορεις να φας γιαουρτακι με χαμηλα λιπαρα και τιποτε αλλο μεσα επισης οταν θα εχεις διατροφη στα χερια σου εκει να δεις πεινα που θα πεσει με γραμμαρια θα τρως πχ 120 γρ.μοσχαρακι 2 κουταλιες της σουπας ρυζι η μιση κουπα μακαρονια 1 μετριο φρουτο 1 φετα ψωμι μαυρο και οοοοοση σαλατα θες αλλα με 2 κουταλακια του γλυκου λαδι αυτα ετρωγα εγω για μεσημερι το βραδυ ητανε η μιση ποσοτητα στο κρεας!!!!Δεν ξερω εαν σου το εχουνε πει απο την ωρα που θα κανεις την ινσουλινη μεσα σε 20 λεπτα πρεπει να εχεις τελειωσει το γευμα σου και η 1 ωρα για την μεταγευματικη μετρηση αρχιζει απο την πρωτη μπουκια!!!δεν ειναι τιποτα θα συνηθισεις ;);)

Το καλο ειναι οτι το σπορακι σου ειναι καλα η καρδουλα χτυπαει δυνατα οποτε ηρεμησε οσο μπορεις!!!

Αφου δεν μπορεις να πας τουαλετα υποθετα γλυκερινης ρωτα και τον γιατρο σου αλλα να μην ξαναζοριστεις δεν κανει!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τι ωραία νέα που έχεις λουλουδίρα!!!

αχ, αυτές οι καρδούλες...το ωραιότερο τραγούδι δε συγκρίνεται με αυτή τη μελωδία...

εγώ σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μου ήρθαν τα πρώτα καφέ της περιόδου που σημαίνει ότι ο κύκλος μου επανήλθε κανονικότατα στους παλιούς του ρυθμούς!!!γιούπι!

λέμε με τον άντρα μου να μη πάρουμε προφυλάξεις μετά από αυτήν την περίοδο...όχι να κάνουμε εντατικές προσπάθειες, αλλά να το αφήσουμε στην τύχη..ακόμα δεν το αποφασίσαμε αλλά σαν σκέψη...

προσπαθώ βρε κορίτσια να βρω κάτι άλλο να απασχολίσω το μυαλό μου και όλο εκεί τριγυρίζει...έχετε καμία πρόταση?

δεν είμαι αγχωμένη αλλά όσο να ναι το έχω στο μυαλό μου..

είμαι καλά γιατρέ??????????:shock::shock::D:D

Οχι δεν εισαι καλα χρειαζεσαι ιατρικη παρακολουθηση!!:tongue::D

Φυσικα και εισαι καλα λογικο ειναι να το σκεφτεσαι συνεχεια εγω θα ελεγα να ξεκινησετε με τη σκεψη και χωρις πολυ κοπο καθαρα για τη δικης σας απολαυση!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Γεια σας και απο μενα!!! Πως αναπτερρόνεται το ηθικό μου όταν μπαινω εδω μεσα και βλέπω να μιλάτε για κοιλιτσες με τα όποια μικροπροβλήματα!!! Καρδουλες να χτυπούν αναγούλες ακομα και τη δυσκοιλίοτητα χαρμοσυνη τη βλέπω!!!

sosad και εγώ έτσι είμαι τον τελευταίο καιρό.Πιανω τον εαυτό μου να μιλάει πολυ συχνά γι αυτό και να το σκεφτεται ακομα περισσότερο!!!

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!!!!!

Ενας μηνας ακομα!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ξύπνησα αποφασισμένη:shock:

τέλος η απαισιοδοξία, τέλος η υποτονικότητα!

θα μπω δυναμικά στο παιχνίδι, δεν φοβάμαι πια!!!

ότι είναι να γίνει ας γίνει, και αν ξαναμείνω έγκυος 10 φορές και παλινδρομήσει και τις 10 που θα μου πάει, η 11η μπορεί να είναι η τυχερή.

δεν το ξαναβάζω κάτω!

από χθες με έχει πεθάνει η κοιλιά μου, και έχω τρομερή αιμοραγία, αλλά το χαίρομαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:γιατί σκέφτομαι ότι ξεκίνησε ένας καινούριος κύκλος;);)

έχω και αδειούλα και το άλλο Σάββατο γίνομαι και νονά!!!

όλα καλά θα πάνε, το λέω και το πιστεύω:D:D:D

Αθηνούλα έχεις δίκιο, η θετική σκέψη μετράει!!!

Πένυ μου, θα έρθει και η δική μας ώρα να ακούσουμε καρδούλες και να φουσκώσουμε, είμαι σίγουρη!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...