Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ο πελαργός μου δεν προχωράει...:-(:-(:-( ξέρει καμία από τικεράκια?

αχ, σήμερα θα έμπεινα στον μήνα μου σύμφωνα με την πρώτη μου εγκυμοσύνη....είναι λίγο δύσκολη μέρα:-(:-(:-(

Δεν το πιστεύω πόσα έχουν γίνει από τον Δεκέμβριο που έμεινα για πρώτη φορά έγκυος μέχρι τώρα...Ελπίζω όλα να μείνουν στο παρελθόν και να μη ξαναγυρίσουν, πάω και στην Τήνο μεθαύριο, μήπως και μας βοηθήσει η Παναγίτσα, θα ανάψω και ένα κεράκι για όλα τα κορίτσια που προσπαθούν να γίνουν μανούλες, άντε κορίτσια μου μήπως και αλλάξει η τύχη μας...;)

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Δεν το πιστεύω πόσα έχουν γίνει από τον Δεκέμβριο που έμεινα για πρώτη φορά έγκυος μέχρι τώρα...Ελπίζω όλα να μείνουν στο παρελθόν και να μη ξαναγυρίσουν

Είναι σίγουρο αυτό!!!Τα άσχημα φεύγουν και έρχονται τα καλά!!!!

ο πελαργός μου δεν προχωράει...:-(:-(:-( ξέρει καμία από τικεράκια?

αχ, σήμερα θα έμπεινα στον μήνα μου σύμφωνα με την πρώτη μου εγκυμοσύνη....είναι λίγο δύσκολη μέρα:-(:-(:-(

Δεν το πιστεύω πόσα έχουν γίνει από τον Δεκέμβριο που έμεινα για πρώτη φορά έγκυος μέχρι τώρα...Ελπίζω όλα να μείνουν στο παρελθόν και να μη ξαναγυρίσουν, πάω και στην Τήνο μεθαύριο, μήπως και μας βοηθήσει η Παναγίτσα, θα ανάψω και ένα κεράκι για όλα τα κορίτσια που προσπαθούν να γίνουν μανούλες, άντε κορίτσια μου μήπως και αλλάξει η τύχη μας...;)

sosad μην ανησυχείς και όλες του χρόνου τέτοια μερα θα γράφουμε αγκαλια με τα ζουζουνια μας!!! Ειμαι σίγουρη!!!

Από τον επομενο μηνα θα χουμε πολλά να περιμενουμε οι δυο μας!!!Εγώ ήδη μετράω τον κυκλο μου μπας και βρω μια συχνότητα (αλλα που τόσο ασταθής που είναι...). Θα τα λέμε μεσω πμ. Θέλω να αποφύγω τις πολλές δηλώσεις αυτή τη φορά και επειδή γράφουν πολλοι φίλοι και συγγενεις εδώ μεσα θέλω να είμαι λιγο εγκρατής. Ξερεις με την κοιλιά φουσκα και θα τους λεω ότι παραφαγα χαχαχαχα

Στην Τηνο θα μπορέσεις να αναψεις και ένα κεράκι για μενα???

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τελικά πολλές είμαστε για σεπτέμβρη!!! Τέλεια! Άρα πολύ θετική ενέργεια.Να δείτε που αυτό το φθινόπωρο θα είναι το τυχερό.

sosad και εγώ θέλω....κεράκι...:D:D:D!

Άσχετο αλλά παρατήρησα ότι έχουμε περίπου ίδιες ημερομηνίες με τις παλίνδρομες ε;Να υποθέσω ότι την δεύτερη φορά έμεινες πολύ γρήγορα (και εγώ μετά από ένα μήνα). Καμιά φορά σκέφτομαι ότι μπορεί να επηρέασε και αυτό...:confused:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά, σας υπόσχομαι θα ανάψω για όλες κεράκι...με την βοήθεια της Παναγίτσας μας που ήταν κ αυτή μανούλα, ελπίζω ο Σεπτέμβρης να μας βρει όλες μαζί με θετικά τεστάκια στα χέρια και το 2012 με τα μωράκια μας στις αγκαλιές!

θα έχουμε πολλά να μοιραστούμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

stef μου μάλλον ταιριάζουμε στις παλλίνδρομες, η πρώτη μου απόξεση ήταν τέλος φεβρουαρίου και έμεινα έγκυος τον Μαίο μόλις ξεκινήσαμε προσπάθειες ξανα, και δεύτερη απόξεση 25 ιουνίου:-(

Να σου πω την αλήθεια πιστεύω πως δεν έπαιξε τόσο μεγάλο ρόλο το ότι έμεινα νωρίς, επειδή και εγώ ρώτησα τον γιατρό μου ΄γιατί ενώ στο πρώτο μωράκι ακούσαμε καρδούλα και παλινδρόμησε μετά, ενώ το δεύτερο όταν πήγα για υπέρηχο 7μιση εβδομάδων είχε ήδη αποροφηθεί από την μήτρα, μου είπε ότι πιθανόν να πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις, δηλ. την δεύτερη φορά θεωρεί ότι 99% ήταν χρωμοσωμικές ανωμαλίες, ενώ για την πρώτη δεν ξέρουμε τι έφταιξε.

Τι να πω...ήταν να γίνουν μάλλον..πάντως φοβάμαι απίστευτα για την επόμενη φορά..

HDfQp3.png

Ευχαριστώ Αθηνούλα!!!!Εγώ παίρνω 1 χάπι το μεσημέρι και 1 το βράδυ αλλά το πρωινό μου είναι στα όρια κατά μεσο ορο 95!!Προσέχω πολύ αλλά σήμερα μιας και ήταν 85 έφαγα 2 φετες ψωμί ολικής με λιγο βιτάμ και λίγο μαρμελάδα για διαβητικούς και μισό ποτήρι γάλα 2%!!!Μετρήθηκα μετά από 1,5 ώρα και είχα 200!!!!!!Το μεσημέρι θα το συζητήσω με τη γιατρό μου αλλά με βλέπω για ινσουλίνη από τώρα!!!Δε με πειράζει καθόλου το μόνο που θέλω είναι να μη κάνω κακό στο σποράκι με το σάκχαρο ή με τις υπογλυκαιμίες!!!Δηλαδή να μαι σίγουρη οτι πρεπει να κάνω ινσουλινη ή όχι!!!Αν μπορείς στείλε μου με πμ το όνομα του γιατρού σου να τον έχω υπόψη!!!Φιλάκια

:shock::shock::shock: ψωμι βουτυρο και μαρμελαδα???????οχι εμενα δεν με αφηνε να τα φαω ειχα μονο 1 τοστ για πρωινο με γαλα αλλα εγω δεν πινω γαλα και επειδη πεινουσα πολυ απλα εβαζα 2 φετες τυρι με χαμηλα λιπαρα!!!!και εμενα καποιες μερες ητανε στα ορια οι πρωινες μου μετρησεις!!!εγω εκανα υπογλυκαιμιες με την ινσουλινη αλλα ευτυχως το καταλαβαινα τον επερνα τηλεφωνο και με καθοδηγουσε!!!!οτι θα κανεις ινσουλινη ειναι το μονο σιγουρο επεισης να ξερεις οτι οταν θα ερθει με το καλο το μωρακι σου θα το κρατησουν για παρακολουθηση και επισης θα κανεις και 1 εξτρα εξεταση για το μωρο εαν βεβαια στο πει ο γιατρος σου εμενα με εβαλε!!!!περιμενω νεα σου απο την γιατρο και αμα θες στειλε μου και εσυ με πμ το ονομα της δικης σου!!!

Η εξεταση εδειξε κατι;Αν ναι,τι εκανες,κορτιζονη ή τιποτα;

Θα σου πω μονο οτι οταν πηγα εκει η πρωτη κουβεντα ητανε θα κανετε και τα εμβολια???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Loyloydira συγχαρητηρια!!

με το καλο να τον παρεις αγκαλιτσα!

ετσι ειχε γινι κ με εμενα νομιζα οτι αδιαθετησα κ τελικα αυτη την στιγμη εχω τον γιο μου διπλα μου!!

...τελικα συμβαινουν παντα κ καλα...!!!!!!!!!!!!!!!

Loyloydira συγχαρητηρια!!

με το καλο να τον παρεις αγκαλιτσα!

ετσι ειχε γινι κ με εμενα νομιζα οτι αδιαθετησα κ τελικα αυτη την στιγμη εχω τον γιο μου διπλα μου!!

...τελικα συμβαινουν παντα κ καλα...!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ !!!Μου δωσες κουράγιο γιατί να σου πω εγώ δε το πήρα ως καλό να χω ψευτοπερίοδο τη πρώτη μέρα!!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!Ν αζήσω και γω το θαύμα!!!

Διαφημίσεις

Ζωή σε σας Δομνίνα! Ξεκουράσου από τον δύσκολο χειμώνα που πέρασες και όλα θα πάνε όπως τα έχεις ονειρευτεί από δω και μπρος.

Εγώ δεν ξέρω τίποτα από αυτά που συζητάτε ώστε να μπω στην κουβέντα. Θα σας πω τα δικά μου. Πριν από 10 μέρες είδα αίμα και τα χρειάστηκα, αλλά τελικά όλα καλά πάνε. Διανύω τη δύσκολη περίοδο και κάθομαι στα καρφιά. Ελπίζω να περάσει χωρίς πρόβλημα. Αυτά! Φιλιά σε όλες και... είπαμε..!! Κανένα μπάνιο και για μένα εντάξει;

θα το ζησεις να εχεις πιστη στο μωρακι σου!!

στον εαυτο σου!!

εγω ειχα παει κ αγορασει κ σερβιετες θυμαστε κοριτσια που το ελεγα? ε αυτο ηταν τις χρησιμοποιησα πολυ πολυ αργοτερα!!

τουντσακι μου κατσε παιδι μου στο κρεβατι σου κ θα δεις δεν ειναι τιποτα 3 φορες ειχα δει αιμα κ μαλιστα την μια πολυ (τετοια εποχη περσι) αλλα να μου το θυμηθεις αγορι εχεις!!

θα το ζησεις να εχεις πιστη στο μωρακι σου!!

στον εαυτο σου!!

εγω ειχα παει κ αγορασει κ σερβιετες θυμαστε κοριτσια που το ελεγα? ε αυτο ηταν τις χρησιμοποιησα πολυ πολυ αργοτερα!!

τουντσακι μου κατσε παιδι μου στο κρεβατι σου κ θα δεις δεν ειναι τιποτα 3 φορες ειχα δει αιμα κ μαλιστα την μια πολυ (τετοια εποχη περσι) αλλα να μου το θυμηθεις αγορι εχεις!!

Ασχημα νέα κορίτσια!!!Είχα αιμορραγία σήμερα!!!!Χτες είχα σφιξίματα και φοβόμουν και σήμερα που ηρέμησα χωρίς να καταλάβω πως .......πάλι τα ίδια!!!Πολύ, αλλά λιγότερο από άλλες φορές!!!Ο Θεός να βάλει το χέρι του!!!Εγώ άρχισα κορτιζόνη και εχω σε αναμονη την ενεση ινσουλινης!!!Θα κάνω και proluton προγεστερόνη και από κει και πέρα δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο!!!Η Παναγιά να με βοήθήσει μην έχω άσχημα μαντάτα στη γιορτή μου!!!!! Tountsaki πέρασες τη δύσκολη περίοδο μη φοβάσαι!!!!Ολα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη!!!!!!

Ασχημα νέα κορίτσια!!!Είχα αιμορραγία σήμερα!!!!Χτες είχα σφιξίματα και φοβόμουν και σήμερα που ηρέμησα χωρίς να καταλάβω πως .......πάλι τα ίδια!!!Πολύ, αλλά λιγότερο από άλλες φορές!!!Ο Θεός να βάλει το χέρι του!!!Εγώ άρχισα κορτιζόνη και εχω σε αναμονη την ενεση ινσουλινης!!!Θα κάνω και proluton προγεστερόνη και από κει και πέρα δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο!!!Η Παναγιά να με βοήθήσει μην έχω άσχημα μαντάτα στη γιορτή μου!!!!! Tountsaki πέρασες τη δύσκολη περίοδο μη φοβάσαι!!!!Ολα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη!!!!!!

Τιποτα δεν θα ειναι θα δεις το εχω περασει και εγω και πηγαν ολα καλα!ο γιατρος σου τι ειπε??πηγες να σε δει σημερα???περιμενω νεα σου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κοριτσάκια μου πολύ καλημέρα σας..

Επέστρεψα από τη Μάνη που είχα πάει για το τριήμερο της Παναγίας και τώρα είμαι στο γραφείο, σκυλοβαριέμαι και ανυπομονώ να περάσουν αυτές οι 3 βδομάδες μέχρι να έρθει και πάλι ο καιρός που θα πάρω άδεια..

Μαριαέφη και Τουντσάκι μου σας ευχαριστώ θερμά για τα συλλυπητήρια.. Όντως ξεκουράστηκε και όντως ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας για μένα ο χειμώνας που μας πέρασε.. Έρχεται όμως ένας καλύτερος.. έτσι θέλω να βλέπω τα πράγματα..

Τουντσάκι είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους.. το μωράκι σου ήρθε για να μείνει και θα μείνει.. τέλος..

Louloudira ελπίζω και με σένα να πήγαν όλα καλά..περιμένουμε εναγωνίως τα νέα σου..

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...