Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μέρες να διαβάσω γιατί είμαι στο τρέξιμο. Συγγνώμη αν πετάγομαι στο άκυρο και έχω χάσει κάτι σοβαρό. Θα τα δω όλα αναλυτικά αργότερα…

Ερωτηση: Έκανε ο σύζυγος επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα μόνο κ μόνο για να δούμε αν έχει ακόμα βακτήριο. Είχε κάνει το καλοκαίρι πάλι όπου θυμίζω πως ήταν όλα καλά εκτός βακτηρίου κ λίγο υψηλό αντί οξειδωτικό στρες.  Σε 7 μήνες αυξήθηκε το dfi από 28 σε 58%. Το πρώτο φυσιολογικό νούμερο κ το δεύτερο εκτός ορίων. Πώς είναι δυνατόν;! Δλδ δε φτάνει που δεν είχαμε ωάρια , τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε κ για το σπερμα;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ιόλη μου, λες και περιγράφεις την ιστορία μου με τις άστατες περιόδους!!

Όταν πέρσυ αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε για το δεύτερο, τσούπ!! Σε έναν κύκλο ρολόι των 25 ημερών, μία περίοδος στις 19, η επόμενη στις 29. Αρχικά φοβήθηκα για πρόωρη εμμηνόπαυση (καθώς έχω και κληρονομική προδιάθεση από τη μαμά μου) αλλά κανα ορμονολογικό έλεγχο και βγήκε μόνο λίγο χαμηλή η οιστραδιόλη (άγχος είπε ο doctor). Μετά από προσπάθειες περίπου 6 μηνών και αφού είχα βρει το παιχνιδάκι μου με τα τέστ ωορρηξίας, σύλληψη τον Αύγουστο και βιοχημική αρχές Σεπτεμβρίου. Μετά, σύλληψη Οκτώβριο και παλλίνδρομη τέλη Νοεμβρίου. Έκτοτε, από την απόξεση και μετά είχα 1η περίοδο στις 42 ημέρες, 2η στις 23 (!!) και τώρα, ενώ περίμενα κανονικά χθές, ή σήμερα, τη Δευτέρα εμφανίστηκαν κάποιες ροζ εκκρίσεις, έγιναν αμέσως καφέ και εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας:confused:.

Συμφωνώ πάντως, ότι και το άγχος παίζει τον ρόλο του, αλλά και παίρνει λίγο καιρό στον κύκλο μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Αμαρυλλίς κι εγώ έχω κληρονομική προδιάθεση από τη μαμά μου και τη γιαγιά μου για πρόωρη εμμηνόπαυση. Της γιαγιάς μου της σταμάτησε στα 37 της και της μαμάς μου στα 42. Όσο δεν ερχόταν η περίοδος είχα πανικοβληθεί κι έλεγα "να'το, ήρθε η πρόωρη εμμηνόπαυση".

Ευτυχώς, όλα καλά.

Διαφημίσεις

Και ο δικός μου κύκλος ακόμη "χαλασμένος" είναι. Κι ας κοντεύουν 6 μήνες από την απόξεση:-(! Πότε 30, πότε 26, πότε 27 (και ήταν στάνταρ 28 ) Δεν υπολογίζω πλέον... μόνο ελπίζω:confused:

Επεξεργάστηκαν by patousitsas

IchNp3.png

Αμαρυλλίς κι εγώ έχω κληρονομική προδιάθεση από τη μαμά μου και τη γιαγιά μου για πρόωρη εμμηνόπαυση. Της γιαγιάς μου της σταμάτησε στα 37 της και της μαμάς μου στα 42. Όσο δεν ερχόταν η περίοδος είχα πανικοβληθεί κι έλεγα "να'το, ήρθε η πρόωρη εμμηνόπαυση".

Ευτυχώς, όλα καλά.

κι όσο σκέφτομαι ότι όταν πρώτη φορά μου ήρθε περίοδος, χαιρόμουν που έγινα γυναίκα, τα μαλλιά μου μου ρχεται να τραβήξω! :mad:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

ΕΙΜΑΙ ΝΙΟΠΑΝΤΡΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ, Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΕΚΤΡΩΣΗ .... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ... ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.. ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΜΑΘΑ .....

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟ..

ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.... ΠΟΝΕΣΑΜΕ ,ΚΛΑΨΑΜΕ , ΜΑΤΩΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ....

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΙΔΙΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ....

Διαφημίσεις

Ευτυχώς, όλα καλά.

Πληροφοριακά, ο doctor μου εξήγησε ότι οι κύκλοι χωρίς ωορρηξία (που προοιωνίζουν την εμμηνόπαυση) είναι πολύ μεγάλοι. Αυτό μας έλειπε τώρα!! Να κάνουμε αγώνα δρόμου και με τις ωοθήκες μας!

κι όσο σκέφτομαι ότι όταν πρώτη φορά μου ήρθε περίοδος, χαιρόμουν που έγινα γυναίκα, τα μαλλιά μου μου ρχεται να τραβήξω! :mad:

Πραγματικά, αν σκεφτείς ότι για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας η περίοδος είναι το δείγμα μιας γενικά καλής γυναικολογικής υγείας, είναι τόσο περίεργο η απουσία της να μας γεμίζει με τόσες ελπίδες!!

ytBLp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

ΕΙΜΑΙ ΝΙΟΠΑΝΤΡΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ, Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΕΚΤΡΩΣΗ .... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ... ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.. ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΜΑΘΑ .....

ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.... ΠΟΝΕΣΑΜΕ ,ΚΛΑΨΑΜΕ , ΜΑΤΩΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ....

ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΙΔΙΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ....

Καλώς ήρθες στην παρέα μας .. Ξέρω..δεν είναι ευχάριστο να βρίσκεσαι σε μια παρέα με τίτλο "παλλίδρομες κυήσεις", αλλά τουλάχιστον εδώ όλες σε καταλαβαίνουμε και θα μπορείς να μιλάς για όλα. Ο χρόνος θα σε ηρεμήσει, ο γιατρός θα σε κατευθύνει με τις εξετάσεις κι εμείς θα σε "αγκαλιάζουμε" όποτε το έχεις ανάγκη!

Πραγματικά, αν σκεφτείς ότι για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας η περίοδος είναι το δείγμα μιας γενικά καλής γυναικολογικής υγείας, είναι τόσο περίεργο η απουσία της να μας γεμίζει με τόσες ελπίδες!!

Amarylliiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssss!! Εσύ που είσαι της τρίτης δέσμης.. Αυτό δεν είναι που λένε το "οξύμορο σχήμα";

Ας μάθουμε και τίποτα άλλο εκτός από ιατρική και ψυχολογία βρε κορίτσια.. :-P

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

Λυπάμαι ειλικρινά για ότι σας συνέβη. Αντλήστε ό,τι γνώση μπορείτε από τις εξετάσεις. Η γνώση είναι δύναμη. Αλλά ο χρόνος είναι γιατρός.

ytBLp2.png

Amarylliiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssss!! Εσύ που είσαι της τρίτης δέσμης.. Αυτό δεν είναι που λένε το "οξύμορο σχήμα";

Ας μάθουμε και τίποτα άλλο εκτός από ιατρική και ψυχολογία βρε κορίτσια.. :-P

Tountsάκι μου!! Συμφωνώ για την αλλαγή ρεπερτορίου. Εγώ λέω να το ρίξω στη μαντική! Με γυάλινες σφαίρες, καφέδες, χαρτιά, ότι νά΄ναι, αρκεί να μου πούν πού είναι η περίοδος ΟΕΟ??

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Tountsάκι μου!! Συμφωνώ για την αλλαγή ρεπερτορίου. Εγώ λέω να το ρίξω στη μαντική! Με γυάλινες σφαίρες, καφέδες, χαρτιά, ότι νά΄ναι, αρκεί να μου πούν πού είναι η περίοδος ΟΕΟ??

άσε.. γιατί ο μπαμπάς μου χρόνια τώρα λέει το φλιτζάνι και πάντα έπεφτε μέσα. Αλλά λίγες μέρες πριν την αποβολή, μου είπε ότι θα πάω στο γιατρό και θα με αναπτερώσει.. Ακόμα ψάχνω να βρω τι είδε και το θέωρησε "αναπτέρωση" .. Το μόνο που σκέφτομαι, είναι ότι επειδή το φλιτζάνι ήταν του άντρα μου (εγώ δεν έπινα καφέ λόγω εγκυμοσύνης) και πριν ήταν λίγο φοβιτσιάρης, πράγματι με τόσες ευθύνες που ανέλαβε και με τόσα που πέρασε, μπορώ να πω ότι πήρε τα πάνω του. Αλλά κι εγώ ξεπέρασα πολλούς φόβους μου.. Άρα ... αναπτερωθήκαμε; Τι να πω; :-(

καλημεεραα κοριτσια....τι κανετε?πολυ χαιρομαι που σας βρισκω γιατι προσπαθουσα να μπω το πρωι απο τη δουλεια και δε με εβαζε με τιποταααα!!!!!!τεσπα τωρα ειμαι εδω...

1a0fd6e0b8.png

άσε.. γιατί ο μπαμπάς μου χρόνια τώρα λέει το φλιτζάνι και πάντα έπεφτε μέσα. Αλλά λίγες μέρες πριν την αποβολή, μου είπε ότι θα πάω στο γιατρό και θα με αναπτερώσει.. Ακόμα ψάχνω να βρω τι είδε και το θέωρησε "αναπτέρωση" .. Το μόνο που σκέφτομαι, είναι ότι επειδή το φλιτζάνι ήταν του άντρα μου (εγώ δεν έπινα καφέ λόγω εγκυμοσύνης) και πριν ήταν λίγο φοβιτσιάρης, πράγματι με τόσες ευθύνες που ανέλαβε και με τόσα που πέρασε, μπορώ να πω ότι πήρε τα πάνω του. Αλλά κι εγώ ξεπέρασα πολλούς φόβους μου.. Άρα ... αναπτερωθήκαμε; Τι να πω; :-(

Έχεις ήδη βρει τη δύναμη να μιλάς γι' αυτό, ακόμα και να το ξορκίζεις με το χιούμορ σου. Και αυτό, μια κατάκτηση είναι.

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...