Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Επέστρεψα κι εγώ ύστερα από μεγάλο διάστημα απουσίας... χαίρομαι που διαβάζω για καινούργιες εγκυμοσύνες και εύχομαι όλες να είναι ανέφελες και ολοκληρωμένες..

Πριν από 10 μέρες έχασα τελικά τη μητέρα μου... Θα βρίσκομαι κοντά σας όμως και όπως μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Συλλυπητηρια Δομνινα , λυπαμαι πολυ...δυσκολες καταστασεις.Ευχομαι απο δω και περα τα πραγματα να ειναι καλυτερα...

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Σημερα πηγα στην αιματολογο και μου ειπε οτι ειναι υπερβολικο να παρω γ-σφαιρινη με τα αποτελεσματα που εχω.Ειχα κανει και για θρομβοφιλια,κατι εδειξε αλλα ειπε οτι δεν επηρρεαζει.Συμπερασμα:λιγο ασπιρινη και λιγο κορτιζονη.Ποιον να πιστεψεις και τι να κανεις.........Τις αντιπηκτικες σας τις εδωσε χωρις να βγει τιποτα στις εξετασεις;Τη δοση για το φυλλικο σας την καθορισε η γυνααικολογος;

Stef και οι δικές μου εξετάσεις είναι εντελώς καθαρές:shock::shock:

να σου πω την αλήθεια εύχομαι να βρίσκαμε κάτι να ξέραμε πως θα το αντιμετωπίσουμε, τώρα ουσιαστικά πάμε στα τυφλά, τις ενέσεις θα μου τις δώσει προληπτικά μόλις μείνω έγκυος, και το φυλικό μου το διπλασίασε μόλις μάθαμε για την προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά δυστυχώς το χάσαμε και αυτό:-(

από τη συζήτηση που κάναμε με τον γιατρό, όντως μου είπε ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει...συνεχίζουμε τις προσπάθειες και στην πορεία βλέπουμε...αν μας ξανατύχει...ε, τι να πω κοιτάμε μπροστά;);););)

HDfQp3.png

Γεια σας και απο μενα!

Συλυπητήρια Δομνίνα για τη μαμα σου. Μακαρι εκει που θα παει να ξεκουραστεί.Και εσύ να εισαι δυνατή και να την νιώθεις όσο το δυνατον κοντά σου. Γιατί εγώ δεν πιστεύω ότι χανονται όσοι πεθαίνουν αλλά είναι δίπλα μας παντα.Αλλοτε τους νιώθουμε περισσοτερο κοντα μας και άλλοτε λιγότερο.

Εμεις είμαστε μια χαρά. Κανουμε τα μπανακια μας με τον Κωσταντή και χαιρόμαστε το καλοκαιράκι λίγο πριν ξεκινήσει ο τρύγος και η δουλεια του μπαμπα μας.

Λοιπόν φέτος μπορεί να μην πήγαμε διακοπές περα απο ένα διήμερο αλλά έχουμε κάνει τα περισσότερα μπανια.

Αυτά τα νέα μας και τίποτα περισσότερο στο θέμα που μας καιει. Ενας μηνας ακομα έμεινε!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Έβαλα και τικεράκι, αν και δεν αρχίσαμε προσπάθειες ακόμα, μετά την περίοδο του Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η δράση:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: αλλά θέλω να έχω κάτι να περιμένω ρε γμτ!

HDfQp3.png

Έβαλα και τικεράκι, αν και δεν αρχίσαμε προσπάθειες ακόμα, μετά την περίοδο του Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η δράση:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: αλλά θέλω να έχω κάτι να περιμένω ρε γμτ!

Αντε και εγώ μαζί σου!!! Μεσα Σεπτέμβρη και με τον νόμο ξεκινάμε και εμείς!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Συλλυπητήρια Δομνίνα για τη μανούλα σου !!!!Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή πολλές φορές σε τσακίζει και λιγότερες σου δίνει χαρές αλλά δε πρέπει να το βάζουμε κάτω!!!Καλό κουράγιο!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας Αθηνά 76 και sosad!!!!!Αθηνά πήρα κουράγιο από το μήνυμα σου και να σου πω βαθιά μέσα μου νοιώθω οτι αυτή τη φορά θα τα καταφέρω!!!Οτι αυτή τη φορά ήρθε η ώρα μου!!!Κάποιες στιγμές μόνο που νοιώθω κάτι σφιξίματα με παίρνει από κάτω και τότε βασίζομαι στο Θεό που τον παρακαλάω να είναι δίπλα μου για να τα καταφέρω!!!Δεν έχω αρχίσει ινσουλινη ακομα αλλά μαλλον δε τη γλυτώνω γιατι το πρωινο μου σακχαρο ειναι από 90 μέχρι 105 αρκετα ψηλο δηλαδη μιας και παιρνω 2 glucophage!!Και από προσοχή προσέχω πολύ !!Φαντάσου στις άλλες εγκυμοσύνες που δεν ήξερα οτι πρέπει να προσέχω και δεν επαιρνα και χάπι!!!Τίγκα στη γλυκόζη!!!Εσύ με τι σάκχαρο ξεκίνησες ινσουλίνη?Θα πάω Τρίτη στο γιατρό να συζητήσω πολλά πράγματα αλλά παιδία αν και είναι τέλειος ο γιατρός θέλω να χω και γω γνώμη για να ρωτάω σωστά!!!Φιλακια πολλά!!!!

Να σαι καλα loulourida οχι να μην σε περνει απο κατω δεν βοηθας το σπορακι σου εγω ινσουλινη ξεκινησα μολις εκλεισα το 1ο τριμηνο γιατι μεχρι τοτε με το glucophage το ρυθμιζαμε καλα κατι υπογλυκαιμιες εκανα αλλα ολα καλα επισης ο γιατρος μου πριν μου δωσει ο οκ με ειχε στειλει γυμναστηριο να αποκτησω περισσοτερο μυικο ιστο για να μην κανω τοσο πολυ αντισταση στην ινσουλινη πραγμα που με βοηθησε και αυτο το ιδιο κανω και τωρα που ειμαστε στην προσπαθεια για το 2ο!!!πιστευω οτι ο γιατρος σου αφου σου εδωσε το χαπακι πραγμα που αλλοι γιατροι δεν το δεχονται εισαστε σε καλο δρομο εγω το 3ο το εχασα απο το ζαχαρο πολυ αμνιακο υγρο και ετσι τελος!Ειχα παει σε μια ενδοκρινολογο-διαβητολογο που με ειχε στειλει ο γιατρος μου αλλα δυστυχως δεν ακουγε αυτα που της ελεγε και το εχασα στον αλλο που με εστειλε να ναι καλα ο ανθρωπος ειναι τοοοοοσο καλος που δεν τον αλλαζω με τιποτα ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μετα γιατρος να σου πω οτι οοοολο το καλοκαιρι του 2009 τον επερνα συνεχεια τηλεφωνο για τα ζαχαρα μου και οταν δεν ενιωθα καλα ητανε διακοπες και εαν δεν τον εβρισκα με επερνε αμεσως ειχαμε καθημερινη επαφη και το μοναδικο που πληρωσα και αυτο με το ζορι ητανε 150 ευρω σε ολη την εγκυμοσυνη και πριν απο αυτη μονο 1 επισκεψη ενω με ειχε δει πολλεεεεεες φορες!!!!η αλλη καθε επισκεψη ξεπετα 20 λεπτα με το ζορο 120 ευρω!!Καλα κανεις και ρωτας αλλα να ξερεις καθε γιατρος λεει διαφορετικα ελπιζω να τον εμπιστευεσαι οπως εγω τον δικο μου!!

Κανεις και αντηπικτικες??ποιες????Καρδουλα δεν εχεις ακουσει ακομη ετσι δεν ειναι???ποτε θα πας να μας πεις τα ευχαριστα???

Καλημερα και θετικη σκεψη και ειπαμε αυτο το μωρακι θα το κρατησεις αγκαλια!!!;):D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κοριτσια θα ηθελα τα φωτα σας!!!Λογω αυξημενων νκ μου συστηθηκε γ-σφαιρινη.Τι γνωριζεται για αυτην;Κανει κακο στον οργανισμο ή ειναι φημες και αν ναι με ποιον τροπο;Εχει κανει καμια απο εσας;Θελω να παρω και δευτερη γνωμη απο ανοσολογο,γνωριζεται κανεναν θεσσαλονικη;Πολλες ερωτησεις ε; sorry...

Εγω την εξεταση την εκανα απλα αιμα σου περνουν τα εμβολια ομως ΟΧΙ δεν κανουν καλο το αντιθετο θα ελεγα και ο γιατρος μου ειναι αρνητικοτατος στο θεμα αυτο!!!!!καλη επιτυχια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Εχε υπ'οψη σου οτι μπορει μια γυναικα να παρουσιασει ζαχαρο οταν μεινει εγκυος. Μπορει δηλαδη να ειναι ενταξει πριν μεινει εγκυος αλλα οταν μεινει να παρουσιασει διαταραχη ινσουλινης. Γι'αυτο οι γυναικες με παλινδρομες α' τριμηνου ή ενδομητριους θανατους β τριμηνου πρεπει να ειναι υποψιασμενες σε καθε νεα εγκυμοσυνη... Πρεπει δηλαδη οταν με το καλο ξαναμεινουν εγκυες να μετρουν στην αρχη το ζαχαρο με ενα μηχανακι για να βεβαιωθουν οτι δεν συντρεχει λογος ανησυχιας.

Ετσι οπως τα λες ειναι!!!

Οι κλεξαν είναι όντως αντιπηκτικές ενέσεις θα τις κάνουμε στην κοιλιά, προληπτικά όμως, γιατί οι εξετάσεις μου για την πήξη του αίματος είναι πολύ καλές, όπως επίσης και η καμπύλη του ζαχάρου και της ινσουλίνης...

περαιτέρω εξετάσεις δεν θα κάνω, τέλος αυγούστου θα κάνω μια γενική αίματος (παίρνω και φυλικό οξύ 6 μήνες΄και μετά την 2η παλίνδρομη διπλασίασα την δόση και παίρνω και νευρομπιον) και μια καλλιέργεια κολπικού υγρού, και από Σεπτέμβριο με το καλό βουρ στο ψητό!!!!!!!!!

κ αν μας κάτσει έκατσε!τι να πω βρε κορίτσια, εγώ ότι μπορώ να κάνω θα το κάνω, αν θέλει να έρθει το μπεμπέ ας έρθει;););)

Με το καλο να ερθει και το δικο σου σπορακι!!!!

Οι κλεξαν ειναι αντιπηκτικες ενεσεις. Αποτελουν αντιθρομβωτικη αγωγη. ΛΟΥΛΟΥΔΙΡΑ μην σκεφτεσαι καθολου την ινσουλινη,απλα αυτο που λειπει απο τον οργανισμο σου θα του το δωσεις με ενα τσιμπιματακι! Και θα διασφαλισεις την υγεια του μωρου σου. Η οποια προκαταληψη απεναντι στην ινσουλινη πρεπει επιτελους να παψει!:-) 7 στις 10 εγκυες που αποβαλουν εχουν ζαχαρο και δεν το γνωριζουν!

Συμφωνω η ινσουλινη δεν ειναι κατι 1 τσιμπημα στο μπουτι και τελος ολα μια ιδεα ειναι και πραγματικα αυτο δεν ειναι τιποτα!!!στην τελικη για το καλο μας το κανουμε και για το καλο του μωρου μας!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Να σαι καλα loulourida οχι να μην σε περνει απο κατω δεν βοηθας το σπορακι σου εγω ινσουλινη ξεκινησα μολις εκλεισα το 1ο τριμηνο γιατι μεχρι τοτε με το glucophage το ρυθμιζαμε καλα κατι υπογλυκαιμιες εκανα αλλα ολα καλα επισης ο γιατρος μου πριν μου δωσει ο οκ με ειχε στειλει γυμναστηριο να αποκτησω περισσοτερο μυικο ιστο για να μην κανω τοσο πολυ αντισταση στην ινσουλινη πραγμα που με βοηθησε και αυτο το ιδιο κανω και τωρα που ειμαστε στην προσπαθεια για το 2ο!!!πιστευω οτι ο γιατρος σου αφου σου εδωσε το χαπακι πραγμα που αλλοι γιατροι δεν το δεχονται εισαστε σε καλο δρομο εγω το 3ο το εχασα απο το ζαχαρο πολυ αμνιακο υγρο και ετσι τελος!Ειχα παει σε μια ενδοκρινολογο-διαβητολογο που με ειχε στειλει ο γιατρος μου αλλα δυστυχως δεν ακουγε αυτα που της ελεγε και το εχασα στον αλλο που με εστειλε να ναι καλα ο ανθρωπος ειναι τοοοοοσο καλος που δεν τον αλλαζω με τιποτα ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μετα γιατρος να σου πω οτι οοοολο το καλοκαιρι του 2009 τον επερνα συνεχεια τηλεφωνο για τα ζαχαρα μου και οταν δεν ενιωθα καλα ητανε διακοπες και εαν δεν τον εβρισκα με επερνε αμεσως ειχαμε καθημερινη επαφη και το μοναδικο που πληρωσα και αυτο με το ζορι ητανε 150 ευρω σε ολη την εγκυμοσυνη και πριν απο αυτη μονο 1 επισκεψη ενω με ειχε δει πολλεεεεεες φορες!!!!η αλλη καθε επισκεψη ξεπετα 20 λεπτα με το ζορο 120 ευρω!!Καλα κανεις και ρωτας αλλα να ξερεις καθε γιατρος λεει διαφορετικα ελπιζω να τον εμπιστευεσαι οπως εγω τον δικο μου!!

Κανεις και αντηπικτικες??ποιες????Καρδουλα δεν εχεις ακουσει ακομη ετσι δεν ειναι???ποτε θα πας να μας πεις τα ευχαριστα???

Καλημερα και θετικη σκεψη και ειπαμε αυτο το μωρακι θα το κρατησεις αγκαλια!!!;):D:D:D

Ευχαριστώ Αθηνούλα!!!!Εγώ παίρνω 1 χάπι το μεσημέρι και 1 το βράδυ αλλά το πρωινό μου είναι στα όρια κατά μεσο ορο 95!!Προσέχω πολύ αλλά σήμερα μιας και ήταν 85 έφαγα 2 φετες ψωμί ολικής με λιγο βιτάμ και λίγο μαρμελάδα για διαβητικούς και μισό ποτήρι γάλα 2%!!!Μετρήθηκα μετά από 1,5 ώρα και είχα 200!!!!!!Το μεσημέρι θα το συζητήσω με τη γιατρό μου αλλά με βλέπω για ινσουλίνη από τώρα!!!Δε με πειράζει καθόλου το μόνο που θέλω είναι να μη κάνω κακό στο σποράκι με το σάκχαρο ή με τις υπογλυκαιμίες!!!Δηλαδή να μαι σίγουρη οτι πρεπει να κάνω ινσουλινη ή όχι!!!Αν μπορείς στείλε μου με πμ το όνομα του γιατρού σου να τον έχω υπόψη!!!Φιλάκια

Εγω την εξεταση την εκανα απλα αιμα σου περνουν τα εμβολια ομως ΟΧΙ δεν κανουν καλο το αντιθετο θα ελεγα και ο γιατρος μου ειναι αρνητικοτατος στο θεμα αυτο!!!!!καλη επιτυχια!!!

Η εξεταση εδειξε κατι;Αν ναι,τι εκανες,κορτιζονη ή τιποτα;

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ θερμά για τη συμπαράσταση.. Εγώ με τον καινούργιο χρόνο θα ριχτώ ξανά στον αγώνα.. Εύχομαι μέχρι τότε να έχουμε καταιγισμό εγκυμοσυνών.. Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Αντε και εγώ μαζί σου!!! Μεσα Σεπτέμβρη και με τον νόμο ξεκινάμε και εμείς!!!

Έλααα!!!Παρεούλα θα είμαστε!!!ένας μήνας μας έμεινε, ούτε που κατάλαβα πως πέρασε ο καρός από την απόξεση..μακάρι να πάνε όλα καλά την επόμενη;););)

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...