Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα και αν δε περάσω το πρώτο τρίμηνο έχω πεισει τον εαυτό μου να λέω πως δεν είμαι έγκυος!!!!Εχω κάτι πονίδια, στην αρχή λίγα καφέ υγρά , ζάλάδες αλλά προσπαθώ να μη σκέφτομαι τα παλιά και να σκέφτομαι θετικά !!!Αλλωστε όταν θέλει ο Θεός όλα γίνονται!!!Τη πρώτη μερα που περίμενα περίοδο είχα αρκετά καφέ υγρα και λιγο ροζ και λέω αδιαθετησα!!!Το τι στενοχώρια έκανα δε λέγεται !!!Ασε που σκεφτομουν οτι θα εχανα και το μπανιο μου και έσκαγα πιο πολύ!!!Που να ξερα!!!Τις επομενες 2 μερες ήμουν πεντακαθαρη και υποψιαστηκα!!!Εκανα 2 χοριακές και βγηκαν πολύ καλές!!!Την Τετάρτη θα επαναλάβω!!!Βεβαια προχθές ειχα παλι ελαχιστα καφέ αλλά τι να κάνω?Το παιζω χαζή και λέω οτι και να δω δε θα με καταβάλει !!!!Οτι είναι να γίνει θα γίνει!!!!Αμα το πιστευω εγώ όλα θα πανε καλα!!!Αμα αγχωνομαι τα κανω χειροτερα!!!ΕΕΕ το πολύ πολύ να χρειαστώ τη βοήθεια σας οταν με πιάνουν τα άγχη μου!!!!Προς το παρόν είμαι ψυχραιμη!!!!Φιλάκια πολλά

Τι όμορφα νεα διαβαζουν τα ματια μου!!!!!!

louloudira με το καλό σου εύχομαι!!! Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και σε λίγους μηνες να κρατας στην αγκαλιά σου το ζουζουνακι σου!!

Αντε με το καλο και οι υπολοιπες !!! Για να παιρνουμε σειρά μία μία!!!! Το βλέπω εγώ θα το κάνουμε αυτό το καφέ πιο χαρούμενα από όλα τα τόπικ του παρεντς!!!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κοριτσια θα ηθελα τα φωτα σας!!!Λογω αυξημενων νκ μου συστηθηκε γ-σφαιρινη.Τι γνωριζεται για αυτην;Κανει κακο στον οργανισμο ή ειναι φημες και αν ναι με ποιον τροπο;Εχει κανει καμια απο εσας;Θελω να παρω και δευτερη γνωμη απο ανοσολογο,γνωριζεται κανεναν θεσσαλονικη;Πολλες ερωτησεις ε; sorry...

Κοριτσάκια μου γλυκά σας γνώρισα πριν 4-5 μήνες οταν πρωτομπήκα για να βρω βοήθεια και μια συμπαρασταση μετα τη τριτη μου αποβολή!!!!Ημουν ράκος και πραγματικά βρήκα πολλές απαντήσεις που με παρακίνησαν να πάω στους σωστούς γιατρούς οπως διαβητολόγο και αιματολόγο αλλά και το κυριότερο στο σωστό γυναικολόγο!!!!Πήρα κουράγιο λοιπόν από τα κορίτσια που τα κατάφεραν και απόκτησαν παιδάκι και από τις εγκυούλες τις φρέσκες!!!!Ωσπου έγινε το θαύμα και ήρθε και μένα η σειρά μου!!!!!!!Δε θέλω να ενθουσιάζομαι αλλά νοιώθω πλήρης και έτοιμη για όλα!!!!Οτι και να συμβεί θα προσπαθήσω να είμαι δυνατή και δε θα βαρυγκομήσω για τίποτα~!!!Ηδη κάνω ενέσεις και χαίρομαι όταν πονάω γιατί βοηθάνε το σποράκι μου!!!Μαλλον θα κάνω και ινσουλινη αλλά δε με νοιάζει!!!Παιρνω ήδη 8 χάπια τη μέρα και ειμαι ευτυχισμένη!!!!Για πρώτη φορά είμαι τοσο σωστά προετοιμασμένη που δε φοβάμαι !!Αν θέλει ο Θεός θα τα καταφέρω αλλίώς θα ακούσω το θέλημα του!!!Τουλάχιστον δε θα χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο μηπως επρεπε να κανω αυτό ή το άλλο ή έφταιγε ο γιατρός κτλ!!!!Προσευχηθείτε για μένα σας παράκαλώ !Ξέρω οτι εσείς με νοιώθετε ,δεν το χω πει σε κανενα ακόμη!!Ετσι σας ένοιωθα και εγώ όλες είτε μια κοπέλα έμπαινε και μιλούσε για την αποβολή της ή για μια εγκυμοσύνη!!!!!Το κλάμα εναλλασόταν με τη χαρά!!!!Ειναι τυχερό το φόρουμ τελικΑ Φιλιά πολλά πολλά

Καλησπερα δεν σε ξερω και δεν γραφω εδω απλα διαβασα την ιστορια σου και μου θυμησες τα δικα μου!!!

Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου και φυσικα για τις αλλαγες που εκανες στους γιατρους σου!!!Να μη φοβασαι και να κανεις τις ενεσουλες σου και την ινσουλινη παθουσα και εγω 3 παλλινδρομες με θρομβοφιλια αλλα μονο στην εγκυμοσυνη οσο για χαπακια πηρα παααααρα πολλα αλλα χαλαλι του τωρα τον εχω και περπαταει πλεον!!!!Θετικη σκεψη και ΟΟΟΟΛΑ θα πανε καλα το φορουμ ειναι τυχερο και εγω για βοηθεια μπηκα και βρηκα εδω τις υπεροχες φιλεναδιτσες μου που μονο αυτες με καταλαβαιναν και με ενιωθαν!!!!σου ευχομαι τα καλυτερα!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα και αν δε περάσω το πρώτο τρίμηνο έχω πεισει τον εαυτό μου να λέω πως δεν είμαι έγκυος!!!!Εχω κάτι πονίδια, στην αρχή λίγα καφέ υγρά , ζάλάδες αλλά προσπαθώ να μη σκέφτομαι τα παλιά και να σκέφτομαι θετικά !!!Αλλωστε όταν θέλει ο Θεός όλα γίνονται!!!Τη πρώτη μερα που περίμενα περίοδο είχα αρκετά καφέ υγρα και λιγο ροζ και λέω αδιαθετησα!!!Το τι στενοχώρια έκανα δε λέγεται !!!Ασε που σκεφτομουν οτι θα εχανα και το μπανιο μου και έσκαγα πιο πολύ!!!Που να ξερα!!!Τις επομενες 2 μερες ήμουν πεντακαθαρη και υποψιαστηκα!!!Εκανα 2 χοριακές και βγηκαν πολύ καλές!!!Την Τετάρτη θα επαναλάβω!!!Βεβαια προχθές ειχα παλι ελαχιστα καφέ αλλά τι να κάνω?Το παιζω χαζή και λέω οτι και να δω δε θα με καταβάλει !!!!Οτι είναι να γίνει θα γίνει!!!!Αμα το πιστευω εγώ όλα θα πανε καλα!!!Αμα αγχωνομαι τα κανω χειροτερα!!!ΕΕΕ το πολύ πολύ να χρειαστώ τη βοήθεια σας οταν με πιάνουν τα άγχη μου!!!!Προς το παρόν είμαι ψυχραιμη!!!!Φιλάκια πολλά

Και εγω τα ιδια ειχα καφετια και χωρις καθυστερηση εκανα τεστακι θετικο και απο εκει ξεκινησα τα παντα ισουλινες αντιπηκτικες προγεστερονη διατροφη μετρησεις κλπ κλπ!!Υπομονη να εχεις και θα δεις οτι θα το κρατησεις αυτο το ζουζουνι!!!

Να εισαι ψυχραιμη και πιστεψε με μεχρι την ωρα που θα μπεις για γεννα θα λες μπαααα αποκλειεται μου κανουν πλακα!!!

Πραγματικα σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα να εχεις μια τελεια και τελειομενη εγκυμοσυνη!!

:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια θα ηθελα τα φωτα σας!!!Λογω αυξημενων νκ μου συστηθηκε γ-σφαιρινη.Τι γνωριζεται για αυτην;Κανει κακο στον οργανισμο ή ειναι φημες και αν ναι με ποιον τροπο;Εχει κανει καμια απο εσας;Θελω να παρω και δευτερη γνωμη απο ανοσολογο,γνωριζεται κανεναν θεσσαλονικη;Πολλες ερωτησεις ε; sorry...

stef μενα ο γιατρος μου δεν τα εμπιστευεται αυτα κ ηταν η μονη εξεταση που δεν εκανα θα ψαξω να βρω το αρθρο που ειχα γραψει σε ενα σαιτ κ μου απαντησαν για το θεμα αυτο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

NK cells -Κύτταρα Φονείς & Εμβόλιο Λεμφοκυττάρων

Τα κύτταρα ΝΚ αποτελούν ένα φυσικό τρόπο άμυνας του οργανισμού απέναντι σε εξωγενείς παράγοντες-λοιμώξεις, μικριοργανισμούς κλπ.

• Ανιχνεύονται όχι μόνο στο αίμα, αλλά οπουδήποτε στο ανθρώπινο σώμα. Για την παρουσία τους στο αίμα υπάρχουν διεθνώς αναγνωρισμένες φυσιολογικές τιμές.
  • Εδώ και μερικά χρόνια αρκετοί πιστεύουν πως οι επαναλαμβανόμενες αποβολές και αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης οφείλονται σε κάποιο βαθμό στην αυξημένη παρουσία ΝΚ κυττάρων στη μήτρα και ότι αυτά καταστρέφουν τα έμβρυα θεωρώντας τα ξένο σώμα.
  • Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί ο οργανισμός της γυναίκας «ρίχνει» αυτόματα το επίπεδο άμυνάς του με την έναρξη της εγκυμοσύνης προκειμένου να μην έχουμε αποβολές. Έτσι εξηγείται η μεγαλύτερη ευπάθεια που έχουν οι έγκυες σε λοιμώξεις -ουρολοίμωξη, κολπίτιδα κλπ.
  • Επιπλέον δεν υπάρχουν διεθνώς αναγνωρισμένες φυσιολογικές τιμές για τα κύτταρα ΝΚ στη μήτρα. Είναι λάθος λοιπόν να συλλέγεται το αίμα της περιόδου για να προσδιορίζονται τα κύτταρα ΝΚ σε αυτό. Δεν υπάρχει καμία αντιστοιχία με το φλεβικό αίμα και οι μετρήσεις είναι αυθαίρετες.
  • Με βάση τις αυθαίρετες αυτές μετρήσεις διάφοροι «ειδικοί» συνιστούν στην ασθενή θεραπείες που τις περισσότερες φορές δεν έχουν επαρκή επιστημονική βάση. Η πιο συχνή από αυτές είναι τα «εμβόλια λεμφοκυττάρων».
  • Τα εμβόλια αυτά -που μόνο εμβόλια δεν είναι- αποτελούνται από ορό και λεμφοκύτταρα του αίματος του συζύγου για να επιτευχθεί δήθεν ανοσοποίηση της γυναίκας στα έμβρυα που προέρχονται από το σπέρμα του.
  • Εάν αυτό δεν πετύχει μερικοί προχωρούν ακόμα παραπέρα χρησιμοποιώντας αίμα άλλων γυναικών ή και άλλων ανδρών!

Η παρασκευή και χρήση των ορών αυτών:

1. Δεν έχει επαρκή επιστημονική βάση
  2. Δεν είναι πιστοποιημένη διεθνώς
  3. Δεν έχει στατιστικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα
  4. Είναι επικίνδυνη για την ασθενή με βαρειές πιθανές επιπλοκές (οξεία ηπατική ανεπάρκεια) που μπορεί ακόμα και να απειλήσουν τη ζωή της
  5. Είναι απαγορευμένη από το Αμερικανικό και το Βρετανικό Κολλέγιο Μαιευτήρων Γυναικολόγων - ACOG & MRCOG
  6. Επιτρέπεται μόνο στα πλαίσια πιστοποιημένων ερευνητικών πρωτοκόλλων -όπως με όλα τα πειραματικά φάρμακα που δεν έχουν έγκριση- όπου οι ασθενείς ενημερώνονται για τους κινδύνους και υπογράφουν επίσημη συγκατάθεση αναλαμβάνοντας την ευθύνη για πιθανές παρενέργειες.

Με λίγα λόγια η χρήση τους είναι αυθαίρετη.

Τα ζευγάρια που υποφέρουν από επαναλαμβανόμενες αποβολές και αποτυχημένες εξωσωματικές είναι εύκολο να παρασυρθούν και να οδηγηθούν σε λύσεις που δεν είναι ορθές και επιστημονικά αποδεκτές.

Την επόμενη λοιπόν φορά που κάποιος ειδικός θα σας προτείνει να κάνετε «εμβόλιο λεμφοκυττάρων» πρέπει να αναλογιστείτε όλα τα παραπάνω.

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Γειά σας και από μένα!

φαντάζομαι οι περισσότερες θα λείπετε διακοπούλες:cool::cool::cool:

Να συγχαρώ την καινούρια εγκυμονούσα και να ευχηθώ τελειόμηνη και ύπεροχη εγκυμοσύνη!!!

Τα δικά μου νέα είναι ότι αισθάνομαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά, και ήδη κάνω όνειρα για το μέλλον...προς το παρόν απολαμβάνω το καλοκαιράκι!!!

Σχετικά με τα αντιπατρικά και τα νκ κύτταρα θα συμφωνήσω με την adnihor..και εμένα ο γιατρός μου δεν θέλει καν να υποβληθώ στη διαδικασία των εξετάσεων..όπως μου είπε κάποτε πίστευαν πολύ σ΄αυτά, όμως τώρα οι περισσότεροι επιστήμονες αρνούνται κατηγορηματικά την αποτελεσματκοτητά τους..

εμείς αποφασίσαμε όταν ξαναμείνω έγκυος να ξεκινησουμε με κλεξάν από την πρώτη ημέρα καθυστέρησης και στην πορεία βλέπουμε!

HDfQp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας Αθηνά 76 και sosad!!!!!Αθηνά πήρα κουράγιο από το μήνυμα σου και να σου πω βαθιά μέσα μου νοιώθω οτι αυτή τη φορά θα τα καταφέρω!!!Οτι αυτή τη φορά ήρθε η ώρα μου!!!Κάποιες στιγμές μόνο που νοιώθω κάτι σφιξίματα με παίρνει από κάτω και τότε βασίζομαι στο Θεό που τον παρακαλάω να είναι δίπλα μου για να τα καταφέρω!!!Δεν έχω αρχίσει ινσουλινη ακομα αλλά μαλλον δε τη γλυτώνω γιατι το πρωινο μου σακχαρο ειναι από 90 μέχρι 105 αρκετα ψηλο δηλαδη μιας και παιρνω 2 glucophage!!Και από προσοχή προσέχω πολύ !!Φαντάσου στις άλλες εγκυμοσύνες που δεν ήξερα οτι πρέπει να προσέχω και δεν επαιρνα και χάπι!!!Τίγκα στη γλυκόζη!!!Εσύ με τι σάκχαρο ξεκίνησες ινσουλίνη?Θα πάω Τρίτη στο γιατρό να συζητήσω πολλά πράγματα αλλά παιδία αν και είναι τέλειος ο γιατρός θέλω να χω και γω γνώμη για να ρωτάω σωστά!!!Φιλακια πολλά!!!!

Διαφημίσεις

Οι κλεξαν ειναι αντιπηκτικες ενεσεις. Αποτελουν αντιθρομβωτικη αγωγη. ΛΟΥΛΟΥΔΙΡΑ μην σκεφτεσαι καθολου την ινσουλινη,απλα αυτο που λειπει απο τον οργανισμο σου θα του το δωσεις με ενα τσιμπιματακι! Και θα διασφαλισεις την υγεια του μωρου σου. Η οποια προκαταληψη απεναντι στην ινσουλινη πρεπει επιτελους να παψει!:-) 7 στις 10 εγκυες που αποβαλουν εχουν ζαχαρο και δεν το γνωριζουν!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Οι κλεξαν είναι όντως αντιπηκτικές ενέσεις θα τις κάνουμε στην κοιλιά, προληπτικά όμως, γιατί οι εξετάσεις μου για την πήξη του αίματος είναι πολύ καλές, όπως επίσης και η καμπύλη του ζαχάρου και της ινσουλίνης...

περαιτέρω εξετάσεις δεν θα κάνω, τέλος αυγούστου θα κάνω μια γενική αίματος (παίρνω και φυλικό οξύ 6 μήνες΄και μετά την 2η παλίνδρομη διπλασίασα την δόση και παίρνω και νευρομπιον) και μια καλλιέργεια κολπικού υγρού, και από Σεπτέμβριο με το καλό βουρ στο ψητό!!!!!!!!!

κ αν μας κάτσει έκατσε!τι να πω βρε κορίτσια, εγώ ότι μπορώ να κάνω θα το κάνω, αν θέλει να έρθει το μπεμπέ ας έρθει;););)

HDfQp3.png

Εχε υπ'οψη σου οτι μπορει μια γυναικα να παρουσιασει ζαχαρο οταν μεινει εγκυος. Μπορει δηλαδη να ειναι ενταξει πριν μεινει εγκυος αλλα οταν μεινει να παρουσιασει διαταραχη ινσουλινης. Γι'αυτο οι γυναικες με παλινδρομες α' τριμηνου ή ενδομητριους θανατους β τριμηνου πρεπει να ειναι υποψιασμενες σε καθε νεα εγκυμοσυνη... Πρεπει δηλαδη οταν με το καλο ξαναμεινουν εγκυες να μετρουν στην αρχη το ζαχαρο με ενα μηχανακι για να βεβαιωθουν οτι δεν συντρεχει λογος ανησυχιας.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Οι κλεξαν είναι όντως αντιπηκτικές ενέσεις θα τις κάνουμε στην κοιλιά, προληπτικά όμως, γιατί οι εξετάσεις μου για την πήξη του αίματος είναι πολύ καλές, όπως επίσης και η καμπύλη του ζαχάρου και της ινσουλίνης...

περαιτέρω εξετάσεις δεν θα κάνω, τέλος αυγούστου θα κάνω μια γενική αίματος (παίρνω και φυλικό οξύ 6 μήνες΄και μετά την 2η παλίνδρομη διπλασίασα την δόση και παίρνω και νευρομπιον) και μια καλλιέργεια κολπικού υγρού, και από Σεπτέμβριο με το καλό βουρ στο ψητό!!!!!!!!!

κ αν μας κάτσει έκατσε!τι να πω βρε κορίτσια, εγώ ότι μπορώ να κάνω θα το κάνω, αν θέλει να έρθει το μπεμπέ ας έρθει;););)

sosad η εχουμε τον ιδιο γιατρο η ακολουθουν την ιδια τακτικη.κ γω επερνα φιλισιν σε υψιλες δοσεις σ σχεση με αλλες εγκυους δηλ που επερναν φιλισιν των 0,5 εγω επερνα των 5mg σε συνδιασμο με νευρομπιον κ ενεσουλες κλεξαν μεχρι κ ενα μηνα μετα την γεννα εκανα

οπως λεει κ η βασδελι το ζαχαρο στην εγκυμοσυνη αλλαζει εγω ειχα καμπυλες φυσιολογικες προ εγκυμοσυνης κ στην 24 βδομαδα ηρθα οριακα κ εκανα ψιλοδιατροφη κ η μπεμπα κ αυτη οταν γεννηθηκε στο ζαχαρο οριακα ηταν

μην αγχωνεσε ειμαι σιγουρη οτι την επομενη φορα θα πανε ολα καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

να πω την αληθεια μου εγω εχω κανα 20ημερα που ξαναρχισα φιλισιν κ νευρομπιον γιατι τον προηγουμενο μηνα ειχα καθηστεριση κ τρελαθηκα καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε.

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...