Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

και εμένα μου είπε αυστηρά 3 μήνες γιατί τον φεβρουάριο είχα και άλλη παλίνδρομη με απόξεση:shock::shock::shock:

γιαυτό έχω πανικοβληθεί τώρα.....

δεν το περίμενα με τίποτα , αν τελικά είναι αλήθεια, να συμβεί κάτι τέτοιο, "υποτίθεται προσέχαμε" με 4 επαφές όλες και όλες μετά την απόξεση και αυτές μη ολοκληρωμένες το έχω απίθανο...απλά δεν νομίζω πως θα είναι και καλό αν απλά δεν μηδενίζει η χοριακή 30 μερες μετά την απόξεση χωρίς λόγο...δεν ξέρω...καμία γιατρό έχουμε να μας διαφωτίσει????????????

και εμενα το ίδιο μου είπε οτι υπάρχει κινδυνος παλλινδρομης ξανα. Μην αγχώνεσαι και πάρτον τηλέφωνο πριν κάνεις οτιδήποτε. Μπορεί να μην υπάρχει καν λόγος για χοριακή.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μανάρι μου, δεν έχω ακούσει από καμία κοπέλα το ψηφιακό clear blue να κάνει λάθος.....Έχεις θέμα!!!! Και μυρίζομαι ότι είναι ευχάριστο!!!:D

Το τεστ είμαι σίγουρη ότι είναι έγκυρο, απλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι για καλό ή για κάτι άλλο και όχι για εγκυμοσύνη:confused::confused::confused::confused:

μακάρι να έχεις δίκιο και να πάνε όλα καλά, αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη δυστυχώς...

HDfQp3.png

Το τεστ είμαι σίγουρη ότι είναι έγκυρο, απλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι για καλό ή για κάτι άλλο και όχι για εγκυμοσύνη:confused::confused::confused::confused:

μακάρι να έχεις δίκιο και να πάνε όλα καλά, αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη δυστυχώς...

Κουκλα μου καλώς ή κακώς εμείς θα αργήσουμε πολύ να είμαστε αισιοδοξες ακομα και αν ολα γινουν κάτω από τις τέλειες συνθήκες. Μακαρι να είσαι η εξαιρεση στον κανονα και να πάνε όλα κατ 'ευχήν!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εγώ έχω φιλενάδα με πρόβλημα στη σύλληψη, σπερματέγχυση, 2 παλλίνδρομες, επαφή μετά την 2η απόξεση λίγο πριν την περίοδο, σύλληψη φυσική (χωρίς να είναι γόνιμη μέρα) και γέννηση μιας κούκλας. Τώρα είναι 2μιση ετών :-) Όλα γίνονται!!!! Sosad πιστεύω ότι αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει!!!! Χαμογέλα!!!!!! Ήρθε η ώρα να γίνεις sohappy!!!!!!

Διαφημίσεις

Ήρθα κορίτσια σήμερα με τα νέα μου..πήρα τον γιατρό μου πρωί πρωί, με έστειλε για χοριακή, και μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα αφού δεν έμεινα στον τόπο και σας γράφω τώρα είμαι πολύ τυχερή..

11,9 δηλ. αρνητική! και μετά από 2 ωρίτσες τσουπ! να και η ακατανόμαστη!

να σας πω την αλήθεια από την μια ανακουφίστηκα...δεν ήταν καταλληλες οι συνθήκες για να μείνω έγκυος..2 αποξέσεις το τελευταίο 4μηνο είναι μεγάλη ταλαιπωρία...

για να δούμε τώρα, τι θα μας πει ο καινούριος γιατρός την παρασκευή που έχω ραντεβου για να δουμε τι εξετάσεις θα κάνουμε..

HDfQp3.png

Ήρθα κορίτσια σήμερα με τα νέα μου..πήρα τον γιατρό μου πρωί πρωί, με έστειλε για χοριακή, και μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα αφού δεν έμεινα στον τόπο και σας γράφω τώρα είμαι πολύ τυχερή..

11,9 δηλ. αρνητική! και μετά από 2 ωρίτσες τσουπ! να και η ακατανόμαστη!

να σας πω την αλήθεια από την μια ανακουφίστηκα...δεν ήταν καταλληλες οι συνθήκες για να μείνω έγκυος..2 αποξέσεις το τελευταίο 4μηνο είναι μεγάλη ταλαιπωρία...

για να δούμε τώρα, τι θα μας πει ο καινούριος γιατρός την παρασκευή που έχω ραντεβου για να δουμε τι εξετάσεις θα κάνουμε..

Καλύτερα έτσι νομίζω και εγώ. Γιατί αν δεν ήσουν η εξαιρεση στον κανόνα και κατέληγε σε παλινδρομη θα έχανες τζάπα χρόνο και η ψυχολογία σου θα ήταν ξανα χάλια.Περιμενε λοιπόν στην ώρα του...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσακια. Χαθηκαμε......

Τουντσακι σταματησαν οι εμετοι?

καλημέρα!! Οι εμετοί σταμάτησαν εδώ και 2 μέρες. Ανακατεύομαι βέβαια λιγάκι ακόμα, αλλά ηρέμησα αρκετά!! Και πίνω και νερό επιτέλους!!!

Ξεκίνησε και η άδεια του άντρα μου και διακοπάρουμε στο μπαλκόνι....:tongue:

Κοριτσάκια μου γλυκά σας γνώρισα πριν 4-5 μήνες οταν πρωτομπήκα για να βρω βοήθεια και μια συμπαρασταση μετα τη τριτη μου αποβολή!!!!Ημουν ράκος και πραγματικά βρήκα πολλές απαντήσεις που με παρακίνησαν να πάω στους σωστούς γιατρούς οπως διαβητολόγο και αιματολόγο αλλά και το κυριότερο στο σωστό γυναικολόγο!!!!Πήρα κουράγιο λοιπόν από τα κορίτσια που τα κατάφεραν και απόκτησαν παιδάκι και από τις εγκυούλες τις φρέσκες!!!!Ωσπου έγινε το θαύμα και ήρθε και μένα η σειρά μου!!!!!!!Δε θέλω να ενθουσιάζομαι αλλά νοιώθω πλήρης και έτοιμη για όλα!!!!Οτι και να συμβεί θα προσπαθήσω να είμαι δυνατή και δε θα βαρυγκομήσω για τίποτα~!!!Ηδη κάνω ενέσεις και χαίρομαι όταν πονάω γιατί βοηθάνε το σποράκι μου!!!Μαλλον θα κάνω και ινσουλινη αλλά δε με νοιάζει!!!Παιρνω ήδη 8 χάπια τη μέρα και ειμαι ευτυχισμένη!!!!Για πρώτη φορά είμαι τοσο σωστά προετοιμασμένη που δε φοβάμαι !!Αν θέλει ο Θεός θα τα καταφέρω αλλίώς θα ακούσω το θέλημα του!!!Τουλάχιστον δε θα χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο μηπως επρεπε να κανω αυτό ή το άλλο ή έφταιγε ο γιατρός κτλ!!!!Προσευχηθείτε για μένα σας παράκαλώ !Ξέρω οτι εσείς με νοιώθετε ,δεν το χω πει σε κανενα ακόμη!!Ετσι σας ένοιωθα και εγώ όλες είτε μια κοπέλα έμπαινε και μιλούσε για την αποβολή της ή για μια εγκυμοσύνη!!!!!Το κλάμα εναλλασόταν με τη χαρά!!!!Ειναι τυχερό το φόρουμ τελικΑ Φιλιά πολλά πολλά

Κοριτσάκια μου γλυκά σας γνώρισα πριν 4-5 μήνες οταν πρωτομπήκα για να βρω βοήθεια και μια συμπαρασταση μετα τη τριτη μου αποβολή!!!!Ημουν ράκος και πραγματικά βρήκα πολλές απαντήσεις που με παρακίνησαν να πάω στους σωστούς γιατρούς οπως διαβητολόγο και αιματολόγο αλλά και το κυριότερο στο σωστό γυναικολόγο!!!!Πήρα κουράγιο λοιπόν από τα κορίτσια που τα κατάφεραν και απόκτησαν παιδάκι και από τις εγκυούλες τις φρέσκες!!!!Ωσπου έγινε το θαύμα και ήρθε και μένα η σειρά μου!!!!!!!Δε θέλω να ενθουσιάζομαι αλλά νοιώθω πλήρης και έτοιμη για όλα!!!!Οτι και να συμβεί θα προσπαθήσω να είμαι δυνατή και δε θα βαρυγκομήσω για τίποτα~!!!Ηδη κάνω ενέσεις και χαίρομαι όταν πονάω γιατί βοηθάνε το σποράκι μου!!!Μαλλον θα κάνω και ινσουλινη αλλά δε με νοιάζει!!!Παιρνω ήδη 8 χάπια τη μέρα και ειμαι ευτυχισμένη!!!!Για πρώτη φορά είμαι τοσο σωστά προετοιμασμένη που δε φοβάμαι !!Αν θέλει ο Θεός θα τα καταφέρω αλλίώς θα ακούσω το θέλημα του!!!Τουλάχιστον δε θα χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο μηπως επρεπε να κανω αυτό ή το άλλο ή έφταιγε ο γιατρός κτλ!!!!Προσευχηθείτε για μένα σας παράκαλώ !Ξέρω οτι εσείς με νοιώθετε ,δεν το χω πει σε κανενα ακόμη!!Ετσι σας ένοιωθα και εγώ όλες είτε μια κοπέλα έμπαινε και μιλούσε για την αποβολή της ή για μια εγκυμοσύνη!!!!!Το κλάμα εναλλασόταν με τη χαρά!!!!Ειναι τυχερό το φόρουμ τελικΑ Φιλιά πολλά πολλά

Τι διαβάζουν τα ματάκια μου τα τσακίρικα?? Γιούπιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό!!! Πραγματικά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά!!!!!!!!!!!! Και θα πάνε!! θα δεις!!! Αχ τι καλά έκανα και μπήκα... ΠΟλύ χάρηκα!!!!!!!!!!!

μπραβο σου κοπελα μου! Χαιρομαι τοσο πολυ! Αυτο που ειπες ειναι μεγαλη αληθεια: ποτε δεν επαιρνα τοσο πολλα φαρμακα και ποτε δεν ενιωθα τοσο χαρουμενη!και ινσουλινη να χρειαστει να κανεις δεν ειναι τιποτα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...