Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

μην αγχωνεσε βρε για μια μερα μονο εμενα με εβγαζε την μια 3 μερες πανω κ την επομενη 2 μερες κατω παντα εχει αποκλιση πανω κατω μια εβδομαδα ο υπερυχος ειναι οπως το πιασει αν στο ξαναμετραγε εκεινη την ωρα παλι αλλη μετρηση θα εκανε μια χαρα ειναι το μωρακι σου οσο για το αλο θα το αφομοιωσει ο οργανισμος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας πάλι κ από μένα με μια καινούρια ερώτηση...

υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης αμέσως μετά την απόξεση?

κανονικά περιμένω από χθές να αδιαθετήσω, και ήμουν σχεδόν σιγουρη ότι δεν θα καθυστερήσει γιατί κατάλαβα την ωορηξία μου, είχαμε επαφές εκείνες τις ημέρες αλλά χωρίς να ολοκληρώσουμε κανονικά:confused:

τώρα δεν έχω κανένα σημάδι περιόδου και ανησυχώ μήπως έγινε κάτι...

υπάρχει πιθανότητα?έχετε ακούσει τέτοιο περιστατικό?

νομίζω πως θα τρελαθώ στο τέλος...:shock::shock::shock::shock:

και φοβάμαι και να πάρω τεστ μήπως έχω ακόμα ορμόνες από την προηγούμενη κύηση:?:

HDfQp3.png

ο κυκλος μετα απο αποβολη αλλαζει ιδιαιτερα αν εχεις κανει αποξεση ειναι νωρις ακομα για περιοδο νομιζω τη περιπτωση εγκυμοσυνης δεν την αποκλειουμε αλλα αν δεν εκανες κ προσπαθειες δυσκολο κανε υπομονη λιγες μερες κ αν δεν σου ερθουν κανε τεστ η χοριακη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Στην πρωτη μου αποξεση ειχα αδιαθετησει μετα απο 40 μερες σχεδον. Στην δευτερη κανονικα στις μερες μου. Μερικες φορες οι αποξεσεις απορυθμιζουν τον κυκλο μας. Ξερω οτι μετα απο αποξεσεις η γυναικα ειναι ιδιαιτερως γονιμη, αλλα αφου δεν ολοκληρωσατε κανονικα??? πολυ δυσκολο....

Αχ, κορίτσια την βοήθειά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έκανα τεστ και βγηκε θετικό....τώρα τι σημαίνει αυτό?δεν έχει μηδενιστεί η χοριακή μου? είμαι έγκυος?

είμαι στην 29η μέρα από την απόξεση με κύκλο 26 ημερών............

και δεν μπορώ να πάω για χωριακή γιατί είμαι σε νησί και το σαββατο είναι κλειστά τα ιατρεία...

αχ, τι να κάνω...δεν είπα ούτε στον άντρα μου οτι έκανα τεστ...κρυφά...και τον γιατρό δεν θέλω να τον πάρω γιατί φοβάμαι...είμαι και μακρια...

νιώθω τόσο χαζή...

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, κορίτσια την βοήθειά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έκανα τεστ και βγηκε θετικό....τώρα τι σημαίνει αυτό?δεν έχει μηδενιστεί η χοριακή μου? είμαι έγκυος?

είμαι στην 29η μέρα από την απόξεση με κύκλο 26 ημερών............

και δεν μπορώ να πάω για χωριακή γιατί είμαι σε νησί και το σαββατο είναι κλειστά τα ιατρεία...

αχ, τι να κάνω...δεν είπα ούτε στον άντρα μου οτι έκανα τεστ...κρυφά...και τον γιατρό δεν θέλω να τον πάρω γιατί φοβάμαι...είμαι και μακρια...

νιώθω τόσο χαζή...

Για αρχη κοιτα να περασεις καλα μεχρι τη Δευτερα μιας και δε μπορεις να κανεις τιποτα. Τον γιατρο να τον παρεις τηλ. Λογικα η χοριακη θα επρεπε να ειχε μηδενισει. Μονη περιπτωση να ειχε μεινει καποιο υπολλειμα, αλλα δυσκολο πολυ, παρα πολυ.... Τα τεστ δεν ειναι παντα αξιοπιστα παντως.

Εγω θα μιλαγα στον καλο μου και στον γιατρο μου, θα χαλαρωνα και θα περιμενα την Δευτερα να κανω χοριακη. Αν εχει γινει το θαυμα, μεχρι τη Δευτερα θα εχεις μια σουπερ τιμη.

Για αρχη κοιτα να περασεις καλα μεχρι τη Δευτερα μιας και δε μπορεις να κανεις τιποτα. Τον γιατρο να τον παρεις τηλ. Λογικα η χοριακη θα επρεπε να ειχε μηδενισει. Μονη περιπτωση να ειχε μεινει καποιο υπολλειμα, αλλα δυσκολο πολυ, παρα πολυ.... Τα τεστ δεν ειναι παντα αξιοπιστα παντως.

Εγω θα μιλαγα στον καλο μου και στον γιατρο μου, θα χαλαρωνα και θα περιμενα την Δευτερα να κανω χοριακη. Αν εχει γινει το θαυμα, μεχρι τη Δευτερα θα εχεις μια σουπερ τιμη.

Έχεις δίκιο, δεν έχω άλλη επιλογή...φοβάμαι πάρα πολύ...την επόμενη βδομάδα θα πήγαινα να δούμε τι εξετάσεις πρ'επει να γίνουν μετά την δεύτερη παλίνδρομη...τώρα τι κάνουμε...έχω πανοκοβληθει τελείως όμως:shock::shock::shock::shock:

HDfQp3.png

Έχεις δίκιο, δεν έχω άλλη επιλογή...φοβάμαι πάρα πολύ...την επόμενη βδομάδα θα πήγαινα να δούμε τι εξετάσεις πρ'επει να γίνουν μετά την δεύτερη παλίνδρομη...τώρα τι κάνουμε...έχω πανοκοβληθει τελείως όμως:shock::shock::shock::shock:

Δες τι εγινε με το φιορουλινι. Ισως να ειναι το τυχερο σου. Μπορει να μην ειναι και τιποτα. Μην πανικοβαλεσαι, με τον πανικο δεν θα αλλαξει κατι. Enjoy the weekend.

sosad η χοριακη μετα απο ενα μηνα σιγουρα θα ειχε μηδενιστει κ ειδικα που εχεις κανει αποξεση πιο τεστ εκανες?γιατι απο πρεντικτορ εχω καει δυο φορες βγηκαν θετικα κ δεν ημουν καλο θα ηταν να εκανες τις εξετασεις σου αλλα αν το εστειλε ο θεουλης κατι θα ξερει!κ γω μετα απο τις αποβολες εκανα εεεεεεεενασωρο εξετασεις κ δεν βρηκα κατι ψαξε το ζαχαρο κ οπωσδηποτε για θρομβοφιλια τωρα που ειναι νωρις εγω εκανα αντιπικτικες μεχρι κ που γεννησα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Ο γιατρος σου πρεπει να ενημερωθει αμεσα ειτε ετσι ειτε αλλιως,σοσαντ! Πιστευω οτι μετα την αποξεση η χοριακη σου θα επρεπε να μηδενισει...την Δευτερα κανε χοριακη και οπωσδηποτε επικοινωνησε με τον γιατρο σου ισως χρειαζεται να σου δωσει προληπτικα αντιπηκτικη αγωγη αν εισαι εγκυος!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

έκανα το κλιαρ μπλου το ψηφιακό, διάβασα ότι ανιχνεύει ελάχιστες ποσότητες χοριακής..δεν ξέρω, τι να πω,ο άντρας μου με μάλωσε που κάνω του κεφαλιού μου και αγχώνομαι, αλλά ρε κορίτσια είχα προαίσθημα ότι κατι συμβαίνει, το θέμα είναι τι?

αύριο θα δω τι θα κάνω...αν ήμουν Αθήνα θα έτρεχα κατευθείαν στον γιατρό αλλά μένω σε νησί και δουλεύω και είναι πάρα πολύ δύσκολο να φύγω έστω και 1 ημέρα..οπότε υπομονη

HDfQp3.png

έκανα το κλιαρ μπλου το ψηφιακό, διάβασα ότι ανιχνεύει ελάχιστες ποσότητες χοριακής..δεν ξέρω, τι να πω,ο άντρας μου με μάλωσε που κάνω του κεφαλιού μου και αγχώνομαι, αλλά ρε κορίτσια είχα προαίσθημα ότι κατι συμβαίνει, το θέμα είναι τι?

αύριο θα δω τι θα κάνω...αν ήμουν Αθήνα θα έτρεχα κατευθείαν στον γιατρό αλλά μένω σε νησί και δουλεύω και είναι πάρα πολύ δύσκολο να φύγω έστω και 1 ημέρα..οπότε υπομονη

Μανάρι μου, δεν έχω ακούσει από καμία κοπέλα το ψηφιακό clear blue να κάνει λάθος.....Έχεις θέμα!!!! Και μυρίζομαι ότι είναι ευχάριστο!!!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μανάρι μου, δεν έχω ακούσει από καμία κοπέλα το ψηφιακό clear blue να κάνει λάθος.....Έχεις θέμα!!!! Και μυρίζομαι ότι είναι ευχάριστο!!!:D

Θα συμφωνησω.... Γιατρο πηραμε τηλεφωνο?

sosad ο γιατρός σου είχε δώσει το οκ να ξεκινησετε προσπάθειες μετά την απόξεση κατευθείαν? Γιατί εμενα μου το απογόρεψε για 4 μήνες τουλάχιστον

και εμένα μου είπε αυστηρά 3 μήνες γιατί τον φεβρουάριο είχα και άλλη παλίνδρομη με απόξεση:shock::shock::shock:

γιαυτό έχω πανικοβληθεί τώρα.....

δεν το περίμενα με τίποτα , αν τελικά είναι αλήθεια, να συμβεί κάτι τέτοιο, "υποτίθεται προσέχαμε" με 4 επαφές όλες και όλες μετά την απόξεση και αυτές μη ολοκληρωμένες το έχω απίθανο...απλά δεν νομίζω πως θα είναι και καλό αν απλά δεν μηδενίζει η χοριακή 30 μερες μετά την απόξεση χωρίς λόγο...δεν ξέρω...καμία γιατρό έχουμε να μας διαφωτίσει????????????

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...