Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Φιορουλίνι μου τι να πω!!!!!!Συγκινήθηκα τόσο πολύ !!!!!!Τέλεια νέα κοριτσάκι μου !!!!Μεσα από τη καρδιά μου όλα να πάνε καλά!!!Και είμαι σίγουρη γιατί αυτό το θαύμα ήρθε για να μείνει!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΧΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ......ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΠΟΤΕ......Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ...ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΣΑΣ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΧΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ......ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΠΟΤΕ......Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ...ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΣΑΣ...

Tι φοβερα νεα ειναι αυτα παναγιτσα μου.... Αχ μακαρι να πανε ολα καλα. Ξεκουραση και θετικη ενεργια στο μωρακι σου. Θα περιμενουμε τα νεα σου με αγωνια !

Είμαι καινούργια στο φόρουμ και δεν έχω συμμετάσχει ακόμα πολύ σε συζητήσεις, πιστεύω όμως ότι πρέπει οπωσδήποτε να σχολιάσω αυτό που μόλις διάβασα.

Όχι μόνο ο γιατρός σου που το είδε αλλά και εγώ που απλά είδα τις αράδες που έγραψες ανατρίχιασα.

Φιορουλίνι σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!

Με το καλό να κρατήσεις αυτό το μωράκι αγκαλιά!!!

μπραβο κοπελα μου συγχαρητηριαααααααααααααααααα!!!!!!!!!11

κ γω στην μικρη μου ειχα διδυμα αιμα δεν ειδα καθολου αλλα περασα πολλους πονους μιας κ ειχε αποκοληθει ο σακος κ ειχε φτασει στην ακρη της μητρας κ εκανα συσπασεις εκατσα ξαπλα κ σιγα σιγα το αφομοιωσε ο οργανισμος ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη.

ε!το μπαγασικο κρυβοταν χαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Μου έρχονται δάκρυα στα μάτια.......

πραγματικά δεν το πιστεύω!!!

τελικά ο θεός είναι μεγάλος!

Μπράβο Φιορουλίνι!μπράβο στο δυνατό μωράκι που έχεις στην κοιλίτσα και μπράβο στον γιατρό που σου έκανε ξανά υπέρηχο πριν προχωρήσει στην απόξεση!!

έχω συγκινηθεί απίστευτα!να προσέχεις το μικρό θαυματάκι σου κοριτσάκι μου, είναι θεόσταλτο!

HDfQp3.png

δεν το πιστεύω... Λίγες μέρες δεν μπήκα και έγιναν απίστευτα πράγματα!!! Πάντα τέτοια!!!!

Εγώ ακόμα κάνω εμετούς, αλλά όλα καλά.

Ακόμα δεν το πιστεύω αυτό που διάβασα... ο Θεός είναι μεγάλος!!!!!!

δεν το πιστεύω... Λίγες μέρες δεν μπήκα και έγιναν απίστευτα πράγματα!!! Πάντα τέτοια!!!!

Εγώ ακόμα κάνω εμετούς, αλλά όλα καλά.

Ακόμα δεν το πιστεύω αυτό που διάβασα... ο Θεός είναι μεγάλος!!!!!!

Τουντσακι λιγη ακομα υπομονη.Λογικα μεσα στην επομενη μερα θα αρχισεις να ηρεμεις.

Λοιπον κοριτσακια μου γυρισα πριν λιγο απ το κεντρο,καθιστε πρωτα πριν ξεκινισετε να διαβαζετε....

Με το που εφτασα στο κεντρο ο γιατρος μου μου ειπε οτι οτι τον ανησυχει η τοσο πολυ υψηλη χοριακη και το πιο πιθανο ειναι να εχει πιαστει εμβρυο στις σαλπιγγες.

Ξεκιναμε να κανουμε υπετυχο και ξαφνικα τον ακουω να λεει οτι δεν μπορει να συμβαινει αυτο,φωναζε οτι εχει ανατριχιασει....ειδε και αλλο εμβρυο στην αλλη πλευρα της μητρας το οποιο μεγαλωνει φυσιολογικα ,ειναι ακριβως 7εβδ κ 4 ημερων οσο υπολογιζει και ο γιατρος και το καλυτερο απ ολα ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ.Μας εξηγησε οτι ειχαμε πιασει δυδυμα και αυτο που βλεπαμε τοσο καιρο ειναι αυτο που πραγματικα εχει σταματησει να μεγαλωνει απλα δεν μπορουσε να δει το αλλο γιατι ηταν πρησμενη παρα πολυ η ωοθηκη μου.Μας ειπε οτι το αιμα που εχω ειναι επειδη αποβαλλω το αλλο και να προσευχηθουμε να μην επηρεασει αυτο που μεγαλωνει κανονικα.Το καλο ειναι οτι το ενα ειναι στην αλλη πλευρα ακριβως απο οτι το αλλο και αυτο ειναι καλο.Τις επομενες δυο εβδομαδες συνεχης παρακολουθηση μια και δεν μπορει να επεμβει αυτος για να το αφαιρεσει γιατι ετσι ενδεχεται να κανει κακο και στο αλλο.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.....Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.

Οσο για το πως νιωθω.....δεν το εχω συνηδειτοποιησει ακομα.....και εγω και ο αντρας μου κλαιγαμε τοσο πολυ οση ωρα μας μιλουσε ο γιατρος

πλακα κανεις! απιστευτο!!!!!!! συγχαρητηρια! με το καλο! να πανε ολα καλα! ο Θεος ειναι μεγαλος! εχω μεινει! μπραβο!

Τουντσακι λιγη ακομα υπομονη.Λογικα μεσα στην επομενη μερα θα αρχισεις να ηρεμεις.

μακάρι!! Πως και πως περιμένω να μπορέσω να φάω κανένα φρουτάκι, καμιά σαλάτα, να πιω νεράκι!!!! ααααχχχχχ!!!

Κοριτσάκι κι εσύ εεε; Αλλά είπαμε.. Άμα δεν τα πάρουμε στην αγκαλιά μας, χαρές δεν κάνουμε.

Διαφημίσεις

Λοιπον κοριτσακια μου γυρισα πριν λιγο απ το κεντρο,καθιστε πρωτα πριν ξεκινισετε να διαβαζετε....

Με το που εφτασα στο κεντρο ο γιατρος μου μου ειπε οτι οτι τον ανησυχει η τοσο πολυ υψηλη χοριακη και το πιο πιθανο ειναι να εχει πιαστει εμβρυο στις σαλπιγγες.

Ξεκιναμε να κανουμε υπετυχο και ξαφνικα τον ακουω να λεει οτι δεν μπορει να συμβαινει αυτο,φωναζε οτι εχει ανατριχιασει....ειδε και αλλο εμβρυο στην αλλη πλευρα της μητρας το οποιο μεγαλωνει φυσιολογικα ,ειναι ακριβως 7εβδ κ 4 ημερων οσο υπολογιζει και ο γιατρος και το καλυτερο απ ολα ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ.Μας εξηγησε οτι ειχαμε πιασει δυδυμα και αυτο που βλεπαμε τοσο καιρο ειναι αυτο που πραγματικα εχει σταματησει να μεγαλωνει απλα δεν μπορουσε να δει το αλλο γιατι ηταν πρησμενη παρα πολυ η ωοθηκη μου.Μας ειπε οτι το αιμα που εχω ειναι επειδη αποβαλλω το αλλο και να προσευχηθουμε να μην επηρεασει αυτο που μεγαλωνει κανονικα.Το καλο ειναι οτι το ενα ειναι στην αλλη πλευρα ακριβως απο οτι το αλλο και αυτο ειναι καλο.Τις επομενες δυο εβδομαδες συνεχης παρακολουθηση μια και δεν μπορει να επεμβει αυτος για να το αφαιρεσει γιατι ετσι ενδεχεται να κανει κακο και στο αλλο.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.....Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.

Οσο για το πως νιωθω.....δεν το εχω συνηδειτοποιησει ακομα.....και εγω και ο αντρας μου κλαιγαμε τοσο πολυ οση ωρα μας μιλουσε ο γιατρος

εχω συγκινηθει απιστευτα! Ολοι οι αγγελοι μαζι σου! ΤΟΥΝΤ7,ΒΕΛΒΕΤ με το καλο τα κοριτσακια σας!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

μακάρι!! Πως και πως περιμένω να μπορέσω να φάω κανένα φρουτάκι, καμιά σαλάτα, να πιω νεράκι!!!! ααααχχχχχ!!!

Κοριτσάκι κι εσύ εεε; Αλλά είπαμε.. Άμα δεν τα πάρουμε στην αγκαλιά μας, χαρές δεν κάνουμε.

Παμε χερακι - χερακι εμεις τουντς. Μαζι μας βλεπω να γενναμε. Εκλεισα και β επιπεδου, 19 Αυγουστου. Σε ποιο μαιευτηριο ειναι ο γιατρος σου?

Παμε χερακι - χερακι εμεις τουντς. Μαζι μας βλεπω να γενναμε. Εκλεισα και β επιπεδου, 19 Αυγουστου. Σε ποιο μαιευτηριο ειναι ο γιατρος σου?

Μαζί θα μαστε όντως!!!! Εγώ στο ΜΗΤΕΡΑ. Εσύ?

Να μαι και παλι...σας ευχαριστω ολες μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας.Χθες πηγαμε για υπερηχο.ακουσαμε την καρδουλα του,εχει μεγαλωσει κι ολας.Ο γιατρος ειπε οτι γενικως πηγαινουμε καλα.Τον προβληματισε ομως που το αλλα παραμενει εκει σταθερο,παρολο το αιμα που εχω και μου ειπε οτι χρειαζομαστε παρα πολυ προσοχη.Επομενος υπερηχος τη Δευτερα. Εγω ομως ανχωθηκα παρα πολυ.....Την Δευτερα ο υπερηχος με εβγαζε ακριβως 7 εβδομ και 4 ημερων (οσο ακριβως με υπολογιζει και ο γιατρος)Χθες ο υπερηχος με εβγαλε 7 εβδο και εξι ημερων.(δηλαδη μια μερα λιγοτερο.).Φοβαμαι παρα πολυ μηπως σταματησε να μεγαλωνει και αυτο,θα τρελλαθω.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...