Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

θα συμφωνησω με τα κοριτσια το ψυχολογικο κομματι ειναι αυτο που ποναει οχι το σωματικο εγω την πρωτη φορα θυμαμαι δεν ηθελα να ζω μαλλον πιστευα οτι δεν υπαρχει τιποτα καλο για μενα απο κει κ περα την δευτερη φορα ειχα θυμωσει πολυ 30 λεπτα μετα την αποξεση ημουν σπιτι μου κ καπνισα ολο τον παπαστρατο(που το ειχα κομμενο 3 χρονια) ηπια 10 κ καφεδες κ εκανα πολλες καταχρησεις αλλα δεν το μετανιωνω. ευχομαι να το περασεις οσο ανωδυνα γινεται κ να σαι σιγουρη οτι κατι καλο υπαρχει πιο κατω οπως εγραψα σε προηγουμενη σελιδα πριν 1 χρονο πιστευα οτι το πιο τραγικο που μπορει να συμβει στην γυναικα ειναι η αποβολη μετα απο καποιες περιπετιες που ειχα με την μπεμπα μου νομιζω οτι αυτο ειναι που δεν παλευεται να ξερεις αν τελικα το παιδι σου θα μεινει γερο!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα.Μετα απο προσπαθειες 5 ετων καταφερα να μεινω εγκυος με εξωσωματικη στην δευτερη προσπαθεια αλλα μολις χθες εμαθα οτι το εμβρυο σταματησε να μεγαλωνει στην 5 εβδομαδα.Απο οτι εχω καταλαβει αυτο ειναι παλλινδρομη κυηση αν και ο γιατρος δεν ανεφερε ποτε αυτη την λεξη.Οσο για το πως νοιωθω μπορειτε να με καταλαβετε.Ο γιατρος μου ειπε οτι σε αυτη την εριπτωση δυο πραγματα μπορουμε να κανουμε.Η να παω να μου καθαρισουν την μητρα και να στειλουν υλικο για εξετασεις η να περιμενω να το αποβαλει ο οργανισμος μου αν και υπαρχει κυνδυνος αιμοραγιας,Την Δευτερα θα παω.Δεν εχω αποφασισει ακομα και δεν ξερω τι να κανω.Φοβαμαι πολυ.Μα υποθεσω οτι αυτο το καθαρισμα μητρας που λεει ειναι η αποξεση.Θα ηθελα τη βοηθεια σας.Τι ειναι η αποξεση,πως γινεται¨?

Πόσο λυπάμαι.....καθε φρορά που διαβάζω ενα τετοιο περιστατικό είναι σαν να το ξαναπερναω όλο αυτό.... Αυτό για το χαπι μου το είχε πει και μενα ο γιατρός αλλα μπορεί να μην καθαρίσει καλά και να μην αποφύγεις την αποξεση...Ειναι κατι που δεν πονει καθόλου.Απλα σε ναρκώνουν και όταν ξυπνάς εχουν τελειωσει όλα.Την ιδια στιγμή μπορείς να επιστρέψεις ξανα στις δραστηριοτητες σου. Το θέμα είναι όπως σου έιπαν και τα κορίτσια η ψυχλογία σου μετά....

Εγώ εκανα την αποξεση στο Αλεξανδρας και δεν μου στοιχισε τίποτα. Απ ότι έμαθα ο καρυώτυπος είναι εξεταση για θρομβοφιλια.Αν πηζει το αιμα σου και αυτό ευθυνεται για αποβολες. Αυτή την εξεταση εγώ δεν την έκανα γιατί ήδη έχω ένα μωρό και ήταν η πρώτη μου αποβολη.Επισης για να μην σκαλίζω τα πράγματα και με επηρρεασει ψυχολογικά στην επομενη προσπαθεια...

Δωσε χρόνο στον εαυτό σου και θα το ξεπεράσεις όπως όλες μας!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Peny μου απλά να σε ενημερώσω ότι ο καρυότυπος δεν είναι η εξέταση που δείχνει αν έχεις θρομβοφιλία ή όχι.. Ο καρυότυπος δείχνει αν όντως υπήρξε χρωμοσωμιακή ανωμαλία στο έμβρυο και ποιο γονίδιο ευθύνεται γι' αυτό..

L2qIp2.png

Peny μου απλά να σε ενημερώσω ότι ο καρυότυπος δεν είναι η εξέταση που δείχνει αν έχεις θρομβοφιλία ή όχι.. Ο καρυότυπος δείχνει αν όντως υπήρξε χρωμοσωμιακή ανωμαλία στο έμβρυο και ποιο γονίδιο ευθύνεται γι' αυτό..

Ετσι νόμιζα....επειδή ήμουν στον κόσμο μου όταν μου τα έλεγε ο γιατρός μάλλον δεν θα καταλαβα καλα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Φιορουλίνι λυπάμαι πολύ !!!!Διάβασα τη περίπτωση σου και στενοχωρήθηκα πολύ!!!¨ολες μας σε αυτό το τόπικ έχουμε περάσει αυτό το δύσκολο γεγονός!!!!Το μόνο που ήθελα να επισημάνω είναι ότι κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητη η απόξεση και αν ειναι δυνατόν να γίνουν οσο περισσότερες εξετάσεις στο κύημα γίνεται!!!Είναι τόσο πολύτιμα τα συμπεράσματα που βγαίνουν!!Για χρωμοσωμικές ανωμαλίες , για μικροβιακή λοίμωξη κτλ.Εγώ στη πρώτη μου αποβολή που δεν ήξερα και πολλά τότε, παρολο που είχα δίδυμα και ήμουν και 16 εβδομάδων ο γιατρός μου τότε μου είχε πει να μη τα στείλω για εξετάσεις γιατί δε θα βγάλω συμπέρασμα!!!!!!Και οτι και καλά του φαινόταν άριστα μορφολογικά!!!Τώρα αν γυρνούσα το χρόνο πίσω όχι μόνο θα τα στελνα αλλά θα έδερνα και το συγκεκριμένο γιατρό!!!Τη δέυτερη αποβολή δυστυχώς απέβαλλα στη τουαλέτα και μολύνθηκε το έμβρυο παρολο που ηταν ατόφιο!!!Στη τρίτη μονο ιστολογική έκανα αλλά και πάλι ο γιατρός με απέτρεψε να το στειλω για καρυότυπο!!!Ημουν τόσο διαλυμενη που το άφησα έτσι και τώρα χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο!!!!Μπορείς να κάνεις και βιοψία πλακούντα !!Μη το αφήνεις!!!

Φιλιά και καλό κουράγιο.Θα έρθουν καλύτερες μερες σίγουρα!!!

Διαφημίσεις

Φιορουλίνι λυπάμαι πολύ !!!!Διάβασα τη περίπτωση σου και στενοχωρήθηκα πολύ!!!¨ολες μας σε αυτό το τόπικ έχουμε περάσει αυτό το δύσκολο γεγονός!!!!Το μόνο που ήθελα να επισημάνω είναι ότι κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητη η απόξεση και αν ειναι δυνατόν να γίνουν οσο περισσότερες εξετάσεις στο κύημα γίνεται!!!Είναι τόσο πολύτιμα τα συμπεράσματα που βγαίνουν!!Για χρωμοσωμικές ανωμαλίες , για μικροβιακή λοίμωξη κτλ.Εγώ στη πρώτη μου αποβολή που δεν ήξερα και πολλά τότε, παρολο που είχα δίδυμα και ήμουν και 16 εβδομάδων ο γιατρός μου τότε μου είχε πει να μη τα στείλω για εξετάσεις γιατί δε θα βγάλω συμπέρασμα!!!!!!Και οτι και καλά του φαινόταν άριστα μορφολογικά!!!Τώρα αν γυρνούσα το χρόνο πίσω όχι μόνο θα τα στελνα αλλά θα έδερνα και το συγκεκριμένο γιατρό!!!Τη δέυτερη αποβολή δυστυχώς απέβαλλα στη τουαλέτα και μολύνθηκε το έμβρυο παρολο που ηταν ατόφιο!!!Στη τρίτη μονο ιστολογική έκανα αλλά και πάλι ο γιατρός με απέτρεψε να το στειλω για καρυότυπο!!!Ημουν τόσο διαλυμενη που το άφησα έτσι και τώρα χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο!!!!Μπορείς να κάνεις και βιοψία πλακούντα !!Μη το αφήνεις!!!

Φιλιά και καλό κουράγιο.Θα έρθουν καλύτερες μερες σίγουρα!!!

Aχ βρε κοριτσι μου...τι ειναι αυτα που διαβασα τωρα.... ειδικα αυτο το δευτερο με την τουαλετα... Πως αντεξατε τετοιο πραγμα... Στην πρωτη πονουσες πολυ και απεβαλες? Τι ειχε γινει τοτε?

Ουφ... ειμαι και εγω κοντα 16 εβδομαδες τωρα και εχω κατι πονους κατα διαστηματα και λογω του διαφραγματος φοβαμαι πολυ μη παθω κατι τετοιο...

Blue Velvetaki!!!! Ολα καλά θα πάνε με σένα μην ανησυχείς καθόλου!!!!Εγώ ήμουν ειδική περίπτωση!!Είχα δίδυμα και οι αιμοραγίες είχαν ξεκινήσει από την 6 εβδομάδα!!Το ένα το έμβρυο ήταν χαμηλά στο τράχηλο και έτσι κάποια στιγμή άρχισαν οι συσπάσεις στη μητρα κτλ κτλ!!Τοτε ήταν η πρώτη εγκυμοσύνη και ήμουν άσχετη αλλά αν γύριζα το χρόνο πίσω θα έλεγχα το σάκχαρο μου με καμπύλες ( αχχχ βρε Christy 28 να μη σε ήξερα απο τοτε!!!!!) και επειδη ειχα καθε 3-5 μερες αιμα θα φροντιζα να παρω αντιβιωση!!Κατάλαβα οτι οταν γινεται συχνα αποκολληση υπαρχει φλεγμονη και ειναι πιθανο να προσβληθεις απο μικροβιο!!Επειδή τα διδυμα ηταν απο εξωσωματικη επαιρνα 9 utrogestan τη μερα και γιαυτο κρατηθηκαν τοσες βδομαδες αν προσεχα και την ινσουλινη δε θα τα χανα ειμαι σιγουρη!!!Τωρα που ξερω οτι εχω πολυκυστικες και υπερινσουλιναιμια ξερω οτι πρεπει να παρω γερες δοσεις προγεστερονης!!Δυστυχως ουτε στη δευτερη εγκυμοσυνη το ξερα και ο εν λογω γιατρος που θα δερνα δε μου δωσε καθολου και ετσι με το δευτερο αιμα που ειχα σταματησε η καρδουλα να χτυπα!!!Πηγα σπιτι και εγινε οτι εγινε και την αλλη μερα εοειδη δεν ειχα καθαρισει καλα εκανα αποξεση!!!Εκεινη τη στιγμη στη τουαλέτα με επιασε αμοκ!!!Αλλά όλα ξεπερνιουνται με το χρονο και τωρα που προσπαθώ πάλι θελω τη θετική σας ενέργεια!!!!!!!! Εσύ βρε βελβετάκι εννοειται οτι θα εχεις πονάκια γιατι μεγαλώνει η μητρα !!!Μη φοβάσαι !!!Εγώ έχω συγκεκριμένα προβλήματα!!!!Τα έγραψα για να μαθαίνουν και καινουριες κοπέλες που μπαίνουν και όχι να σε αναστατώσω!!!!!Αντε θα σε μαλώσω!!!Θετική σκέψη θέλω!!!!!!Φιλάκια

............... αχχχ βρε Christy 28 να μη σε ήξερα απο τοτε!!!!!..................

Ποτε δεν ειναι αργα!!! Εγω εχασα 3 αγγελουδια για να βρω την λυση και τωρα εχω μια υπεροχη μπουμπου που μου εχει κλεψει τοσο πολυ την καρδια που πλεον δεν προλαβαινω να σκεφτω το παρελθον!!! Βουρ για καμπυλη σακχαρου οσες κοπελες εχουν εστω και μια παλινδρομη στο ενεργητικο τους!!! Ειδικα οι κοπελες που κανουν εξωσωματικη και περνουν ορμονες ειναι πιο επιρρεπείς στο σακχαρο κυησης!!! Και δεν προλαβατε και μεινατε εγκυος στο μεταξυ καντε καμπυλη αμεσως μολις το μαθετε! την μια μερα θετικη την αλλη μερα καμπυλη σακχαρου!!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Koριτσια λογω ενοχλησεων που ειχα, πηγαμε στο γιατρο μας. Με βρηκε ΟΚ και πως οι πονοι ειναι μυικοι κυριως καθως και απο το ηβικο οστο που ζοριζεται.

Ειναι κοριτσακι!!!! Εκλεισα και ραντεβου για β επιπεδου στις 19 Αυγουστου.

Πολλα φιλακια σε ολες.

Koριτσια λογω ενοχλησεων που ειχα, πηγαμε στο γιατρο μας. Με βρηκε ΟΚ και πως οι πονοι ειναι μυικοι κυριως καθως και απο το ηβικο οστο που ζοριζεται.

Πολλα φιλακια σε ολες.

Τέλεια νέα!!!!!Συγχαρητήρια!!!

Διαφημίσεις

Τέλεια νέα!!!!!Συγχαρητήρια!!!

Eυχαριστω πολυ κοριτσακι μου. Καθε μερα που περνα, λεω αντε... μια μερα πιο κοντα ακομα στο ονειρο. Αν δεν πιασω το μωρακι μου αγκαλιτσα, δεν θα ησυχασω...

Πολλα φιλακια σε ολες.

Μπραβο!!!! Με το καλό η μπουμπου λοιπόν!!!! Καλα έκανες και πηγες να ηρεμήσεις και εσύ.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Λοιπον κοριτσακια μου γυρισα πριν λιγο απ το κεντρο,καθιστε πρωτα πριν ξεκινισετε να διαβαζετε....

Με το που εφτασα στο κεντρο ο γιατρος μου μου ειπε οτι οτι τον ανησυχει η τοσο πολυ υψηλη χοριακη και το πιο πιθανο ειναι να εχει πιαστει εμβρυο στις σαλπιγγες.

Ξεκιναμε να κανουμε υπετυχο και ξαφνικα τον ακουω να λεει οτι δεν μπορει να συμβαινει αυτο,φωναζε οτι εχει ανατριχιασει....ειδε και αλλο εμβρυο στην αλλη πλευρα της μητρας το οποιο μεγαλωνει φυσιολογικα ,ειναι ακριβως 7εβδ κ 4 ημερων οσο υπολογιζει και ο γιατρος και το καλυτερο απ ολα ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ.Μας εξηγησε οτι ειχαμε πιασει δυδυμα και αυτο που βλεπαμε τοσο καιρο ειναι αυτο που πραγματικα εχει σταματησει να μεγαλωνει απλα δεν μπορουσε να δει το αλλο γιατι ηταν πρησμενη παρα πολυ η ωοθηκη μου.Μας ειπε οτι το αιμα που εχω ειναι επειδη αποβαλλω το αλλο και να προσευχηθουμε να μην επηρεασει αυτο που μεγαλωνει κανονικα.Το καλο ειναι οτι το ενα ειναι στην αλλη πλευρα ακριβως απο οτι το αλλο και αυτο ειναι καλο.Τις επομενες δυο εβδομαδες συνεχης παρακολουθηση μια και δεν μπορει να επεμβει αυτος για να το αφαιρεσει γιατι ετσι ενδεχεται να κανει κακο και στο αλλο.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.....Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.

Οσο για το πως νιωθω.....δεν το εχω συνηδειτοποιησει ακομα.....και εγω και ο αντρας μου κλαιγαμε τοσο πολυ οση ωρα μας μιλουσε ο γιατρος

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι ειπες τωρααααα!!!!! !:) ενα εχω να πω, δεν ειμαστε μονοι μας σε αυτήν τη ζωή!!! αν και δεν εχουμε ξαναμιλήσει (ελάχιστες φορες γραφω στο τοπικ παρόλο που τα εχω 3 φορες ζήσει αυτά, αλλά παντα σας παρακολουθω με αγωνια) δεν μπορω να σου περιγραψω ποσο χαρηκα με την ιστορία σου!! εχω ανατριχιάσει! ευχομαι να παρουν δυναμη και θαρρος οσα κορίτσια προσπαθουν ακόμη! φιλια σε ολες! καλή δυναμη! καλη συνεχεια!

Λοιπον κοριτσακια μου γυρισα πριν λιγο απ το κεντρο,καθιστε πρωτα πριν ξεκινισετε να διαβαζετε....

Με το που εφτασα στο κεντρο ο γιατρος μου μου ειπε οτι οτι τον ανησυχει η τοσο πολυ υψηλη χοριακη και το πιο πιθανο ειναι να εχει πιαστει εμβρυο στις σαλπιγγες.

Ξεκιναμε να κανουμε υπετυχο και ξαφνικα τον ακουω να λεει οτι δεν μπορει να συμβαινει αυτο,φωναζε οτι εχει ανατριχιασει....ειδε και αλλο εμβρυο στην αλλη πλευρα της μητρας το οποιο μεγαλωνει φυσιολογικα ,ειναι ακριβως 7εβδ κ 4 ημερων οσο υπολογιζει και ο γιατρος και το καλυτερο απ ολα ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ.Μας εξηγησε οτι ειχαμε πιασει δυδυμα και αυτο που βλεπαμε τοσο καιρο ειναι αυτο που πραγματικα εχει σταματησει να μεγαλωνει απλα δεν μπορουσε να δει το αλλο γιατι ηταν πρησμενη παρα πολυ η ωοθηκη μου.Μας ειπε οτι το αιμα που εχω ειναι επειδη αποβαλλω το αλλο και να προσευχηθουμε να μην επηρεασει αυτο που μεγαλωνει κανονικα.Το καλο ειναι οτι το ενα ειναι στην αλλη πλευρα ακριβως απο οτι το αλλο και αυτο ειναι καλο.Τις επομενες δυο εβδομαδες συνεχης παρακολουθηση μια και δεν μπορει να επεμβει αυτος για να το αφαιρεσει γιατι ετσι ενδεχεται να κανει κακο και στο αλλο.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.....Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.

Οσο για το πως νιωθω.....δεν το εχω συνηδειτοποιησει ακομα.....και εγω και ο αντρας μου κλαιγαμε τοσο πολυ οση ωρα μας μιλουσε ο γιατρος

Πραγματικά είναι να ανατριχιάζεις η περιπτωσή σου!!!Μπραβο κοπέλα μου πολύ χαρηκα!!!! Σου ευχομαι να πάνε όλα καλα και σε λίγο καιρό να κρατάς αγκαλια το μωράκι σου!!!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...