Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αννιώ πολύ σε ζηλέυω που μπορείς και χαίρεσαι το καλοκαίρι με μπάνια.. Εμένα ούτε να δω από μακριά τη θάλασσα δεν με αφήνει ο γιατρός.. Με έχουν πάρει λίγο από κάτω η κλεισούρα και οι εμετοί.. Αλλά τι να κάνω? Υπομονή!! Πήγα χθες για υπέρηχο, μετρήσαμε πάλι τον τράχηλο και βγήκε 41χιλ. Αποφασίσαμε να μην κάνω περίδεση τελικά, αλλά θα την περάσω με ουτροτζεστάν, ξάπλες και προσευχές...

Δομνίνα για πόσες μέρες θα λείπεις αν πας τελικά; Υπάρχει κανένας άλλος να αφήσεις στο πόδι σου; Έχεις αδέρφια; Ο μπαμπας σου ζει;

Βελβετάκι εσύ ξεμπέρδεψες με τους εμετούς; Πάνε;; ΠΟλύ κουράγιο μου δίνεις!!!

Καλημερααααα και απο μενα!!! Ειδα φως και μπήκα!!!

Πως πάμε από μπανάκια?????Εμεις το προσπαθούμε πάντως.Εχουμε κάνει ήδη 3 και αυτη τη βδομαδα προβλέπονται και άλλα!!!

Οι εγκυούλες μας βλέπω περνάνε δύσκολα!Υπομονή και κουραγιο σε λίγο καιρό θα περάσουν οι αναγούλες. Ειναι δύκολα με τη ζεστη...το ξερω καλά γιατί και εγώ τα ίδια πέρασα στον Κωσταντή. Ριξτε το στον υπνο!!

Εγώ κατα τ'άλλα μπορώ να πω ότι έχω ξεπεράσει πλέον την παλλινδρομη και μπορώ να πω ότι είμαι αισιοδοξη και για το μελλον. Αλλος ένας μηνας εμεινε...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα..

Τη θάλασσα ούτε καν την έχω πλησιάσει φέτος.. ποιος, εγώ που κάθε χρόνο τα μπάνια τα άρχιζα από 1η Ιουνίου.. τέλος πάντων.. φέτος είχαμε πολλές ειδικές περιστάσεις..

Τουντσάκι είναι η αδερφή μου εδώ και τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι με τη μητέρα μου.. Έχω κι έναν αδερφό ο οποίος διακοπεύει ήδη στο Βόλο με τα πιτσιρίκια του.. Δεν θα λείψω πολύ .. 9 μέρες απλά σκέφτομαι τη μικρή (12 χρόνια μικρότερή μου) πως θα αντιμετωπίσει το γεγονός αν παρ' ελπίδα συμβεί το δυσάρεστο και είναι μόνη της.. Το μόνο κόλλημά μου είναι αυτό..

Φιλάκια στις κοιλίτσες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου γειά σας και απο Χίο!!!

διάβασα τα ευχάριστα απο τις εγκυούλες μας!!! έτσι να συνεχίσετε κοριτσάκια μέχρι να πάρετε τα νινάκια σας αγκαλίτσα;)

και στα υπόλοιπα κοριτσάκια εύχομαι υγεία και να περνάτε καλά;)!!

εγώ έκοψα τα φάρμακα όλα και επιτέλους μετά απο 4 χρόνια μπορώ και πίνω!!! ( τουντσάκι δεν μπορείς να πείς σε σκαίπτομαι και πίνω κανένα παραπάνω!!! χιχιχ) μπανάκια αργήσαμε φέτος αλλά προσπαθώ να αναπληρώσω το κενό!!!

είχαμε και ευχάριστα στην οικογένεια!!!! το αδερφάκι μου είναι έγκυος και θα γίνω ΘΕΙΑ!!!!:D:D:D

σας φιλώ όλες!!!

Γειά σας και από μένα κορίτσια..καλά μπανάκια σε όλες εύχομαι...

εγώ έχω νέα, ο γιατρός μου μου είπε ότι η ιστολογική δεν έδειξε κακοήθεια, παρόλα αυτά λόγω της δεύτερης παλίνδρομης με παραπέμπει σε ένα συνάδελφό του που ασχολείται με αποβολές.

θέλω την βοήθειά σας αν τον γνωρίζετε..Νικολουδάκης Αντώνιος λέγεται και είναι στο Λητώ.

σας παρακαλώ αν έχει καμία προσωπική εμπειρία μαζί του να με ενημερώσει γιατί αισθάνομαι τρομερό άγχος που θα αλλάξω γιατρό...φοβάμαι και την οικονομική εκμετάλλευση λόγω της αδυναμίας μου αυτή τη στιγμή...αχ, βοηθήστε με κορίτσια σας ικετεύω...

HDfQp3.png

Sosad,

Δυστυχώς δεν τον ξέρω τον συγκεκριμένο γιατρό για να μπορέσω να σε βοηθήσω.. Αφού όμως σε παραπέμπει ο γιατρός σου σε αυτόν κάτι θα ξέρει περισσότερο.. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα σε εκμεταλλευτεί οικονομικά.. θέλω να ελπίζω ότι θα μπορέσει να σε βοηθήσει πραγματικά..

L2qIp2.png

Γειά σας και από μένα κορίτσια..καλά μπανάκια σε όλες εύχομαι...

εγώ έχω νέα, ο γιατρός μου μου είπε ότι η ιστολογική δεν έδειξε κακοήθεια, παρόλα αυτά λόγω της δεύτερης παλίνδρομης με παραπέμπει σε ένα συνάδελφό του που ασχολείται με αποβολές.

θέλω την βοήθειά σας αν τον γνωρίζετε..Νικολουδάκης Αντώνιος λέγεται και είναι στο Λητώ.

σας παρακαλώ αν έχει καμία προσωπική εμπειρία μαζί του να με ενημερώσει γιατί αισθάνομαι τρομερό άγχος που θα αλλάξω γιατρό...φοβάμαι και την οικονομική εκμετάλλευση λόγω της αδυναμίας μου αυτή τη στιγμή...αχ, βοηθήστε με κορίτσια σας ικετεύω...

Καλησπέρα και από εμένα.Δυστυχως και το δικο μου ιστορικο εχει δυο παλινδρομες και καταλαβαινω το αγχος σου.Δεν εχω προσωπικη εμπειρια με τον γιατρο απλα εχω δει οτι εχει site μεσω του οποιου απανταει σε ερωτησεις κ.τ.λ. και σκεφτηκα οτι ισως σε βοηθησει να το δεις.www.nikoloudakis.gr (ελπιζω να μην ειναι συνωνυμια).

Δομνινάκι, έχεις δίκιο, για να μου τον προτείνει ο γιατρός μου τον οποίο εμπιστεύομαι κάτι θα ξέρει, απλά μου είναι δύσκολο να πάω σε κάποιον άλλο τώρα...έκλεισα ραντεβού, θα με δει σε δυο βδομάδες...τώρα παρακαλάω να αδιαθετίσω κανονικά την άλλη εβδομάδα...την προηγούμε νη φορά είχα αδιαθετίσει στις 25 ημέρες από την απόξεση...τώρα περιμένω να δω...

stef, αυτό είναι το σαιτ του, το βρήκα και εγώ, απλά ήθελα αν μπορέσω να βρώ κάποια κοπέλα με προσωπική εμπειρία..σ΄ευχαριστώ πολύ πάντως..

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα.Μετα απο προσπαθειες 5 ετων καταφερα να μεινω εγκυος με εξωσωματικη στην δευτερη προσπαθεια αλλα μολις χθες εμαθα οτι το εμβρυο σταματησε να μεγαλωνει στην 5 εβδομαδα.Απο οτι εχω καταλαβει αυτο ειναι παλλινδρομη κυηση αν και ο γιατρος δεν ανεφερε ποτε αυτη την λεξη.Οσο για το πως νοιωθω μπορειτε να με καταλαβετε.Ο γιατρος μου ειπε οτι σε αυτη την εριπτωση δυο πραγματα μπορουμε να κανουμε.Η να παω να μου καθαρισουν την μητρα και να στειλουν υλικο για εξετασεις η να περιμενω να το αποβαλει ο οργανισμος μου αν και υπαρχει κυνδυνος αιμοραγιας,Την Δευτερα θα παω.Δεν εχω αποφασισει ακομα και δεν ξερω τι να κανω.Φοβαμαι πολυ.Μα υποθεσω οτι αυτο το καθαρισμα μητρας που λεει ειναι η αποξεση.Θα ηθελα τη βοηθεια σας.Τι ειναι η αποξεση,πως γινεται¨?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια καλημερα.Μετα απο προσπαθειες 5 ετων καταφερα να μεινω εγκυος με εξωσωματικη στην δευτερη προσπαθεια αλλα μολις χθες εμαθα οτι το εμβρυο σταματησε να μεγαλωνει στην 5 εβδομαδα.Απο οτι εχω καταλαβει αυτο ειναι παλλινδρομη κυηση αν και ο γιατρος δεν ανεφερε ποτε αυτη την λεξη.Οσο για το πως νοιωθω μπορειτε να με καταλαβετε.Ο γιατρος μου ειπε οτι σε αυτη την εριπτωση δυο πραγματα μπορουμε να κανουμε.Η να παω να μου καθαρισουν την μητρα και να στειλουν υλικο για εξετασεις η να περιμενω να το αποβαλει ο οργανισμος μου αν και υπαρχει κυνδυνος αιμοραγιας,Την Δευτερα θα παω.Δεν εχω αποφασισει ακομα και δεν ξερω τι να κανω.Φοβαμαι πολυ.Μα υποθεσω οτι αυτο το καθαρισμα μητρας που λεει ειναι η αποξεση.Θα ηθελα τη βοηθεια σας.Τι ειναι η αποξεση,πως γινεται¨?

Φιορουλίνι λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης σου...

είναι όντως παλλίνδρομη κύηση (σε διάβασα και στο καφε εξωσωματικής).

Μη φοβάσαι την απόξεση. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, αν εξαιρέσεις το ψυχολογικό, κρατάει 30 λεπτά μέχρι να σηκωθείς να πας σπίτι σου, θα σου κάνουν αναισθησια, θα σε καθαρίσει ο γιατρός και μετά θα σε ξυπνήσουν και θα φύγεις...

προσπάθησε να είσαι δυνατή, εμένα ο γιατρός μου την δεύτερη φορά που ήμουν μόλις 7 εβδομάδων (την πρώτη ήμουν 11 και ήταν μεγάλο το έμβρυο)δεν ήθελε να με αφήσει να αιμορραγήσω μονη μου γιατί μπορεί να μην καθάριζα τελείως και μετά να χρειαζόμουν έτσι κ αλλιώς απόξεση..

κουράγιο κοριτσάκι μου..

HDfQp3.png

Φιορουλίνι μου γλυκό,

Έχω διαβάσει για την προσπάθειά σου στο καφέ της εξωσωματικής και λυπάμαι πάρα πολύ που σου συνέβη αυτό.. Ξέρεις πολύ καλά ότι μου συνέβη και μένα πριν από 2 βδομάδες περίπου.. Θα σου πω πολύ απλά αυτό που μου είπε ο γιατρός μου, τον οποίο τον εμπιστεύομαι απόλυτα.. Από τη στιγμή που έχει σχηματιστεί ο σάκος και δεν υπάρχει ίχνος αιμορραγίας για να προκληθεί αποβολή το καλύτερο που έχουμε και πρέπει να κάνουμε είναι απόξεση για να μπορέσει να καθαρίσει τελείως ο οργανισμός.. Ξέρω ότι δεν είναι ευχάριστη σαν εμπειρία αλλά είναι απαραίτητη.. Αυτή είναι η δική μου εντελώς φιλική συμβουλή..

Και πάλι λυπάμαι πολύ!

L2qIp2.png

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

Δομνινα κοριτσακι μου και εγω θυμαμαι την ιστορια σου,διαβαζα πολυ καιρο το καφε και μου ειχες κανειε εντυπωσει απ την αρχη.Οταν διαβαζα οτι κατι δεν παει καλα με την εγκυμοσυνη σου προσευχομουν το θεο να σε βοηθησει.Δεν ξερω για ποιο λογο αλλα απ την αρχη ειχα σε ενοιωθα παρα πολυ και ας μην ειχαμε μιλησει ποτε.Οπως και οταν τα πραγματα ειχαν ποια τελειωει για σενα με το χειροτερο τροπο ηλπιζα και προσευχομουν να σου πανε ολα καλα.

Να ρωτησω και κατι αλλο μηπως ξερετε.να υποθεσω οτι η αποξεση γινεται στο κεντρο εξωσωματικης,ποναει?εχει επιπτωσεις μετα?ποσο στοιχιζει και αν ξερετε τι εξετασεις γινονται μετα σε αυτο που σου αφαιρουν.Πολλες ερωτησεις αλλα κοντευω να τρελαθω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

Δομνινα κοριτσακι μου και εγω θυμαμαι την ιστορια σου,διαβαζα πολυ καιρο το καφε και μου ειχες κανειε εντυπωσει απ την αρχη.Οταν διαβαζα οτι κατι δεν παει καλα με την εγκυμοσυνη σου προσευχομουν το θεο να σε βοηθησει.Δεν ξερω για ποιο λογο αλλα απ την αρχη ειχα σε ενοιωθα παρα πολυ και ας μην ειχαμε μιλησει ποτε.Οπως και οταν τα πραγματα ειχαν ποια τελειωει για σενα με το χειροτερο τροπο ηλπιζα και προσευχομουν να σου πανε ολα καλα.

Να ρωτησω και κατι αλλο μηπως ξερετε.να υποθεσω οτι η αποξεση γινεται στο κεντρο εξωσωματικης,ποναει?εχει επιπτωσεις μετα?ποσο στοιχιζει και αν ξερετε τι εξετασεις γινονται μετα σε αυτο που σου αφαιρουν.Πολλες ερωτησεις αλλα κοντευω να τρελαθω?

Η απόξεση δεν γίνεται στο κέντρο εξωσωματικής. Γίνεται σε οργανωμένο μαιευτήριο.. Στοιχίζει ανάλογα με το μαιευτήριο και το γιατρό από 500 έως 1000 Ευρώ. Η μόνη εξέταση που γίνεται στο κύημα είναι ιστολογική και απλά επιβεβαιώνει το αν ήταν τυχαίο γεγονός ή χρωμοσωμιακή ανωμαλία. Για να δείξει και κάτι παραπάνω θα πρέπει να γίνει και καρυότυπος του εμβρύου ο οποίος στοιχίζει επιπλέον 250 Ευρώ τουλάχιστον..

Επιπτώσεις η απόξεση δεν έχει καμία για σένα, τουλάχιστον σωματικές.. λίγο αιματάκι και μερικά πονάκια μπορεί να έχεις για κάποιες μέρες αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο. Επίσης για 4 μέρες θα πάρεις κάποια χαπάκια που βοηθάνε τη μήτρα και αντιβίωση..

Περισσότερη ψυχολογική είναι η ταλαιπωρία παρά σωματική..

Κάνε κουράγιο και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις σε λίγο καιρό και τον εαυτό σου αλλά και το θάρρος να δοκιμάσεις και πάλι!

Σε φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...