Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Kαι εσυ πεταχτηκες κλαιγοντας? Αστα.... μια απο τα ιδια. Εβαλα τα κλαματα στον υπνο μου γιατι εβλεπα ονειρο και τρομαξα τον καημενο τον αντρουλη μου.

By the way, σημερα δευτερη μερα χωρις εμετο, εχω ομως καποιες στιγμες κατι μικρες ανακατοσουριτσες. Θα δουμε..

Α σας ειπα? Μιλησα χθες και με τον γιατρο και μου ειπε να παιρνω γι'αυτη την εβδομαδα ενα Utrogestan το βραδυ μονο και μετα να τα κοψουμε. Τι ωραια, τι καλα!

αχ μπράβο!!! Ωραία αίσθηση να κόβεις τα ουτροτζεστάν! Απελευθέρωση!!! Εγώ βάζω ένα των 200ων κάθε βράδυ στον κόλπο και μάλλον θα το βάζω μέχρι τέλους.. Μετρήσαμε τράχηλο κατά την αυχενική και ήταν 37. Οπότε υπάρχει μια πιθανότητα, αντί για περίδεση, να κάνουν δουλειά τα ουτροτζεστάν λέει... Οπότε δεν τα γλιτώνω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια..

Ο άνδρας μου βγαίνει σήμερα από το νοσοκομείο.. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά..

Ιόλη μου αν βρω ποτέ αυτόν τον Μέρφυ θα το εξηγήσω το όνειρο να είσαι σίγουρη..

Τουντσάκι είμαι σίγουρη ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέλεια.. κάνε λίγη υπομονή ακόμα και να δεις που με το που θα μάθεις ότι όλα είναι καλά θα σου περάσουν όλα.. ακόμη κι οι ανακατωσούρες.. μακάρι να γλυτώσεις και την περίδεση..

Βελβετάκι εσύ έκανες αυχενική; φύλο σου έδειξε;

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια..

Ο άνδρας μου βγαίνει σήμερα από το νοσοκομείο.. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά..

Ιόλη μου αν βρω ποτέ αυτόν τον Μέρφυ θα το εξηγήσω το όνειρο να είσαι σίγουρη..

Τουντσάκι είμαι σίγουρη ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέλεια.. κάνε λίγη υπομονή ακόμα και να δεις που με το που θα μάθεις ότι όλα είναι καλά θα σου περάσουν όλα.. ακόμη κι οι ανακατωσούρες.. μακάρι να γλυτώσεις και την περίδεση..

Βελβετάκι εσύ έκανες αυχενική; φύλο σου έδειξε;

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

Καναμε αυχενικη, αλλα φυλο δεν ειδαμε. Περιμενουμε στις 22 που εχουμε ραντεβου, οποτε και πιστευω οτι θα μαθουμε. Η αυχενικη βγηκε μια χαρα.

Αχ νατα τα καλα τα νεα!!! Μπραβο βρε Τουντσακι!!!

Εγω παλι ειδα σημερα το βραδυ στον υπνο μου τον γιατρο που μου εκανε λεει υπερηχο και μου ειπε οτι ειναι κοριτσακι. Απαντηση εγω θα σας δωσω στις 22 του μηνα. :-)

Απο εμετους πως πας τουντς? Ακομα ανακατευεσαι? 3 μερες μου εχουν κοπει μαχαιρι.. μεγαλη ανακουφιση! :-)

Διαφημίσεις

Κορίτσια βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!!!!!!!! Είναι υγιέστατο κοριτσάκι!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Θα το γιορτάσω με μια κασερόπιτα!!!! :-D

Στο 'πα! Δε στο 'πα?

Τέλεια νέα, κοριτσάκι μου.

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!

Κορίτσια βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!!!!!!!! Είναι υγιέστατο κοριτσάκι!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Θα το γιορτάσω με μια κασερόπιτα!!!! :-D

Μπράβοοοοοο!!!!Τέλεια νέα!!!!Χάρηκα πολύ!!!Σας παρακολουθώ αν και δεν έγραφα τόσο καιρό!!!Ολα να συνεχίσουν έτσι καλά Tountsaki!!!Και από όλες τις εγκυούλες να μάθουμε τέτοια καλά νέα!!!!Μας παρηγορούν και μας δίνουν δύναμη!!!Φιλιά σε όλες!!!!

κορίτσια σας ευχαριστώ όλες!!! Λες και πήρα όσκαρ νιώθω!!!! :-D Ευχαριστώ τη μαμά μου, Σας αγαπώ όλους!!.. και τέτοια.. :-D

Ναι Βέλβετ ακόμα έχω εμετούς.. Και πίνω και αντιβίωση αυτές τις μέρες μετά την λήψη τροφοβλάστη και περιμένω να περάσει η ώρα κάθε φορά για να μη βγάλω το χαπάκι... Μαρτύριο.. Και η κασερόπιτα-τρόπαιο, αντί να τη φάω, με έφαγε η άτιμη!!!!!! :-D

Ανυπομονώ να σταματήσουν οι αναγούλες μπας και φάω και κανένα φρούτο.. Μπας και πιω λίγο νεράκι.... Ααααχχχχχ!!!!

Με το καλό να δεις το σπορουλίνι σου πάλι στις 22.. Εγώ θα πάω την Τρίτη πάλι για υπέρηχο στις 12 του μηνός. Είσαι ήρωας που αντέχεις τόσες μέρες!!!!!

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!! Άντε... τώρα να απολαύσεις ανέφελα την εγκυμοσύνη σου και να ονειρεύεσαι την κοράκλα σου! Τέλεια, απλά τέλεια!

L2qIp2.png

Αχ νατα τα καλα τα νεα!!! Μπραβο βρε Τουντσακι!!!

Εγω παλι ειδα σημερα το βραδυ στον υπνο μου τον γιατρο που μου εκανε λεει υπερηχο και μου ειπε οτι ειναι κοριτσακι. Απαντηση εγω θα σας δωσω στις 22 του μηνα. :-)

Απο εμετους πως πας τουντς? Ακομα ανακατευεσαι? 3 μερες μου εχουν κοπει μαχαιρι.. μεγαλη ανακουφιση! :-)

Λες να πέσεις κι εσύ μέσα;;; Αν δεις εμένα στον ύπνο σου να μου το πεις σε παρακαλώ.. Κοντεύουν και για σένα οι μέρες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Λες να πέσεις κι εσύ μέσα;;; Αν δεις εμένα στον ύπνο σου να μου το πεις σε παρακαλώ.. Κοντεύουν και για σένα οι μέρες!

Λες να εχω κληρονομικο χαρισμα και να μην το ξερω?

Κοριτσια σας ειπα? Πηρα απο το αμαζον fetus doppler. Το εβαλα σημερα το πρωι στην κοιλιτσα μου και ακουσα την καρδουλα του μωρου μου! Υπεροχο συναισθημα. Περιμενω να ερθει και ο καλος μου το απογευμα, να ακουσει και αυτος το μωρακι μας. :-)

αααα ώστε έτσι αντέχεις τόσες μέρες πονηρούλα ... :-) Με γειά το ντόπλερ!!!!! Πολύ όμορφη αγορά έκανες!!!! Θα είσαι ήσυχη τώρα!!!

Κανένα μηχάνημα να μετράει τον τράχηλο δεν έχουν βγάλει να ησυχάσουμε κι εμείς??? Αμάν κι αυτοί.. Μόνο ipad και tablets ξέρουνε να βγάζουν.... Τσ τσ τσ τς!!!! Αίσχος!!!!

Πω πω μπραβο τουντσακι!!!! Ολα καλα να παμε απο δω και περα.... Τελεια. Κοριτσια με τις ανα γουλες υπομονη. Εγω ειχα μεχρι 14 η εβδομαδα. Ουτε νερο δεν επινα. Εμετο οχι αλλα και τι να βγαλω. Μετα ομως.... Τωρα παλι με τη ζεστη δεν μπορω να φαω. Τουλαχιστον δημιουργουν οι ανορεξιες του πρωτου τριμηνου ενα αρνητικο ισοζυγιο για το κιλομανι που μαζευουμε μετα.....

Κατα τα αλλα εγω το εχω ριξει στα μπανια με τα αγορακια μου. Περιμενουν πως και πως την αδερφη τους!!!!! Και εγω μαζι. Φιλια σε ολες

mIdZp3.png

Μπράβο ρε κορίτσι μου!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα..

Εδώ είμαι κι εγώ.. δεν έχω κάτι να πω.. απλά ότι οι εκκρίσεις από την απόξεση συνεχίζονται.. δεν είναι κάτι ανησυχητικό μου είπε ο γιατρός μου.. Επίσης, είμαι σε τρομερό δίλημμα για το αν θα πάω στον Καναδά.. οι γιατροί λένε ότι η κατάσταση της μητέρας μου προς το παρόν είναι σταθερή αλλά μπορεί να αλλάξει προς το χειρότερο ανά πάσα στιγμή.. Έτσι νομίζω ότι θα αποφασίσω την Κυριακή το βράδυ..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...