Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Adnihor περαστικά στο κοριτσάκι σου εύχομαι...πραγματικά οι γιατροί με εξοργίζουν με την συμπεριφορά τους, ώρες ώρες απαράδεκτοι:shock:

δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία από της μάνας για το μωρό της...

όλα να πάνε καλά και να είναι γερό το μικράκι σου!!!

vasdeli είχα κάνει και καμπύλη ζαχάρου και ινσουλίνης μετά από εκείνο το περιστατικό και είχαν βγει καλές...απλά τώρα αναρωτιέμαι αν μου εμφανίζεται όταν μένω έγκυος....υπάρχει τέτοια περίπτωση? το έχετε ακούσει???

Δομνίνα προσπαθώ να δω την θετική πλευρά αλλά πάλι είναι στιγμές που όλα μαύρα μου φαίνονται...θέλω να γυρίσω τον χρόνο πίσω...θέλω τα μωράκια μου:-(:-(:-(:-(:-(

απλά ακόμα δεν το έχω πιστεψει...λέω πως θα ξυπνήσω το πρωι και θα είναι όλα όπως πριν και θα φουσκώνει η κοιλίτσα...τζίφος

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Tountsaki μέχρι τον Καναδά θα πεταχτώ.. αν τα καταφέρω φυσικά μιας και η κατάσταση της μητέρας μου είναι τόσο ρευστή... σαν το ζελέ ένα πράγμα.. 18 φεύγουμε, 17 βράδυ θα αποφασίσω αν θα πάω..

Εγώ πάλι έχω κάνει delete σε ότι άσχημο μου συνέβη στο παρελθόν.. Αρνούμαι να το σκέφτομαι.. Το μόνο που θέλω είναι να περάσει ο καιρός όσο το δυνατόν πιο ανέμελα και ... ήρεμα.... αλλά δεν το βλέπω...

Sosad... θέλει χρόνο... αλλά θα περάσει.. πίστεψέ με..

L2qIp2.png

καλημέρα κοριτσάκια!!

Ανδριανή μου υπομονή και θα περάσει και αυτό!! έχεις το θαυματάκι σου αγκαλίτσα να πέρνεις δύναμη!!!

Δομνινάκι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μαμά σου και να κάνεις και εσύ το ταξιδάκι! άλλωστε το έχουμε ανάγκη τώρα να ξεφύγουμε απο τα ίδια....

sosad μην το αφήσεις να σε πάρει απο κάτω, πηγαίνε για μπανάκια τώρα το καλοκαιράκι να ξεχνιέσαι;) οι 15 μέρες περνάνε γρήγορα!!

τα δικά μου είναι οτι έκανα χοριακή και ήταν 12.9, ο γιατρός είπε οτι γλυτώσαμε το εξωμήτριο αλλά πρέπει να κάνω χοριακές μέχρι να μηδενίση...

το αίμα σταμάτησε και θα ξεκινήσω και μπανάκια!!!

Γεια σας κοριτσακια... τι κανετε?

Εγω σημερα λιγο καλυτερα. Περασα μερες δραματικες τις τελευταιες 3 μερες. Επαθα ψυξη στην πλατη και οι πονοι απλα δεν περιγραφονται. Δεν μπορουσα να κουνησω χερι, κεφαλι, να ξαπλωσω ή να σηκωθω απο το κρεβατι. Τελικα μιλησα με ορθοπεδικο και με τον γυναικολογο και πηρα καποια μυοχαλαρωτικα. Σημερα μπορω να πω οτι ειμαι πολυ καλυτερα. Φοβηθηκα παρα πολυ για το μωρο γιατι ειχα πολλη ενταση αυτες τις μερες λογω του εντονου πονου, αλλα κυριως φοβηθηκα για τα φαρμακα που πηρα. Μου εδωσαν muscoril τα οποια ηταν πραγματικα θαυματουργα. Τις τελευταιες μερες ποναει λιγο και η κοιλια μου χαμηλα, σαν να θελω να αδιαθετησω. Με τον γιατρο που μιλησα μου ειπε να παρω Buscopan για να ηρεμισει λιγο λογω της εντασης που περασα και αν συνεχισει τις επομενες μερες, να παω να με δει.

Αυτα τα νεα μου.... ελπιζω να ειναι καλα το μπεμπε και να συνεχισουν ολα καλα.

Διαφημίσεις

μα τι πάθαμε όλες καλοκαιριάτικα?? Περαστικά velvetάκι!!! Άντζελα πώς πας? Μηδένισε?

Εγώ έκανα την αυχενική η οποία βγήκε πολύ καλή, αλλά το PAP A έδειξε κάτι ύποπτο και πήγα σήμερα και έκανα λήψη τροφοβλάστη. Αναμένω την Πέμπτη τα αποτελέσματα.... και ο Θεός μαζί μας..

Καλημέρα σε όλες..

Εγώ πέρασα ένα εφιαλτικό σαββατοκύριακο.. Μια η κατάσταση της μητέρας μου και μια η οξεία σκωληκοειδίτιδα που βρήκε τον άνδρα μου βράδυ Κυριακής με αποτέλεσμα ένα ωραιότατο χειρουργείο χθες.. μπορώ να πω ότι με αποτέλειωσε.. χθες ήμουν ένα κινούμενο πτώμα αφού είχα 36 ολόκληρες ώρες άϋπνη.. Ευτυχώς το προλάβαμε στο τσακ.. ήταν ζόρικη η κατάσταση είπε ο γιατρός αλλά ευτυχώς όλα πήγαν κατ' ευχήν.. Το πιθανότερο είναι να βγούμε μεθαύριο..

Τουντσάκι μου ελπίζω να ήταν απλά ένα λάθος.. περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία.. μήπως μάθατε και φύλο; ότι να είναι γερό να είναι πάντως..

L2qIp2.png

πω, πω, περαστικά σε όλες εύχομαι...

μα τι συμβαίνει τελικά?

και εγώ από την κυριακή είμαι χάλια με ωτιτιδα και πυρετό...

Δομνίνα περαστικά και για τον άντρα σου, ευτυχώς πήγαν όλα καλά...

ο άντρας μου λέει ότι το έπαθα από το πολύ κλάμα...

εγώ πιστεύω ήταν ξέσπασμα του οργανισμού, και την προηγούμενη φορά μετά την παλίνδρομη όλο ψυχοσωματικά είχα..μέχρι και ακμή έβγαλα.

HDfQp3.png

Sosad γλυκιά μου από το πολύ κλάμα δε νομίζω να το έπαθες.. σίγουρα όμως η πολλή στενοχώρια μαζεύεται και ξεσπάει κάπου... εγώ προσωπικά ξεσπάω στο παγωτό.. χθες ήμουν τόσο κουρασμένη που πήρα μισό κιλό παγωτό.. για να μην πηγαινοέρχομαι στο ζαχαροπλαστείο..

Περαστικά σε όλες μας κορίτσια!

L2qIp2.png

Tι διαβαζω παναγιτσα μου.... ολες κατι γενικα παθαμε αυτες τις μερες. Εμεις παμε καλυτερα. Μετα απο την ψυξη και τους πονους στην κοιλια, τωρα ολα ειναι καλυτερα. Περιμενω πως και πως, θεου θελοντος, να παει 22 ο μηνας για να δω ξανα το μωρακι μου. Τουντς ελπιζω να ειναι ολα καλα. Θα περιμενουμε τα νεα σου :-).

Διαφημίσεις

νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ευχέλαιο στο φόρουμ... Δεν γίνεται αλλιώς.. Περαστικά στον σύζυγο Δομνίνα!!! Sosad περαστικά και σε σένα..

Εγώ την Πέμπτη θα έχω αποτελέσματα και αν είναι καλά που το ελπίζω, θα μάθω και το φύλο. Μέχρι την Πέμπτη θα τρώω τα νύχια μου.. (μακάρι να μπορούσα να έτρωγα παγωτο κι εγώ, αλλά ανακατεύομαι και κάνω εμετούς ακόμα!)

νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ευχέλαιο στο φόρουμ... Δεν γίνεται αλλιώς.. Περαστικά στον σύζυγο Δομνίνα!!! Sosad περαστικά και σε σένα..

Εγώ την Πέμπτη θα έχω αποτελέσματα και αν είναι καλά που το ελπίζω, θα μάθω και το φύλο. Μέχρι την Πέμπτη θα τρώω τα νύχια μου.. (μακάρι να μπορούσα να έτρωγα παγωτο κι εγώ, αλλά ανακατεύομαι και κάνω εμετούς ακόμα!)

Έλα, καλέ, δεν έχει τίποτε το μωρό.

Αυτά τα παππέι όλο κάτι δείχνουν. Οι ορμόνες τρελαίνονται από την εγκυμοσύνη.

Μην ανησυχείς. Δύσκολο, το ξέρω. Αλλά θα δεις, δεν έχει τίποτε το μωρό.

Καλά έκανες όμως και έκανες τροφοβλάστη. Να είσαι σίγουρη και να μην περάσεις την υπόλοιπη εγκυμοσύνη μέσα στην αγωνία.

Δομνίνα, τα διάβασα και τα δικά σου.

Τι να πω κοριτσάκι μου? Όλα τα στραβά κι ανάποδα μαζί έρχονται. Είναι αυτός ο καταραμένος νόμος του Μέρφυ :D:D:D

Όλα καλά από εδώ και στο εξής.

sosad, μη στενοχωριέσαι άλλο κοριτσάκι μου. Δε βγάζεις τίποτε έτσι. Κοίτα μπροστά και τα καλύτερα θα έρθουν.

Έλα, καλέ, δεν έχει τίποτε το μωρό.

Αυτά τα παππέι όλο κάτι δείχνουν. Οι ορμόνες τρελαίνονται από την εγκυμοσύνη.

Μην ανησυχείς. Δύσκολο, το ξέρω. Αλλά θα δεις, δεν έχει τίποτε το μωρό.

Καλά έκανες όμως και έκανες τροφοβλάστη. Να είσαι σίγουρη και να μην περάσεις την υπόλοιπη εγκυμοσύνη μέσα στην αγωνία.

Ναι Ιόλη κι εγώ έτσι σκέφτομαι..την ημέρα... Ότι δεν θα έχει τίποτα και ότι είναι λάθος λόγω ορμονών κ.λ.π. .... Τη νύχτα όμως, πετάχτηκα κλαίγοντας... :rolleyes: Τέλος πάντων... Θα περάσει κι αυτό..

Kαι εσυ πεταχτηκες κλαιγοντας? Αστα.... μια απο τα ιδια. Εβαλα τα κλαματα στον υπνο μου γιατι εβλεπα ονειρο και τρομαξα τον καημενο τον αντρουλη μου.

By the way, σημερα δευτερη μερα χωρις εμετο, εχω ομως καποιες στιγμες κατι μικρες ανακατοσουριτσες. Θα δουμε..

Α σας ειπα? Μιλησα χθες και με τον γιατρο και μου ειπε να παιρνω γι'αυτη την εβδομαδα ενα Utrogestan το βραδυ μονο και μετα να τα κοψουμε. Τι ωραια, τι καλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...