Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μέρες να διαβάσω γιατί είμαι στο τρέξιμο. Συγγνώμη αν πετάγομαι στο άκυρο και έχω χάσει κάτι σοβαρό. Θα τα δω όλα αναλυτικά αργότερα…

Ερωτηση: Έκανε ο σύζυγος επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα μόνο κ μόνο για να δούμε αν έχει ακόμα βακτήριο. Είχε κάνει το καλοκαίρι πάλι όπου θυμίζω πως ήταν όλα καλά εκτός βακτηρίου κ λίγο υψηλό αντί οξειδωτικό στρες.  Σε 7 μήνες αυξήθηκε το dfi από 28 σε 58%. Το πρώτο φυσιολογικό νούμερο κ το δεύτερο εκτός ορίων. Πώς είναι δυνατόν;! Δλδ δε φτάνει που δεν είχαμε ωάρια , τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε κ για το σπερμα;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Δεν πειράζει, patousitsas μου,τι θα μπορούσαμε άλλωστε να πούμε; Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή.....απλά ανησυχώ για τον κύκλο μου, μικραίνει συνεχώς μετά την απόξεση...Ο γιατρός μου είπε ότι αν και ο επόμενος είναι μικρότερος των 24 ημερών(που ήταν τώρα) πρέπει να κάνω υπερηχογράφημα.Είπε πως οι ορμόνες ακόμη δεν έχουν έρθει στα φυσιολογικά τους....

Ωχ μη μου λες τέτοια.. Εγώ πριν το συμβάν είχα κύκλο 25άρι. Αν μικρύνει έστω και μια μέρα, την έβαψα!

Όχι δεν θα αγχωθώ..δεν θα αγχωθώ...Βαθιές αναπνοές ..Μύτηηηηη εισπνοή, στόοοοοοοομα εκπνοή...

Εντάξει!:)

Διαφημίσεις

κοριτσακια γεια σας τι κανετε?εγω εκανα την σονουστερογραφια ηταν οκ!αλλα βρηκε ενα υνομοιομα εξω απο την μητρα 2 εκ.μου ειπε λιγο δυσκολο να κανει αυτο τις αποβολες αλλα οχι απιθανο κ αν απο τις εξετασεις που θα κανω δεν βρω κατι αλο μαλλον θα χρειαστει να κανω ανοιχτο χειρουργειο να το αφαιρεσω εγω ομως χειρουργειο δεν κανω οτι κ αν μου λενε.την 21 μερα του κυκλου μου θα παω να κανω εξεταση προγεστερονης κ αλλη μια για ενδομητριωση.κ στον αλο κυκλο τ3 τ4 κ αντισωματα κ προλακτινη κ την 12 μερα του αλου κυκλου θα κανω κ την βιοψια ενδομητριου,την εξεταση που σας ελεγα οτι ποναει πολυ!του ειπα αν μπορω να την κανω με αναισθησια κ μου ειπε οτι θα την κανω με μεθη.αυτο που δεν καταλαβαινω αφου γινοταν με μεθη γιατι ηθελε να μου την κανει χωρις μεθη στην αρχη κ μου ελεγε οτι ποναει?τι αλλαζει?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ωχ μη μου λες τέτοια.. Εγώ πριν το συμβάν είχα κύκλο 25άρι. Αν μικρύνει έστω και μια μέρα, την έβαψα!

Όχι δεν θα αγχωθώ..δεν θα αγχωθώ...Βαθιές αναπνοές ..Μύτηηηηη εισπνοή, στόοοοοοοομα εκπνοή...

Εντάξει!:)

Μην ανησυχείς...Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Γιατί να αγχωθείς;

κοριτσακια γεια σας τι κανετε?εγω εκανα την σονουστερογραφια ηταν οκ!αλλα βρηκε ενα υνομοιομα εξω απο την μητρα 2 εκ.μου ειπε λιγο δυσκολο να κανει αυτο τις αποβολες αλλα οχι απιθανο κ αν απο τις εξετασεις που θα κανω δεν βρω κατι αλο μαλλον θα χρειαστει να κανω ανοιχτο χειρουργειο να το αφαιρεσω εγω ομως χειρουργειο δεν κανω οτι κ αν μου λενε.την 21 μερα του κυκλου μου θα παω να κανω εξεταση προγεστερονης κ αλλη μια για ενδομητριωση.κ στον αλο κυκλο τ3 τ4 κ αντισωματα κ προλακτινη κ την 12 μερα του αλου κυκλου θα κανω κ την βιοψια ενδομητριου,την εξεταση που σας ελεγα οτι ποναει πολυ!του ειπα αν μπορω να την κανω με αναισθησια κ μου ειπε οτι θα την κανω με μεθη.αυτο που δεν καταλαβαινω αφου γινοταν με μεθη γιατι ηθελε να μου την κανει χωρις μεθη στην αρχη κ μου ελεγε οτι ποναει?τι αλλαζει?

Γεια σου κοπέλα μου...Γιατί δεν κάνεις χειρουργείο αν πρέπει; Ενέχει κάποιο κίνδυνο;

Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Αυτή η μέτρηση της προγεστερόνης την 21 μέρα του κύκλου γιατί γίνεται;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Εγώ τη μέρα της γέννας/αποβολής παρακάλαγα για επισκληρίδιο και δεν ήθελε για να μην πληρώσω και για να μην διακινδυνέψω (υποθέτω). Την έκανα όμως και δεν το μετάνιωσα. Οι άντρες γυναικολόγοι δεν καταλαβαίνουν τι περνάμε και πολλές φορές σκέφτονται μόνο "πρακτικά".

Αν δεν θέλει να σε "μεθύσει" πες στη mariaefi να σου στείλει ρακί να έχεις μαζί σου για καλό και για κακό!....

Εύχομαι καλή συνέχεια!!

δεν ξερω για πιο λογο γινεται τωρα πριν μεινω εγκυος την εκανα για να δει αν γινεται η ωορηξια κανονικα αλλα στις δυο εγκυοσυνες ηταν χαμηλη κ επαιρνα κρινον τωρα τι να σου πω δεν ξερω για να την ζηταει κατι ξερει.οσο για το χειρουργειο.δεν θελω να το κανω αφου ειναι εξω απο την μητρα κ χαμηλα δεν ειναι σοβαρος λογος για αποβολες ενα υνομυομα 2εκ κ εξω απο την μητρα τα λογια του γιατρου σου λεω τωρα αλλα αν δεν βρει κατι θα ηθελε να το αφαιρεση.δεν ενεχει καπιον σοβαρο κυνδινο αλλα δεν μπορω να το κανω δεν μπορω θα ειναι σαν να γινεται ο μεγαλητερος εφιαλτης μου πραγματικοτητα να με ανοιξουν με νυστερη την ωρα που κοιμαμαι.εδω την αποξεση με τα χιλλια ζορια την εκανα σηκωτη με πηγαν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς...Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Γιατί να αγχωθείς;

Δίκιο έχεις. Άλλωστε δεν έχω χώρο για άλλο άγχος (πώς λέει ο Χατζηγιάννης δεν έχω χρόνο για άλλο πόνο; Έτσι!)

αυτο μου ειπε κ ο αντρας μου τουνς να μου παρει ενα μπουκαλι ουισκι κ να παμε αλλα μετα θα θελω πιο πολλα λεφτα για το κεντρο απεξαρτησης αλκοολισμου.λογικα δεν την προτεινε εξ αρχης γιατι θα ανεβαινει το κασε αλλα αν ειναι να την κανω χωρις μεθη για να μην πληρωσω δεν την κανω καθολου.ειμαι παρα πολυ φοβητσιαρα κ εχω περασει παρα πολλα τα τελευταια 3 χρονια κ ιδιαιτερα τους 5 τελευταιους μηνες για να ταλαιπωρησω κ αλο το σωμα μου αλλα κ την ψυχη μου που δεν αντεχει αλλες εξετασεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μου ειπε οτι ενα δειγμα απο την βιοψια ενδομητριου θα το στειλει στο λητω στην αθηνα κ το αλο σε ενα αλλο εργαστηριο.αν ξερει καμια αργει να βγει αυτη η εξεταση σε αυτο το νοσοκομειο?αν δεν κανω λαθος ιδιωτικο δεν ειναι?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Vasdeli, μετά την αποβολή μου ήρθε η πρώτη περίοδος σε 60 μέρες. Η 2η σε 24 μέρες και η 3η κανονικά στις 26 μέρες (έχω κύκλο γύρω στις 26 ημέρες).

Πέρσι, μετά την απόξεση, η πρώτη περίοδος μου ήρθε σε 38 μέρες, οι επόμενες 6 περίοδοι μου έρχονταν σε 27 ημέρες ακριβώς, όταν άρχισα να σκέφτομαι για ελεύθερες επαφές αλλά δεν το αποφάσιζα ακόμη ο κύκλος μου διαταράχτηκε και η 8η περίοδος μου ήρθε στις 23 ημέρες, η 9η στις 20 ημέρες, η 8η στις 28, η 9η στις 28 και μετά έμεινα έγκυος αλλά θα μου ερχόταν μάλλον στις 25-26, γιατί είχα ωορρηξία την 11η μέρα.

Εγώ δεν πιστεύω ότι θα μικρύνει κι άλλο ο κύκλος σου, απλώς σε ταλαιπωρεί λιγάκι από το άγχος σου.

πηρα στο λητω να ρωτησω ποσο καιρο κανει αλλα μου ειπαν οτι δεν ξερουν να μου πουν γιατι δεν ξερουν τι παραμετρους θελει να μαθει απο αυτη την εξεταση αλλα να μην ανυσηχω γιατι ο κυριος γουδας που σας παρακολουθει ειναι εμπειρος κ πολυ καλος επιστημον για οτι αποριες εχετε ρωτηστε τον ιδιο αισθανθηκα πολυ ηληθια!!!μαλλον επρεπε να παρω τον ιδιο αλλα επειδη παιρνω συνεχεια τηλ να λυσω τις αποριες μου τους εχω σπασει τα νευρα!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Vasdeli, μετά την αποβολή μου ήρθε η πρώτη περίοδος σε 60 μέρες. Η 2η σε 24 μέρες και η 3η κανονικά στις 26 μέρες (έχω κύκλο γύρω στις 26 ημέρες).

Πέρσι, μετά την απόξεση, η πρώτη περίοδος μου ήρθε σε 38 μέρες, οι επόμενες 6 περίοδοι μου έρχονταν σε 27 ημέρες ακριβώς, όταν άρχισα να σκέφτομαι για ελεύθερες επαφές αλλά δεν το αποφάσιζα ακόμη ο κύκλος μου διαταράχτηκε και η 8η περίοδος μου ήρθε στις 23 ημέρες, η 9η στις 20 ημέρες, η 8η στις 28, η 9η στις 28 και μετά έμεινα έγκυος αλλά θα μου ερχόταν μάλλον στις 25-26, γιατί είχα ωορρηξία την 11η μέρα.

Εγώ δεν πιστεύω ότι θα μικρύνει κι άλλο ο κύκλος σου, απλώς σε ταλαιπωρεί λιγάκι από το άγχος σου.

Να το πάλι! Μου μίλησες και δεν νοιώθω σαν να έχω κατέβει από τον Άρη!

Ευχαριστώ!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

πηρα στο λητω να ρωτησω ποσο καιρο κανει αλλα μου ειπαν οτι δεν ξερουν να μου πουν γιατι δεν ξερουν τι παραμετρους θελει να μαθει απο αυτη την εξεταση αλλα να μην ανυσηχω γιατι ο κυριος γουδας που σας παρακολουθει ειναι εμπειρος κ πολυ καλος επιστημον για οτι αποριες εχετε ρωτηστε τον ιδιο αισθανθηκα πολυ ηληθια!!!μαλλον επρεπε να παρω τον ιδιο αλλα επειδη παιρνω συνεχεια τηλ να λυσω τις αποριες μου τους εχω σπασει τα νευρα!!!

Να μη νιώθεις ηλίθια! Ορίστε μας! Γενικά όλοι μας παραπέμπουν στο γιατρό για να μην πάρουν την ευθύνη της απάντησής τους. Σου λέει ό,τι και να γίνει, ο γιατρός θα φταίει. Πάγια τακτική!

Εμένα είχαν σπάσει τα νερά, είχα πλημμυρίσει και ρώταγα τις νοσοκόμες τι είναι αυτά (δεν είχα ιδέα πώς είναι τα νερά) και μου έλεγαν τώρα που θα ρθει ο γιατρός θα σας πει... Άκουσον άκουσον!

... όταν άρχισα να σκέφτομαι για ελεύθερες επαφές αλλά δεν το αποφάσιζα ακόμη ο κύκλος μου διαταράχτηκε και .. ....

Ιόλη μου, λες και περιγράφεις την ιστορία μου με τις άστατες περιόδους!!

Όταν πέρσυ αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε για το δεύτερο, τσούπ!! Σε έναν κύκλο ρολόι των 25 ημερών, μία περίοδος στις 19, η επόμενη στις 29. Αρχικά φοβήθηκα για πρόωρη εμμηνόπαυση (καθώς έχω και κληρονομική προδιάθεση από τη μαμά μου) αλλά κανα ορμονολογικό έλεγχο και βγήκε μόνο λίγο χαμηλή η οιστραδιόλη (άγχος είπε ο doctor). Μετά από προσπάθειες περίπου 6 μηνών και αφού είχα βρει το παιχνιδάκι μου με τα τέστ ωορρηξίας, σύλληψη τον Αύγουστο και βιοχημική αρχές Σεπτεμβρίου. Μετά, σύλληψη Οκτώβριο και παλλίνδρομη τέλη Νοεμβρίου. Έκτοτε, από την απόξεση και μετά είχα 1η περίοδο στις 42 ημέρες, 2η στις 23 (!!) και τώρα, ενώ περίμενα κανονικά χθές, ή σήμερα, τη Δευτέρα εμφανίστηκαν κάποιες ροζ εκκρίσεις, έγιναν αμέσως καφέ και εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας:confused:.

Συμφωνώ πάντως, ότι και το άγχος παίζει τον ρόλο του, αλλά και παίρνει λίγο καιρό στον κύκλο μέχρι να σταθεροποιηθεί.

ytBLp2.png

Για να καταλάβετε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το άγχος, θα σας πω ότι μετά την 1η παλλίνδρομη όπου έγινε απόξεση, ο γιατρός μου είχε πει να μην μείνω έγκυος για 6 μήνες, λόγω της μερικής μύλης κύησης. Έτσι έβγαλα από το μυαλό μου το θέμα εγκυμοσύνης και είχα κύκλους ακριβώς στις 27 μέρες, ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που ήξερα πότε ακριβώς θα μου έρθει η περίοδος και μπορούσα μέχρι να προγραμματίσω εκδρομή. Μέχρι τότε ο κύκλος μου έπαιζε πότε 26, πότε 25, πότε 27, πότε 24, το καλοκαίρι με τη θάλασσα έφτανε τις 29 κτλ.

Μόλις πήρα το ΟΚ από το γιατρό για να ξεκινήσω προσπάθειες, αμέσως χάλασε ο κύκλος μου, χάλασαν οι διακοπές μου, χάλασαν οι προσπάθειες για εγκυμοσύνη γιατί δεν ήξερα να υπολογίσω τις μέρες και πολλά άλλα.

Μετά την αποβολή ήθελα πάση θυσία να μου έρθει γρήγορα η περίοδος, για να κάνω υστεροσκόπηση κι αυτή η ρημάδα δεν ερχόταν. Τελικά δεν μου έκανε τη χάρη και ήρθε στις 60 μέρες.

Μετά την υστεροσκόπηση ρώτησα το γιατρό πότε θα μου έρθει και μήπως καθυστερήσει πάλι κι αυτός μου είπε ότι θα έρθει κανονικά και μάλιστα έδειχνε πολύ σίγουρος γι' αυτό που έλεγε. Έτσι ηρέμησα κι εγώ και είπα "ας έρθει όποτε θέλει" και πράγματι την περίμενα την Πέμπτη και μου ήρθε στην ώρα της, εγγλέζα η άτιμη!

Ελπίζω τον επόμενο μήνα να με ξεχάσει.

Να μη νιώθεις ηλίθια! Ορίστε μας! Γενικά όλοι μας παραπέμπουν στο γιατρό για να μην πάρουν την ευθύνη της απάντησής τους. Σου λέει ό,τι και να γίνει, ο γιατρός θα φταίει. Πάγια τακτική!

Εμένα είχαν σπάσει τα νερά, είχα πλημμυρίσει και ρώταγα τις νοσοκόμες τι είναι αυτά (δεν είχα ιδέα πώς είναι τα νερά) και μου έλεγαν τώρα που θα ρθει ο γιατρός θα σας πει... Άκουσον άκουσον!

Ακριβώς έτσι:twisted:!! Ο γιατρός τα κάνει όλα και συμφέρει!! Πας στο διαγνωστικό για εξετάσεις, σου βρίσκουν κάτι και όταν τους ρωτάς σου λένε "στο γιατρό σας"!! Κάτσε ρε φίλε ο γιατρός μου εκτός από γυναικολόγος είναι και μικροβιολόγος:confused:? Εσείς δεν πρέπει να ξέρετε τα της ειδικότητας σας?

Tounts αυτό με τις νοσοκόμες απλά δε θα το σχολιάσω:-(.....

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...