Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Είμαι πλέον στην επόμενη μέρα και τα γεγονότα στη ζωή μου δεν μου επιτρέπουν να πέσω... η κατάσταση της μητέρας μου επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω το οτιδήποτε όχι μόνο για να τη βοηθήσω αλλά έστω για να απαλύνω τον πόνο της..

Ιόλη μου φαίνεται ότι δεν πρέπει να απομακρύνεσαι από το φόρουμ.. βλέπεις έγινε καταιγισμός παλίνδρομων..

Sosad.. είναι απόλυτα φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι και να πονάς τόσο πολύ.. Το έχω περάσει κι εγώ 2 φορές και ξέρω ακριβώς πως είναι.. Εσύ κοριτσάκι μου όμως είσαι μόλις 30... έχεις τόσα χρόνια μπροστά σου.. Να υποθέσω ότι έμεινες έγκυος φυσιολογικά.. Είσαι τόσο τυχερή, πίστεψέ με.. Εγώ δυστυχώς είμαι πλέον 37+ και ο σύζυγός μου έχει σοβαρότατο πρόβλημα στο σπέρμα που δυστυχώς δεν έχουμε άλλη λύση από την εξωσωματική.. Κάναμε ήδη 3.. Και οι τρεις κατά κάποιον τρόπο αποτυχημένες.. Η πρώτη έπιασε και παλινδρόμησε την 9η βδομάδα... η 2η απέτυχε και η 3η... το αποτέλεσμα ήταν μια ωραιότατη απόξεση μόλις χθες..

Θα χρειαστείς χρόνο, το ξέρω... αλλά μη το βάλεις κάτω.. θα γίνεις μανούλα όπως όλες μας εδώ μέσα.. απλά ο δικός μας χρόνος θα αργήσει λιγάκι..

Φυστικάκι αν η χοριακή σου πέσει αύριο σίγουρα δεν είναι εξωμήτριο.. θέλω να ελπίζω ότι είναι μια αποβολή και όχι εξωμήτριο.. Δεν θέλω να υποβληθείς σε επιπλέον ταλαιπωρία.. κι έχεις ένα παιδί.. δεν μπορείς να "πέσεις"...

Άντζελα δεδομένων των συνθηκών εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω να περάσω το καλοκαίρι όσο καλύτερα γίνεται!

Ιόλη ελπίζω να περνάς υπέροχα στο νησάκι και Βασδέλη ελπίζω να τα καταφέρετε να έρθετε Αθήνα!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινα μου θαυμαζω την δυναμη σου και ευχομαι να ειναι η τελευταια δοκιμασια που περνας!!!

Αγγελα μου ελπίζω να μηδενιστη συντομα η χοριακη σου και το καλοκαιρι να σας χαλαρωση και να σας ξεκουραση.... σας εχω στο μυαλό μου, ελπιζω να πάνε όλα καλά!!!!

Φιστικακι και sosad λυπάμαι....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση και τα καλά σας λόγια...

η αλήθεια είναι πως αρχικά προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου ότι ήμουν προετοιμασμένη ψυχολογικά και ότι δεν με πείραξε πολύ αυτή τη φορά...

μάλιστα αμέσως μετά την απόξεση το σάββατο πήγα κομμωτήριο και μετά στον γάμο μιας καλής μου φίλης:shock::shock::shock:

όπου φυσικά κανείς δεν το ήξερε και εγώ ήμουν μια χαρούμενη καλεσμένη...μέχρι και τον άντρα μου έπεισα πως ήμουν καλά...

αλλά από την ώρα που γυρίσαμε στο σπίτι μας (μένω εκτός αθηνών) από το οποίο όταν φύγαμε την παρασκευή είμασταν ευτυχισμένοι και έγκυος και γυρίσαμε δυστυχισμένοι και πάλι μόνοι...έχω καταρακωθεί...

σήμερα στην δουλειά δεν έβγαλα κουβέντα, γιατί αν άνοιγα το στομα μου θα με έπερναν τα κλάματα...όλοι απόρησαν που γύρισα έτσι (δεν το ξέρει κανείς)

μου έχει καρφωθεί η ιδέα οτι δεν θα κάνω ποτέ παιδί...διάβασα πως την 1η και 2η φορά έχεις 4% πιθανότητες για παλινδρόμηση...μετά εκτοξεύονται στο 45 - 50 % :shock::shock::shock::shock::shock:

θέλω τόσο πολύ να το ξεχάσω....αλλά δεν μου βγαίνει από το μυαλό...έχω να κοιμηθώ 3 μέρες..

συγνώμη που σας ζαλίζω με την απαισιοδοξία μου...

ο γιατρός μου, μου υποσχέθηκε πως θα κάνω παιδί...θέλω τοσο πολύ να τον πιστεψω...

HDfQp3.png

Sosad να τον πιστέψεις τον γιατρό σου... Κι εγώ είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις παιδί.. όσο σίγουρη είμαι ότι κι εγώ θα κάνω παιδί.. απλά μπορεί να χρειαστούμε λίγο περισσότερο χρόνο...

Έχω μια φίλη, η οποία είναι ακόμα μικρότερη από σένα.. Στο πρώτο της παιδάκι αναγκάστηκε να κάνει διακοπή κύησης λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος στη σπονδυλική στήλη του μωρού.. Στη δεύτερη προσπάθειά της, ακριβώς έξι μήνες μετά την απώλεια του μωρού της είχε παλίνδρομη στην 8η βδομάδα... Στην τρίτη προσπάθειά της το μωράκι της έφτασε στη 10η βδομάδα και μετά δυστυχώς παλίνδρομη.. Και όλα αυτά σε λιγότερο από ένα χρόνο.. τι να πει και αυτή η κοπέλα..

Δεν το βάζει κάτω όμως.. όπως δεν το βάζω κάτω ούτε εγώ αλλά ούτε κι εσύ.. Άσε το χρόνο να περάσει.. κάνε τις διακοπές σου... άσε το σώμα σου να ηρεμήσει και το μωρό θα έρθει στην κατάλληλη για κείνο στιγμή!

Σε φιλώ!

L2qIp2.png

μπήκα κι εγώ αλλά δεν ξέρω τι να πρωτοπω..

Δομνίνα πραγματικά είσαι αξιοθαύμαστη που πήγες στη δουλειά μετά από αυτό! Για τη μαμά σου τι να πω..

Άντζελα δεν είναι εξωμήτριο με τίποτα. Θα μηδενίσει.. Εγώ είχα τότε με τη βιοχημική την Πέμπτη 490 και το Σάββατο 4 και μετά από λίγο αδιαθέτησα!

sosad θα έλεγα να αλλάξεις το nickname σου σε sohappy γιατί σε λίγο καιρό θα είσαι πάλι έγκυος και αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά! Όπως θα πάνε για όλες μας! Θα δεις!!!!

fistikaki όταν βρίσκεις λίγο χρόνο βγάζε τη θλίψη από μέσα σου για να μην μείνει.. πώς βγάζει τις μυξούλες η κόρη σου; Έτσι!!! :wink:

Διαφημίσεις

καλημερα...

εγω εχω ψιλοπονακια, αλλα αιμα πουθενα... θελω να κανω χοριακη σημερα να δω αν επεσε... αλλα βασικα, ανυπομονω να ερθει το αιμα να καθαρισω...

Parents are the last people on earth who ought to have children

καλημερα...

εγω εχω ψιλοπονακια, αλλα αιμα πουθενα... θελω να κανω χοριακη σημερα να δω αν επεσε... αλλα βασικα, ανυπομονω να ερθει το αιμα να καθαρισω...

καλημέρα fistikaki! και εγώ με παυσίπονα είμαι και το αίμα δεν λέει να σταματήσει.... φοβάμαι και τον αιματοκρίτη μου που είναι χαμηλα:confused: και εγώ έχω χοριακή την Παρασκευή!

σου εύχομαι να μηδενίσει να μην χρειαστεί να ξανακάνεις!

να σαι καλα κοριτσι μου...

πολυ αιμα ε? να περιμενω ποταμια δηλαδη?

εγω έχω τόσο αίμα αυτή τη φορά που νομίζω οτι θα αδειάσω:shock:

δεν ήταν όμως έτσι όλλες τις φορές.... αυτή νομίζω επιδή είναι καλοκαίρι και έχει ζέστη είναι παραπάνω.

Nα σας ρωτήσω βρε κορίτσια...κάνατε απόξεση και μετά έχετε αιμοραγία?

εγώ είχα δυο σταγόνες αίμα την πρώτη μέρα και μετά τίποτα...ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα έχω αιμοραγία...είναι φυσιολογικό?

πονάκια έχω βέβαια αρκετά αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά στον πόνο της καρδιάς μου...

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Nα σας ρωτήσω βρε κορίτσια...κάνατε απόξεση και μετά έχετε αιμοραγία?

εγώ είχα δυο σταγόνες αίμα την πρώτη μέρα και μετά τίποτα...ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα έχω αιμοραγία...είναι φυσιολογικό?

πονάκια έχω βέβαια αρκετά αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά στον πόνο της καρδιάς μου...

εγώ αυτή τη φορά δεν έκανα..... την Πέμπτη που απέβαλα είχα αίμα απο τις 12 μέχρι τις 4 και μετά τπτ... αλλά τη Δευτέρα τρόμαξα :shock:

τις άλλες 2 φορές είχα κανονική ροή μετά την απόξεση...

υπομονή πρέπει να κάνουμε όλες!!! δεν αλάζει τπτ και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά!!!

Αυτό που με τρώει είναι ότι δεν ξερω τι συμβαίνει στο σώμα μου...

δηλ. γιατί την προηγούμενη φορά μετά την απόξεση για 20 μέρες είχα ελαφριά αιμοραγία ενώ τώρα δεν έχω καθόλου???

μου έκαναν κάτι διαφορετικό?

η μήπως άλλαξε κάτι στην μήτρα μου?

έχετε ακούσει ότι μπορεί να πάθει κατι η μήτρα μετά από πολλές αποξέσεις?

ώρες ώρες θα ηθελα να είμαι από μια μεριά να βλέπω τι μου κάνουν εκείνα τα 15 λεπτά που κοιμάμαι στο χειρουργείο...

μου κακοφαίνεται πολύ να μην ξέρω...

HDfQp3.png

εγω, 2 φορες που εχω κανει αποξεση... μετα την επεμβαση ζητημα να ειχα 1-2 σταγονες αιμα.... καθολου σχεδον... και μετα απο 40 μερες, περιοδο κανονικα.. (μαλιστα στην 2η αποξεση, ετυχε ακριβως τη μερα που βαφτιζαμε την κορη μου)

στις βιοχημικες εγκυμοσυνες, ουτως η αλλως ερχοταν περιοδος σχεδον αμεσως...

και αυτην τη φορα, απλα περιμενω το αιμα...

νιωθω τοσο πρησμενη..... ευτυχως ξεφουσκωσε καπως τπ στηθος..

κατα τ αλλα νιωθω ετοιμη να εκραγω, ειλικρινα ανυπομονω να μου ερθει το αιμα, να νιωσω λιγο καλυτερα..

Parents are the last people on earth who ought to have children

fistikaki παλίνδρομη είχες και εσύ? και δεν έκανες απόξεση?

δεν μπορώ να το βγαλω από το μυαλό μου ρε κορίτσια...

νομίζω πως θα τρελαθώ από τις άσχημες σκέψεις...

και νιώθω και τον άντρα μου να απομακρίνεται...όλο στη δουλειά πηγαίνει, νομίζω για να με αποφεύγει...

με βρίσκει υπερβολκή και αρνητική...δεν το περίμενα ...την πρώτη φορά μου στάθηκε πολύ περισσότερο..

στο μεταξύ πριν 2 μήνες μετακομίσαμε στην πόλη που ζούμε τώρα και δεν έχω καθόλου φίλους...νιωθω τόσο μόνη..δεν έχω κανέναν...

το ΄ξέρω πως όλες εδώ μέσα έχετε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσετε και σας ζαλίζω και εγώ, αλλά είμαι σε απόγνωση...μέχρι την πέμπτη που μας πέρασε ένιωθα τόση ευτυχία...τώρα δεν έχει όρια η δυστυχία μου...έχει ξεφύγει...

HDfQp3.png

fistikaki παλίνδρομη είχες και εσύ? και δεν έκανες απόξεση?

δεν μπορώ να το βγαλω από το μυαλό μου ρε κορίτσια...

νομίζω πως θα τρελαθώ από τις άσχημες σκέψεις...

και νιώθω και τον άντρα μου να απομακρίνεται...όλο στη δουλειά πηγαίνει, νομίζω για να με αποφεύγει...

με βρίσκει υπερβολκή και αρνητική...δεν το περίμενα ...την πρώτη φορά μου στάθηκε πολύ περισσότερο..

στο μεταξύ πριν 2 μήνες μετακομίσαμε στην πόλη που ζούμε τώρα και δεν έχω καθόλου φίλους...νιωθω τόσο μόνη..δεν έχω κανέναν...

το ΄ξέρω πως όλες εδώ μέσα έχετε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσετε και σας ζαλίζω και εγώ, αλλά είμαι σε απόγνωση...μέχρι την πέμπτη που μας πέρασε ένιωθα τόση ευτυχία...τώρα δεν έχει όρια η δυστυχία μου...έχει ξεφύγει...

Αχ και εγώ έτσι ήμουν...τι σκέψεις πέρναγαν από το μυαλο μου καλύτερα να μην σου πω...

Αλλά προσπαθούσα να μην το δείχνω στους άλλους ακομα και στον άντρα μου αν και τις περισσότερες φορές με καταλαβαινε .Βεβαια δεν μπορώ να πω μου συμπαραστάθηκε και με το παραπανω και ακομα το κανει.Θα περασουν οι μερες θα νιωσεις καλύτερα.

Να κοιτας να απασχολείς τον εαυτό σου όσο περίσσοτερο γίνεται.Η εργασιοθεραπεια κάνει πολύ καλο. Εμενα πάλι καλό μου έκανε και που το συζήτησα με πολλους.

Και τώρα να αλλάξουμε θέμα.Δεν είναι αναγκη λόγω του θέματος να μιλάμε όλο για δυσάρεστα εδώ μεσα...Που μετακομίσατε?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...