Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλημέρα..

Μόλις ήρθα στη δουλειά από το μαιευτήριο.. Πάει κι αυτό.. τελείωσε.. ευτυχώς δεν πονάω καθόλου.. Είμαι όμως φοβερά κουρασμένη..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

Kαλα βρε Δομνινα μου, μετα απο τετοια ταλειπωρια πηγες στη δουλιτσα σου? Μήπως να πηγαινες καλυτερα σπιτακι σου να ξεκουραστεις?

Διαφημίσεις

Ανθή και Βελβετάκι μου..

Αν έμενα σπίτι μου όλη μέρα σήμερα μόνη μου θα ήταν χειρότερα.. στη δουλειά ξεχνιέμαι και λίγο..

Σωστο και αυτο Δομνινα. Προσπαθησε τουλαχιστον να περασεις ευχαριστα το υπολοιπο καλοκαιρακι, να χαλαρωσεις και να χαρεις τον αντρα σου. Ευχομαι οτι καλυτερο απο εδω και περα. Σου στελνω πολλα φιλακια. :-)

Κοριτσάκια καλημέρα..

Μόλις ήρθα στη δουλειά από το μαιευτήριο.. Πάει κι αυτό.. τελείωσε.. ευτυχώς δεν πονάω καθόλου.. Είμαι όμως φοβερά κουρασμένη..

Δομνινάκι μου σου εύχομαι να ήταν η τελευταία ταλαιπωρία που περνάς!!

εγώ κορίτσια ακόμα δεν τελείωσα..... σήμερα η χοριακή μου ήταν 81.1 απο την Παρασκευή που ήταν 524.... αλλά ο γιατρός μου είπε οτι αν δε μηδενιστή έχουμε φόβο για εξωμήτριο..... την Παρασκευή ξανά χοριακή, άντε να δούμε... ευχηθήτε και εσείς μπας και μηδενίση και δεν τρέχω και για άλλα....

σας φιλώ!!! και Δομνινάκι μου μια αγκαλιά για εσένα (((((((Δομνίνα)))))))

Α!!! ξέχασα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει καμία τα χαπάκια "mitrotan" δεν ξέρω και αν το γράφω σωστά. μου τα έδωσε ο γιατρός για την αιμορραγία...

εγώ κορίτσια ακόμα δεν τελείωσα..... σήμερα η χοριακή μου ήταν 81.1 απο την Παρασκευή που ήταν 524.... αλλά ο γιατρός μου είπε οτι αν δε μηδενιστή έχουμε φόβο για εξωμήτριο..... την Παρασκευή ξανά χοριακή, άντε να δούμε... ευχηθήτε και εσείς μπας και μηδενίση και δεν τρέχω και για άλλα....

Α!!! ξέχασα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει καμία τα χαπάκια "mitrotan" δεν ξέρω και αν το γράφω σωστά. μου τα έδωσε ο γιατρός για την αιμορραγία...

Tα mitrotan τα ειχα παρει και εγω μετα την πρωτη αποξεση που ειχα κανει με τα διδυμακια.

Τα παιρνουν συνηθως μετα απο την γεννα ή τις αποξεσεις καθως κανουν συσπασεις στη μητρα και ως αποτελσμα η μητρα μαζευει ξανα στο κανονικο της μεγεθος και καθαριζει πιο γρηγορα. Ετσι τουλαχιστον ξερω....

Διαφημίσεις

Angelaki μου είναι πολύ λογικό η χοριακή να μη μηδενίσει αμέσως.. θέλει κι αυτή το χρόνο της.. είμαι σίγουρη ότι θα μηδενίσει και δεν θα έχεις κανένα φόβο για εξωμήτριο.. Τα mitrotan κάνουν αυτό ακριβώς που σου είπε και το βελβετάκι.. Κι εμένα μου τα έδωσε σήμερα.. βοηθάνε τη μήτρα να κάνει συσπάσεις και να διώξει ότι ακάθαρτο περιεχόμενο έχει για να μπορέσει να γυρίσει στο φυσιολογικό της μέγεθος..

Ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός και για μας πολύ σύντομα!

L2qIp2.png

Καλησπέρα και από μένα...δυστυχώς ανακάλυψα πως υπάρχει και άλλο φορουμ με τέτοιο θέμα...λυπάμαι πολύ για όλες τις κοπέλες που περνάνε αυτές τις βασανιστικές εμπειρίες των συνεχόμενων παλινδρομων...είμαι και εγώ στο group ...

πρώτη κύηση παλινδρόμησε στην 11 εβδομάδα, απόξεση 19/2/11...3 μήνες μετά μένω έγκυος (αυτό το χουμε) και 25/6/11 στην 7η εβδομάδα ανακαλύπτουμε έναν τεράστιο ωραιότατο σάκο με ελάχιστα εμβρυικά στοιχεία...απόξεση νο2 25/06/11...

ψυχολογία ...στα πατώματα...

ο γιατρός μου το λέει τυχαίο...την πρώτη φορά κάναμε έλεγχο πηκτικότητας και καμπύλη ζαχάρου-ινσουλίνης...όλα οκ...

τώρα τι κάνουμε???

έχω βαρεθεί να μετράω μέρες στα ημερολόγια και στις ατζέντες κορίτσια ...από τότε που μπήκα στην διαδικασία να γίνω μανούλα έχει αλλάξει η ζωή μου...έχω γίνει άλλος άνθρωπος ...ένα ορθιο ζόμπι είμαι..τίποτα δεν μπορώ να κάνω..πριν λίγες ημέρες έκλεισα τα 30 και έλεγα όλα καλά, είμαι 30 και έγκυος...και τώρα πάλι μόνη...

ποτέ δεν πίστευα πως μπορεί να μου συμβεί κάτι τέτοιο...και βλέπω τοσες κοπέλες εδώ...δεν είναι δυνατόν..

πως η πιό όμορφη και φυσιολογική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας γίνεται τέτοιος γολγοθάς και βασανιστήριο???

αχ, πονάω τόσο πολύ...

HDfQp3.png

Καλησπέρα και από μένα...δυστυχώς ανακάλυψα πως υπάρχει και άλλο φορουμ με τέτοιο θέμα...λυπάμαι πολύ για όλες τις κοπέλες που περνάνε αυτές τις βασανιστικές εμπειρίες των συνεχόμενων παλινδρομων...είμαι και εγώ στο group ...

πρώτη κύηση παλινδρόμησε στην 11 εβδομάδα, απόξεση 19/2/11...3 μήνες μετά μένω έγκυος (αυτό το χουμε) και 25/6/11 στην 7η εβδομάδα ανακαλύπτουμε έναν τεράστιο ωραιότατο σάκο με ελάχιστα εμβρυικά στοιχεία...απόξεση νο2 25/06/11...

ο γιατρός μου το λέει τυχαίο...την πρώτη φορά κάναμε έλεγχο πηκτικότητας και καμπύλη ζαχάρου-ινσουλίνης...όλα οκ...

τώρα τι κάνουμε???

έχω βαρεθεί να μετράω μέρες στα ημερολόγια και στις ατζέντες κορίτσια ...από τότε που μπήκα στην διαδικασία να γίνω μανούλα έχει αλλάξει η ζωή μου...έχω γίνει άλλος άνθρωπος ...ένα ορθιο ζόμπι είμαι..τίποτα δεν μπορώ να κάνω..πριν λίγες ημέρες έκλεισα τα 30 και έλεγα όλα καλά, είμαι 30 και έγκυος...και τώρα πάλι μόνη...

ποτέ δεν πίστευα πως μπορεί να μου συμβεί κάτι τέτοιο...και βλέπω τοσες κοπέλες εδώ...δεν είναι δυνατόν..

πως η πιό όμορφη και φυσιολογική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας γίνεται τέτοιος γολγοθάς και βασανιστήριο???

αχ, πονάω τόσο πολύ...

αυτό ακριβώς νιώθω και εγώ.... σε καταλαβαίνω απόλυτα....

και εγώ πέρσι πίστευα πως θα κρατούσα επιτέλους αγκαλίτσα το κοριτσάκι μου, αλλά το γέννησα στους 6,5 μήνες και μέσα σε λίγη ώρα το έχασα..... αυτή τη φορά μου φάνηκε λιγότερο επώδυνο και στην ψυχολογία μου και σε σωματικό πόνο... με 1 χρόνο πάνω απο εσένα και πάλι άδεια αλλα όχι μόνη, υπάρχει και ο αντρας μου που περνάει το ίδιο με εμένα τουλάχιστον στο ψυχολογικό κομμάτι... στηρίξου στον αντρούλι σου!!!!

και εμείς αυτό λέγαμε, οτι απο τον καιρό που είπαμε να κάνουμε παιδάκι ξεχάσαμε να ζούμε.... να πάμε ενα ταξιδάκι χωρίς να έχουμε φάρμακα και εξετάσεις.... τέρμα τώρα! θα περάσουμε όμορφα το καλοκαιράκι μας και θα αφήσουμε αυτό το θέμα στην άκρη! έτσι και αλλιώς δεν μας πήραν και τα χρόνια! οι φίλες μου έκαναν παιδιά σε μεγαλύτερες ηλικίες!

sosad ασε λίγο χρόνο να περάσει χωρίς να το σκέπτεσαι!!! και όταν γεμίσουν οι μπαταρίες ξανα απο την αρχή!!!;)

Angelaki μου είναι πολύ λογικό η χοριακή να μη μηδενίσει αμέσως.. θέλει κι αυτή το χρόνο της.. είμαι σίγουρη ότι θα μηδενίσει και δεν θα έχεις κανένα φόβο για εξωμήτριο.. Τα mitrotan κάνουν αυτό ακριβώς που σου είπε και το βελβετάκι.. Κι εμένα μου τα έδωσε σήμερα.. βοηθάνε τη μήτρα να κάνει συσπάσεις και να διώξει ότι ακάθαρτο περιεχόμενο έχει για να μπορέσει να γυρίσει στο φυσιολογικό της μέγεθος..

Ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός και για μας πολύ σύντομα!

Αχ! το ελπίζω Δομνινάκι μου για να τελειώσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται!!!

όταν μου έφερε ο αντρούλις μου το κουτάκι τα θυμήθηκα.... τα έχω ξαναπάρει και εγώ!:rolleyes:

Διαφημίσεις

τώρα τι κάνουμε???

αχ, πονάω τόσο πολύ...

Γεια είμαι η Πενυ και πριν περίπου εναμισι μήνα είχα και εγώ μια παλλινδρομη.Ηταν το δεύτερο μιας και έχω ήδη ένα παιδάκι 3,5 χρονών. Μολις μου το είπε ο γιατρός (το μωρό ήταν μεσα μου νεκρό 15 μέρες) έχασα τη γη κάτω απο τα πόδια μου...

Ξερω πως νιώθεις...Ολες ,δυστηχώς, ξερουμε...

Ακομα είναι νωρίς, είναι λογικο να πονάς πολύ. Με τον καιρό και με πολύ στήριξη από τους δικους σου θα νιωσεις καλύτερα και δυνατή για να ξεκινήσεις πάλι προσπαθειες.

Ειμαι σίγουρη πως όλες μας εδώ μέσα μας περιμένει ενα μωράκι!!

Παντως ο γιατρός μας είπε πως να μην κάνουμε προσπαθειες πριν τους 4-5 μηνες γιατί αυξάνονται οι πιθανότητες για παλλινδρομη. Εσενα τι χρονικό περιθώριο σου έδωσε ο γιατρός σου?

Τον άλλο μηνα μπαινω και εγώ στα 30!! Ευχομαι στα 31α γενεθλια μας να μιλάμε για τις κοιλίτσες μας!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

ξανα εδω, και γω....

δεν θα χρειαστω αποξεση αυτη τη φορα, δοξα τω θεω...

ομως πρεπει να παρακολουθω την χοριακη μεχρι να μηδενισει...

και μετα, παμε για εξετασεις..

κατ αρχην, για θρομβοφιλια.... και βλεπουμε....

Parents are the last people on earth who ought to have children

Κοριτσάκια καλημέρα..

Δομνίνα μου...... (((((((((())))))))))))

Άντζελα, εύχομαι να τελειώσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται κοπέλα μου.

Μια ζεστή αγκαλιά και σε σένα (((((((()))))))).

τώρα τι κάνουμε???

αχ, πονάω τόσο πολύ...

Δεν μπορώ να σου πω τίποτα απολύτως που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα παρά μόνο ότι όλα θα είναι αλλιώς όταν πλησιάσεις την έξοδο του τούνελ....

ξανα εδω, και γω....

δεν θα χρειαστω αποξεση αυτη τη φορα, δοξα τω θεω...

ομως πρεπει να παρακολουθω την χοριακη μεχρι να μηδενισει...

και μετα, παμε για εξετασεις..

κατ αρχην, για θρομβοφιλια.... και βλεπουμε....

Φιστίκι να ελένξεις και ζάχαρο....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Τι έγινε ρε παιδιά?

Δυο μέρες έλειψα και γέμισε πάλι παλλίνδρομες?

Δομνίνα μου, εγώ μετά τις αποξέσεις ήμουν χάλια από τους εμετούς. Μπράβο σου που τα κατάφερες και πήγες στη δουλειά. Κι εγώ με τη δουλειά ξεχνιέμαι.

Άντζελα, είναι λογικό που δεν έχει μηδενίσει ακόμη η χοριακή. Θέλει το χρόνο της για να μηδενίσει. Δεν είναι εξωμήτριο, μη φοβάσαι.

Φιστικάκι μου, κι εσύ πάλι? Τι να πω? Μη στενοχωριέσαι, κοριτσάκι μου, έχεις τουλάχιστον το κοριτσάκι σου στην αγκαλιά σου κι έχει ο Θεός. Δεν είμαι αναίσθητη, ξέρω, ότι μια παλλίνδρομη είναι πάντα μια παλλίνδρομη είτε έχεις παιδί.

εμενα η γιατρος δεν βρηκε κατι στο ενδομητριο, και ειχα προηγηθει αρκετες εβδομαδες με αιμα (που νομιζα οτι ηταν χαλια ο κυκλος μου)

επειδη ειχα δυνατο πονο στην σαλπιγγα (οχι ομως να λιποθυμαω... σαν δυνατους πονους περιοδου) φοβηθηκα για εξωμητριο.. αλλου μου ειπε η γιατρος μου οτι με 47 (χτεσινη) χοριακη, να μην φοβαμαι... απλα να ξανακανω αυριο..

λετε να υπαρχει ακομα κινδυνος για εξωμητριο?

οσο για τις παλλινδρομες κυησεις και τα παιδια που εχει ηδη μια γυναικα....

δεν θα σας πω ψεμματα.... οταν εχεις ηδη παιδι, δεν μπορεις να 'πεσεις'

χτες ειχα απο τη μια στο νου μου, μην ειναι εξωμητριο, κι απο την αλλη η μικρη ειναι κρυωμενη και βηχει και ημουν ολη νυχτα στη τσιτα μην πνιγει στον υπνο της, απο τη μυξα και τα φλεμματα, βασδελακι τα ξερεις τωρα αυτα....

οποτε, για να ειμαι ειλικρινης, οταν εχεις ηδη ενα παιδι, δε σε παιρνει να το πολυσκεφτεις οτι εσυ δεν εισαι καλα, γιατι ειτε εισαι καλα ειτε οχι, το παιδι που εχεις ηδη στα χερια σου, ποιος θα το φροντισει??

το μεγαλυτερο μου αγχος εχτες, λογω τιμης.. ηταν μην μπω νοσοκομειο, δεν εχω που ν αφησω το παιδι και να ειμαι ησυχη.....

οσες εχετε ηδη παιδι, με καταλαβαινετε...

απο την αλλη, οταν ημουν εγκυος στην κορη μου, οταν δεν ειχα αλλο παιδια..... θυμαμαι καθε φορα που ειχα αιμα (επαπειλουμενη κυηση υψηλου κινδυνου) παθαινα κρισεις πανικου στη σκεψη οτι θα αποβαλω... εχω λιποθυμησει απο φοβο, οταν στην 8η εβδομαδα, μπηκα να κανω μπανιο και πλημμυρισα στο αιμα, λογω αποκολλησης... τρεχαμε στο λητω, μεσα στα ξημερωματα...

σορρυ για το μεγαλο ποστ...

απλα θυμηθηκα τωρα συναισθηματα οταν ημουν εγκυος πρωτη φορα, σε σχεση με τις επομενες φορες.. και τις αποβολες μου.. αυτη τη στιγμη που γραφω αυτο το ποστ κοιταω με το ενα ματι τη μικρη που κραταει ενα μυξομαντηλο της και του μιλαει "μυξουλες, θα φυγετε τωρα... δε σας θελω σπιτι μου, αυριο να ερθετε παλι"

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...