Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα... τι καλημερα τελος παντων...

ήταν αποβολή τελικά:(:( σήμερα η χοριακή έδειξε 25 μονάδες κάτω απο την Δευτέρα...

τώρα επαναληπτική τη Δευτέρα να δούμε αν χρειαστώ καθαρισμό...

ατζελακι μου πολυ λυπαμαι:-(:-(:-(

μακαρι να μην χρειαστεις καθαρισμο για να ξαναβαλεις συντομα μπροστα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Κριμα βρε Αντζελα μου...

τι να πω...μακαρι την επομενη φορά να μην σταματήσει το όνειρο τόσο άδοξα...

Η Δομνίνα που είναι? Λετε να έχει ακουσει ευχαριστα και να το γιορτάζει?Μακαρι...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα..

Χθες δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορούσα να μπω για να σας ενημερώσω.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά δεν ανήκω στο τυχερό 10% και ούτε φυσικά κατάφερα να γραφτώ στα ιατρικά χρονικά..

Κάναμε υπέρηχο, βρέθηκε σάκκος κύησης αλλά χωρίς έμβρυο.. Αυτό μόνο ένα σήμαινε.. παλίνδρομη... και πάλι... η μόνη λύση αντιμετώπισης χωρίς περαιτέρω προβλήματα, και πάλι απόξεση.. Έτσι τη Δευτέρα το πρωί ραντεβού στο μαιευτήριο για το.. τετελεσμένο...

Το μόνο θετικό στην όλη ιστορία σύμφωνα με το γιατρό μου είναι ότι μένω έγκυος... χα χα χα χα.. εδώ γελάμε...

Τέλος πάντων.. το θέμα είναι ότι εγώ προσωπικά το ξεχνάω το θέμα εξωσωματική κι εγώ δεν ξέρω για πόσο χρονικό διάστημα.. Είμαι πληγωμένη απίστευτα... Αυτή τη φορά είχαμε κάνει τα πάντα σωστά, είχαμε τέλεια έμβρυα και παρ' όλα αυτά δεν έτυχε... Και λέω δεν έτυχε γιατί τελικά είναι θέμα τύχης..

Να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλες, ότι χαίρομαι απίστευτα με τις χαρές σας και λυπάμαι με τις στενοχώριες σας...

Θέλω να μου υποσχεθείτε ότι μόνο ευχάριστα θα ακούμε από εδώ και στο εξής.. Comprente???

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα..

Χθες δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορούσα να μπω για να σας ενημερώσω.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά δεν ανήκω στο τυχερό 10% και ούτε φυσικά κατάφερα να γραφτώ στα ιατρικά χρονικά..

Κάναμε υπέρηχο, βρέθηκε σάκκος κύησης αλλά χωρίς έμβρυο.. Αυτό μόνο ένα σήμαινε.. παλίνδρομη... και πάλι... η μόνη λύση αντιμετώπισης χωρίς περαιτέρω προβλήματα, και πάλι απόξεση.. Έτσι τη Δευτέρα το πρωί ραντεβού στο μαιευτήριο για το.. τετελεσμένο...

Το μόνο θετικό στην όλη ιστορία σύμφωνα με το γιατρό μου είναι ότι μένω έγκυος... χα χα χα χα.. εδώ γελάμε...

Τέλος πάντων.. το θέμα είναι ότι εγώ προσωπικά το ξεχνάω το θέμα εξωσωματική κι εγώ δεν ξέρω για πόσο χρονικό διάστημα.. Είμαι πληγωμένη απίστευτα... Αυτή τη φορά είχαμε κάνει τα πάντα σωστά, είχαμε τέλεια έμβρυα και παρ' όλα αυτά δεν έτυχε... Και λέω δεν έτυχε γιατί τελικά είναι θέμα τύχης..

Να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλες, ότι χαίρομαι απίστευτα με τις χαρές σας και λυπάμαι με τις στενοχώριες σας...

Θέλω να μου υποσχεθείτε ότι μόνο ευχάριστα θα ακούμε από εδώ και στο εξής.. Comprente???

Δομνινάκι μου να ξέρεις πόσο πολύ σε καταλαβαίνω και στεναχωριέμαι διπλά.....:(:(

και εγώ έκανα υπέρηχο εχθές για να μη δω τπτ...... μάλλον δεν θα χρειαστώ καθαρισμό.... τη Δευτέρα θα ξανακάνω χοριακή για να βεβαιωθούμε..... το θέμα παιδί μπαίνει και για μένα στο ντουλαπάκι.... δεν ξέρω μετά απο τόσες αποτυχίες πότε θα μπορέσω να το ξανα ανοίξω....

θα διαβάζω για να μαθαίνω τα ευχάριστα απο τις εγκυούλες μας!!!!

Μια μέρα καθόμουν και σκεφτόμουν σχεδόν απελπισμένος.Ένα χέρι ακούμπησε στον ώμο μου και μια φώνη είπε με βεβαιότητα:Ευθύμησε γιατι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα.Ευθύμησα λοιπόν και τα πράγματα στ'άλήθεια έγιναν χειρότερα.

J.C.Hagerty

αυτό ακριβώς......

σας φιλώ!!!

Διαφημίσεις

Δομνίνα και Άντζελα, ξέρετε πόσο πολύ σας καταλαβαίνω.

Δεν έχω λόγια να γράψω.

Κι εγώ τόσο πληγωμένη αισθάνθηκα τον Ιανουάριο μετά την τρίτη ανεπιτυχή εγκυμοσύνη.

Μου έλεγε ο γιατρός ότι είναι κρίμα εγώ που μένω τόσο εύκολα έγκυος να μην ξαναπροσπαθήσω. Ναι, εδώ γελάμε. Τι να το κάνω που μένω εύκολα? Αφού δεν προχωράει.

Τέλος πάντων, πάρτε το χρόνο σας να ηρεμήσετε και κάντε ό,τι καταλαβαίνετε και ό,τι νιώθετε.

Δεν ξέρω τι να πω.

Ή μάλλον ξέρω: αυτό που λέω στον εαυτό μου κάθε μέρα, ότι δηλ. είμαι μια χαρά κι έχω την υγεία μου.

Εσύ, Δομνίνα, ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει να έχεις υγεία.

Και θα προσθέσω εδώ, εκτός από την υγεία, και τη δουλειά. Όσο έχω υγεία και δουλειά είμαι καλά.

Αύριο φεύγω για ολιγοήμερες διακοπές, θα γυρίσω σε μια βδομάδα και θέλω να σας δω καλύτερα.

Κι ακόμα καλύτερα να ακούσω ευχάριστα από άλλα κορίτσια εδώ μέσα.

Σας φιλώ.

Δομνίνα, γιατί πρέπει να κάνεις απόξεση? Δεν μπορεί να αποβληθεί μόνο του?

Βέβαια ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα, απλώς μου κάνει εντύπωση, γιατί τη 2η φορά εγώ δεν έκανα απόξεση, έφυγε μόνο του και πραγματικά ανακουφίστηκα που δεν χρειάστηκε να μπω χειρουργείο.

Διάβασα τα νεα σας κορίτσια μου και πραγματικα δεν ξέρω τι να πω....

Στεναχωρεθηκα παρα πολυ. Κουραγιο κοριτσακια μου, η μια στέλνει δύναμη στην άλλη τις δυσκολες στιγμες...

Δομνινα μου εκανες και χοριακη ή μονο υπέρηχο? Πολλες φορες οταν μηδενιζει η χοριακη, οι γιατροι δεν προχωρανε σε αποξεση...

Αχ βρε Δομνινακι...γιατί ρε γαμωτο...αλλες να πηγαίνουν να πετάνε παιδιά και άλλες που τα λαχταράνε να μην τα έχουν.Τι αδικια που ειναι...Μακαρι να μην χρειαστει αποξεση γιατί είναι και πολύ ψυχοφθόρα διαδικάσια.Τουλαχιστον για μενα έτσι ήταν.Συνεχεια έκλαιγα αφου το προσωπικο ερχοταν και με ρωταγε πως είμαι και μετά το χειρουργειο.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πολύ λυπάμαι.... και δεν ξερω τι να πω.....:(:(:(

Δεν θελω να σας περνει απο κατω.... Θελω να πιστευω πως όλα θα πανε καλά....Ξερω πως ειναι πολύ επωδυνο να χανεις ενα μωράκι το εχω περάσει και με εχει διαλυσει.... αλλα ειναι πολυ επωδυνο να μην μπορεις να μεινεις καθόλου... εισαι σαν μονιμη αποτυχία.... εσεις τουλάχιστον εχετε ελπίδες μπορειτε να μεινετε και καποια στιγμη θα μεινει το σποράκι χωρις να κανετε κατι, δειτε την christy μας τρεις αποβολές ειχε και τα καταφερε και αλλα τοσα παραδειγματα εδω μεσα.... αφου μπορειτε να μεινετε εγκυες μωρακι θα κανετε.... παρτε το χρονο που χρειαζεστε και ελπιζω μετα να μαζεψετε να κομματια σας και να ξαναπροσπαθήσετε!!!!

Κορίτσια θελω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλια και σας σκέφτομαι....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Σας ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια, τη στήριξη και τις σκέψεις..

Ιόλη μου δυστυχώς δεν τη γλυτώνω την απόξεση.. Βλέπεις ο σάκκος αντί να μικρύνει μεγάλωσε και έτσι δεν μπορούμε να τον αφήσουμε.. Υπάρχει και άλλη εναλλακτική.. Υπάρχουν κάτι χάπια τα οποία ενδεχομένως μπορούν να προκαλέσουν αποβολή αλλά αυτό δεν είναι 100% σίγουρο. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τα πάρω και να προκαλέσουν ατελή αποβολή, αλλά αυτό ο γιατρός μου δεν το θέλει γιατί μετά θα πρέπει να υποβληθώ ούτως ή άλλως σε απόξεση..

Σίγουρα θα χρειαστώ χρόνο για να το χωνέψω όλο αυτό.. Κάποια στιγμή θα περάσει και ο πόνος και η απογοήτευση.. το ξέρω.. Και σιγά σιγά θα ξεφυτρώσει πάλι η ελπίδα..

Άντζελα γλυκιά μου μαζί θα είμαστε.. όποτε νιώσεις κι εσύ έτοιμη ψυχολογικά σε περιμένουμε..

Σας φιλώ όλες και ειλικρινά σας ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε!

L2qIp2.png

Άντζελα και Δομνίνα, το "διάλειμμα" λίγων μηνών θα σας κάνει καλό. Καλοκαιράκι έχουμε! Να το κάψετε! Να πάτε για μπάνια, για ποτάκια, για χορό, για μάσες... Βγείτε ραντεβού με τους άντρες σας και χαρείτε τα νιάτα σας. Και σας υπόσχομαι ότι και οι δυο θα συλλάβετε κανονικά και θα προχωρήσει και τέλεια όλο το 9 μηνο... Αλήθεια το λέω!!!! Και όχι δεν ήρθαν τα χειρότερα.. Υπάρχει ατελείωτη γκάμα χειρότερων.. δυστυχώς!!!

Κοριτσάκια καλημέρα..

Μόλις ήρθα στη δουλειά από το μαιευτήριο.. Πάει κι αυτό.. τελείωσε.. ευτυχώς δεν πονάω καθόλου.. Είμαι όμως φοβερά κουρασμένη..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια καλημέρα..

Μόλις ήρθα στη δουλειά από το μαιευτήριο.. Πάει κι αυτό.. τελείωσε.. ευτυχώς δεν πονάω καθόλου.. Είμαι όμως φοβερά κουρασμένη..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

Συγνώμη που μπαίνω έτσι άσχετα αλλά επειδή σας παρακολουθώ κάποιες μέρες τώρα...πώς πήγες κοριτσάκι μου στην δουλειά σου μπράβο σου είσαι πολύ δυνατή εμένα μου πήρε αρκετές ώρες μετά την απόξεση χρειάστηκα και πολύ ύπνο για να ξεχαστώ και σωματικά και ψυχικά..Είσαι πρότυπο δύναμης εύχομαι να καθαρίσει ο ουρανός σου και σύντομα μόνο λιακάδα:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...