Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μόλις με πήρε ο γυναικολόγος μου τηλέφωνο.. και πολύ απλά επιβεβαίωσε αυτό που είπα εγώ από χθες.. Να σταματήσω τα φάρμακα μου είπε.. μίλησε και με τον εξωσωματικό και αποφασίσανε από κοινού ότι τα φάρμακα επιβραδύνουν την όποια εξέλιξη και πως αν είναι να προχωρήσει θα προχωρήσει και χωρίς φάρμακα.. Νιώθω μια ανακούφιση κορίτσια...

Ωραία η ανακούφιση... Θα κοιμηθείς και το βράδυ σαν πουλάκι (μη φας πολύ μόνο και βογγάς εεε??) και όλα καλά!!!!

Διαφημίσεις

Περιμενοντας την Παρασκευη λοιπον.... Μακαρι να ειναι ολα καλα.

Τουντς οι αναγουλες επεστρεψαν σημερα. Με μεγαλη προσπαθεια κρατιεμαι να μην τα βγαλω ολα. Πηρα και εγω μια χαρα οτι ξεμπερδεψαμε, αλλα που....

Αυριο θα παω να κανω την αυχενικη διαφάνεια. Εχω ραντεβου στις 5. Θα μπω μετα να σας πω νεα.

Εσύ είσαι πιο κοντά τουλάχιστον στο τέλος της κρουαζιέρας..Υπομονή!!!!

Αυχενική εεεε? Με το καλό!!! Εγώ λέω να μπεις την Παρασκευή να μας τα πεις τα νέα.. Να μη χαλάσει και το προξενιό.. :-)

κοριτσια ΤΕΛΟΣ το ονειρο για μένα.... σήμερα είχα αιμορραγία.

οποτε μπορεσω θα σας γραψω.

Αυτό δεν σημαίνει τίποτε Άντζελά μου.. Αφού και πριν μερικές μέρες είχες περίοδο και η χοριακή ανέβαινε με τα χίλια!!!! Ξανακάνε μια χοριακούλα να δεις που βρίσκεσαι.. σε παρακαλώ.. μην απελπίζεσαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Περιμενοντας την Παρασκευη λοιπον.... Μακαρι να ειναι ολα καλα.

Τουντς οι αναγουλες επεστρεψαν σημερα. Με μεγαλη προσπαθεια κρατιεμαι να μην τα βγαλω ολα. Πηρα και εγω μια χαρα οτι ξεμπερδεψαμε, αλλα που....

Αυριο θα παω να κανω την αυχενικη διαφάνεια. Εχω ραντεβου στις 5. Θα μπω μετα να σας πω νεα.

Το ξέρω είναι ταλαιπωρία οι αναγούλες αλλά και ανακουφιστικές ψυχολογικά καταλαβαίνεις ότι όλα πάνε καλά αφού δεν νιωθεις το μωρό ακομα. Εγώ για παράδειγμα θα παρακαλάω να έχω αναγουλες και τους 9 μήνες γιατί η μονη διαφορά που είχα όταν παλλινδρόμησε το μωρό μου ήταν οτι την ίδια περίοδο μου σταματησαν οι εμετοί...Ενώ στο πρωτο έιχα για 4 μηνες. Τωρα θα μου πειτε καθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική αλλά αν στην επόμενη μου σταματήσουν οι εμετοι θα τρέχω σαν την τρελή για υπέρηχους.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Άντζελα εύχομαι να είναι απλώς άλλο ένα επεισόδιο στο θρίλερ που ζούμε και να μην είναι το τέλος... :-(

Μόλις έχεις νέα πες μας!!

Πένυ ο γιατρός μου έχει πει ότι αργούν πολύ τα συμπτώματα να φύγουν αν κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί δηλαδή να έχουμε αναγούλες αλλά τα πράγματα να μην πηγαίνουν καλά... Άσε με τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρη... Εγώ έτοιμη είμαι να κατασκηνώσω έξω από το ΜΗΤΕΡΑ.

Kαλημερα κοριτσακια μου. Πηγαμε που λετε χθες το απογευμα στον εμβρυολογο και καναμε την εξετασουλα μας. Το μωρακι ειναι μια χαρα. Η αυχενικη βγηκε πολυ καλη αλλα θα περιμενουμε και τα αποτελεσματα απο το παπ α. Ειναι 6,5 εκ το μωρο απο το κεφαλι μεχρι το πωπο. Τραχυλος 3,2 οποτε ολα μια χαρα. Ειδαμε και πατουσακια, στομαχι, εγκεφαλο ολα σας λεω, κανονικο ανθρωπακι. Ο ντοκ ειπε οτι ολα ειναι πολυ καλα, οτι αιματωνεται μια χαρα και πως οι μετρησεις του ειναι ακρως φυσιολογικες. Μας εδωσε και κατι φωτο με το φατσονι του και με ολο το σωματακι του. Ο καλος μου λεει οτι εχει παρει τη μυτη του.....:-)

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσακια μου. Πηγαμε που λετε χθες το απογευμα στον εμβρυολογο και καναμε την εξετασουλα μας. Το μωρακι ειναι μια χαρα. Η αυχενικη βγηκε πολυ καλη αλλα θα περιμενουμε και τα αποτελεσματα απο το παπ α. Ειναι 6,5 εκ το μωρο απο το κεφαλι μεχρι το πωπο. Τραχυλος 3,2 οποτε ολα μια χαρα. Ειδαμε και πατουσακια, στομαχι, εγκεφαλο ολα σας λεω, κανονικο ανθρωπακι. Ο ντοκ ειπε οτι ολα ειναι πολυ καλα, οτι αιματωνεται μια χαρα και πως οι μετρησεις του ειναι ακρως φυσιολογικες. Μας εδωσε και κατι φωτο με το φατσονι του και με ολο το σωματακι του. Ο καλος μου λεει οτι εχει παρει τη μυτη του.....:-)

Πολύ ευχάριστα νέα!!!!!! Τέλεια!!!!!!!!!!!

...

Αν ο καλός σου δεν είναι ο Πινόκιο, δεν μας νοιάζει καθόλου να την πάρει.. :D

κορίτσια καλημέρα... τι καλημερα τελος παντων...

ήταν αποβολή τελικά:(:( σήμερα η χοριακή έδειξε 25 μονάδες κάτω απο την Δευτέρα...

τώρα επαναληπτική τη Δευτέρα να δούμε αν χρειαστώ καθαρισμό...

Αχ βρε Αντζελάκι μου... να' ξερες πόσο σε καταλαβαίνω.. σου παίρνουν τη χαρά μέσα από τα χέρια χωρίς κανένα λόγο..

Κι εγώ έτσι αισθάνομαι... Δεν πολυελπίζω πια... από σήμερα το στήθος μου δεν πονάει όσο πόναγε οπότε πιστεύω ότι δεν έχει πάει καλά.. Το μόνο που θέλω είναι να τελειώσει με τον πλέον ανώδυνο τρόπο...

Το ραντεβού με το γιατρό είναι σήμερα στις 7.30 το απόγευμα.. οπότε θα φύγω τρέχοντας από τη δουλειά..

Βελβετάκι χαίρομαι τόσο για σένα.. Κι εσύ τουντς σε δυο βδομάδες να μας πεις τα ίδια ευχάριστα..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Θα έρθει το μωράκι σε όλες μας. Είμαι 100% σίγουρη. Να περνάμε μόνο όσο γίνεται πιο όμορφα.. Ε λίγο θα κλάψουμε, θα απογοητευτούμε, ξανά όμως το κεφάλι ψηλά και θα παλέψουμε!!! και όλα αυτά με το υπέροχό μας χαμόγελο στα χείλη!!!! :mrgreen:

Εγώ έχω Σάββατο 2/7 αυχενική. Έχουμε καιρό ακόμα..

Θα έρθει το μωράκι σε όλες μας. Είμαι 100% σίγουρη. Να περνάμε μόνο όσο γίνεται πιο όμορφα.. Ε λίγο θα κλάψουμε, θα απογοητευτούμε, ξανά όμως το κεφάλι ψηλά και θα παλέψουμε!!! και όλα αυτά με το υπέροχό μας χαμόγελο στα χείλη!!!! :mrgreen:

Εγώ έχω Σάββατο 2/7 αυχενική. Έχουμε καιρό ακόμα..

τουντσακι 9 μερες εμειναν μεχρι την αυχενικη θα περασουν νερακι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...