Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες...

Είμαι ένα όρθιο πτώμα... Είμαι ξύπνια από χθες το βράδυ στις 1 με ένα μικρό διάλειμμα ύπνου από 4.30 έως 7.00 σήμερα το πρωί.. Δεν ξέρω τι έχω πάθει... Ενώ κοιμήθηκα κανονικά γύρω στις 11 στις 1 να το μάτι γαρίδα.. έβλεπα ένα πολύ ζωντανό όνειρο στο οποίο πάλευα να βρω το δίκιο μου και μετά ξύπνησα.. γύριζα από δω, γύριζα από κει... σηκωνόμουν από το κρεβάτι για να μην ξυπνήσω το χάσμπαντ... πήγα στο σαλόνι, έκατσα στον υπολογιστή, είδα δυο επεισόδια από κάποια σήριαλ... τίποτε.. ξαναπήγα στο κρεβάτι.. ο ύπνος πουθενά.. σηκώθηκα, έκατσα στη βεράντα, διάβασα λίγο και έτσι γλάρωσα.. Στις 7 πάλι το μάτι γαρίδα κι εγώ σέρνομαι σήμερα..

Έχω κι επέτειο γάμου σήμερα.. 3 ολόκληρα χρόνια περάσανε κορίτσια.. Το βράδυ θα βγούμε έξω για φαγητό, έτσι για να κάνουμε κάτι διαφορετικό..

Εγώ δεν έχω να πω κάτι.. απλά περιμένω τον υπέρηχο της Παρασκευής και ελπίζω..

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες, και στις μελλοντικές μανούλες!

L2qIp2.png

Ax κορίτσια ειμαι 30 σχεδόν και τον Μαιο του 2010 είχα ένα κενο σακο και ενα χρονο μετα την δευτερη παλλινδρομη στην 6 εβδομαδα..Τωρα ειμαι ενα μηνα μετα και προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου. Εκανα υστεροσκοπηση βρεθηκαν 3 πολυποδακια και περιμενω αποτελεσματα απο θρομβοφιλια, καμπυλη και καρυοτυπο..

Ευτυχως ο γιατρος μου ειναι ανθρωπος, μιλουσαμε 20 λεπτα πριν και ευτυχως καταφερε να με ανεβασει ψυχολογικα. Να ειναι καλα.

Δομινα καλο κουραγιο εχε πιστη και ολα θα πανε καλα!

Καλημέρα κόρες...

Είμαι ένα όρθιο πτώμα... Είμαι ξύπνια από χθες το βράδυ στις 1 με ένα μικρό διάλειμμα ύπνου από 4.30 έως 7.00 σήμερα το πρωί.. Δεν ξέρω τι έχω πάθει... Ενώ κοιμήθηκα κανονικά γύρω στις 11 στις 1 να το μάτι γαρίδα.. έβλεπα ένα πολύ ζωντανό όνειρο στο οποίο πάλευα να βρω το δίκιο μου και μετά ξύπνησα.. γύριζα από δω, γύριζα από κει... σηκωνόμουν από το κρεβάτι για να μην ξυπνήσω το χάσμπαντ... πήγα στο σαλόνι, έκατσα στον υπολογιστή, είδα δυο επεισόδια από κάποια σήριαλ... τίποτε.. ξαναπήγα στο κρεβάτι.. ο ύπνος πουθενά.. σηκώθηκα, έκατσα στη βεράντα, διάβασα λίγο και έτσι γλάρωσα.. Στις 7 πάλι το μάτι γαρίδα κι εγώ σέρνομαι σήμερα..

Έχω κι επέτειο γάμου σήμερα.. 3 ολόκληρα χρόνια περάσανε κορίτσια.. Το βράδυ θα βγούμε έξω για φαγητό, έτσι για να κάνουμε κάτι διαφορετικό..

Εγώ δεν έχω να πω κάτι.. απλά περιμένω τον υπέρηχο της Παρασκευής και ελπίζω..

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες, και στις μελλοντικές μανούλες!

κι εμένα κάπως έτσι κύλησε η βραδιά.. Μας έχει φάει η αγωνία νομίζω.. Να πάτε έξω να ξεσκάσετε και να μην σκέφτεστε τίποτα. Ζωή είναι αυτή με τα πάνω της και τα κάτω της... Τι να την κάνουμε; να τη σκοτώσουμε;;;;

Να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια μαζί και να είστε ευτυχισμένοι!! Για δώρο σας έχω το καλύτερό μου χαμόγελο: :mrgreen:

Ax κορίτσια ειμαι 30 σχεδόν και τον Μαιο του 2010 είχα ένα κενο σακο και ενα χρονο μετα την δευτερη παλλινδρομη στην 6 εβδομαδα..Τωρα ειμαι ενα μηνα μετα και προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου. Εκανα υστεροσκοπηση βρεθηκαν 3 πολυποδακια και περιμενω αποτελεσματα απο θρομβοφιλια, καμπυλη και καρυοτυπο..

Ευτυχως ο γιατρος μου ειναι ανθρωπος, μιλουσαμε 20 λεπτα πριν και ευτυχως καταφερε να με ανεβασει ψυχολογικα. Να ειναι καλα.

Δομινα καλο κουραγιο εχε πιστη και ολα θα πανε καλα!

Να τα μαζέψεις τα κομμάτια σου γιατί είσαι πολύ νέα και αφού αφαίρεσες και τα πολυποδάκια και έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις, όλα καλά θα πάνε.. Μπορεί να ήταν και τυχαία γεγονότα και η τρίτη να είναι και η τυχερή.. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε μέχρι να γεννήσεις!!! Βεβαίως βεβαίως!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ίσως με επείγουσα περίδεση να προλαβαίναμε και να μην έσπαγαν τα νερά, αλλά όχι δεν είχα ανεπάρκεια τραχήλου. Είχα μετρηθεί πριν μείνω έγκυος και είχα τράχηλο 44χιλ. Εκ των υστέρων, ανακάλυψε ο γιατρός ένα διάφραγμα στη μήτρα εκ γενετής (το οποίο αφαίρεσα) που ίσως αυτό να έσπρωχνε και να προκάλεσε τις συσπάσεις και στη συνέχεια τον τοκετό.. Δεν θέλω να σε τρομάξω όμως. Εγώ από την αρχή αρχή είχα αιμάτωμα, μετά απόκόλληση και όλο το πρώτο τρίμηνο το είχα βγάλει ξαπλωμένη, φορώντας σερβιέτα, μέσα στην αγωνία παίρνοντας χάπια και χτυπώντας ενέσεις. .. Τώρα θα κάνω περίδεση προληπτικά.

Aχ βρε Τουντς αυτο το διαφραγμα πως το φοβαμαι.... δεν εχεις ιδεα.... Θελω να ρωτησω και εγω τον γιατρο μηπως χρειαζεται να κανω περιδεση και εγω προληπτικα. Ποτε περιπου γινεται? Ειναι επιπονη διαδικασια?

Καλημέρα κόρες...

... σηκωνόμουν από το κρεβάτι για να μην ξυπνήσω το χάσμπαντ... !

χα χα .. έτσι όπως αναφέρθηκες στον σύζυγο, μου θύμισε τερατάκι ή ζωάκι.. το cookie monster ή το χάμστερ ένα πράγμα... :D

Aχ βρε Τουντς αυτο το διαφραγμα πως το φοβαμαι.... δεν εχεις ιδεα.... Θελω να ρωτησω και εγω τον γιατρο μηπως χρειαζεται να κανω περιδεση και εγω προληπτικα. Ποτε περιπου γινεται? Ειναι επιπονη διαδικασια?

Είναι επεμβασούλα με ύπνωση. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Μετά χρειάζεται να μείνεις λίγο καιρό ξαπλωμένη και εντάξει.

Το θέμα είναι να θυμίζεις στο γιατρό σου ότι είχατε δει διάφραγμα και αυτός θα αποφασίσει τι θα κάνει. Εγώ δεν το ήξερα ότι το έχω ώστε να κινηθεί και ο γιατρός ανάλογα.. Άλλωστε ο γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσε να είχε πάει καλά ακόμα και με το διάφραγμα.. Ποτέ δεν ξέρουν κι αυτοί τι έφταιξε 100%.. Να μη φοβάσαι τίποτα. Τον Ιανουάριο μόνο θα ρέψεις από την αυπνία γιατί θα κλάιει το μωρό.. Αυτό θα το πάθεις σίγουρα δεν τη γλιτώνεις :-)

Να τα μαζέψεις τα κομμάτια σου γιατί είσαι πολύ νέα και αφού αφαίρεσες και τα πολυποδάκια και έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις, όλα καλά θα πάνε.. Μπορεί να ήταν και τυχαία γεγονότα και η τρίτη να είναι και η τυχερή.. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε μέχρι να γεννήσεις!!! Βεβαίως βεβαίως!!!!!!!!!!!!

Eυχαριστώ πολύ μου έφτιαξες τη διάθεση!

Με το καλό το μωράκι σου!!!

Λέω σήμερα στον γιατρό μου την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε να μου πεις ότι έχω θρομβοφιλία σε παρακαλω..που φτάσαμε να παρακαλάμε να έχουμε κάτι

καλημέρα κοριτσάκια και απο εμένα!!!

Δομνινάκι μου να ζήσετε με υγεία και πάντα ευτυχισμένοι!!!! να βγείτε και να περάσετε υπέροχα!!!!!;)

yorkshire η υπομονή και η επιμονή είναι μεγάλες αρετές!!! όλες μας εδώ μέσα έχουμε περάσει και απο τα δύο στάδια.....εύχομαι σύντομα να μας πείς και εσύ ευχάριστα!!!

βελβετάκι και Τουντσάκι πως πάνε τα μπεμπέ?? και εγώ θα κάνω περίδεση σε αυτή την εγκυμοσύνη...... Τουντσάκι πόσες μέρες πρέπει μετά να είσαι ξάπλα???

christακι σε ευχαριστώ!!!! είδα τη μπουμπού σου και τρελάθηκα!! είναι γλύκα!!:D

εγώ διαταγή γιατρού να είμαι απο κρεβάτι- καναπέ και απο καναπέ -καρέκλα.....

την Παρασκευή θα πάμε και εμείς για υπέρηχο να δούμε αν είναι ενδομήτριο και γενικά πως παει.

σας φιλώ όλες!!!

Διαφημίσεις

Δομνίνα περιμένουμε με αγωνία όλες την Παρασκευή!

Εύχομαι να σε φωτίσει ο Θεός να κάνεις το σωστό. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου...

Φιλιά σε όλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Eυχαριστώ πολύ μου έφτιαξες τη διάθεση!

Με το καλό το μωράκι σου!!!

Λέω σήμερα στον γιατρό μου την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε να μου πεις ότι έχω θρομβοφιλία σε παρακαλω..που φτάσαμε να παρακαλάμε να έχουμε κάτι

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου..

Το καταλαβαίνω αυτό που λες.. Εϊναι καλύτερο να ξέρεις ότι κάτι έχεις και να το πολεμήσεις από το να πας πάλι στα τυφλά.. Αλλά μια ζωή πάμε να δημιουργήσουμε.. Εύκολο είναι; Έχει την πολυπλοκότητά του.. Μήπως και οι γιατροί τα ξέρουν όλα; Ίσως με τις αποτυχίες εκτιμούμε κάποια πράγματα περισσότερο.. Θα σκεφτόμαστε θετικά και τα θαύματα θα γίνουν...

Πάρε κι εσύ ένα χαμογελάκι: :D Αφιερωμένο!!

καλημέρα κοριτσάκια και απο εμένα!!!

βελβετάκι και Τουντσάκι πως πάνε τα μπεμπέ?? και εγώ θα κάνω περίδεση σε αυτή την εγκυμοσύνη...... Τουντσάκι πόσες μέρες πρέπει μετά να είσαι ξάπλα???

Κι εσύ περίδεση προληπτικά εε? Μαζί θα ξαπλάρουμε να μη σε νοιάζει τίποτα.. Από ό,τι κοίταξα στο ίντερνετ, κανά 2 εβδομάδες είναι η ξάπλα, αλλά θα μας πει περισσότερα ο γιατρός.. Δεν θέλω να πολύ κοιτάζω και το ίντερνετ γιατί λαλάω..(κι άλλο θα μου πεις; Ναι κι άλλο θα σου πω :wink: )

Η βέλβετ μάλλον ξεμπέρδεψε με τις αναγούλες.. Εγώ ακόμα απολαμβάνω την ατελείωτη κρουαζιέρα με 8 μποφόρ..:cool: Το χρώμα του εμότικον είναι σαν το δικό μου.. Έτσι είμαι κι εγώ. Κίτρινη!

εγώ διαταγή γιατρού να είμαι απο κρεβάτι- καναπέ και απο καναπέ -καρέκλα.....

την Παρασκευή θα πάμε και εμείς για υπέρηχο να δούμε αν είναι ενδομήτριο και γενικά πως παει.

σας φιλώ όλες!!!

Ξεκουράσου τώρα γιατί μετά θα αρχίσουν τα ουά ουά και ούτε θα θυμάσαι τι καναπέ έχετε.. :-)

Κι άλλη απάντηση την Παρασκευή;:eek:.. Θα μας σκάσετε εσύ κι η Δομνίνα...

Μόλις με πήρε ο γυναικολόγος μου τηλέφωνο.. και πολύ απλά επιβεβαίωσε αυτό που είπα εγώ από χθες.. Να σταματήσω τα φάρμακα μου είπε.. μίλησε και με τον εξωσωματικό και αποφασίσανε από κοινού ότι τα φάρμακα επιβραδύνουν την όποια εξέλιξη και πως αν είναι να προχωρήσει θα προχωρήσει και χωρίς φάρμακα.. Νιώθω μια ανακούφιση κορίτσια...

L2qIp2.png

Μόλις με πήρε ο γυναικολόγος μου τηλέφωνο.. και πολύ απλά επιβεβαίωσε αυτό που είπα εγώ από χθες.. Να σταματήσω τα φάρμακα μου είπε.. μίλησε και με τον εξωσωματικό και αποφασίσανε από κοινού ότι τα φάρμακα επιβραδύνουν την όποια εξέλιξη και πως αν είναι να προχωρήσει θα προχωρήσει και χωρίς φάρμακα.. Νιώθω μια ανακούφιση κορίτσια...

Περιμενοντας την Παρασκευη λοιπον.... Μακαρι να ειναι ολα καλα.

Τουντς οι αναγουλες επεστρεψαν σημερα. Με μεγαλη προσπαθεια κρατιεμαι να μην τα βγαλω ολα. Πηρα και εγω μια χαρα οτι ξεμπερδεψαμε, αλλα που....

Αυριο θα παω να κανω την αυχενικη διαφάνεια. Εχω ραντεβου στις 5. Θα μπω μετα να σας πω νεα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...