Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Τουντσάκι αυτό πιστεύω κι εγώ πλέον.. Πως αν είναι να συντηρείται από τα φάρμακα καλό θα είναι να σταματήσει εδώ..

Την Παρασκευή το βράδυ θα ξέρουμε... μακάρι να έχουμε την καλύτερη δυνατή εξέλιξη!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Ήρθα κι εγώ... Λοιπόν.. αφού πήγα στο γυναικολόγο μου, ο οποίος κάτι φάνηκε να είδε μέσα στη μήτρα, σαν σάκκο ένα πράγμα αλλά δεν ήταν σίγουρος, με έστειλε σούμπιτη στο Ιασώ σε έναν εξειδικευμένο γιατρό και με πολύ καλύτερο μηχάνημα.. Και ναι, υπάρχει ενδομήτριος σάκκος αλλά πίσω σε εξέλιξη.. Οπότε οι επιλογές μας είναι οι εξής:

α) Κόβουμε τα φάρμακα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στον επόμενο υπέρηχο την Παρασκευή το απόγευμα,

β) συνεχίζουμε τα φάρμακα και περιμένουμε και πάλι τον υπέρηχο της Παρασκευής.

Εγώ αποφάσισα να κόψω τα φάρμακα.. δεν ξέρω ρε κορίτσια αλλά πιστεύω μέσα μου ότι αυτό είναι το σωστό.. και το πιστεύω με όλη μου την καρδιά..

Από κει και ύστερα αναλόγως της εξελίξεως θα δούμε τι θα κάνουμε.. Αν δεν μεγαλώσει ελπίζουμε να αποβάλλει από μόνος του ο οργανισμός μου ή να απορροφηθεί ούτως ώστε να γλυτώσουμε την απόξεση..

Ένα έχω να πω.. Ο Θεός είναι μεγάλος!

Δομνίνα μου, η γνώμη μου είναι ότι είτε κόψεις είτε δεν κόψεις τα φάρμακα, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει στην 2η εγκυμοσύνη. Η χοριακή δεν διπλασιαζόταν αλλά αυξανόταν. Φοβόμασταν για εξωμήτριο, τελικά φάνηκε κάτι σαν σάκος, μετά φάνηκαν αμυδρά κάτι εμβρυϊκά στοιχεία και μετά μίκρυνε ο σάκος και αποβλήθηκε μόνος του. Τα φάρμακα δεν βοήθησαν πουθενά, παρά μόνο στο να συντηρούν το θρίλερ.

Στην 3η εγκυμοσύνη ξεκίνησα με δυο καλές χοριακές, η 3η δεν διπλασιάστηκε, απλώς αυξήθηκε, μετά δεν ξαναέκανα χοριακή, οι υπέρηχοι το έδειχναν πάντα πίσω στην εξέλιξη, τελικά ακούσαμε καρδιά και αναθαρρήσαμε αλλά την επόμενη φορά είχαν τελειώσει όλα και έκανα απόξεση. Ίσως, αν δεν είχα μπουκωθεί στα ουτροτζεστάν και τα σαλοσπίρ, να τελείωνε νωρίτερα και να μην πέρναγα όλη αυτή τη δοκιμασία.

Ο γιατρός έλεγε ότι δεν κάνουν τίποτε τα φάρμακα, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Τον ρώταγα αν έπρεπε να μείνω ξάπλα και μου έλεγε όχι, δεν βοηθάει σε κάτι.

Απλώς τα φάρμακα τα δίνουν προληπτικά, έτσι για να τα δώσουν.

Εύχομαι, αν είναι να προχωρήσει, να προχωρήσει και την Παρασκευή να έχεις τα πιο ευχάριστα νέα. Αλλιώς να τελειώσει γρήγορα αυτό το θρίλερ, γιατί δεν αντέχεται. Εμένα τουλάχιστον με ξεπερνούσε όλο αυτό, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ.

Τι να πω βρε Δομνίνα μου....πολύ δύσκολο όλο αυτό που περνας....Μακαρι την Παρασκευή να πάτε και να δειτε ενα σακο... να με το συμπαθειο.

Και εγώ είμαι της άποψης να μην παρεις φάρμακα, αστο και όπως παει από μονο του. Να ρωτήσω κατι εγώ που δεν σας ξέρω ακομα όλες καλα? Το πρώτο σου μωρό ή έχεις και άλλο? Έκανες καιρό προσπαθειες πριν πας σε εξωσωματικη? Οχι πως ξερω να σου πω κατι απλα ετσι πληροφοριακα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ιόλη μου συμφωνώ απολύτως και επαυξάνω σε όλα αυτά που γράφεις.. Κι εγώ στην παρούσα φάση πιστεύω ότι τα φάρμακα απλώς συντηρούν την κατάσταση και δεν την αφήνουν να εξελιχθεί όπως πρέπει.. Γι' αυτό θα τα σταματήσω, θα πάω την Παρασκευή για υπέρηχο και ελπίζω να ξεκαθαρίσουν όλα τότε..

Πένυ μου δεν έχω άλλο παιδάκι. Είναι η τρίτη προσπάθεια εξωσωματικής που κάνω.. στην πρώτη έμεινα έγκυος και παλινδρόμησε το έμβρυο στην 9η βδομάδα, στη δεύτερη δεν πετύχαμε τίποτε και τώρα στην τρίτη ζω αυτό το θρίλερ.. Κάναμε προσπάθειες ένα χρόνο ολόκληρο για επίτευξη εγκυμοσύνης με φυσιολογικό τρόπο και ύστερα ανακαλύψαμε πολύ σοβαρό πρόβλημα στο σπέρμα του άνδρα μου που αποκλείει τη φυσιολογική σύλληψη..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι αυτή η τριτη να ναι και η τελευταια και να βγει το ζουζουνακι!!Χαράς το κουράγιο σου παντως. Εγώ δεν έχω αντιστοιχη εμπειρία αλλά μου τα λεγε μια φίλη μου που έιχε κανει και εκεινη τρεις και είναι πολύ δύσκολη διαδικασία.Δεν ξέρω αν θα είχα την υπομονη να αντεξω κατι τέτοιο.Βεβαια να μου πεις βρισκουμε δυναμεις και αντεχουμε πολλά τόσα που δεν φανταζομαστε αλλά έτσι που τα ακουσα τρελαθηκα!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σου εύχομαι αυτή η τριτη να ναι και η τελευταια και να βγει το ζουζουνακι!!Χαράς το κουράγιο σου παντως. Εγώ δεν έχω αντιστοιχη εμπειρία αλλά μου τα λεγε μια φίλη μου που έιχε κανει και εκεινη τρεις και είναι πολύ δύσκολη διαδικασία.Δεν ξέρω αν θα είχα την υπομονη να αντεξω κατι τέτοιο.Βεβαια να μου πεις βρισκουμε δυναμεις και αντεχουμε πολλά τόσα που δεν φανταζομαστε αλλά έτσι που τα ακουσα τρελαθηκα!!!!

Εμείς οι γυναίκες προκειμένου να γίνουμε μάνες ανασύρουμε και επιστρατεύουμε τέτοιες εσωτερικές δυνάμεις που θα μπορούσαμε να φέρουμε τον κόσμο ανάποδα...

Μακάρι να βγει αληθινή η ευχή σου!

L2qIp2.png

Αγγελα μου συγχαρητήρια!!!!:):):):)Ευχομαι να πανε όλα καλά και σε 8 μηνες να εχεις αγγαλιτσα το μωράκι σου!!!! Μπρα βο κοπέλα μου ξαπλα και μην κουράζεσε!!! Περιμενουμε νεα σου:):):)

Δομνινα μου εγω ελπίζω σε ενα θαυματάκι, ελπίζω όλα να πανε καλα και την Παρασκευη να μας πεις ευχάριστα!!! Μακαρι να πανε όλα καλά!!!!!

Velvetaki σε ευχαριστω!!! Ελπίζω μεχρι το τελος του καλοκαιριού (τωρα που παιρνει αντιβιωση ο αντρούλης μου) να γινει το θαυματακι και για εμένα!!! ;):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Δομνινάκι μου να κάνεις ότι θεωρείς πιο σωστό για σένα! εγώ εύχομαι το σποράκι σου να είναι εκεί και να το παλέυει;):D

Μαγδάκι μου ευχαριστώ!!!! μακαρι να βγούν τα λογάκια σου αληθηνά!!

και σου εύχομαι και εσένα σύντομα με ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου;) ή και 2 χιχιχι!!!! μόλις τελειώσει ο αντρούλης σου τη θεραπεία βάλτε μπρος!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Angela Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η γκαστριτιδα εξαπλωνεται.............. Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχομαι μια πανευκολη, τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρο!!!!!

Δομνινα κρατα γερα(καλα εκανες και εκοψες τα φαρμακα) ευχομαι την Παρασκευη το σπορακι να αποδειχτει μαχητης!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Kαλημέρα κορίτσια!

Είμαι νέο μέλος στο forum των παλλίνδρομων.

Διάβασα τις ιστορίες σας και συγκινηθηκα τοσο πολυ..

Μακάρι όλες οι κοπέλες μετα απο αυτό το μαρτύριο να καταφερουμε να γίνουμε μανούλες.

Να είστε καλά όλες και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!

Kαλημέρα κορίτσια!

Μακάρι όλες οι κοπέλες μετα απο αυτό το μαρτύριο να καταφερουμε να γίνουμε μανούλες.

Καλως ηρθες στην παρεα μας! Ειχες και εσυ προβληματα με παλλινδρομες?

Τουντσακι, να σε ρωτησω... εσυ στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχες καποιο θεμα με αδυναμια τραχηλου νομιζω? Επρεπε να ειχες κανει περιδεση νομιζω και δεν εκανες?

ίσως με επείγουσα περίδεση να προλαβαίναμε και να μην έσπαγαν τα νερά, αλλά όχι δεν είχα ανεπάρκεια τραχήλου. Είχα μετρηθεί πριν μείνω έγκυος και είχα τράχηλο 44χιλ. Εκ των υστέρων, ανακάλυψε ο γιατρός ένα διάφραγμα στη μήτρα εκ γενετής (το οποίο αφαίρεσα) που ίσως αυτό να έσπρωχνε και να προκάλεσε τις συσπάσεις και στη συνέχεια τον τοκετό.. Δεν θέλω να σε τρομάξω όμως. Εγώ από την αρχή αρχή είχα αιμάτωμα, μετά απόκόλληση και όλο το πρώτο τρίμηνο το είχα βγάλει ξαπλωμένη, φορώντας σερβιέτα, μέσα στην αγωνία παίρνοντας χάπια και χτυπώντας ενέσεις. .. Τώρα θα κάνω περίδεση προληπτικά.

Kαλημέρα κορίτσια!

Οι μισές ήδη τα κατάφεραν!!!! Όλες θα τα καταφέρουμε στο τέλος θα δεις!!!! Θα μας πεις την ιστορία σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...