Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Και πολύ καλά έκανε... μπράβο του γιατρού.. αλήθεια πως το εξηγεί όμως το ότι αδιαθέτησες και παρ' όλα αυτά είσαι έγκυος; αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα:confused:

Δομνίνα μου δεν το ρώτησα γιατί δεν τον έχω δει απο κοντά ακόμα είναι βλέπεις στην Αθήνα.... αλλά υποθέτω οτι αφού γονιμοποιήθηκε το ένα απο τα ωάρια τα άλλα έφυγαν με αυτό τον τρόπο.... μπορεί να λέω και βλακείες γιατί δεν το έχω ψάξει... θα το ρωτήσω και θα σου πω!;)

Διαφημίσεις

Κορίτσια δυστυχώς το σκωτσέζικο ντους συνεχίζεται για μένα.. 877,70 οι μονάδες.. Μόλις μίλησα με το γιατρό και δεν έχουμε άλλο δρόμο από το να επαναλάβω πάλι χοριακή την Τετάρτη και να δούμε.. ότι αποτέλεσμα κι αν έχουμε την Τετάρτη θα πάω από κει να με δει..

L2qIp2.png

Κορίτσια δυστυχώς το σκωτσέζικο ντους συνεχίζεται για μένα.. 877,70 οι μονάδες.. Μόλις μίλησα με το γιατρό και δεν έχουμε άλλο δρόμο από το να επαναλάβω πάλι χοριακή την Τετάρτη και να δούμε.. ότι αποτέλεσμα κι αν έχουμε την Τετάρτη θα πάω από κει να με δει..

Δομνινάκι 300 μονάδες δεν είσαι επάνω??? είναι λίγο???? δεν ξέρω.... εύχομαι το καλύτερο κοριτσάκι.

βρε δομνινα μου τι να πω πραγματικα σκοτσεζικο ντους!

υπομονη μεχρι την τεταρτη κ ευχομαι να δεις μια τεραστια χοριακη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Δομνινάκι 300 μονάδες δεν είσαι επάνω??? είναι λίγο???? δεν ξέρω.... εύχομαι το καλύτερο κοριτσάκι.

συγχαρητηριααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη.

να σου πω οτι πριν 3 βδομαδες μια φιλη μου ειχε καθυστεριση 6 μερες κ ηρθε εδω να κανει το τεστ κ βγηκε θετικο μετα απο μια εβδομαδα πηγε στον γιατρο κ της ειπε οτι ειναι 11 εβδομαδων κ της ηρθε ντουβρουτζας μετα απο 3 μερες εκανε αυχενικη κ τραβηξε τον αλοιμονο γιατι δεν εβρισκε γιατρο να της την κανει κ αυτη της ειπε οτι 14 εβδομαδων μου λεει η κοπελα στο τελος φοβαμαι οτι θα παω την επομενη εβδομαδα κ θα μου πουν οτι γενναω:D:D:D

κ ειχε κανονικα περιοδο ολο τον καιρο κ δεν ξερουν πια ειναι η τελευταια της περιοδο πανε συμφωνα με τις μετρησεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Άντζελά μου για να πήγαινε καλά θα έπρεπε το νούμερο να είναι 1000 +... οπότε καταλαβαίνεις ότι είμαστε αρκετά πίσω.. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο... Άντε να δούμε που θα μας οδηγήσει όλο αυτό!

L2qIp2.png

Άντζελά μου για να πήγαινε καλά θα έπρεπε το νούμερο να είναι 1000 +... οπότε καταλαβαίνεις ότι είμαστε αρκετά πίσω.. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο... Άντε να δούμε που θα μας οδηγήσει όλο αυτό!

όλα καλά θα πάνε!!! μάλλον σου κάνει νούμερα;):D περιμένουμε τα νέα!!!!

συγχαρητηριααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη.

να σου πω οτι πριν 3 βδομαδες μια φιλη μου ειχε καθυστεριση 6 μερες κ ηρθε εδω να κανει το τεστ κ βγηκε θετικο μετα απο μια εβδομαδα πηγε στον γιατρο κ της ειπε οτι ειναι 11 εβδομαδων κ της ηρθε ντουβρουτζας μετα απο 3 μερες εκανε αυχενικη κ τραβηξε τον αλοιμονο γιατι δεν εβρισκε γιατρο να της την κανει κ αυτη της ειπε οτι 14 εβδομαδων μου λεει η κοπελα στο τελος φοβαμαι οτι θα παω την επομενη εβδομαδα κ θα μου πουν οτι γενναω:D:D:D

κ ειχε κανονικα περιοδο ολο τον καιρο κ δεν ξερουν πια ειναι η τελευταια της περιοδο πανε συμφωνα με τις μετρησεις

ευχαριστω πολύ Ανδριανή μου!!!! θέλω πολύ και το εύχομαι αυτή τη φορά να πάει καλά αν και ακόμα βλέπω λίγα ροζ υγρά..... :rolleyes:

Κορίτσια αύριο θα πάω τελικά για υπέρηχο.. Ελπίζω να μπορέσουμε να δούμε κάτι, το οτιδήποτε, φτάνει να μας φύγει η ανησυχία και η πιθανότητα του εξωμητρίου..

L2qIp2.png

κοριτσάκια μου γλυκά ελπίζω και εύχομαι οτι άλλο ένα μπεμπέ θα έρθει στην παρέα μας σε 9 μήνες!!!!

οι χοριακούλες μου είναι οι εξής 138,9 στης 15/6 και 550,9 σήμερα!!! δεν ήθελα να χαρώ γιατί ήμουν αδιάθετη και δεν ήξερα τι θα γίνει...

ακόμα μου είπε να μην κάνω υπέρηχο γιατί δεν θα δείξει... οπότε να περιμένω.

βέβαια θέλω να δω αν είναι ενδομήτριο αλλά τι να κάνω θα περιμένω:rolleyes:

αυτά απο εμένα! σας φιλώ και περιμένω και τα δικά σας ευχάριστα!!!!

Aγγελική χάρηκα πολύ με τα νέα σου! Όλα να πάνε καλά, κορίτσι μου! Εύχομαι μια ανέφελη εγκυμοσύνη!!!!:P:p:p

Κορίτσια αύριο θα πάω τελικά για υπέρηχο.. Ελπίζω να μπορέσουμε να δούμε κάτι, το οτιδήποτε, φτάνει να μας φύγει η ανησυχία και η πιθανότητα του εξωμητρίου..

Υπομονή, όλα θα είναι καλά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλη επιτυχία με τους υπερήχους σας!!!! Τα καλύτερα αποτέλεσματα σας εύχομαι !!!! Περιμένω να ακουσω ότι είδατε σακουλίτσες ( που λέει και ο γιος μου) και ακουσατε καρδουλες να χτυπουν.....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Aντε Μαγδουλα, η σειρα σου να μας πεις καλα νεα τωρα.

Εγω σημερα κοριτσια ειναι η πρωτη μερα που μπορω να πω οτι ειμαι καλα. Ξυπνησα χωρις ζαλαδες και ανακατοσουρες. Λετε να κρατησει?

Καλημέρα...

Ήρθα κι εγώ... Λοιπόν.. αφού πήγα στο γυναικολόγο μου, ο οποίος κάτι φάνηκε να είδε μέσα στη μήτρα, σαν σάκκο ένα πράγμα αλλά δεν ήταν σίγουρος, με έστειλε σούμπιτη στο Ιασώ σε έναν εξειδικευμένο γιατρό και με πολύ καλύτερο μηχάνημα.. Και ναι, υπάρχει ενδομήτριος σάκκος αλλά πίσω σε εξέλιξη.. Οπότε οι επιλογές μας είναι οι εξής:

α) Κόβουμε τα φάρμακα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στον επόμενο υπέρηχο την Παρασκευή το απόγευμα,

β) συνεχίζουμε τα φάρμακα και περιμένουμε και πάλι τον υπέρηχο της Παρασκευής.

Εγώ αποφάσισα να κόψω τα φάρμακα.. δεν ξέρω ρε κορίτσια αλλά πιστεύω μέσα μου ότι αυτό είναι το σωστό.. και το πιστεύω με όλη μου την καρδιά..

Από κει και ύστερα αναλόγως της εξελίξεως θα δούμε τι θα κάνουμε.. Αν δεν μεγαλώσει ελπίζουμε να αποβάλλει από μόνος του ο οργανισμός μου ή να απορροφηθεί ούτως ώστε να γλυτώσουμε την απόξεση..

Ένα έχω να πω.. Ο Θεός είναι μεγάλος!

L2qIp2.png

Δεν αφηνεις βρε Δομνινα μου λιγες μερες ακομα περιθωρειο στο σπορακι? Εγω θα επερνα τα φαρμακα μου για λιγες μερες ακομα. Ασε να κανεις μια χοριακη ακομα να δεις πως παει το πραγμα. Δεν ειναι οτι δεν προχωραει... απλα παει λιγο πιο αργα. Δωστου λιγο χρονο ακομα...

εγώ πάντως στη θέση σου Δομνίνα θα τα έκοβα τα φάρμακα όπως λες να κάνεις δηλαδή.. Αν είναι να προχωρήσει, θα προχωρήσει και χωρίς τα φάρμακα. Μπορεί τα φάρμακα να δημιουργούν όλο αυτό το ορμονικό αλαλούμ και να ανεβαίνει η χοριακή.. Τι να πω? Με το ζόρι δεν γίνεται.. Η πρώτη μου εγκυμοσύνη αυτή που έληξε άδοξα στο 2ο τρίμηνο, από την αρχή ξεκίνησε με πολλά πολλά προβλήματα.. Αν ο γιατρός δεν με μπούκωνε στα φάρμακα, στις αντιβιώσεις, στις ενέσεις κ.λ.π. ίσως να έληγε στο πρώτο τρίμηνο και να μην περνούσα τέτοια δοκιμασία.. Αυτό πιστέυω.

ο Θεός να σε φωτίσει!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...