Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Δομνίνα βλέπω ότι το μπεμπε έχει πολυυυυ όρεξη!!! Μπράβο κορίτσι μου πολύ χαίρομαι!!!!

Γιατί όμως σου δίνει τόσο μικρό ποσοστό ο γιατρός?Αφου όλα κυλουν φυσιολογικά ή κατι δεν καταλαβαίνω εγώ.Δεν είμαι πολύ σχετική με αυτά αν και η μανα μου και νοσοκομα και στη μαιευτική και στο Αλεξανδρας.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Πολύ καλημέρα σας..

Πένυ μου ο γιατρός είναι απαισιόδοξος διότι η χοριακή ανεβαίνει σιγά σιγά ενώ σε αυτό το στάδιο θα έπρεπε να ... τρέχει.. Καλά κάνει και μου δίνει αυτά τα ποσοστά.. Καλύτερα να είμαι συγκρατημένη παρά να πετάω στα σύννεφα και να μου ρθει καμιά στραβή αργότερα..

Βήμα βήμα μέρα με τη μέρα..

L2qIp2.png

Πολύ καλημέρα σας..

Πένυ μου ο γιατρός είναι απαισιόδοξος διότι η χοριακή ανεβαίνει σιγά σιγά ενώ σε αυτό το στάδιο θα έπρεπε να ... τρέχει.. Καλά κάνει και μου δίνει αυτά τα ποσοστά.. Καλύτερα να είμαι συγκρατημένη παρά να πετάω στα σύννεφα και να μου ρθει καμιά στραβή αργότερα..

Βήμα βήμα μέρα με τη μέρα..

Πόσο να τρέχει δηλαδή? Για ένα μπεμπέ καλά δεν τα πάει? Για πες τι συμπτώματα έχεις (εκτός από τις αϋπνίες :wink: ) ?

Πόσο να τρέχει δηλαδή? Για ένα μπεμπέ καλά δεν τα πάει? Για πες τι συμπτώματα έχεις (εκτός από τις αϋπνίες :wink: ) ?

Tountsaki μου γλυκό για την 5η βδομάδα που διανύω θα έπρεπε η χοριακή να είναι πολύ μεγαλύτερη.. Δεν μας πειράζει όμως αυτό.. Μας αρκεί να διπλασιαστεί και σήμερα.. Έχω αγωνία η αλήθεια είναι.. Από συμπτώματα.. σχεδόν τίποτε, το στήθος πονάει αρκετά και κάτι ψιλοπονάκια δεξιά - αριστερά.. Μα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μέχρι την 9η βδομάδα δεν είχα τίποτε απολύτως.. Νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμη για κάτι άλλο..

Ποιος μπορεί να περιμένει μέχρι τις 4;:cool:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Velvet!!! πάει το πρώτο τρίμηνο!!!! Συγχαρητήρια!!!!!! Τώρα σιγά σιγά θα απαλλαγείς και από τις αναγούλες!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!:D

Eμενα μου λες βρε Τουντσακι? Ειχα μερες να κανω εμετο και σημερα τον τιμησα τον θρονο ουκ ολιγες φορες... Δυσκολη μερα σημερα...

κοριτσάκια μου γλυκά ελπίζω και εύχομαι οτι άλλο ένα μπεμπέ θα έρθει στην παρέα μας σε 9 μήνες!!!!

οι χοριακούλες μου είναι οι εξής 138,9 στης 15/6 και 550,9 σήμερα!!! δεν ήθελα να χαρώ γιατί ήμουν αδιάθετη και δεν ήξερα τι θα γίνει...

ακόμα μου είπε να μην κάνω υπέρηχο γιατί δεν θα δείξει... οπότε να περιμένω.

βέβαια θέλω να δω αν είναι ενδομήτριο αλλά τι να κάνω θα περιμένω:rolleyes:

αυτά απο εμένα! σας φιλώ και περιμένω και τα δικά σας ευχάριστα!!!!

κοριτσάκια μου γλυκά ελπίζω και εύχομαι οτι άλλο ένα μπεμπέ θα έρθει στην παρέα μας σε 9 μήνες!!!!

οι χοριακούλες μου είναι οι εξής 138,9 στης 15/6 και 550,9 σήμερα!!! δεν ήθελα να χαρώ γιατί ήμουν αδιάθετη και δεν ήξερα τι θα γίνει...

και τότε γιστί στεναχωρηθήκαμε που αδιαθέτησες???? Θα μας κουφάνεις εντελώς!!!!! Τι υπέροχα νέα είναι αυτά!!! Δεν το πιστέυω. Τρίβω τα μάτια μου, τα ξανατρίβω..... Αχ!!! τι ανέλπιστη χαρά είναι τούτη!!!!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D

και στις 4 θα ξαναχαρούμε με τη Δομνίνα! Τέλεια μέρα σήμερα!!!! :wink:

E ρε γλεντια!!!!! Καλα, αυτο δεν εχει ξαναγινει!!!! Ομαδικη γκαστριτιδα!!! Αχ, χαρηκα παρα πολυ βρε Αντζελιτσα μου, μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Ασχετο... εσενα δεν ειχα συναντησει στο τμημα αποβολων στο Ελενα?

Μας κάνεις πλάκα.. δεν μπορεί... βρε τόσο καιρό μας δούλευες που μας έλεγες ότι ήσουν αδιάθετη;;;; Ντροπή σου κι αίσχος...:-P Τα νούμερα είναι τέλεια... και σίγουρα είναι ενδομήτριο με αυτή την άνοδο.. Μην έχεις καθόλου άγχος λέμε.. ήρθε το μπεμπέ και θα μείνει!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μας κάνεις πλάκα.. δεν μπορεί... βρε τόσο καιρό μας δούλευες που μας έλεγες ότι ήσουν αδιάθετη;;;; Ντροπή σου κι αίσχος...:-P Τα νούμερα είναι τέλεια... και σίγουρα είναι ενδομήτριο με αυτή την άνοδο.. Μην έχεις καθόλου άγχος λέμε.. ήρθε το μπεμπέ και θα μείνει!

όχι δεν σας δούλευα, ήμουν αδιάθετη και τελείωσα εχθές....:confused: γι΄αυτό δεν ήθελα να πω τπτ γιατί δεν ήμουν σίγουρη ούτε εγώ ούτε ο γιατρός.

όχι δεν σας δούλευα, ήμουν αδιάθετη και τελείωσα εχθές....:confused: γι΄αυτό δεν ήθελα να πω τπτ γιατί δεν ήμουν σίγουρη ούτε εγώ ούτε ο γιατρός.

Παρ' όλα αυτά την έκανες τη χοριακή και είναι καραμπινάτη θετική... Γιούπι!!!! Να γιατί επιμένουν οι γιατροί να κάνουμε χοριακή ακόμη κι αν αδιαθετήσουμε!! Ζήτω!!!!

L2qIp2.png

Παρ' όλα αυτά την έκανες τη χοριακή και είναι καραμπινάτη θετική... Γιούπι!!!! Να γιατί επιμένουν οι γιατροί να κάνουμε χοριακή ακόμη κι αν αδιαθετήσουμε!! Ζήτω!!!!

ναι Δομνινάκι μου και αν και ήμουν αδιάθετη δεν με άφησε να κόψω τη θεραπεία που έπερνα....

ναι Δομνινάκι μου και αν και ήμουν αδιάθετη δεν με άφησε να κόψω τη θεραπεία που έπερνα....

Και πολύ καλά έκανε... μπράβο του γιατρού.. αλήθεια πως το εξηγεί όμως το ότι αδιαθέτησες και παρ' όλα αυτά είσαι έγκυος; αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα:confused:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...