Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κι εγώ παίρνω utrogestan..Αλίμονο. Είναι πολύ της μόδας. :wink:

Φρούτα δεν μπορώ καθόλου δυστυχώς. Από λαχανικά μόνο ντομάτα και αγγουράκι τρώω και όχι πάντα. Γιαούρτι με τίποτα. Γλυκά με τίποτα.. Το χω ρίξει στα παξιμαδάκια, στα σουβλάκια κοτόπουλου με πίτα αλάδωτη (με ενοχλεί και το λάδι), στα μακαρονάκια που λες κι εσύ με τυράκι και που και που καμιά πατάτα βραστή. Κάνω κι εγώ εμετό. Τουλάχιστον ένα την ημέρα. Τουλάχιστον να πάνε όλα καλά.. Θα τα ξεχάσουμε αυτά μετά..

Υπέροχο το τικεράκι σου!!! Με γεια!!! :-)

Tην φαση του παξιμαδιου την περασα και εγω. χαχαχα

Ντοματα και εγω, αντε και λιγο αγγουρακι. Βραστες πατατες.... πολλες.... Μια απο τα ιδια σου λεω.

Το παγωτο το δοκιμασα καμια εβδομαδα τωρα. Εχετο στα υποψη παντως... Μπορει και να σε βοηθησει.

Διαφημίσεις

Βασδελάκο μου δεν φταίω εγώ που αξημέρωτα ήμουν στο φόρουμ.. Συγκεκριμένα είμαι στο πόδι από τις 4... το σπόρι μου είναι ανήσυχο νιάτο φαίνεται και με έχει στην τσίτα από τώρα..

Δεν σκέφτομαι τίποτε.. απλά ελπίζω να κάνουμε ένα βήμα καθημερινά και να πηγαίνουμε παρακάτω... Με όλη αυτή τη θετική ενέργεια και τις σκέψεις που έχω μαζέψει απ' όλες σας δεν φοβάμαι τίποτε..

Βελβετάκι και τουντσάκι πίκρα και οι ζαλάδες, και οι αναγούλες και οι εμετοί.. τα σποράκια απαιτούν θυσίες και προκειμένου να είναι αυτά καλά ας ταλαιπωρηθούμε εμείς..

Τουντσάκι γιατί δεν βάζεις κι εσύ τικεράκι; Για μένα είναι πολύ νωρίς ακόμη!

L2qIp2.png

Δομινάκι χάρηκα απίστευτα με την εξέλιξη....πω πω πω. Μη νομίζεις, έμπαινα να δω, αλλά όταν μας ανακοίνωσες τα δυσάρεστα δεν ήξερα τι να γράψω...ειλικρινά. Τώρα όμως....τέ-λει-α............Να πάνε όλα καλά, σου αξίζει. Και αξίζει και στο πλασματάκι-α που έχεις στην κοιλίτσα σου να σε έχει μανούλα.

Οι υπόλοιπες γκαστρωμένες κόρες υπομονή. Εγώ ήμουν έτσι ένα τρίμηνο. 15 εβδομάδα κόπηκαν όλα μαχαίρι, και είμαι από τότε μια χαρά. Τώρα περιμένω πως και πως τη μπέμπα, και εγώ και τα αγοράκια μου. Να ναι γερό το μωράκι και τι στον κόσμο. Σας φιλώ όλες.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Koριτσακια να κανω μια ερωτηση? Σε ποια εβδομαδα περιπου καταλαβατε το μωρακι σας?

Στο πρώτο μου παιδάκι ένιωσα το φουρφούρισμα την 18η εβδ!

Στο τρίτο την 12! (Η εγκυμοσύνη αυτή έληξε άδοξα...)

Στο τέταρτο την 12 και πάλι!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Στο πρώτο μου παιδάκι ένιωσα το φουρφούρισμα την 18η εβδ!

Στο τρίτο την 12! (Η εγκυμοσύνη αυτή έληξε άδοξα...)

Στο τέταρτο την 12 και πάλι!:-P

Οι έμπειρες μανούλες το καταλαβαίνουν πολύ πιο νωρίς από τις πρωτομάνες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

φοβόμουν να βάλω τίκερ, αλλά σκέφτηκα ότι είναι ανόητες προκαταλήψεις κι έτσι να το και το δικό μου!!

Υπέροχο!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

φοβόμουν να βάλω τίκερ, αλλά σκέφτηκα ότι είναι ανόητες προκαταλήψεις κι έτσι να το και το δικό μου!!

καλημερα κουριτσια!

τουντσακι μου με γεια το τικερακι!να το σαρανταρισεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ήρθα κι εγώ... το ξέρω ότι άργησα αλλά ας όψεται η καθυστέρηση 1 1/2 ώρας στο κέντρο λόγω πολλών χειρουργείων..

Τελικά.. το Δομνινάκι είναι εκεί και το παλεύει ακόμη... 576 η επαναληπτική χοριακή... Ο γιατρός απολύτως ξεκάθαρος.. Θα είμαστε πολύ τυχεροί αν ανήκουμε στο 10% των πιθανοτήτων να πάει καλά.. Εγώ του είπα ότι εγώ πιστεύω ότι θα πάμε καλά και ότι δικαιούμαι μια φορά εγώ να ανήκω στο 10% που τα καταφέρνει...

Κάναμε τη θεραπεία μας και τώρα πάλι τη Δευτέρα επαναληπτική χοριακή.. Αναλόγως του αποτελέσματος παίρνω τηλέφωνο τον γυναικολόγο που με παρακολουθεί και κανονίζουμε..

Οι γιατροί στο κέντρο μου κορίτσια άψογοι.. Μου μίλησαν ωραία και σταράτα, αναλύσαμε όλα τα ενδεχόμενα και δεν πήραν τίποτε για τη θεραπεία που κανονικά στοιχίζει 300 Ευρώ.. Είπαν ότι είναι ιδεολογικό και ηθικό το ζήτημα γι' αυτούς και αυτό που θέλουν είναι να πάω καλά.. γι' αυτό και το παλεύουμε όλοι μας με όλες μας τις δυνάμεις..

Συνεχίστε να ρίχνετε τόνους μωρουδόσκονης.. Το σποράκι μου θέλει καλόπιασμα!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια που με σκέφτονται.. Σας αγαπώ πολύ και εύχομαι και για σας σύντομα τα καλύτερα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...