Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Δομνίνα μου, αυτό το θρίλερ το πέρασα κι εγώ τη 2η φορά. Απλώς στάθηκα πιο τυχερή, γιατί η χοριακή μου ήταν πιο μεγάλη και έδειξε γρήγορα ότι δεν ήταν εξωμήτριο.Εύχομαι να αυτό το θρίλερ να λάβει τέλος σήμερα με τον πιο αίσιο τρόπο.

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ....316!!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.... ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ...

ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!

Αχ, δεν το πιστεύωωωω!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο, μπράβο, μπράβοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ, Παναγία μου, βάλε το χεράκι σου να πάνε όλα καλάαααααααααα!!!!!!!!!!

Σου στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου.

ειδες τελικα που τα πραγματα δεν ειναι παντα οπως φαινονται.τιποτα δεν εχει τελειωσει μεχρι να τελειωσει κ σε σενα κοπελα μου μολις αρχισε!!!!!!!!!!!!!!καλη συνεχεια κ ολα να πανε τελεια :D:D:D:D:D:D

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Δομνινάκι μου τέλειαααααα!!!! καλή εγκυμοσήνη και τελειόμηνη πάνω απο όλα!!!;):D

καλή συνέχεια!!!!!

το όνειρό σου πραγματοποιείται!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Oχι πες τωρα... πες... τι ελεγα εγω απο την αρχη!

Μαλακας μεγαλος πεστου. Μα να σε ταραξει τοσο? Χοριακες κανουμε ανα 48 ωρες και οχι καθε 24 γιατι το αποτελεσμα μπορει να ξεγελασει. Γιατι να στο κανει αυτο? Γιατι να το περασεις αυτο? Σε εβαλε ο ηλιθιος να κοψεις και τα φαρμακα. Ακου εκει εξωμητριο. Τα νευρα μας!!

Ουφ, τα ειπα και ξεσκασα!!

Μπραβο Δομνικακι!!!!! Θετικες σκεψεις και ολα καλα θα πανε!!! Γιουπι!!!

Ρε κορίτσι μου.....

ΤΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

Τα δομνινάκια είναι ακόμη εκεί!!!!

Βάστα γερά, σε σκέφτομαι!!!! Να λες την προσευχούλα!

Μπες να μας πεις νέα, ταβλιάσου και ξεκουράσου

Ο Θεός και όλοι οι άγγελοι μαζί σου!:-P:-P:-P:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Ακόμη δεν το πιστεύω.. Θέλω τόσο πολύ να χαρώ αλλά επειδή όποιος έχει καεί και στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι, είμαι απλά συγκρατημένα αισιόδοξη και θα το πάμε βήμα βήμα... Το Δομνινάκι μάζεψε όλη τη θετική ενέργεια που του στέλνατε και πήρε τα πάνω του..

Βελβετάκι μου ο γιατρός μου δεν φταίει.. τα αρχικά νούμερα μας οδήγησαν σε αυτή τη σκέψη.. Είπαμε, ότι κανένας γιατρός δεν είναι Θεός και τελικά είναι πασιφανές ότι κάποιος Άλλος αποφασίζει.. Κι εγώ στη θέση του τις ίδιες οδηγίες θα έδινα..

Βασδελάκο μου η προσευχή που μου έστειλες είναι ήδη κολλημένη στο ψυγείο και διαβάζεται ανελλιπώς..

Σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ! Η στήριξή σας μου είναι πολύτιμη!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Ακόμη δεν το πιστεύω.. Θέλω τόσο πολύ να χαρώ αλλά επειδή όποιος έχει καεί και στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι, είμαι απλά συγκρατημένα αισιόδοξη και θα το πάμε βήμα βήμα... Το Δομνινάκι μάζεψε όλη τη θετική ενέργεια που του στέλνατε και πήρε τα πάνω του..

Βελβετάκι μου ο γιατρός μου δεν φταίει.. τα αρχικά νούμερα μας οδήγησαν σε αυτή τη σκέψη.. Είπαμε, ότι κανένας γιατρός δεν είναι Θεός και τελικά είναι πασιφανές ότι κάποιος Άλλος αποφασίζει.. Κι εγώ στη θέση του τις ίδιες οδηγίες θα έδινα..

Βασδελάκο μου η προσευχή που μου έστειλες είναι ήδη κολλημένη στο ψυγείο και διαβάζεται ανελλιπώς..

Σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ! Η στήριξή σας μου είναι πολύτιμη!

Δεν είπαμε να ταβλιαστείς;:D:D:D

Πέντε η ώρα τα χαράματα ρε κορίτσι μου στο φόρουμ;;;;:!:

Αααααα! Θα σε μαλώσω!!!!!

Καταλαβαίνω βέβαια το άγχος και την αγωνία σου, πιθανότατα θα θες να κρατήσεις απασχολημένο το μυαλό σου για να μην παίρνει ανάποδες και....καεί από την πολύ σκέψη! (και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουμε κάτι σκέψεις βλακείες)

ΑΛΛΑ!

Γρήγορα ξεκούραση!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Το πιο ωραίο θρίλερ ήταν αυτό!!!! Συγχαρητήρια Δομνίνα! Η Ανδριανή νομίζω ότι είχε δίκιο. Ήταν δίδυμα, αλλά το ένα δεν τα κατάφερε και προχώρησε το άλλο.. Γι αυτό είχε τέτοια περίεργα ανεβοκατεβάσματα η χοριακή.. Θα μας πει και ο γιατρός βέβαια όταν ξεκαθαρίσει η κατάσταση.. Με το καλό!!! Να έχεις μια όμορφη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!! Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι!! Κι ελπίζω τα νέα να δώσουν και ώθηση στην καλυτέρευση της υγείας της μαμάς σου και να την έχεις δίπλα σου για πολύ-πολύ καιρό ακόμα!!!!

Εγώ παλεύω με τις αναγούλες. Όλη μέρα ανακατεύομαι.. Κλείνω τα μάτια και φαντάζομαι ότι είμαι πάνω σε πλοίο και όπου να ναι φτάνουμε.. Αλλά μου φαίνεται ατελείωτη η κρουαζιέρα... Α πα πα πα πα..

Αστα Tounts... μαζι παμε εμεις... Εδω να δεις αναγουλες.. δηλαδη οχι μονο αναγουλες αλλα και εμετους. Ανακαλυψα οτι το παγωτο σοκολατα βοηθαει αρκετα. Επισης βοηθαει η αγελαδιτσα γιαουρτι μαζι με φρυγανια, καθως και τα στραγαλια. Το κολπο στην περιπτωση μου ειναι να μην αφηνω το στομαχι μου αδειο πανω απο 4 ωρες. Αν συμβει αυτο, τοτε η μερα που θα ακολουθησει θα ειναι δραματικη.... Για τη σοκολατα το ειχα διαβασει και καπου στο ιντερνετ και τελικα οντως δουλευει. Καλη λυση ειναι και τα ασπρα μακαρονακια με τυρακι καθως και ο φιδες. Γενικα εμενα δε με βοηθαει πολυ οτι ειναι πρωτεϊνη, οι σαλτσες, οι σουπες και οι ωμες τροφες οπως φρουτα και λαχανικα. Φρουτα προσπαθω να τρωω οταν αισθανομαι καλα. Παιρνω και αυτα τα utrogestan ακομα και δε με αφηνουν να ηρεμισω.....

κι εγώ παίρνω utrogestan..Αλίμονο. Είναι πολύ της μόδας. :wink:

Φρούτα δεν μπορώ καθόλου δυστυχώς. Από λαχανικά μόνο ντομάτα και αγγουράκι τρώω και όχι πάντα. Γιαούρτι με τίποτα. Γλυκά με τίποτα.. Το χω ρίξει στα παξιμαδάκια, στα σουβλάκια κοτόπουλου με πίτα αλάδωτη (με ενοχλεί και το λάδι), στα μακαρονάκια που λες κι εσύ με τυράκι και που και που καμιά πατάτα βραστή. Κάνω κι εγώ εμετό. Τουλάχιστον ένα την ημέρα. Τουλάχιστον να πάνε όλα καλά.. Θα τα ξεχάσουμε αυτά μετά..

Υπέροχο το τικεράκι σου!!! Με γεια!!! :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...