Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μέρες να διαβάσω γιατί είμαι στο τρέξιμο. Συγγνώμη αν πετάγομαι στο άκυρο και έχω χάσει κάτι σοβαρό. Θα τα δω όλα αναλυτικά αργότερα…

Ερωτηση: Έκανε ο σύζυγος επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα μόνο κ μόνο για να δούμε αν έχει ακόμα βακτήριο. Είχε κάνει το καλοκαίρι πάλι όπου θυμίζω πως ήταν όλα καλά εκτός βακτηρίου κ λίγο υψηλό αντί οξειδωτικό στρες.  Σε 7 μήνες αυξήθηκε το dfi από 28 σε 58%. Το πρώτο φυσιολογικό νούμερο κ το δεύτερο εκτός ορίων. Πώς είναι δυνατόν;! Δλδ δε φτάνει που δεν είχαμε ωάρια , τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε κ για το σπερμα;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοριτσια,εκανα σημερα εξετασεις αιματολογικες,τις περιμενω την παρασκευη,να παω στον αιματολογο,να παω και στην εξωσωματικο να μου δωσει την συνταγη,να παω στο ικα,και να ξεκινησω θεραπεια.νιωθω ανακουφισμενη γιατι φτανω στο στοχο μου.

σε αλλες κουβεντες μας σας ειχα πει οτι ειστε τυχερες που εχετε να περιμενετε καθε μηνα καποια εγκυμοσυνη (γιατι δεν ειναι και τοσο ωραιο να ξερεις απο την αρχη οτι δεν θα πιασεις-οπως εγω),αλλα λεω τελικα,και το προγραμματισμενο ειναι καλυτερο,τουλαχιστον για καποιες ωρες (αμα δεν πιασω),θα ειμαι εγκυος.δηλαδη θα με κανουν εγκυο.περιμενω πως και πως την ωρα.

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια να'μαι κι εγω...αργησα αλλα τα καταφερα!μολις μου συνεβη σκεφτηκα αν δεν το ξαναρχισω τωρα δεν θα το αρχισω ποτε...!!!!!!! Vasdeli μου μοιαζουν απιστευτα αυτα που ακουσες...κι απο συγγενη κιολας!τεσπα τι να πεις! παντως αν θελεις να βοηθησεις την αδερφη σου το μονο που πιστευω πως χρειαζεται ειναι το να εισαι διπλα της κ να την ακους.αν κι εγω τις πρωτες μερες ηθελα μονο να κλαιω κ μετα ηθελα καποιον να με ακουσει,παρα πολυ με εχουν βοηθησει τα κοριτσια του cafe που ηξεραν ακριβως τι να πουν...!!!!!!!!!επισης πολυ με βοηθησε και η δουλεια μου...παρολο που δεν το περιμενα....ολα αυτα δεν σημαινουν πως το'χω αφησει πισω μου αλλα σιγουρα ειμαι καλυτερα και εφυγα απο τη φαση του zombie!!!!!!!!xaxaxa

1a0fd6e0b8.png

ιπποκαμπακι πολυ χαιρομαι για σενα...εφτασε η ωρα κι αυτο ακουγεται super!!!!!!!!!αναρωτιεμαι αν θα μπορω να κανω καποια εξεταση που να μας ριξει λιγο φως στο τουνελ.....λιγο πριν την αποξεση μου ειπε ο γιατρος μου πως ειναι τυχαιο το γεγονος κ πως δεν χρειζεται να γινουν εξετασεις εκτος αν φυσικα το επιθυμουμαι...εγω ομως δεν ηθελα τιποτα εκεινη την ωρα και τωρα φοβαμαι πως ειναι αργα.....!ξερω σιγουρα πως εχω θομβοφιλια αλλα δεν νομιζω να επηρεασε αυτο γιατι εξαρχης εκανα ενεσεις...!!!!

1a0fd6e0b8.png

patousitsas τι ωραιο αυτο που ειπες...τελειοοοοοο!!!!!!δεν θα σκεφτομαι αυτο που εγινε αλλα το μωρο που θα'ρθει!!!!!!!!!!τελειοοοοο!!!!!!επισης μπορω να σκεφτομαι τη μερα που εμαθα για την εγκυμοσυνη μου κι οχι τη μερα που εμαθα τα δυσαρεστα!σ'ευχαριστω γι'αυτο που ειπες!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

1a0fd6e0b8.png

κοριτσια ξερει καμια απο Καλαβρυτα??????σκεφτομαστε να παμε για διημερο και ψαχνω για ξενοδοχειο μηπως και φυγουμε λιγο απο τα καθημερινα....εχετε καμια καλη προταση???????:wink::wink::

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Πήγα σε γαστρεντερολόγο σήμερα. Μου είχε καρφωθεί η ιδέα ότι αυτά τα πρηξίματα και τα άλλα συμπτώματα που έχω, δεν είναι από τη στεναχώρια (σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου δηλαδή), αλλά είναι κάτι άλλο σοβαρό το οποίο δεν αποκλείεται να έφταιγε και για την αποβολή. Το σκεφτόμουν αυτό 10 μέρες τώρα κι όσο το σκεφτόμουν τόσο περισσότερα συμπτώματα είχα.. ..Πήγα λοιπόν, μου έκανε κάτι σαν κολονοσκόπηση, μου είπε ότι δεν έχω τίποτα άλλο εκτός από το ψυχολογικό, μου έδωσε και κάτι χάπια για το έντερο και ησύχασα κάπως.. ίσως σύντομα να μπορέσω να βάλω και κανένα παντελονάκι... Για να δούμε..

Νικάκι ετοιμάζω το πούλμαν/πλοίο/αεροπλάνο και φύγαμε! Θα έρθουμε κι εμείς!! :-)

Δεν ξέρω τίποτα από Καλάβρυτα, αλλά αφού θα υπάρχει καλή παρέα μας νοιάζει;

Δε μας νοιάζει! :wink:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!!:tongue:

TOUNTS KAΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ.

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!:lol:

ΘΑ ΜΠΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΩ.ΚΛΕΙΝΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΔΩΣΤΟΥ...

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ:lol:

Καλημέρα σε όλες!

Η γνώμη μου mama4 είναι ότι άμα το πνίξεις, θα βγει αλλού. Ξέσπαγε κλαίγοντας όποτε σου έρχεται και σιγά σιγά θα ξεθυμάνει. (Εκτός αν προτιμάς την κολονοσκόπηση :wink: )

ιπποκαμπακι πολυ χαιρομαι για σενα...εφτασε η ωρα κι αυτο ακουγεται super!!!!!!!!!αναρωτιεμαι αν θα μπορω να κανω καποια εξεταση που να μας ριξει λιγο φως στο τουνελ.....λιγο πριν την αποξεση μου ειπε ο γιατρος μου πως ειναι τυχαιο το γεγονος κ πως δεν χρειζεται να γινουν εξετασεις εκτος αν φυσικα το επιθυμουμαι...εγω ομως δεν ηθελα τιποτα εκεινη την ωρα και τωρα φοβαμαι πως ειναι αργα.....!ξερω σιγουρα πως εχω θομβοφιλια αλλα δεν νομιζω να επηρεασε αυτο γιατι εξαρχης εκανα ενεσεις...!!!!

νικακι ποτε δεν ειναι αργα.ο αιματολογος μου ειπε οτι αναλογα με τα νουμερα που θα δειξει η εξεταση θα κανονισουμε την δοση-εαν χρειαστει τελικα.εφοσον ξερεις οτι εχεις θρομβοφιλια μηπως να το κοιταξεις καλυτερα,για να ξερεις ακριβως τι πρεπει να κανεις,ακουσα και αλλο,οτι εαν δεν εχεις θρομβοφιλια οι ενεσεις μπορει να λειτουργησουν και αρνητικα.σε ιδιωτικο εργαστηριο κανουν 15 μερες,να εισαι ετοιμη για το επομενο baby icon12.gificon12.gif.απο μηνα σε μηνα μπορει να μεινεις εγκυος,δεν πρεπει να ξερεις τι σου γινεται?!!

Καλημέρα αγαπημένες μου διαδικτυακές φίλες:P!!! Οφείλω να ομολογήσω ότι είστε η καλύτερη ψυχοθεραπεία!!!

Mama μου να αρχίσεις να χαμογελάς και όταν μπορείς να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια! Είναι εξίσου εκτονωτικό όπως το κλάμα;)

Tounts (αφεντικούλι μου εσύ) σου εύχομαι να "μπεις" σύντομα σε θεόστενο παντελόνι! Μόνο χαλάρωσε λίγο:P

Νικάκι μου ειδικότης του άντρα μου η εύρεση ξενοδοχείων:tongue:! Θα τον ρωτήσω για τα Καλάβρυτα και θα σου πω. Να περάσετε τέλεια και να μας γυρίσεις πίσω με παρέα;)

Ιπποκαμπάκι με το καλό η θεραπεία σου και περιμένουμε σύντομα τα ευχάριστα:-P!!!

Vasdeli μου δεν πειράζει, έτσι? Προβλέπω να μας κάνεις πασχαλινό δώρο:-P!!

Georgia εύχομαι η επίσκεψη που περιμένεις να είναι πολύ άμεση;) Σου έχουμε κρατήσει θέση για τις εκδρομές:tongue:!

Adnihor τι έγινε με την εξέταση? Όλα καλά?

Σας στέλνω πολλά φιλιά!!!!!:P:lol::rolleyes:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

νικακι ποτε δεν ειναι αργα.ο αιματολογος μου ειπε οτι αναλογα με τα νουμερα που θα δειξει η εξεταση θα κανονισουμε την δοση-εαν χρειαστει τελικα.εφοσον ξερεις οτι εχεις θρομβοφιλια μηπως να το κοιταξεις καλυτερα,για να ξερεις ακριβως τι πρεπει να κανεις,ακουσα και αλλο,οτι εαν δεν εχεις θρομβοφιλια οι ενεσεις μπορει να λειτουργησουν και αρνητικα.σε ιδιωτικο εργαστηριο κανουν 15 μερες,να εισαι ετοιμη για το επομενο baby icon12.gificon12.gif.απο μηνα σε μηνα μπορει να μεινεις εγκυος,δεν πρεπει να ξερεις τι σου γινεται?!!

Συμφωνώ ως προς το να ξέρει πού βαδίζει, αλλά αν ο γιατρός είπε όχι, γιατί να μπλέκει με εξετάσεις που δεν έχουν τελειωμό; Δε νομίζω να μη θέλει ο γιατρός να πάνε καλά τα πράγματα.. Ξέρω ότι το "τυχαίο γεγονός" σα διάγνωση δεν χωνεύεται, αλλά να χαλάς και τα λεφτά, την ενέργεια και τη διάθεσή σου για το τίποτα;

Τι να πω;

Εσύ ιπποκαμπακι; -δεν έχω καταλάβει- Πότε θα γίνει η εμβρυομεταφορά; Πώς γίνεται; και γιατί θα την κάνεις; (εντάξει θα σβήσω τον προβολέα της ανάκρισης.. Άλλωστε είναι πρωί :wink: )

Επεξεργάστηκαν by tounts

να αρχίσεις να χαμογελάς και όταν μπορείς να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια! Είναι εξίσου εκτονωτικό όπως το κλάμα;)

Ρε θηρίο;!! Αυτό δεν το χα σκεφτεί!! Δε μου το λεγες νωρίτερα πριν χρειαστώ κρέμα για τα μάτια :rolleyes: ..

Θα το εφαρμόσω όμως. Τι έχω να χάσω;

χα χα χα χα χα χα χαχ χα χαχ χαχ αχ αχ αχ αχ αχ

(Ουφ! Δεν βγαίνει! Με "χα" ξεκίνησε, "αχ" κατέληξε! :-()

Δεν πειράζει, patousitsas μου,τι θα μπορούσαμε άλλωστε να πούμε; Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή.....απλά ανησυχώ για τον κύκλο μου, μικραίνει συνεχώς μετά την απόξεση...Ο γιατρός μου είπε ότι αν και ο επόμενος είναι μικρότερος των 24 ημερών(που ήταν τώρα) πρέπει να κάνω υπερηχογράφημα.Είπε πως οι ορμόνες ακόμη δεν έχουν έρθει στα φυσιολογικά τους....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ρε θηρίο;!! Αυτό δεν το χα σκεφτεί!! Δε μου το λεγες νωρίτερα πριν χρειαστώ κρέμα για τα μάτια :rolleyes: ..

Θα το εφαρμόσω όμως. Τι έχω να χάσω;

χα χα χα χα χα χα χαχ χα χαχ χαχ αχ αχ αχ αχ αχ

(Ουφ! Δεν βγαίνει! Με "χα" ξεκίνησε, "αχ" κατέληξε! :-()

Αν προσπαθήσεις αρκετά θα βγει!! Α! να βλέπεις και τους ράδιο αρβύλα το βράδυ στην tv:tongue:!

Δεν πειράζει, patousitsas μου,τι θα μπορούσαμε άλλωστε να πούμε; Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή.....απλά ανησυχώ για τον κύκλο μου, μικραίνει συνεχώς μετά την απόξεση...Ο γιατρός μου είπε ότι αν και ο επόμενος είναι μικρότερος των 24 ημερών(που ήταν τώρα) πρέπει να κάνω υπερηχογράφημα.Είπε πως οι ορμόνες ακόμη δεν έχουν έρθει στα φυσιολογικά τους....

Να το κάνεις το υπερηχογράφημα! Αν και δεν αποκλείεται τις περισσότερες φορές να μπλοκάρουμε μόνες μας τον οργανισμό μας με το άγχος μας:-(. Δεν ήταν και λίγα αυτά ποιυ περάσαμε....:confused::(

IchNp3.png

Αν προσπαθήσεις αρκετά θα βγει!! Α! να βλέπεις και τους ράδιο αρβύλα το βράδυ στην tv:tongue:!

Προσωπικά, δεν μου αρέσουν καθόλου! Όταν κάνανε πριν μερικά χρόνια εκπομπή ήταν αυθεντικοί...

Να το κάνεις το υπερηχογράφημα! Αν και δεν αποκλείεται τις περισσότερες φορές να μπλοκάρουμε μόνες μας τον οργανισμό μας με το άγχος μας:-(. Δεν ήταν και λίγα αυτά ποιυ περάσαμε....:confused::(

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα...Αλλά έχω ακούσει από το άγχος να έρχεται πιο μετά, όχι συνεχώς πιο πριν!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...