Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ιόλη μου τα έμβρυα ναι μεν τοποθετούνται στη μήτρα αλλά μέχρι να εμφυτευθούν αιωρούνται.. Πολλές φορές οι σάλπιγγες με τις κινήσεις που κάνουν τραβούν τα έμβρυα προς τα πάνω και πολλές φορές τα απορροφούν κιόλας με αποτέλεσμα το εξωμήτριο..

Ειλικρινά κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φτάσουμε σε πιο δραστική λύση από αυτή της ένεσης... Υπομονή μέχρι την Πέμπτη λοιπόν..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ιόλη μου τα έμβρυα ναι μεν τοποθετούνται στη μήτρα αλλά μέχρι να εμφυτευθούν αιωρούνται.. Πολλές φορές οι σάλπιγγες με τις κινήσεις που κάνουν τραβούν τα έμβρυα προς τα πάνω και πολλές φορές τα απορροφούν κιόλας με αποτέλεσμα το εξωμήτριο..

Ειλικρινά κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φτάσουμε σε πιο δραστική λύση από αυτή της ένεσης... Υπομονή μέχρι την Πέμπτη λοιπόν..

Δομνινάκι μου γλυκό σου εύχομαι να τελειωσεις το όλο θέμα όσο γίνεται πιο ανώδυνα και να πας τελικά τις διακοπούλες που κανόνισες!!!

σου στέλνω μια αγκαλίτσα((((((((Δμνίνα)))))))

Vasdelaki μου, το τικεράκι ξέμεινε από τότε που ξεκίνησα προσπάθεια. Δεν ανταποκρίνεται στον κύκλο μου.

Και καλά που μου το θύμισες να το βγάλω.

Σαν να έφαγα μπουνιά στο στήθος.....:-(

Κορίτσια δυστυχώς άσχημα νέα.. Η χοριακή 141,2 αλλά πριν προλάβετε να χαρείτε ο γιατρός ανησυχεί πλέον... Την Πέμπτη θα πάω να κάνω υπέρηχο και χοριακή ξανά και προσευχόμαστε πλέον να μην είναι εξωμήτριο..

Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να σχολιάσω οτιδήποτε άλλο..

Σας ευχαριστώ για τις σκέψεις σας και τις ευχές σας και ελπίζω όλα να πάνε τέλεια για όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια.

Σας φιλώ!

Ρε Δομνίνα....τι να πω!

Δηλαδή δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να είναι μια φυσιολογική κύηση;

Εύχομαι το καλύτερο....Ενημέρωσέ μας, please!!!!:!:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κατσε Δομνινα μου και μπορει να ειναι και ολα καλα... Μια χαρα δεν ανεβηκε η χοριακη σε σχεση με την προηγουμενη μετρηση? Γιατι σε τρομαζει τοσο? Ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα... Υπομονη.

Διαφημίσεις

Eσύ, καλή μου, σε ποια βδομάδα είσαι τώρα;

Εκλεισα 11η εβδομαδα την Κυριακη και συνεχιζουμε. Την Παρασκευη εχω ραντεβου για αυχενικη διαφάνεια.

By the way,προσπαθησα να βαλω τικερακι και δεν τα καταφερα. Εκει που λεει υπογραφη δεν πρεπει να το βαλω? Σε ποια μορφη πρεπει να ειναι το τικερακι?

Η μητέρα μου μπήκε σήμερα στο νοσοκομείο... Όλα τα άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα.. Ο Θεός μόνο ξέρει τι θα γίνει...

Εννοείται πως θα ενημερώσω..

Δομνίνα μου, όλα να πάνε κατ' ευχήν!

Εκλεισα 11η εβδομαδα την Κυριακη και συνεχιζουμε. Την Παρασκευη εχω ραντεβου για αυχενικη διαφάνεια.

By the way,προσπαθησα να βαλω τικερακι και δεν τα καταφερα. Εκει που λεει υπογραφη δεν πρεπει να το βαλω? Σε ποια μορφη πρεπει να ειναι το τικερακι?

Με το καλό η αυχενική σου!

Για το τικεράκι θα πας στην επεξεργασία υπογραφής. Τι εννοείς σε ποια μορφή πρέπει να είναι;:idea:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έκανα σήμερα υπέρηχο. Δεν μας διαφώτισε όμως ιδιαίτερα μιας και το ενδομήτριο δείχνει εικόνα εγκυμοσύνης αλλά και έλευσης περιόδου. Έτσι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να μάθουμε τι γίνεται είναι το αποτέλεσμα της χοριακής το οποίο θα το έχω στα χέρια μου αργά το απόγευμα.. Εύχομαι ειλικρινά να είσαι όσο περισσότερο ανώδυνο γίνεται..

Σας φιλώ όλες πολύ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Αμάν ρε κορίτσι μου....

τι θρίλερ είναι αυτό;

Νομίζω ότι ο Steven King μπορεί να εμπνευστεί το επόμενο βιβλίο του από την περίπτωσή μου.. Και υπόσχομαι ότι δεν θα του ζητήσω πνευματικά δικαιώματα :rolleyes:

L2qIp2.png

Νομίζω ότι ο Steven King μπορεί να εμπνευστεί το επόμενο βιβλίο του από την περίπτωσή μου.. Και υπόσχομαι ότι δεν θα του ζητήσω πνευματικά δικαιώματα :rolleyes:

Δομνινάκι μου μακάρι να ειναι εγκυμοσήνη!!!! μπορει να αδιαθετήσεις κιολας... το ενα δεν αναιρει το άλλο....η κολλητή μου με δύδιμα και αδιαθέτησε τους 2 πρώτους μήνες!! εύχομαι σε ευχάριστα αποτελέσματα!!!! περιμενουμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...