Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Tounts, λυπηθηκα πολυ με τα νεα σου. Κοιτα να εισαι δυνατη τωρα για το μπεμπακι που εχεις στην κοιλιτσα σου.

Δομνινακι μου δεν επαναλαμβανεις μια β χοριακη ακομα? Κανονικα πρεπει να διπλασιαζεται καθε 48 ωρες, αλλα δε ξερεις καμια φορα...

Διαφημίσεις

Angela2, δυο φορές που έμεινα έγκυος, έμεινα φυσιολογικά και πολυ γρήγορα. Μετά τη 2η παλλίνδρομη προσπαθουσα να μείνω και δεν μπορούσα. Τι τεστ ωορρηξίας έπαιρνα, τι να προσπαθώ να πιάσω όλες τις γόνιμες για καλό και για κακό. Τίποτε δε γινόταν. Στο τέλος πήγα στο γιατρό και μου είπε για σπερματέγχυση, για να μη χάνω χρόνο. Ήταν πέρσι το καλοκαίρι, τέτοιες μέρες. Πήρα τα φάρμακα, περίμενα να αδιαθετήσω, για να κάνω κάτι ορμονολογικές, οι οποίες βγήκαν φυσιολογικές και μετά έπρεπε να ξεκινήσω τα φάρμακα και τους υπερήχους. Όμως δεν πήρα ουτε ένα χάπι. Αποφάσισα να χαλαρώσω για καλοκαίρι και να το αφήσω για το φθινόπωρο. Το φθινόπωρο είχα πολλή δουλειά και το άφησα για τη νέα χρονιά. Στα μέσα Νοέμβρη τελείωσε η πολλη δουλειά που είχα και ειπα να ξεκινήσω φυσιολογικά τις προσπάθειες και, αν δεν τα κατάφερνα, τότε θα έκανα μετά τις γιορτές τη σπερματέγχυση. Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα έμαθα ότι είμαι έγκυος. Ναι, τα κατάφερα εκείνο το μήνα που ξεκίνησα φυσιολογικά, γιατί δεν είχα στο μυαλο μου σώνει και καλά να μείνω έγκυος. Είχε φύγει το άγχος. Βέβαια, εγώ στάθηκα άτυχη, γιατί πάλι παλλινδρόμησε αλλά τουλάχιστον έμεινα έγκυος τρεις φορές φυσιολογικά.

Καλησπερα κοριτσια.Σας παρακολουθω εδω και καιρο.Ειχα και εγω δυο παλλινδρομες και τωρα ειμαι στην φαση των εξετασεων.Προς το παρων βρεθηκαν αυξημενα τα λεμφοκυτταρα στη μητρα (δεν ξερω αν ειναι ιδιο με τα νκ)Θα ηθελα να ρωτησα την bp-ΙΟΛΗ αν βεθηκε η αιτια απο τις δυο παλλινδρομες που ειχες ή οχι.Με ανησυχει ιδιαιτερα το ενδεχομενο τριτης παλλινδρομης.Ειναι τοσο απογοητευτικο!!!!!!!!!

Angela2, δυο φορές που έμεινα έγκυος, έμεινα φυσιολογικά και πολυ γρήγορα. Μετά τη 2η παλλίνδρομη προσπαθουσα να μείνω και δεν μπορούσα. Τι τεστ ωορρηξίας έπαιρνα, τι να προσπαθώ να πιάσω όλες τις γόνιμες για καλό και για κακό. Τίποτε δε γινόταν. Στο τέλος πήγα στο γιατρό και μου είπε για σπερματέγχυση, για να μη χάνω χρόνο. Ήταν πέρσι το καλοκαίρι, τέτοιες μέρες. Πήρα τα φάρμακα, περίμενα να αδιαθετήσω, για να κάνω κάτι ορμονολογικές, οι οποίες βγήκαν φυσιολογικές και μετά έπρεπε να ξεκινήσω τα φάρμακα και τους υπερήχους. Όμως δεν πήρα ουτε ένα χάπι. Αποφάσισα να χαλαρώσω για καλοκαίρι και να το αφήσω για το φθινόπωρο. Το φθινόπωρο είχα πολλή δουλειά και το άφησα για τη νέα χρονιά. Στα μέσα Νοέμβρη τελείωσε η πολλη δουλειά που είχα και ειπα να ξεκινήσω φυσιολογικά τις προσπάθειες και, αν δεν τα κατάφερνα, τότε θα έκανα μετά τις γιορτές τη σπερματέγχυση. Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα έμαθα ότι είμαι έγκυος. Ναι, τα κατάφερα εκείνο το μήνα που ξεκίνησα φυσιολογικά, γιατί δεν είχα στο μυαλο μου σώνει και καλά να μείνω έγκυος. Είχε φύγει το άγχος. Βέβαια, εγώ στάθηκα άτυχη, γιατί πάλι παλλινδρόμησε αλλά τουλάχιστον έμεινα έγκυος τρεις φορές φυσιολογικά.

Ιόλη μου αυτό είπαμε και εμείς!! να χαλαρώσουμε για το καλοκαιράκι( άλλωστε σε νησί είμαστε...) και βλέπουμε.... κάπου εκεί είναι ένα μπεμπάκι για όλες μας, κάποια στιγμή θα έρθει!!!!

tountsaki ξεκουράστηκε ο μπαμπάκας σου, αυτό να σκέφτεσαι. Θα σε φυλάει από εκεί πάνω και θα θέλει να σε βλέπει ευτυχισμένη. Κουράγιο κορίτσι μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα....

Δομνίνα είναι σίγουρο ότι στην επόμενη στροφή, σε περιμένει το μικρουλάκι σου. Μην το βάζεις κάτω, έτσι κι αλλιώς ότι δε μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς, έτσι δε λένε? Σου στέλνω πολλές αγκαλιές.

Magda ο μικρούλης μου είναι 46 ημερών και είναι ένας γλύκας!!! Σήμερα από το πρωι μου σκάει χαμόγελα!! 'Οσες φορές μου έχει χαμογελάσει, άλλες τόσες φορές έχω κλάψει από χαρά!!:-P Βγαίνουμε σχεδόν κάθε μέρα και πάμε βόλτα σε ένα πάρκο που έχουμε κοντά μας. Είμαι χαζομαμά τι να κάνω?

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Σας παρακολουθω εδω και καιρο.Ειχα και εγω δυο παλλινδρομες και τωρα ειμαι στην φαση των εξετασεων.Προς το παρων βρεθηκαν αυξημενα τα λεμφοκυτταρα στη μητρα (δεν ξερω αν ειναι ιδιο με τα νκ)Θα ηθελα να ρωτησα την bp-ΙΟΛΗ αν βεθηκε η αιτια απο τις δυο παλλινδρομες που ειχες ή οχι.Με ανησυχει ιδιαιτερα το ενδεχομενο τριτης παλλινδρομης.Ειναι τοσο απογοητευτικο!!!!!!!!!

Έκανα έλεγχο θρομβοφιλίας και είμαι ΟΚ.

Ο θυρεοειδής είναι ΟΚ.

Έκανα έλεγχο για τα ΝΚ και είναι ΟΚ.

Μετά τη 2η παλλινδρομη βρέθηκε διάφραγμα στη μήτρα και το αφαίρεσα. Υποτίθεται ότι αυτή ήταν η αιτία των παλλίνδρομων αλλά δυστυχώς έκανα και 3η παλλίνδρομη.

Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι καρυότυπος ζευγους και καμπύλη σακχάρου.

Για την καμπύλη σακχάρου το ήξερα ότι πρέπει να την κάνω αλλά δεν πρόλαβα, γιατί με πρόλαβε η παλλίνδρομη.

Μετά την 3η παλλίνδρομη μου είπε ο γιατρός να κάνουμε και καρυότυπο ζεύγους αλλά δεν πρόκειται να κάνω, γιατί αποφάσισα ότι το θέμα παιδί για μένα έχει τελειώσει, οπότε δεν ξανασχολουμαι με εξετάσεις.

Ουσιαστικά δεν έχει βρεθεί η αιτία των δικών μου παλλίνδρομων.

Μπορεί να είναι και τυχαίες, δηλ. λόγω της ηλικίας μου να υπάρχουν χρωμοσωματικές ανωμαλίες, με αποτέλεσμα το έμβρυο να μην είναι βιώσιμο.

Σου εύχομαι η επόμενη φορά σου να είναι η τυχερή σου!

Ξέχασα να γράψω ότι μια πολύ καλή μου φίλη είχε 3 παλλίνδρομες, δεν βρέθηκε ποτέ η αιτία των παλλίνδρομων αλλά η 4η εγκυμοσύνη της προχώρησε και σε λίγες μέρες αναμένει την άφιξη του μπεμπάκου της.

Ξέχασα να γράψω ότι μια πολύ καλή μου φίλη είχε 3 παλλίνδρομες, δεν βρέθηκε ποτέ η αιτία των παλλίνδρομων αλλά η 4η εγκυμοσύνη της προχώρησε και σε λίγες μέρες αναμένει την άφιξη του μπεμπάκου της.

Ετυχε να διαβασω μια ιστορια μιας κοπελας στο forum η οποια ελεγε οτι μετα απο 3 παλλινδρομες ανακαλυψε τελικα οτι ειχε προβλημα με το σακχαρο,η καμπυλη σακχαρου ισως να δωσει καποια λυση για σενα την επομενη φορα.Μη τα παρατας, εκτος και αν εχεις αλλους προσωπικους λογους.Παντως ακομη και χρωμοσωμικες ανωμαλιες να ειναι δε σημαινει οτι υπαρχουν καθε φορα,ειναι εντελως τυχαιο συμβαν.Κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου και δωσε μια ακομη ευκαιρια.Ευχομαι τα καλυτερα για σενα.

αποφάσισα ότι το θέμα παιδί για μένα έχει τελειώσει

Κάθε φορά που σε ακούω να το λες αυτό στενοχωριέμαι...:-(

όχι κοριτσάκι, δεν έχει τελειώσει....

Άλλα μου λέει το τικεράκι σου, το δεύτερο....

Απλά άστο χαλαρά...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Εδώ είμαι κι εγώ.. Δεν έλειπα ταξίδι, απλώς χθες δεν δούλευα και ειλικρινά δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με τίποτε.. ούτε καν με την παρεούλα μας.. ελπίζω να με συγχωρήσετε..

Εντάξει, κάποιος έπρεπε να σπάσει την επιτυχημένη συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων και αυτός ήμουν εγώ αλλά όπως σας είπα και πριν μην μασάτε.. Δώστε μου πολλά θετικά για να μου ανεβάζετε τη διάθεση..

Εγώ πήγα σήμερα να κάνω χοριακή.. όχι τίποτε άλλο αλλά δεν έχω αδιαθετήσει ακόμη, το στήθος μου πονάει απίστευτα και ειλικρινά δεν θέλω να έχω άσχημα ξεμπερδέματα με αυτή την ιστορία. Ειλικρινά ελπίζω να έχει πέσει ή στην καλύτερη περίπτωση να έχει μηδενιστεί ούτως ώστε να αδιαθετήσω και να ησυχάσω..

Έκλεισα ημερομηνίες για το ταξίδι στον Καναδά.. Φεύγουμε στις 18 Ιουλίου και γυρνάμε στις 26 Ιουλίου.. Μακάρι να καταφέρουμε να πάμε (από την κατάσταση της μητέρας μου θα εξαρτηθεί) για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε λιγάκι..

Το θέμα παιδί το αφήνω προς το παρόν και όσο μου πάρει.. αυτή τη στιγμή προέχω εγώ, η μητέρα μου και ο άντρας μου...

Πολλά πολλά φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια.. Είμαι εδώ και ανυπομονώ να μάθω τα ευχάριστα νέα σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Βελβετάκι μου έχω κάνει 3 φορές χοριακή και η σημερινή είναι η 4η. Δυστυχώς δεν προχωράει το πράγμα καθόλου.. Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν υπάρχει μέλλον. Ελπίζω το σημερινό αποτέλεσμα να είναι καθοδικό ή μηδενικό ούτως ώστε να μην έχω άλλα θέματα..

L2qIp2.png

Κάθε φορά που σε ακούω να το λες αυτό στενοχωριέμαι...:-(

όχι κοριτσάκι, δεν έχει τελειώσει....

Άλλα μου λέει το τικεράκι σου, το δεύτερο....

Απλά άστο χαλαρά...

Vasdelaki μου, το τικεράκι ξέμεινε από τότε που ξεκίνησα προσπάθεια. Δεν ανταποκρίνεται στον κύκλο μου.

Και καλά που μου το θύμισες να το βγάλω.

Κορίτσια δυστυχώς άσχημα νέα.. Η χοριακή 141,2 αλλά πριν προλάβετε να χαρείτε ο γιατρός ανησυχεί πλέον... Την Πέμπτη θα πάω να κάνω υπέρηχο και χοριακή ξανά και προσευχόμαστε πλέον να μην είναι εξωμήτριο..

Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να σχολιάσω οτιδήποτε άλλο..

Σας ευχαριστώ για τις σκέψεις σας και τις ευχές σας και ελπίζω όλα να πάνε τέλεια για όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια.

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Κορίτσια δυστυχώς άσχημα νέα.. Η χοριακή 141,2 αλλά πριν προλάβετε να χαρείτε ο γιατρός ανησυχεί πλέον... Την Πέμπτη θα πάω να κάνω υπέρηχο και χοριακή ξανά και προσευχόμαστε πλέον να μην είναι εξωμήτριο..

Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να σχολιάσω οτιδήποτε άλλο..

Σας ευχαριστώ για τις σκέψεις σας και τις ευχές σας και ελπίζω όλα να πάνε τέλεια για όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια.

Σας φιλώ!

Όχι, ρε π....στη μου! Είναι δυνατόν με εξωσωματική να γίνει εξωμήτριο? Αφού τοποθετούνται στη μήτρα κατευθείαν.

Δομνίνα μου, ευτυχώς που έκανες χοριακή. Αν τελικά είναι εξωμήτριο, θα σου δώσει μια ένεση για να μαραθεί το κύημα.

Εύχομαι όμως και προσεύχομαι να μην είναι εξωμήτριο και να αποφύγεις αυτή την ταλαιπωρία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...