Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Δυστυχώς κοριτσάκια δεν προχωράει το πράγμα.. 54 η χοριακή.. Ο γιατρός είπε να κόψω τα φάρμακα και μέσα στην επόμενη βδομάδα να πάω από το κέντρο να μιλήσουμε..

Πάμε γι' άλλα..

Δομνινάκι μου λυπαμαι πολύ.....

προχωραμε για τα καλύτερα!!!

Διαφημίσεις

Δομνινάκι τι να πω....λυπάμαι πολύ....

Γράφω σβήνω, γράφω σβήνω και τίποτα δεν βρίσκω αρκετό για να σου γραψω...Μακάρι την επόμενη φορά να τα καταφέρεις...Μην το βάζεις κάτω!!Σιγουρα ο Θεούλης θα σου χαρίσει ένα μωράκι.Μια φίλη μου παιδευόταν και εκεινη με τέτοιες διαδικασίες (εξωσωματικες κλπ) και εμεινε έγκυος εκει που δεν το περίμενε κανεις και φυσιολογικότατα!!Πριν από λίγες μερες γέννησε κιόλας!!!Γι αυτό σου λέω....

Τουντς συληπητήρια κοπέλα μου.Να ζησετε να τον θυμοσαστε.να υποθέσω ότι έφυγε απο καρκίνο? Ατιμο πραγμα...έχασα και εγώ τον θειο μου πριν 2 χρόνια.Δεν ξέρω να λεω μεγάλες κουβέντες σιγουρα η ζωή έιναι γλυκια αλλά τι έιναι καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις ο θάνατος ή όλη αυτή η ταλαιπωρία που περνανε?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Peny γλυκιά μου δεν είναι ανάγκη να μου γράψεις τίποτε.. Ξέρω ότι συμπάσχεις μαζί μου και σ' ευχαριστώ γι' αυτό..

Δεν παρατάω τα όπλα έτσι εύκολα.. Άλλωστε τίποτε δεν μου έχει χαριστεί ή μου έχει έρθει εύκολα στη ζωή μου μέχρι σήμερα..

Κάπου λίγο πιο κάτω είμαι σίγουρη ότι το μωρό μου με περιμένει..

L2qIp2.png

Δεν παρατάω τα όπλα έτσι εύκολα.. Άλλωστε τίποτε δεν μου έχει χαριστεί ή μου έχει έρθει εύκολα στη ζωή μου μέχρι σήμερα..

Κάπου λίγο πιο κάτω είμαι σίγουρη ότι το μωρό μου με περιμένει..

έτσι ακριβώς είναι Δομνινάκι μου!!!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια. Σίγουρα όσο ζούμε θα τον θυμόμαστε. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος!!

Δομνίνα ίσως είναι για καλό.. Τι να πω; Κάθε φορά που κάτι πάει στραβά, σκέφτομαι ότι ίσως το σύμπαν επιφυλάσσει μια καλή έκπληξη για το μέλλον. Ότι έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα.. Δεν ξέρω αν αυτό σε βοηθάει να το σκέφτεσαι. Εμένα με βοηθάει γι αυτό το λέω!! Κουράγιο!!

κοριτσάκια καλημέρα!

τέλος και για εμένα η αναμονή... σήμερα το πρωϊ αδιαθέτησα.....

θα πάρω τον γιατρό μου την Τετάρτη να μου πει τη θα κάνω με τα φαρμακα που πέρνω. τώρα θα το αφήσω το θέμα στην άκρη για το καλοκαίρι και βλέπουμε ανάλογα με τα κέφια απο το φθυνόπωρο..... αυτά:(

Μαγδάκι μου ελπίζω εσύ να είσαι πιο τυχερή απο εμένα!!!

Αγγελα μου πολύ λυπάμαι!!! Νομιζω πως το καλυτερο ειναι να κανονισουμε διακοπούλες και να χαλαρωσουμε!!!! Νομιζω πως όλες το εχουμε αναγκη!!!! Και ειμαι σιγουρη πως όλα θα πανε καλά!!!!

Ο αντρας μου πηγε στον ουρολογο και του εδωσε θεραπεια και ειπε πως όλα θα πανε καλά!!! Ετσι αποφασισαμε να μην προχωρησουμε σε σπερματεχυση αλλα να περιμενουμε 3 μηνες να πιασει η θεραπεια!!! Κλεισαμε εξωτερικο το Σεπ και χαλκιδικη τον Ιουλ και απο τον Οκτ βλεπουμε για σπερματεχυση!!!! Αυτα τα νεακια μου!!! ΑΑΑ!!! Χαλκιδικη θα παμε με την μηχανη:):) Εχουμε να παμε ταξιδι με την μηχανη απο τοτε που ειχα την παλλιδρομη:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αγγελα μου τις φορες που ειχες μεινει εγκυος ηταν με σπερματεχυση?? Νομιζω πως το καλυτερο ειναι να χαλαρωσουμε λιγες επαφες οποτε το θελουμε χωρις γονιμες κτλ.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα λυπάμαι τόσο πολύ !!!Αλλά μήπως να περιμένεις λίγο ακόμα πριν κοψεις τα φάρμακα?Τι να πω!!!Κουράγιο!!

Tounts συλληπητήρια για το μπαμπά σου!!! Θα σας φυλάει από ψηλά εσένα και το σποράκι σου!!!

Αγγελα μου τις φορες που ειχες μεινει εγκυος ηταν με σπερματεχυση?? Νομιζω πως το καλυτερο ειναι να χαλαρωσουμε λιγες επαφες οποτε το θελουμε χωρις γονιμες κτλ.

αυτό είπαμε και εμείς να χαλαρώσουμε για το καλοκαιράκι και βλέπουμε... ε!! δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς...

τις αλλες 2 φορές είχα μείνει φυσιολογικά, αλλα τώρα 1χρόνο τπτ για αυτό είπαμε για τη σπερματέγχυση.

Αγγελα μου θα δεις που όλα θα πανε καλά!!!:):) Ουτε που θα το παρεις χαμπάρι!!!! Εχεις μεινει εγκυος δυο φορες χωρις βοηθεια τωρα γιατι να την χρειαστεις!!;):):)

Απλα δωσε χρονο στον εαυτό σου και στο σωμα σου!!! Θα δεις που η φυση ειναι σοφή και θα ερθει εκει που δεν το περιμένεις απλα εχε εμπιστοσυνη:):) Οταν πηγα και εξωμολογηθηκα ειπα στον πατερ οτι δεν μπορω να μεινω εγκυος εδω και αρκετω καιρό και μετα καταλλαβα οτι δεν πιστευω αρκετα, ξερεις κατι τωρα πιστευω οτι θα συμβει το θαυμα απλα θελει το χρονο του!!! Εδω και καιρο ηθελα να κανω σπερματεχυση αλλα τωρα που μου το ειπε ο γιατρος νομιζω πως δεν ειμαι ετοιμη και ετσι θα δωσω χρονο στον εαυτό μου!! Δεν θα πιεστω αν δεν νιωσω ετοιμη!! Νομιζω πως όλα θα πανε καλά για όλες μας:):)

Παλι μιλαω πολύ.... παω για καφέ:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Πολύ λυπάμαι Αγγέλα μου.Νομίζω ότι σε έχει επηρρεασει ψυχολογικά η όλη κατάσταση. Δικιο εχει η Μαγδα αφού έχει ξαναμεινει εγκυος φυσιολογικά γιατί να μην ξαναγίνει.Η φιλη μου που έλεγα στη Δομνίνα εκανε 3 εξωσωματικες στη σειρά και μετά κουράστηκε και τα παρατησε για ένα χρονικό διαστημα.Ε τότε που χαλαρωσε εμεινε έγκυος. Χαλαρωσε τώρα στις διακοπες και όλα θα πάνε καλά.

Αντε θέλω να πάτε οοοοοολες διακοπες και να γυρίσετε όλες με μπεμπεκια στις κοιλίτσες!!! Να πάρω και εγώ σειρα από Σεπτέμβρη και από τον επόμενο χρόνο να συζητάμε όλες χαρμοσυνα γεγονότα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ο μπαμπάς έφυγε τελικά την 7η Ιουνίου και κηδεύτηκε χθες. Πήγα για 10λεπτά στην εκκλησία να τον αποχαιρετήσω και μετά με έφερε μια φίλη σπίτι.

Το σποράκι είναι καλά.. Κι εγώ καλά είμαι σχετικά..

Τα θερμά μου συλληπητήρια....τα λόγια της Ιόλης με κάλυψαν απόλυτα....ο πατέρας σου ξεκουράστηκε καλή μου....

Δυστυχώς κοριτσάκια δεν προχωράει το πράγμα.. 54 η χοριακή.. Ο γιατρός είπε να κόψω τα φάρμακα και μέσα στην επόμενη βδομάδα να πάω από το κέντρο να μιλήσουμε..

Πάμε γι' άλλα..

Αχ, Δομνίνα...όχι ρε γμτ.... θα σταθώ ωστόσο στην τελευταία σου κουβέντα...πάμε γι' άλλα!

κοριτσάκια καλημέρα!

τέλος και για εμένα η αναμονή... σήμερα το πρωϊ αδιαθέτησα.....

θα πάρω τον γιατρό μου την Τετάρτη να μου πει τη θα κάνω με τα φαρμακα που πέρνω. τώρα θα το αφήσω το θέμα στην άκρη για το καλοκαίρι και βλέπουμε ανάλογα με τα κέφια απο το φθυνόπωρο..... αυτά:(

Μαγδάκι μου ελπίζω εσύ να είσαι πιο τυχερή απο εμένα!!!

Αγγελική, εύχομαι και η δικιά σου περιπέτεια να έχει αίσιο τέλος...μην το βάζεις κάτω....εκεί κάπου είναι το μωράκι σου...

Και θα το ξαναπω...

Η ζωή μοιάζει με κύκλο...και αυτό που νομίζουμε ότι είναι το τέλος ίσως να είναι η αρχή....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...