Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια..

Ήρθα κι εγώ.. Πήγα το πρωί στο κέντρο, μου πήραν το αιματάκι και μίλησα και με το γιατρό.. Καταρχήν τα αποτελέσματα θα τα έχουμε γύρω στις 4.. Οπότε υπομονή μέχρι τότε..

Ο γιατρός μου είπε να κάνω λίγο υπομονή και να μην προδικάζω τίποτε μέχρι να πάρουμε τα αποτελέσματα.. Έχουν δει πολλά τα μάτια του λέει και τον πιστεύω..

Απλά στενοχωρήθηκε κι αυτός.. Αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή.. πολύ απλά το Δομνινάκι μπορεί να μου κάνει κόνξες από τώρα.. θα βγει κι αυτό στραβόξυλο σαν τον πατέρα του!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια..

Ήρθα κι εγώ.. Πήγα το πρωί στο κέντρο, μου πήραν το αιματάκι και μίλησα και με το γιατρό.. Καταρχήν τα αποτελέσματα θα τα έχουμε γύρω στις 4.. Οπότε υπομονή μέχρι τότε..

Ο γιατρός μου είπε να κάνω λίγο υπομονή και να μην προδικάζω τίποτε μέχρι να πάρουμε τα αποτελέσματα.. Έχουν δει πολλά τα μάτια του λέει και τον πιστεύω..

Απλά στενοχωρήθηκε κι αυτός.. Αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή.. πολύ απλά το Δομνινάκι μπορεί να μου κάνει κόνξες από τώρα.. θα βγει κι αυτό στραβόξυλο σαν τον πατέρα του!

Δομνινάκι μου λίγο υπομονή ακόμα!!! τίποτα δεν έχει τελειώσει.

σου στέλνω τη θετική μου ενέργεια για να πάνε όλα καλά και μια αγκαλίτσα (((((((((Δομνίνα)))))))))) μπορεί όπως λές να σου κάνει το δύσκολο για να δηλώσει την παρουσία του;)!!!! περιμένουμε τα νέα σου!!!

Δομνίνα μου, σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να δείς μια τεράστια χοριακή. Σου στέλνω όλες μου τις θετικές σκέψεις και πολλές αγκαλιές!!

Τα νέα από εμένα είναι σχετικά καλά. Νοιώθω ήδη καλύτερα, μπορώ και να περπατάω, μιας και ο μπεμπόνης έχει κολικούς και θέλει αγκαλιά και βόλτα. Με το θηλασμό όλα καλά και γενικότερα έχει αρχίσει και στρώνει η κατάσταση και η ψυχολογία μου.

Φιλιά σε όλες σας!!!:P

Διαφημίσεις

Trying γλυκιά μου πολύ χάρηκα που σε διάβασα..

Βλέπω ότι σιγά σιγά τα ρυθμίζετε όλα τα θέματα και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό..

Σ' ευχαριστώ για τις ευχούλες και τις θετικές σκέψεις. Τις κρατώ ως κόρη οφθαλμού!

L2qIp2.png

κι εγώ που μπήκα για να χαρώ, αλλά ... Δομνίνα εύχομαι να ισχύει αυτό που λέει η Ανδριανή και να πάνε όλα καλά!! Προσεύχομαι!!!

Ο μπαμπάς έφυγε τελικά την 7η Ιουνίου και κηδεύτηκε χθες. Πήγα για 10λεπτά στην εκκλησία να τον αποχαιρετήσω και μετά με έφερε μια φίλη σπίτι.

Το σποράκι είναι καλά.. Κι εγώ καλά είμαι σχετικά..

Γλυκιά μου Tounts...

Ξεκουράστηκε ο πατέρας σου καλή μου.. Κι εγώ βλέποντας τη μητέρα μου να υποφέρει κάθε μέρα και πιο πολύ αυτό εύχομαι..

Έχεις το σποράκι σου τώρα και οφείλεις γι' αυτό και μόνο να προσέχεις τον εαυτό σου και να είσαι δυνατή.. Είμαι σίγουρη ότι ο πατέρας σου θα το φυλάει από κει ψηλά που είναι και θα στο φέρει γερό και δυνατό στην αγκαλιά σου!

Τα θερμά μου συλλυπητήρια..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

tountsάκι μου, τα θερμά μου συλλυπητήρια. Να ζήσετε να τον θυμάστε. Και να ξέρεις ότι πεθαίνει μόνο αυτός που τον ξεχνάμε. Ο πατέρας σου θα ζει για πάντα μέσα στις καρδιές σας.

Ξεκουράστηκε. Όλοι όσοι έχουμε χάσει ανθρώπους από αυτή την αρρώστια καταλήγουμε ότι τελικά ξεκουράστηκαν.

Δυστυχώς κοριτσάκια δεν προχωράει το πράγμα.. 54 η χοριακή.. Ο γιατρός είπε να κόψω τα φάρμακα και μέσα στην επόμενη βδομάδα να πάω από το κέντρο να μιλήσουμε..

Πάμε γι' άλλα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...