Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω ότι έβαλα τα μεγάλα μέσα και πήρα ήδη αποτελέσματα... Ναι, είμαι ολίγον τι έγκυος... 35 το νούμερο κοριτσάκια μου..

Ένα Δομνινάκι έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του και δήλωσε την παρουσία του... Ο γιατρός αισιόδοξος αλλά εγώ συγκρατημένη... Επανάληψη χοριακής αύριο λόγω ειδικής θεραπείας που έκανα και επανάληψη συγκεκριμένης θεραπείας το Σάββατο..

Παραδίδω ευτυχισμένη και επιτυχώς τη σκυτάλη των θετικών χοριακών στα κοριτσάκια που ακολουθούν!

Τελεια νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το πρωτο βημα εγινε... ευχομαι να ακολουθησει μια ανεμελη εγκυμοσυνη με 2-3 γερα μωρακια!!! Να εισαι αισιοδοξη (συγκρατημενα μεν αλλα να εισαι). Σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια.... ελα η επομενη ιολη και αντζελα με το καλο να ακουσουμε και τα δικα σας νεα. Πενυ μου και εσυ στην σειρα σου....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Αντζελακι μου σου ευχομαι να εισαι η επομενη καρδουλα μου!Σημερα εμαθα πως ειναι εγκυος η κουμπαρα μου που προσπαθουσε κοντα ενα χρονο και ειμαι τοσο χαρουμενη.Μακαρι να ακουσετε ολες ευχαριστα σε λιγο καιρο.;)

1a0fd6e0b8.png

Christy μου γλυκιά,

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τις σκέψεις.. Είμαι συγκρατημένη μεν, αισιόδοξη δε.. ξέρεις από ιδία πείρα πως όταν έχεις καεί στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι.. γι' αυτό θα κάνω ένα βήμα τη φορά και κάθε φορά θα το θεωρώ ως μια προσωπική επιτυχία!

Μακάρι ο Θεός να με βοηθήσει να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά..

Να δώσεις πολλά φιλάκια στο κοριτσάκι σου!

Και πάλι σ' ευχαριστώ!

L2qIp2.png

κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας!!! εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!! και για τις εγκυούλες μας και για αυτές που είμαστε σε αναμονή!!!!:D

peny μου δεν θα αργήσει και για σένα αυτή η ώρα!!! περνάει ο καιρός.....;)

Διαφημίσεις

Christy μου γλυκιά,

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τις σκέψεις.. Είμαι συγκρατημένη μεν, αισιόδοξη δε.. ξέρεις από ιδία πείρα πως όταν έχεις καεί στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι.. γι' αυτό θα κάνω ένα βήμα τη φορά και κάθε φορά θα το θεωρώ ως μια προσωπική επιτυχία!

Μακάρι ο Θεός να με βοηθήσει να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά..

Να δώσεις πολλά φιλάκια στο κοριτσάκι σου!

Και πάλι σ' ευχαριστώ!

Καλέέέ...

Τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνιά; Γρήγορα νάνι!

Άντζελα εύχομαι όλα να πάνε καλά, κορίτσι μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdelaki μου το πρωϊνό ξύπνημα είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης:D ξυπνάω το βράδυ τουλάχιστον δυο φορές για τουαλέτα και την τελευταία φορά απηύδησα..

Ας πάνε όλα καλά και ας ξυπνάω από τις 3...

L2qIp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δομνινα ηρθα λιγο απο την δουλεια για να φαω και φευγω παλι!!! Περιμενω με αγωνια τα νεα σου!!!:):) ελπιζωνα μας πεις πριν της 2!!! αλλιως θα τα μαθω αυριο!!!!:):):)

Αγγελα μου ευχομαι να πανε όλα καλα και να μας πεις ευχαριστα και εσυ!!! εγω μαλλον παω τον Ιουλ για σπερματεχυση και βλεπουμε!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Τα νέα δεν είναι καλά.. Το νούμερο είναι 49,29.. Θα αρχίσετε να μου λέτε να μην ανησυχώ διότι δεν έχουν περάσει καν 48 ώρες.. κι όμως έχουν περάσει διότι τη χοριακή την έκανα προχτές.. Απλά ήθελα σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος να έχω χρόνο να το διαχειριστώ..

Ο γιατρός είναι πολύ συγκρατημένος. Μου είπε να πάω αύριο στο κέντρο να κάνουμε ακόμα μια επαναληπτική χοριακή και βλέπουμε..

Τι να πω βρε κορίτσια..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα μου μην σε παίρνει από κάτω.Ολα καλά θα πάνε και αυριο θα έχεις μια πολύ ανεβασμένη χοριακή, είναι σίγουρο!!!Στο εύχομαι μεσα από τα βάθη της ψυχής μου και σου στέλνω οοοοοολη μου τη θετική ενέργεια για ευχαριστα αποτελέσματα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Τα νέα δεν είναι καλά.. Το νούμερο είναι 49,29.. Θα αρχίσετε να μου λέτε να μην ανησυχώ διότι δεν έχουν περάσει καν 48 ώρες.. κι όμως έχουν περάσει διότι τη χοριακή την έκανα προχτές.. Απλά ήθελα σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος να έχω χρόνο να το διαχειριστώ..

Ο γιατρός είναι πολύ συγκρατημένος. Μου είπε να πάω αύριο στο κέντρο να κάνουμε ακόμα μια επαναληπτική χοριακή και βλέπουμε..

Τι να πω βρε κορίτσια..

δομνινακι μου μην στεναχωριεσε μπορει να ηταν πανω απο ενα δομνινακι κ να εμεινε ενα κ καλο.ολα καλα θα πανε!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Δομνίνα μου, δεν είχα καταλάβει πότε έκανες την 1η χοριακή, γι' αυτό μου φάνηκε περίεργο που έλεγες ότι δεν είναι καλό το νούμερο.

Δεν είμαι κι ο καταλληλότερος άνθρωπος να σου απαντήσω, βλέπεις έχω πολύ κακή εμπειρία με τις χοριακές.

Θα τολμήσω όμως να σκεφτώ κι εγώ όπως η Αδριανή, δηλ. μήπως αρχικά πήγαν να πιάσουν και τα δύο και τώρα δεν έπιασε το ένα κι έμεινε ένα.

Θα ευχηθώ να σου συμβεί ό,τι έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες, δηλ. αρχικά να μην αυξάνεται η χοριακή ικανοποιητικά και τελικά να πάνε όλα καλά.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σήμερα να δεις μια τεράστια χοριακή!!!!!

Και να χαρούμε όλες!!!!!!

Δομνίνα, αν και δεν έχουμε μιλήσει παρά ελάχιστες (δεν γράφω συχνά αλλά πάντα παρακολουθώ αυτό το τοπικ γιατί ανήκω και εγώ εδώ) ήθελα να σου ευχηθώ με τη σειρά μου την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. παρακολουθώ με αγωνία ιστορία σου, σε συγχαίρω για την δύναμη σου και είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσεις ο,τι σου αξίζει! φιλιά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...