Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Mπραβο Βελβετακι μου!! :) τελειο το συναισθημα...εγω ξυπναγα κ το βραδυ κ το χαζευα..οταν πλεον φαινοταν η κοιλιτσα ξυπναγα για την δω στο καθρεπτη!!χαχα!!

Τουντς μου συμφωνω με την φιλη vasdeli μια ζωη ερχετε κ μια φευγει αλλα αυτος ειναι ο κυκλος της ζωης δυστυχως!εσυ να προσεχεις γιατι πλεον δεν εισαι μονη σου! ;)

Δομνινα μου αυριο ειναι η μεγαλη μερα της Οσιας Καλλιοπης να σου δωσει ευχομαι μια τεραστια χοριακη και να αγκαλιασεις το ονειρο!!

Διαφημίσεις

Είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω ότι έβαλα τα μεγάλα μέσα και πήρα ήδη αποτελέσματα... Ναι, είμαι ολίγον τι έγκυος... 35 το νούμερο κοριτσάκια μου..

Ένα Δομνινάκι έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του και δήλωσε την παρουσία του... Ο γιατρός αισιόδοξος αλλά εγώ συγκρατημένη... Επανάληψη χοριακής αύριο λόγω ειδικής θεραπείας που έκανα και επανάληψη συγκεκριμένης θεραπείας το Σάββατο..

Παραδίδω ευτυχισμένη και επιτυχώς τη σκυτάλη των θετικών χοριακών στα κοριτσάκια που ακολουθούν!

L2qIp2.png

Είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω ότι έβαλα τα μεγάλα μέσα και πήρα ήδη αποτελέσματα... Ναι, είμαι ολίγον τι έγκυος... 35 το νούμερο κοριτσάκια μου..

Ένα Δομνινάκι έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του και δήλωσε την παρουσία του... Ο γιατρός αισιόδοξος αλλά εγώ συγκρατημένη... Επανάληψη χοριακής αύριο λόγω ειδικής θεραπείας που έκανα και επανάληψη συγκεκριμένης θεραπείας το Σάββατο..

Παραδίδω ευτυχισμένη και επιτυχώς τη σκυτάλη των θετικών χοριακών στα κοριτσάκια που ακολουθούν!

Μπράβο ρε Δομνίνα μου!!!!

Αχ, όλα θα πάνε καλά! Κούκλα μου, κάνε ευχάριστες σκέψεις!!!!:D:D:D:D

Περιμένουμε με αγωνία και τα αυριανά αποτελέσματα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βασδέλη μου γλυκιά..

Μπορώ να πω ότι τώρα επιτέλους έχει φύγει ένα βάρος από πάνω μου.. Θετική σκέψη και μόνο και ελπίζω αύριο να έχει αρχίσει η χοριακούλα να παίρνει τα πάνω της..

Ο γελαστός Πεπελίνος μου έφερε γούρι! Να μου τον φιλήσεις!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβοοοοοοοο,συγχαρητηρια υπεροχα νεα!!!!!!!!!!Σου ευχομαι καθημερινα να αυξανετε και να αρχισεις να φουσκωνεις.....πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!Σε 2 μερες κι εγω περσυ ειχα μαθει τα ευχαριστα...απολαυσε το οσο πιο πολυ μπορεις.

1a0fd6e0b8.png

Βασδέλη μου γλυκιά..

Μπορώ να πω ότι τώρα επιτέλους έχει φύγει ένα βάρος από πάνω μου.. Θετική σκέψη και μόνο και ελπίζω αύριο να έχει αρχίσει η χοριακούλα να παίρνει τα πάνω της..

Ο γελαστός Πεπελίνος μου έφερε γούρι! Να μου τον φιλήσεις!

:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

Ο γελαστός Πεπελίνος, όταν σου έγραφα πριν, είχε τρελλαθεί στα γέλια!!!:-P:-P

Δομνίνα μου, να σου στείλω μια προσευχούλα για την περίσταση, θέλεις;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Δομνινάκι μου χάρηκα πάρα πολυυυυυυυυύ!!!!!! με το καλό κοριτσάκι!!!! εύχομαι η χοριακούλα σου κάθε μέρα να φουσκώνει όπως και η κοιλίτσα σου!!!!!;):D:D περιμένουμε!!!!!!

Βελβετάκι μου εύχομαι να πηγαίνουν όλα τέλεια μέχρι να πάρεις αγκαλίτσα το ζουζουνάκι σου!!!!

Τουντσάκι μου τι να πω... υπομονή!

Αντζελάκι μου μακάρι Παναγία μου!!! Εσύ κοριτσάκι μου την έκανες την σπερματέγχυση; πως αισθάνεσαι;

Βασδελάκι μου στο mail μου την έστειλες;

την έκανα.... βέβαια χωρίς πολλές ελπίδες απο το γιατρούλι μου.

σε αναμονή και εγώ......:rolleyes:

Καλησπερα και από μενα!Μπηκα μετά απο καιρό και τι βλέπω???? Καποιες εγκυούλες και καποιες εν δυναμει εγκυούλες???? Μπραβο κορίτσια!!! Πολυ χαίρομαι για εσάς και πραγματικά παιρνω πολύ κουράγιο.Μπορώ να πω ότι μετα από τέτοια νεα ,βλέπω πιο θετικά και τη δικη μου κατασταση.

Δομνίνα μου εύχομαι να τα καταφέρουν και τα τρια εμβρυακια σου και να σε κάνουν τρισευτυχισμενη!!!

Αντζελα ευχομαι μεσα από τα βάθη της ψυχής μου να πανε όλα καλα και σε λίγο καιρό να μας έχεις και εσύ θετικά νεα!!

Πως περιμένω να ρθει η στιγμη που θα σας κουνάω και εγώ τη χοριακή μου...Ως τότε υπομονή...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...