Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Βελβετάκι μου όπως σου είπε και η άννια δεν είναι τίποτε που δεν αντιμετωπίζεται.. Όλα θα πάνε τέλεια..

Μαριαέφη μου να ήξερες πόσο πολύ το θέλω να βγεις αληθινή!!! 5 μέρες μείνανε.. θα περάσουν κι αυτές που θα πάνε!

L2qIp2.png

Κοριτσακια γεια σας. Σημερα στις 7 εχω ραντεβου με τον γιατρουλη. Θα σας πω το βραδυ τι μας ειπε.

Φιλακια πολλα.

Όλα καλά;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

να μαι κι εγώ. Διάβασα τα νέα σας μέχρι τώρα. Εύχομαι σε όλες να μας πάνε όπως τα θέλουμε!

Δεν μπαίνω συχνα γιατί συνδέομαι από το σπίτι με το γραφείο και μέχρι τις 5 δουλεύω. Δεν αντέχω και πολλά όμως. Άρχισαν οι ανακατοσούρες, οι εμετοί και η δυσκοιλιότητα και από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε και τον μπαμπά μου να "φύγει". Δύσκολη φάση περνάω, αλλά τι να κάνουμε? Έκανα τις εξετάσεις του προγεννητικού αλλά δεν βγήκαν ακόμα τα αποτελέσματα και μόλις ηρεμήσω λίγο από τις ανακατοσούρες, θα πάω να κάνω και για στίγμα και την καμπύλη σε ιδιωτικό διαγνωστικό. Αυτά από μένα.. Περιμένω με αγωνία τα νέα σας τα επόμενα!! :wink: ..

να μαι κι εγώ. Διάβασα τα νέα σας μέχρι τώρα. Εύχομαι σε όλες να μας πάνε όπως τα θέλουμε!

Δεν μπαίνω συχνα γιατί συνδέομαι από το σπίτι με το γραφείο και μέχρι τις 5 δουλεύω. Δεν αντέχω και πολλά όμως. Άρχισαν οι ανακατοσούρες, οι εμετοί και η δυσκοιλιότητα και από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε και τον μπαμπά μου να "φύγει". Δύσκολη φάση περνάω, αλλά τι να κάνουμε? Έκανα τις εξετάσεις του προγεννητικού αλλά δεν βγήκαν ακόμα τα αποτελέσματα και μόλις ηρεμήσω λίγο από τις ανακατοσούρες, θα πάω να κάνω και για στίγμα και την καμπύλη σε ιδιωτικό διαγνωστικό. Αυτά από μένα.. Περιμένω με αγωνία τα νέα σας τα επόμενα!! :wink: ..

Bάστα γερά tounts....

Μια ζωή έρχεται, άλλη μια 'φεύγει΄...πώς τα φέρνει έτσι η ζωή...

Σου εύχομαι τα καλύτερα.

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα!!

Πηγαμε στο γιατρο και ειδαμε το σπορακι μας.

Ειναι 3,5 εκατοστα πλεον, ολοκληρο παιδι!!! :-Ρ

Ηταν πολυ ευχαριστη εμπειρια, γιατι κουναγε χερακια και ποδαρακια.

Αυτη την εικονα απο τον υπερηχο πρεπει να την εχω δει ισα με 50 φορες και λιγο λεω. Καθε λιγο και λιγακι την βγαζω απο τον φακελο, την κοιταζω λιγο, σκαω τα χαμογελα μου και την ξαναβαζω στον φακελο.

κοριτσια καλησπερα!!

Πηγαμε στο γιατρο και ειδαμε το σπορακι μας.

Ειναι 3,5 εκατοστα πλεον, ολοκληρο παιδι!!! :-Ρ

Ηταν πολυ ευχαριστη εμπειρια, γιατι κουναγε χερακια και ποδαρακια.

Αυτη την εικονα απο τον υπερηχο πρεπει να την εχω δει ισα με 50 φορες και λιγο λεω. Καθε λιγο και λιγακι την βγαζω απο τον φακελο, την κοιταζω λιγο, σκαω τα χαμογελα μου και την ξαναβαζω στον φακελο.

:D:D:D:D:D:D:D:D

Βάλε τικεράκι κοπελιάαααα!!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...