Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ευχαριστω Ανδριανούλα, γιατι με πηρε απο κάτω!!! Αρχισα τα γιατι και δεν μπορουσα να σκεφτω οτι το αποτελεσμα μετραει!!! οτι και να γινει με την επανεξεταση θα κανω την σπερματεχυση τον Ιουλ και εαν δεν πετυχει θα εχω μπονους τον Αυγ ταξιδακι με την μηχανη!!!Εαν πετυχει παλι θα ειμαι η πιο ευτυχισμενη γυναικα!!!!

Ετσι λεγετε το τεστ ξεχασα να ρωτησω τι μπορει να φταει και ηταν αρνητικο!!! Δεν παιζει ρολο που πριν απο 2 χρονια ειχα μεινει φυσιολογικα και ευκολα εγκυος!!! Θα τα ρωτησω τον Ιουν που θα ξαναπαω!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Είμαστε πολύ καλά.. Βάλαμε τελικά 3 εμβρυάκια, το 1 άριστο και τα άλλα 2 πολύ καλά.. Ο γιατρός, η εμβρυολόγος αλλά και εμείς είμαστε πολύ αισιόδοξοι και αναμένουμε με πολύ αγωνία την 8η Ιουνίου για να ανακαλύψουμε όλοι μαζί αν είμαστε έγκυοι (θα είμαστε, θα είμαστε)..

Σας ευχαριστώ όλες γιατί πραγματικά αυτή τη φορά δεν κατάλαβα τίποτε από την όλη διαδικασία.. Η ψυχολογία μου είχε αλλάξει εξ αρχής και επιτέλους κατάλαβα ότι οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς και πιο θαραλλέους!

Με πολλά χαμόγελα από τα Δομνινάκια και πολύ αγάπη από μένα σας χαιρετώ προς το παρόν.. Πάμε να φάμε πρωϊνό!

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Δομνίνα πάμε γερά!

Στις 8 Ιουνίου θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!:D:D:D

Μάγδα μου εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν και να κάνεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ευχαριστω Ανδριανούλα, γιατι με πηρε απο κάτω!!! Αρχισα τα γιατι και δεν μπορουσα να σκεφτω οτι το αποτελεσμα μετραει!!! οτι και να γινει με την επανεξεταση θα κανω την σπερματεχυση τον Ιουλ και εαν δεν πετυχει θα εχω μπονους τον Αυγ ταξιδακι με την μηχανη!!!Εαν πετυχει παλι θα ειμαι η πιο ευτυχισμενη γυναικα!!!!

Ετσι λεγετε το τεστ ξεχασα να ρωτησω τι μπορει να φταει και ηταν αρνητικο!!! Δεν παιζει ρολο που πριν απο 2 χρονια ειχα μεινει φυσιολογικα και ευκολα εγκυος!!! Θα τα ρωτησω τον Ιουν που θα ξαναπαω!!!

για την ακριβια λεγεται sims Huhner test εγω οταν το εκανα ηρθα σε επαφη με τον αντρα μου κ μετα απο 4 η 6 ωρες δεν θυμαμαι μου πηρε κολπικο υγρο το κ βαλε στο μικροσκοπιο κ ειδαμε μερικα σπερματοζωαρια λιγα ομως κ μου λεει ο ντοκ εδω επρεπε να γινεται χαμος τωρα

να σου πω ομως οτι εγω μετα την εξεταση τον κανακαρη μου τον ειχα στουμπωσει με βασιλικο πολτο καθε πρωι για 3 μηνες κ χυμο φυσικο πορτοκαλι δεν ξερω αν επαιξε ρολο μετα ομως εμεινα 3 φορες εγκυος κ την τελευταια ηταν δυδιμα.

εχω φυγει πολλες φορες με κλαματα απο ιατρειο ολα ομως τωρα ειναι αλλιως συντομα θα το διαπιστωσεις κ συ;)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσακια μου καλημέρα!!

Δομνινάκι μου εύχομαι σύντομα μανούλα με 1 με 2 και γιατί όχι και με 3 μπεμπάκια!!!!

Μαγδάκι μου να την κάνεις!! δεν είναι τίποτα!!! (το κόστος είναι λίγο παραπάνω απο άλλες εξετάσεις μόνο.... για εμας που δεν μένουμε Αθήνα) ότι και να είναι το αποτέλεσμα εσύ θα ξέρεις οτι προσπάθησες!!! το ίδιο λέω και στον αντρούλι μου.... τουλάχιστον προσπαθήσαμε!!! και για ότι άλλο δηλαδή χρειαστεί και περνάει απο το χέρι μας.....

εγώ αύριο μετά απο 13 μέρες στην Αθήνα θα κάνω τη σπερματέγχυση.... ας ελπίσουμε οτι θα είναι γουρλίδικο το 13:shock::tongue:

τουντσάκι τη νέα απο τις εξετάσεις??

Α!! Μαγδάκι μου και εγώ το ρώτησα για τις άλλες 2 φορές που έμεινα φυσιολογικά και μου είπε οτι η κάθε φορά είναι διαφορετική... παίζουν πολλά πράγματα ρόλο.... απο το άγχος μέχρι ........

Αγγέλα μου καλή επιτυχία να έχεις!!!!

Μπορεις να μου πεις πως ειναι η διαδικασία?? απο οτι εχω καταλαβει ειναι οτι παιρνουμε χαπια (μου ειπε πως ειναι ακριβα) εχω ταμειο δημοσιου δικαιολογώ τπτ και μετα σπαμε τα αυγουλακια και κανουμε την σπερματεχυση!!! Αυγουλακια κανουμε και απο τις δυο μεριες???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω vasdeli μου για τα καλά σου λόγια!! Ο γελαστός τι κάνει???

Αδριανούλα η μαμα μου μου εχει στειλει βασιλικο πολτο και τρωω όποτε θυμιθω λιγο με την οδοντογλυφιδα (λιγο λιγοτερο απο ενα σπυρι ρυζιου) ετσι το τρωγατε και εσεις??? Τωρα δεν εχει προρτοκαλακια θα ψαξω να βρω φρουτακια πλουσια σε βιατμινη C!!!! φιλακια στην μπεμπα!!!!:):)

Τουντσακι - velvetaki τι κανετε???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αντζελάκι μου γλυκό..

Να δεις που όλα θα πάνε τέλεια και το 13 αυτή τη φορά θα λειτουργήσει ως γούρι και για τις δυο μας.. Εγώ 13 Μαίου αδιαθέτησα και ξεκίνησα την προσπάθεια κι εσύ μετά από 13 μέρες θα κάνεις τη σπερματέγχυση.. με το καλό κοριτσάρα μου και μακάρι σε 14 μέρες να ακούσουμε και από σένα τα ευχάριστα..

Σκέφτομαι πολύ θετικά και αισιόδοξα αυτή τη φορά και δεν το κρύβω πως οι ευχές σας και οι σκέψεις σας είναι για μένα η στήριξή μου..

Σας ευχαριστώ πολύ!

Βελβετάκι - τουντσάκι που είστε κορασίδες να μας πείτε κι άλλα ευχάριστα;

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσακια. Εγω εδω, καλα ειμαι. Εμετους και αναγουλες στο φουλ.

Μιλησα σημερα με το μικροβιολογικο που εδωσα αιμα για τις εξετασεις που ζητησε ο γιατρος και μια εξεταση θα παει 350 ευρω. Ολλλες οι υπολοιπες εκαναν 140 και η μια που ειναι για την κυστικη ινωση θα παει τοσο. Κοριτσια κοντεψα να λιποθυμισω.... ιδρωσα και ξε-ιδρωσα. Κανει τοσο λεει, γιατι κοιταζει 50 μεταλλαξεις και οχι 4. Ο θεος και η ψυχη του....

Ευχαριστω vasdeli μου για τα καλά σου λόγια!! Ο γελαστός τι κάνει???

Αδριανούλα η μαμα μου μου εχει στειλει βασιλικο πολτο και τρωω όποτε θυμιθω λιγο με την οδοντογλυφιδα (λιγο λιγοτερο απο ενα σπυρι ρυζιου) ετσι το τρωγατε και εσεις??? Τωρα δεν εχει προρτοκαλακια θα ψαξω να βρω φρουτακια πλουσια σε βιατμινη C!!!! φιλακια στην μπεμπα!!!!:):)

Τουντσακι - velvetaki τι κανετε???

καλε πως δεν υπαρχουν πορτοκαλακια υπαρχουν πορτοκαλιες καλοκαιρινες στο προηγουμενο σπιτι που ημουν η σπιτονοικυρα ειχε 3 τετοιες οσο για τον βασιλικο πολτο μας ειχαν δωσει κ μια σπατουλιτσα μινιατουρα με την οδοντογλυφιδα νομιζω ειναι πολυ λιγο καθε πρωι επερνε ο αντρας μου για 3 μηνες

τα ακτινιδια κ η πρασινη πιπερια εχουν πολυ περισσοτερη βιταμινη c απο το πορτοκαλι παντως!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Αγγέλα μου καλή επιτυχία να έχεις!!!!

Μπορεις να μου πεις πως ειναι η διαδικασία?? απο οτι εχω καταλαβει ειναι οτι παιρνουμε χαπια (μου ειπε πως ειναι ακριβα) εχω ταμειο δημοσιου δικαιολογώ τπτ και μετα σπαμε τα αυγουλακια και κανουμε την σπερματεχυση!!! Αυγουλακια κανουμε και απο τις δυο μεριες???

εννοειται πως τα καλυπτει αν ο γιατρος σου δεν εχει συμβαση με το ταμειο σου πες του να σου βρει αλλον γιατρο να στις γραψει εγω που επερνα αλτερμον ενεσεις τις πληρωσα 150 ευρω παντος

τα σερπαφαρ που πηρα στην αρχη ηταν πολυ φθηνα

αν εισαι καλη κοτουλα θα κανεις κ απο τις δυο ωοθηκες

θα παρεις τα φαρμακακια σου κ καθε δυο με 3 μερες αν θυμαμαι καλα μετρας την οιστραδιολη σε μικροβιολογικο ο γιατρος σου σου κανει προς το τελος τακτικα υπερυχο για να δει ποσο μεγαλωσαν τα αυγουλακια κ οταν ερθει η ωρα πας με τον συζηγο δινει το σπερμα κ περιμενετε 40 λεπτα μεχρι να γινει ο καθαρισμος(εμας μας εστειλε στην καφετερια απο κατω να μην καθομαστε εκει κ αγχωνομαστε περισσοτερο)μετα πας καθεσε στο μπουμ κ οπως κανουν το παπ ανοιγει δηλ με τον κολποδιαστολεα κ με εναν καθετηρα εισερχεται στην μητρα κ αδειαζει το υλικο επειτα καθεσε ξαπλα στο μπουμ 30 λεπτα κ μετα σηκωνεσε κ πας σπιτι σου

εγω παντως στο παπ πονεσα περισσοτερο!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Μαγδάκι μου ακριβώς όπως στα έγραψε η Ανδριανή μας!!! μόνο που τα φαρμακάκια εμένα πήγαν πολύ περισσότερο γιατί η ποσότητα κανονίζεται βάση της ιστραδιόλης που την κάνεις κάθε 2 μέρες, όπως και τον υπέρηχο! και τα φαρμακάκια είναι όλα ενέσιμα! έτσι έμα8α να τα κάνω μόνη μου γιατί έκανα 3 ενεσούλες την ημέρα.2 μέρες πριν την σπερματέγχυση θα σου κάνει και μία ενεσούλα (πρεγκνίλ λέγεται). εμένα είναι ακαμάτρα η δεξιά και έκανε μόνο η αριστερή ωοθηκη.... οπότε θα δίξει....

καλή επιτυχία!!!!;):D

Δομνινάκι μου μακάρι!!! τι να πω... ελπίζω να είναι καλά τα νέα και για τις 2 μας!!! σε αναμονή λοιπόν!!!!

Γεια σας κοριτσακια. Εγω εδω, καλα ειμαι. Εμετους και αναγουλες στο φουλ.

Μιλησα σημερα με το μικροβιολογικο που εδωσα αιμα για τις εξετασεις που ζητησε ο γιατρος και μια εξεταση θα παει 350 ευρω. Ολλλες οι υπολοιπες εκαναν 140 και η μια που ειναι για την κυστικη ινωση θα παει τοσο. Κοριτσια κοντεψα να λιποθυμισω.... ιδρωσα και ξε-ιδρωσα. Κανει τοσο λεει, γιατι κοιταζει 50 μεταλλαξεις και οχι 4. Ο θεος και η ψυχη του....

Τέλεια τα νέα σου κοριτσάκι.. Απ' ότι βλέπω οι εμετοί και οι αναγούλες καλά κρατούν.. Ακριβή η εξέταση της κυστικής ίνωσης αλλά απαραίτητη!!

Με το καλό λοιπόν να βγουν όλα τα αποτελέσματα τέλεια!

L2qIp2.png

Βγηκαν τα αποτελεσματα της καλλιεργειας που ειχα κανει για αεροβια- αναεροβια και βγηκε θετικο σε μυκόπλασμα. Μου κόπηκαν τα ποδια πρεπει να σας πω. Πηρα τηλ τον γιατρο και μου ειπε οτι δεν θα κανουμε κατι ακομα και θα το αφησουμε ετσι. ΣΚ θα τον δω και απο κοντα για να με εξετασει, οποτε θα δει και τα αποτελεσματα των εξετασεων...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...