Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου ήρθα κι εγώ...

Ήμουν με τη μητέρα μου στο νοσοκομείο και δεν μπορούσα να μπω νωρίτερα!! Επιτέλους... καταφέραμε και ξεπεράσαμε το φράγμα των 3 εμβρύων!!!! έχουμε 4 εμβρυάκια και η εμβρυομεταφορά κανονίστηκε για το Σάββατο στις 12!!!

Επειδή χρησιμοποιήσαμε την καινούργια μέθοδο θεωρούν απαραίτητη μια επιπλέον μέρα παρακολούθησης αλλά η εμβρυολόγος με διαβεβαίωσε ότι αυτό δεν θα επηρεάσει την ποιότητα και την εξέλιξη των εμβρύων!

Τη ρώτησα μήπως να βάλουμε τα 2 και να καταψύξουμε τα άλλα 2 αλλά μου είπε ότι επειδή οι προηγούμενες φορές ήταν αποτυχημένες καλό είναι να βάλουμε για μια ακόμη φορά 3! Οι ειδικοί εμίλησαν.. εγώ τι να πω..

Πάω να διαβάσω τα νέα σας και επανέρχομαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

μπραβο δομνινα μου τελεια τα νεα σου με το καλο το σαββατο να υποδεχτεις τα εμβρυακια σου κ να μεινουν εκει για 9 μηνες!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αντριανουλα μου αν θες εξηγησε μου τι ειναι αυτο που εχει η ζουζουνα σου...ειμαι σιγουρη ομως πως οτι κι αν ειναι με σενα μανουλα που τα προσεχεις ολα θα ξεπεραστει!;) Δωστης ενα γλυκο φιλακι.

Δομνινα με το καλο κουκλα μου με το καλο να πανε ολα καλα και να αρχισεις να φουσκωνεις;)

Ανταποδιδω τα φιλακια Αντζελακι μου και θα δεις που θα ακουσει στο χερι του ειναι???

1a0fd6e0b8.png

νικακι μου ο ιατρικος ορος ειναι ραιβοκρανο(δηλ στραβο κεφαλι)εχει μια κλιση προς τα δεξια αριστερα δεν μπορει να το γυρισει μονη της μονο αν το κανω εγω κατι σαν πιασιμο οταν παθαινουμε ψυξη.αυτο το ειχε δει ο παιδιατρος πριν κανα μηνα αλλα δεν δωσαμε πολυ σημασια επειδη αυτο που μας εκαιγε ηταν η βροχιολιτιδα κ η στοματιτιδα γιατι δεν ετρωγε σταγονα φαι τωρα την πηγα σε παιδορθοπαιδικο κ μου ειπε οτι μονο με διαταση κεφαλης που να της το κανω εγω θα περασει εγω ομως εκλεισα σε παιδοφυσικοθεραπευτη ο οποιος μου ειπε οτι το χε απο την γεννηση αλλα δεν το χαμε προσεξει γιατι ετσι κ αλλιως δεν μπορουσε να στηριξει το κεφαλι της κ εγω η ηληθια νομιζα οτι ααπλα προτιμαει την δεξια πλευρατο καλο ειναι οτι το χουμε σε μικρο βαθμο κ ηδη με την γυμναστικουλα που της κανω διχνει καλιτερευση δεν το στηριζει τελειως ισια αλλα μπορει κ το γυρναει μονη της δεξια αριστερα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Κοριτσάκια μου ήρθα κι εγώ...

Ήμουν με τη μητέρα μου στο νοσοκομείο και δεν μπορούσα να μπω νωρίτερα!! Επιτέλους... καταφέραμε και ξεπεράσαμε το φράγμα των 3 εμβρύων!!!! έχουμε 4 εμβρυάκια και η εμβρυομεταφορά κανονίστηκε για το Σάββατο στις 12!!!

Επειδή χρησιμοποιήσαμε την καινούργια μέθοδο θεωρούν απαραίτητη μια επιπλέον μέρα παρακολούθησης αλλά η εμβρυολόγος με διαβεβαίωσε ότι αυτό δεν θα επηρεάσει την ποιότητα και την εξέλιξη των εμβρύων!

Τη ρώτησα μήπως να βάλουμε τα 2 και να καταψύξουμε τα άλλα 2 αλλά μου είπε ότι επειδή οι προηγούμενες φορές ήταν αποτυχημένες καλό είναι να βάλουμε για μια ακόμη φορά 3! Οι ειδικοί εμίλησαν.. εγώ τι να πω..

Πάω να διαβάσω τα νέα σας και επανέρχομαι!

Δομνίνα μου, σου εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά και να ακολουθήσεις το Ιπποκαμπάκι!!! Δεν ξέρω αν τη θυμάσαι αλλά γέννησε τρίδυμα και ήταν εδώ, σε αυτό το καφέ!:-)

Φιλιά σε όλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες θερμά για τη συμπαράσταση, τις σκέψεις και τις ευχές.. Ειλικρινά εύχομαι να πάνε όλα καλά, και γιατί όχι.. να ακολουθήσω το Ιπποκαμπάκι.. Βασδέλι μου εννοείται ότι θυμάμαι την κοπέλα.. Μάλιστα θυμάμαι ιδιαιτέρως την πλάκα που της κάναμε ότι το επόμενο Πάσχα θα τρέχει στην Κέρκυρα με 3 καρότσια.. Και έπιασε!

Adnihor μου το μωράκι σου είναι τόσο μικρούλι και παρόλα αυτά του τύχαν όλα αυτά μαζεμένα; Βρογχιολίτιδα τόσο μωράκι; Εμένα η ανηψούλα μου το έπαθε αυτό όταν ήταν 8 μηνών και φάγαμε 10 μέρες στο Νοσοκομείο.. Ελπίζω εσείς να το περάσατε πιο ελαφρά... Την στοματίτιδα την έπαθε από την αντιβίωση; Και πάλι περαστικά σας και από τώρα και στο εξής να είναι ολόγερη!

L2qIp2.png

σε ευχαριστω δομνινα μου κ συ οτι επιθυμεις

δυστηχως το πασχα καποιος την κολλησε αφου δεν την αφησαν σε ησυχια 40 ατομα που ηταν στην πεθερα την στοματιτιδα την επαθε παραλληλα με την βροχιολιτιδα το τι τραβηξα δεν λεγεται δεν ετρωγε δεν μπορουσε να αναπνευσει κ κοιμοταν ορθια γιατι ηταν μπουκωμενη κ πνιγοταν κατω κ εγω εδω μονη μου βοηθεια απο κανεναν τεσπα τελος καλο ολα καλα

σου ευχομαι αυριο να πανε ολα τελειαααααααααααααααα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Αντριανουλα μου περασατε πολυ δυσκολα βρε καρδουλα μου απα πα !!!!!!Γι' αυτο πρεπει να γινεσαι κακια με τον κοσμο τελικα γιατι δεν καταλαβαινουν!!!!

Τεσπα ηταν περαστικο τουλαχιστον,ταλαιπωρηθηκε ομως το χρυσουλι σου.Τουλαχιστον τωρα που το βρηκατε θα τη βοηθησετε τη μικρουλα σας,ετσι οπως μου το περιγραφεις δεν ειναι τιποτα θα το ξεπερασει.Να της δωσεις πολλα φιλακια στα μπουτακια!

1a0fd6e0b8.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Είμαστε πολύ καλά.. Βάλαμε τελικά 3 εμβρυάκια, το 1 άριστο και τα άλλα 2 πολύ καλά.. Ο γιατρός, η εμβρυολόγος αλλά και εμείς είμαστε πολύ αισιόδοξοι και αναμένουμε με πολύ αγωνία την 8η Ιουνίου για να ανακαλύψουμε όλοι μαζί αν είμαστε έγκυοι (θα είμαστε, θα είμαστε)..

Σας ευχαριστώ όλες γιατί πραγματικά αυτή τη φορά δεν κατάλαβα τίποτε από την όλη διαδικασία.. Η ψυχολογία μου είχε αλλάξει εξ αρχής και επιτέλους κατάλαβα ότι οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς και πιο θαραλλέους!

Με πολλά χαμόγελα από τα Δομνινάκια και πολύ αγάπη από μένα σας χαιρετώ προς το παρόν.. Πάμε να φάμε πρωϊνό!

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!

L2qIp2.png

Είμαστε πολύ καλά.. Βάλαμε τελικά 3 εμβρυάκια, το 1 άριστο και τα άλλα 2 πολύ καλά.. Ο γιατρός, η εμβρυολόγος αλλά και εμείς είμαστε πολύ αισιόδοξοι και αναμένουμε με πολύ αγωνία την 8η Ιουνίου για να ανακαλύψουμε όλοι μαζί αν είμαστε έγκυοι (θα είμαστε, θα είμαστε)..

Σας ευχαριστώ όλες γιατί πραγματικά αυτή τη φορά δεν κατάλαβα τίποτε από την όλη διαδικασία.. Η ψυχολογία μου είχε αλλάξει εξ αρχής και επιτέλους κατάλαβα ότι οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς και πιο θαραλλέους!

Με πολλά χαμόγελα από τα Δομνινάκια και πολύ αγάπη από μένα σας χαιρετώ προς το παρόν.. Πάμε να φάμε πρωϊνό!

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι![/quote

Κοριτσακι σου ευχομαι ολα να πανε κατ ευχην!!! Να προσεχεις και να κανεις μονο θετικες σκεψεις. Σου αξιζουν τα καλυτερα και θα σου συμβουν. Φιλια (εμεις εδω ξυπναμε απο τις 630!!!, οποτε ειναι πλεον σα μεσημερι με τα διαολακια τωρα να θελουν ποδηλατο οποτε παωωω)

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!

μπραβο δομνινα κ δομνινακια θα περιμενουμε με αγωνια την 8 ιουνιου να πανυγηρισουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξεκουραση τωρα κοπελια κουβαλας βαροι χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλήμερα!!!!

Δομνινα μου καλή επιτυχία!!:):) Ευχομαι μια τεραστια χοριακη και σε 9 μηνες να εχεις αγκαλίτσα σου τα Δομνινακια σου!!!! Ολα να πανε καλά η Παναγια να σε βοηθησει!!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Να σας πω τα νεακια μου εκανα την τελευταια εξεταση που θα μπορουσα να κανω ελεγχο την συμβατοτητα της βλένας με το σπερμα και τα αποτελεσματα ηταν αρνητικα:(:( Δεν υπηρχε κανενας μαχητης!!! Ο γιατρος ειπε να την επαναλαβουμε και το επομενο μηνα μηπως ηταν τυχαιο!!! Επισης μου ειπε οτι ειχα πολύ λίγα υγρα ωορρηξιας!!!!

Εαν ειναι παλι αρνητικο το τεστ μου ειπε πως η λύση ειναι η σπερματεχυση!!! Τον ρωτησα εαν μπορω να παρω πρωτα καποια θεραπεια για λιγο καιρο και απο το Σεπ να παω για σπερματεχυση και μου ειπε πως δεν το προτινει και η θεραπεια ειναι ακριβη!!! Αρα εαν ειναι τον Ιουν αρνητικα τα αποτελεσματα τον Ιουλ παω για σπερματεχυση!!! Τωρα εγω θα προτιμουσα απο την μια να το αφησω να παω διακοπες μηπως συμβει το θαυματακι απο μονο του αλλα απο την αλλη λεω μηπως να προσπαθησω και με αυτο το τροπο, αφου το θαυματακι εδω και ενα χρονο δεν γινετε!!! αλλα η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγάκι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα γλυκιά μου,

Μην αγχώνεσαι καθόλου για την σπερματέγχυση.. πραγματικά δεν είναι τίποτε. Μια μικρή ενόχληση θα νιώσεις όπως όταν κάνεις το τεστ παπ και αυτό είναι όλο..

Γνώμη μου είναι πάντως να πας διακοπές και τον Σεπτέμβρη που θα γυρίσεις ανανεωμένη και με ανεβασμένη ψυχολογία κάνεις την σπερματέγχυση με την ησυχία σου..

Σας ευχαριστώ όλες για την ενθάρρυνση!

L2qIp2.png

Να σας πω τα νεακια μου εκανα την τελευταια εξεταση που θα μπορουσα να κανω ελεγχο την συμβατοτητα της βλένας με το σπερμα και τα αποτελεσματα ηταν αρνητικα:(:( Δεν υπηρχε κανενας μαχητης!!! Ο γιατρος ειπε να την επαναλαβουμε και το επομενο μηνα μηπως ηταν τυχαιο!!! Επισης μου ειπε οτι ειχα πολύ λίγα υγρα ωορρηξιας!!!!

Εαν ειναι παλι αρνητικο το τεστ μου ειπε πως η λύση ειναι η σπερματεχυση!!! Τον ρωτησα εαν μπορω να παρω πρωτα καποια θεραπεια για λιγο καιρο και απο το Σεπ να παω για σπερματεχυση και μου ειπε πως δεν το προτινει και η θεραπεια ειναι ακριβη!!! Αρα εαν ειναι τον Ιουν αρνητικα τα αποτελεσματα τον Ιουλ παω για σπερματεχυση!!! Τωρα εγω θα προτιμουσα απο την μια να το αφησω να παω διακοπες μηπως συμβει το θαυματακι απο μονο του αλλα απο την αλλη λεω μηπως να προσπαθησω και με αυτο το τροπο, αφου το θαυματακι εδω και ενα χρονο δεν γινετε!!! αλλα η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγάκι!!!!

μαγδακι μου ειναι τοσο απλη η διαδικασια ουτε που θα την καταλαβεις

αν δεν θες να περιμενεις καντην τωρα που σου ειπε κ φυγε την αλλη μερα για διακοπες κνα περασεις καλα κ να μην εχεις αγχος

αληθεια υπαρχουν ανθρωποι που πανε ακομα διακοπες?:D:D:D

το τεστ αυτο λεγεται αν δεν κανω λαθος χανερ τεστ κ το εχω κανει κ γω κ υπηρχαν πολυ λιγοι κολυμβητες γυρω παρολαυτα εγω μερικους μηνες μετα εμεινα εγκυος αλλα αν δεν υπηρχε κανενας σκεψου οτι με την σπερματεγχυση θα χεις πολυ καλα αποτελεσματα αν αυτο ειναι το θεμα σας1

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...