Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

νικακι μουυυυυυ που εισαι βρε ψυχη χαθηκες! μια χαρα η μπεμπουλα σου τα ιδια κανει κ μας αλλα συνεχεια μας λαχταραει καθε τοσο αρρωσταινει κ σημερα διεγνωσθει με ραιβοκρανο μαλλον απο τις παλινδρομησεις κ κανουμε ασκησεις επιπονες γιαυτην

παραδοξος απο το μεσημερι που τις κανω εχω δειμ αλλαγη η θα ναι η ιδεα μου!

τουντσακι κ γω ειχα κανει καμπυλη με 50γρ γλυκοζης κ βγηκε οριακη κ εκανα κ την μεγαλη με 100γρ κοντεψα να ξερασω στο μικροβιολογικο μεσα μετα με ειχε σε λιγη διαιτα εγω δεν προσεχα οπως επρεπε κ η μικρη οταν γεννηθηκε βγηκε κ αυτη οριακα στο να εχει ζαχαρο οποτε ελεγξε αλλα μην κανεις οτι εγω αν ηξερα τι εκανα να σαι σιγουρη οτι θα το ξανασκεφτομουν να φαω ελευθερα!δεν ειναι τπτ κλεινεις την μυτη κ το κατεβαζεις χιχιχιχιχι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Αντζελακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου!Μπαινω σας διαβαζω κι εκει που παω να γραψω κατι γινεται και το αφηνω για αργοτερα....!:tongue:

Ειμαστε πολυ καλα......η Μαριαντουλα μας μεγαλωνει και μας ξετρελαινει με τα χαμογελα της,εχει αρχισει και τα πρωτα αγου αγου και εχουμε κατουρηθει!Το μονο ασχημο ειναι οτι εχει ενοχλησεις απο τα ουλακια της και καποιες μερες εχουμε γκρινιτσα αλλα τι να κανουμε στο προγραμμα ειναι και αυτα....!

Εσυ τι κανεις ??Πες μου τα νεα σου??Στο νησι πρεπει να ειναι υπεροχα τωρα!Το καλοκαιρι μπορει να το παρουμε απαφαση και να σας ερθουμε μας εχει καλεσει η φιλη μου που σου ελεγα.Αν ερθουμε θα συναντηθουμε δεν το συζητω!Φιλακια πολλα πολλα.

Οποια κοπελα δεν εχει κοιταξει το θεμα του ζαχαρου να το ελενξει οπωσδηποτε!!!!!!!!!!!Εγω με στενη παρακολουθηση της γλυκοζης ,συνεχης μετρησεις και ινσουλινη τελικα καταφερα να γεννησω τη μπουμουκα μου!Τουντσακι μην το αφηνεις ειναι πολυ σημαντικο.

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια.

Νικάκι μου χάρηκα πολύ που διάβασα νέα σου!!! εύχομαι πάντα καλά και εσύ και η μπουμπού σου!!! μέσα στο πρόγραμμα είναι και οι γκρινίτσες..... πως αλλιώς θα καταλάβεις οτι μεγαλώνεις παιδάκι ε????tongue.gif

στο νησί δεν ξέρω τη γίνεται γιατί εδώ και μια εβδομάδα διαμένω Αθήνα.... δεν βλέπω την ώρα να πάω να ξεκινήσω μπανάκια!!!

θα σας περιμένουμε να σας δούμε και απο κοντά οταν έρθετε για διακοπούλες!!!!

εγώ προχωράω για τη σπερματέγχυση..... βέβαια βρε κορίτσια δεν μου τα λέει πολύ καλά τα πράγματα ο γιατρός..... σήμερα που ρώτησα μου έλεγε οτι η αγωγή που πέρνω θα μου κάνει καλό και για μία επόμενη φορά και.... και.... confused.gifδεν μου άρεσαν πολύ αυτά που άκουσα..... τι να πω.... Τα ποσοστά για εγκυμοσύνη που μου δίνει είναι 15% οπότε άστα......icon_sad.gif και το κόστος είναι τεράστιο!!!!icon_eek.gif δεν είναι μόνο η αγωγή αλλά και το οτι είμαστε απο νησί.....confused.gif θα δούμε......!

Δομνινάκι μου ελπίζω να πηγαίνουν καλά τα πράγματα για σένα!!!! σήμερα δεν θα πήγαινες στο γιατρόύλη? καλή επιτυχία!!!!icon_wink.gif

θα την κάνω σε ιδιωτικό το αποφάσισα. Θα πάω την άλλη Πέμπτη για τον προγεννητικό στο ΙΚΑ και μετά θα κανονίσω να πάω και σε ένα διαγνωστικό να κάνω και την καμπύλη.. Είμαι αναγουλιάρα όμως. Ελπίζω να τα καταφέρω. Θα πάρω και λεμόνι μαζί μου. Διάβασα ότι αν ρίξεις λεμόνι γίνεται σαν γλυκιά λεμονάδα και δεν αλλοιώνονται τα αποτελέσματα.. Το είπα και στον γιατρό μου και μου είπε. Αφού σου έχει καρφωθεί η ιδέα, να πας να την κάνεις. :-) Σούζυ ΝΙκάκι!!!! Μας έλειψες!!!! Να περνάς κι από δω μια βόλτα!!!!

Η anniw έχει γενέθλια σήμερα!!! Να τη χαιρόμαστε!!! όχι δεν θα φάω γλυκό.. Για να το γιορτάσω θα φάω light παπουτσάκια που έφτιαξα χθες.. Μελιτζάνα ψητή από κάτω, κοκκινιστός κιμάς κοτόπουλου στη μέση και κασέρι λιωμένο από πάνω... Μούρλια!!! :-) (όπου να ναι θα φτάσω και στον μουσακά :wink: )

Χρόνια πολλά Anniw μας!!!

...βέβαια βρε κορίτσια δεν μου τα λέει πολύ καλά τα πράγματα ο γιατρός..... σήμερα που ρώτησα μου έλεγε οτι η αγωγή που πέρνω θα μου κάνει καλό και για μία επόμενη φορά και.... και.... confused.gifδεν μου άρεσαν πολύ αυτά που άκουσα..... τι να πω.... Τα ποσοστά για εγκυμοσύνη που μου δίνει είναι 15% οπότε άστα......icon_sad.gif και το κόστος είναι τεράστιο!!!!icon_eek.gif δεν είναι μόνο η αγωγή αλλά και το οτι είμαστε απο νησί.....confused.gif θα δούμε......!

Αν δεν κάτσει με τη βοήθεια του γιατρού, πέρνα καλά το καλοκαίρι, χαλάρωσε στη θάλασσα, πιες τα μοχιτάκια σου και θα κάτσει από μόνο του.. Στο χέρι του είναι??? Και όχι μόνο θα κάτσει,αλλά θα πάει και τέλεια.. Και μετά θα πάρεις φόρα και θα είσαι συνεχώς έγκυος.. Πολύτεκνη θα γίνεις!!!!!

Αν δεν κάτσει με τη βοήθεια του γιατρού, πέρνα καλά το καλοκαίρι, χαλάρωσε στη θάλασσα, πιες τα μοχιτάκια σου και θα κάτσει από μόνο του.. Στο χέρι του είναι??? Και όχι μόνο θα κάτσει,αλλά θα πάει και τέλεια.. Και μετά θα πάρεις φόρα και θα είσαι συνεχώς έγκυος.. Πολύτεκνη θα γίνεις!!!!!

χαχαχαχ ας κάνω ένα ρε τουντσάκι και δεν με πειράζει για άλλο.....;)

Ααααχα!!! είσαι πολύυυυυ κοντά στο μουσακά!!!!!;):D

μμμμμ.... πειράζει να πιω ντακιράκι φράουλα που μου αρέσει κιόλας??:rolleyes::D

Anniw χρόνια πολλά με υγεία!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχ ας κάνω ένα ρε τουντσάκι και δεν με πειράζει για άλλο.....;)

Ααααχα!!! είσαι πολύυυυυ κοντά στο μουσακά!!!!!;):D

μμμμμ.... πειράζει να πιω ντακιράκι φράουλα που μου αρέσει κιόλας??:rolleyes::D

Anniw χρόνια πολλά με υγεία!!!

ό,τι θες θα πιεις!! Εκεί θα τα χαλάσουμε?? :wink:

Σε ποια περιοχή είσαι στην Αθήνα? Έχε χάρη που είμαι μαντρωμένη μέσα. Μόνο για τις εξετάσεις βγαίνω... και έχε χάρη που δεν μπορώ να πιω.. Αλλιώς θα σε νυχτοπερπατούσα :D

ό,τι θες θα πιεις!! Εκεί θα τα χαλάσουμε?? :wink:

Σε ποια περιοχή είσαι στην Αθήνα? Έχε χάρη που είμαι μαντρωμένη μέσα. Μόνο για τις εξετάσεις βγαίνω... και έχε χάρη που δεν μπορώ να πιω.. Αλλιώς θα σε νυχτοπερπατούσα :D

θα το κανονίσουμε για άλλη φορά!!!!;) έτσι και αλλιώς ούτε και εγω μπορώ να πιω:rolleyes:!

μένουμε Μιχαλακοπούλου.....κοντά στο "ΕΥΓΕΝΙΔΙΟ" δεν ξέρω αν το γράφω και σωστα.... είμαστε κοντά στο γιατρούλι γιατί πηγενωερχόμαστε.....

Εκει που δεν το περιμενεις Αντζελακι μου εκει που πιστευεις πως ολα στραβα θα πανε παλι εκει που λες μπα αποκλειεται εκει σου 'ρχεται το αναπαντεχο και τριβεις τα ματια σου!Να εισαι αισιοδοξη κοριτσακι μου και θα δεις που ολα καλα θα πανε...κι αν δεν ειναι τωρα θα 'ναι σε λιγο καιρο.:D

1a0fd6e0b8.png

Αντριανουλα μου υπομονη ζουζουνα μου αφου ηδη ειδες βελτιωση ολα καλα.Μεγαλωνει κι εσενα η δικια σου εεε και σας ξετρελαινει??Οσο για τα παιδακια μας προκειμενου να ειναι γερα μπορουμε να κανουμε τα παντα και αξιζει 1000 τα 100!!!!!!!!

Παντως εγω στην εγκυμοσυνη εκανα διατροφη!Αν και με δυσκολεψε αρκετα με βοηθησε πολυ στο να γεννησω με ασφαλεια και χωρις δυσκολιες!Ασε που πηρα μονο 7 κιλα τα οποια τα εχασα μολις γεννησα!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Τουντσακι αμα φτασεις στο μουσακα φωναξε με και για την καμπυλη καλα κανεις και επιμενεις...εμενα sorry αλλα μ' αρεσει το ποτακι που σου δινουν στην καμπυλη!!!!!Ντοινγκ!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Καλησπέρα κορίτσια.Βε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι?Μετά απο τις παλλινδρομες πότε σας έδωσε το οκ ο γιατρός για να ξεκινήσετε προσπαθειες πάλι?Εμενα μου είπε 4 μήνες οπωσδήποτε!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Αντριανουλα μου υπομονη ζουζουνα μου αφου ηδη ειδες βελτιωση ολα καλα.Μεγαλωνει κι εσενα η δικια σου εεε και σας ξετρελαινει??Οσο για τα παιδακια μας προκειμενου να ειναι γερα μπορουμε να κανουμε τα παντα και αξιζει 1000 τα 100!!!!!!!!

Παντως εγω στην εγκυμοσυνη εκανα διατροφη!Αν και με δυσκολεψε αρκετα με βοηθησε πολυ στο να γεννησω με ασφαλεια και χωρις δυσκολιες!Ασε που πηρα μονο 7 κιλα τα οποια τα εχασα μολις γεννησα!!!

εννοειται οτι οτι χρειστει αυριο θα παμε σε παιδοφυσιοθεραπευτη γιαατι μαλλον δεν το κανω σωστα εγω ποναει η μικρη

εγω πηρα 16 κιλα απο τα οποια εχω χασει τα μμμμ!!!!!!!!!!!7 χαχαχαχαχ

τωρα εντατικη διαιτα ασε που πριν 10 μερες αδιαθετησα μετα απο 3 μηνες εχω γινει ενα βοδι κ μισο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Εκει που δεν το περιμενεις Αντζελακι μου εκει που πιστευεις πως ολα στραβα θα πανε παλι εκει που λες μπα αποκλειεται εκει σου 'ρχεται το αναπαντεχο και τριβεις τα ματια σου!Να εισαι αισιοδοξη κοριτσακι μου και θα δεις που ολα καλα θα πανε...κι αν δεν ειναι τωρα θα 'ναι σε λιγο καιρο.:D

Νικάκι μου σε ευχαριστώ για τα λογάκια συμπαράστασης:D απο το στόμα σου και σε όποιον ακούει....χαχααχ;)

φιλάκια σε σένα και στη ζουζού σου!!!!:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...