Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μέρες να διαβάσω γιατί είμαι στο τρέξιμο. Συγγνώμη αν πετάγομαι στο άκυρο και έχω χάσει κάτι σοβαρό. Θα τα δω όλα αναλυτικά αργότερα…

Ερωτηση: Έκανε ο σύζυγος επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα μόνο κ μόνο για να δούμε αν έχει ακόμα βακτήριο. Είχε κάνει το καλοκαίρι πάλι όπου θυμίζω πως ήταν όλα καλά εκτός βακτηρίου κ λίγο υψηλό αντί οξειδωτικό στρες.  Σε 7 μήνες αυξήθηκε το dfi από 28 σε 58%. Το πρώτο φυσιολογικό νούμερο κ το δεύτερο εκτός ορίων. Πώς είναι δυνατόν;! Δλδ δε φτάνει που δεν είχαμε ωάρια , τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε κ για το σπερμα;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια σας και παλι κοριτσαρες μου...έχετε απολυτο δίκιο σε οτι λέτε..μετα από τρεις παλλινδρομες και χωρις καποια αιτία σας καταλαβαίνω απόλυτα...

σε καταλαβαίνω adnihor που σου φαινονται βουνό οι 4 μήνες βρίσκομαι ακριβως στην ιδια φάση με εσένα 16/01 έκανα καθαρισμό και ακομα δεν μου εχει ερθει η κοκκινοσκουφίτσα...και δεν θέλω καν να σκεφτομαι πόσο θα μου πει ο γιατρος να περιμενω πριν την επομενη προσπάθεια....

Το θέμα ειναι όμως και να μην τρελαθούμε...γιατι τα μωράκια πάνω από όλα θέλουν υγιείς μανούλες και αγαπημένους γονεις...

Μην φαντάζεστε πως οι άντρες δεν στεναγχωριούνται απλα τα κρατάνε μέσα τους....

Γι αυτο όσο δύκολό και αν είναι πρεπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να αφήσουμε όλα τα ασχημα πίσω μας και να ελπίζουμε και να ευχόμαστε σε ένα ομορφότερο αυριο...Φιλουρες και να προσέχετε...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Δε θα το ξεχάσουμε ποτέ, αυτό είναι σίγουρο! Δε μας κάνει όμως καθόλου καλό να το ανακυκλώνουμε συνέχεια με συγγενείς και φίλους. Δεν το γενικεύω, για τον εαυτό μου μιλάω. Κάποιες άλλες μπορεί έτσι να εκτονώνονται. Εγώ πια ούτε με τον άντρα μου θέλω να το συζητάω. Όταν νιώθω πίεση κλαίω (μόνο όταν είμαι μόνη μου) και αυτό με ηρεμεί αρκετά.

IchNp3.png

Δε θα το ξεχάσουμε ποτέ, αυτό είναι σίγουρο! Δε μας κάνει όμως καθόλου καλό να το ανακυκλώνουμε συνέχεια με συγγενείς και φίλους. Δεν το γενικεύω, για τον εαυτό μου μιλάω. Κάποιες άλλες μπορεί έτσι να εκτονώνονται. Εγώ πια ούτε με τον άντρα μου θέλω να το συζητάω. Όταν νιώθω πίεση κλαίω (μόνο όταν είμαι μόνη μου) και αυτό με ηρεμεί αρκετά.

Έχεις απόλυτο δίκιο!!!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

γιωργια εγω την εκανα 15/1 κ μου ηρθαν πριν 6 μερες σημερα παω για υστερογραφια.πατουσιτσα εγω ειμαι αλλιως αν το συζηταω(κ δεν μιλαω με οοολους οσους ξερουν αλλα με συγκεκριμενους)νιωθω πιο καλα οι υπολοιποι που δεν θελω να το συζηταω ρωτουν απο μονοι τους κ μετα λενε τα δικα τους (ολλοι γιατροι εγιναν)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γιωργια εγω την εκανα 15/1 κ μου ηρθαν πριν 6 μερες σημερα παω για υστερογραφια.πατουσιτσα εγω ειμαι αλλιως αν το συζηταω(κ δεν μιλαω με οοολους οσους ξερουν αλλα με συγκεκριμενους)νιωθω πιο καλα οι υπολοιποι που δεν θελω να το συζηταω ρωτουν απο μονοι τους κ μετα λενε τα δικα τους (ολλοι γιατροι εγιναν)

Εχεις κάνει αλλες εξετάσεις?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

εγω ειμαι στην δευτερη κ τελευταια ελπιζω αποτυχια,αλλα ποτε δεν ξερεις γιαυτο οταν ξαναμεινω εγκυος σιγουρα δεν θα το δεσω κ κομπο αλλα αυτο το αγχος ρε παιδι μου πως το διωχνεις?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

στην πρωτη εκανα καρυοτυπο κ θρομβοφιλια οπου βρεθηκα ομοζυγωτης κ παιρνω ακομα κ τωρα φιλισιν των (κατα την διαρκεια την δευτερης εγκυμοσυνης εκανα κ ενεσεις κλεξαν)στην δευτερη τωρα εχω κανει ως ωρας καρυοτυπο(οπου τον πληρωσα βαπορισιο 420 ευρω)ιστολογικη κ ηταν φυσιολογικα ολα.σημερα υστερογραφια κ τον αλον μηνα βιοψια ενδομητριου κ εξεταση για αυτοανοσα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εγω ειμαι στην δευτερη κ τελευταια ελπιζω αποτυχια,αλλα ποτε δεν ξερεις γιαυτο οταν ξαναμεινω εγκυος σιγουρα δεν θα το δεσω κ κομπο αλλα αυτο το αγχος ρε παιδι μου πως το διωχνεις?

Δεν φευγει όσο και να το λέμε..απλα οταν σου ερχονται ασχημες σκεψεις να διωχνει το μυαλο σου αλλου...

Δεν μου ειπες εκτος απο την υστερογραφία που θα κανεις εχεις κανει κατι αλλο?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

στην πρωτη εκανα καρυοτυπο κ θρομβοφιλια οπου βρεθηκα ομοζυγωτης κ παιρνω ακομα κ τωρα φιλισιν των (κατα την διαρκεια την δευτερης εγκυμοσυνης εκανα κ ενεσεις κλεξαν)στην δευτερη τωρα εχω κανει ως ωρας καρυοτυπο(οπου τον πληρωσα βαπορισιο 420 ευρω)ιστολογικη κ ηταν φυσιολογικα ολα.σημερα υστερογραφια κ τον αλον μηνα βιοψια ενδομητριου κ εξεταση για αυτοανοσα

υστερογραφια τι δειχνει? εγω εχω κανει σαλπιγγογραφία..

ο καρυοτυπος εμένα βγηκε προχτες και ηταν αγοράκι αλλα όλα φυσιολογικα....και γενικα έχω κανει τα παντα και όλα ειναι καλα

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Έτσι είναι patousitsa.. Συμφωνώ!

νεα εισαι θα κανεις αλλο!!!το εχω ακουσει τοοσες φορες που αν μου το ξαναπει καποιος θα αρχισω να ουρλιαζω!!!!τους ειπε κανεις οτι αισθανομαι γρια κ φοβαμαι μη δεν ξαναμεινω ρε βλ@@κες 2 ΜΩΡΑ εχασα δεν θα κλαψω δεν θα πονεσω εγω κανονικα σε ενα μηνα θα γεννουσα κ θα ειχα μωρο στην αγκαλια κ τωρα αν δεν το εχανα κ αυτο θα γεννουσα τον αυγουστο.κ ας πουμε οτι το ξεπερναω γιατι ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ!!!!ποιος μου λεει οτι την επομενη φορα δεν θα εχει την ιδια καταληξη!!αλλα ξεχασα ειμαι νεα κ 10 να χασω τι πειραζει παλι νεα θα ειμαι.συγνωμη αλλα με πηρε το παραπονο

Πες τα χρυσόστομη....

εγω ειπα οτι θελω να επισκευθω ψυχολογο αλλα ο αντρας μου οταν του το λεω γελαει κ δεν ειναι μονο οι 2 αποβολες φοβαμαι να ξαναβαλω μπροστα αλλα ανυπομονω κιολας αλλα εμενα μου ειπε τωρα 4 μηνες αποχη ξανα το μαη

Αν θέλεις να επισκεφθείς ψυχολόγο να το κάνεις και μην ακούς κανένα....οι αντρες πάντα έτσι αντιδρούν....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Λοιπόν, αν και περίμενα περίοδο αύριο...αδιαθέτησα χθες! Καλό ε; Τουλάχιστον γλίτωσα το άγχος της αναμονής....έπεσε κάθετα η χατζάρα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

υστερογραφια τι δειχνει? εγω εχω κανει σαλπιγγογραφία..

ο καρυοτυπος εμένα βγηκε προχτες και ηταν αγοράκι αλλα όλα φυσιολογικα....και γενικα έχω κανει τα παντα και όλα ειναι καλα

γω εχω κανει σαλπιγγογραφια πριν 2 χρονια πριν μεινω εγκυος.η υστερογραφια δειχνει την ανατομια τηνς μητρας κ αν υπαρχουν μεσα πολυποδεσ η οινομυοματα που δεν φαινονται μετον απλο υπερυχο κ μενα κ τα δυο φυσιολογικα ηταν το πρωτο ηταν κοριτσι το δευτερο τους ζητησα να μην το γραψουν δεν ηθελα να ξερω.βεβαια οταν πηγα να παρω τα αποτελεσματα ρωτησα τι ηταν αλλα μου ειπαν οτι αφου δεν ηθελα να μαθω δεν το εγραψαν ο καρυοτυπος εγραφε φυσιολογικο κυημα κ κατοπιν επυθημιας της ασθενους δεν αναγραφεται φυλλο!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κοριτσακια παω να κανω καμια δουλιτσα γιατι γινεται χαμος εδω μεσα βαφω το σπιτι κ τις ντουλαπες απο υγρασια!!κ θελεουν ολα τα ρουχα πλυσιμο μπορει να ξαναμπω σε λιγο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...