Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

μπράβο στις εγκυούλες μας!!! όντως είναι πολύ ωραίο αίσθημα να ακούς την καρδούλα του κάθε φορά που πας στον γιατρο!!!!

λουλουδίρα και εγώ με πολυκυστικές παλεύω.....

υπομονή και θα έρθουν και τα καλύτερα!!!;):D

Angela όλα καλά θα πάνε θα τις νικήσουμε τις πολυκυστικές!!!Εγώ να σου πω περισσότερο στην εγκυμοσύνη φοβάμαι πάρα τη σύλληψη!!!Κάτσε να ρθει βέβαια και ας φοβηθώ!!!Θέλει πολλή προγεστερόνη ισως και ενεσιμη , αντιπηκτική αγωγή , μάλλον και ινσουλίνη!!!!!Ο θεός βοηθός!!!!

Διαφημίσεις

το είχα πει στον γιατρό μου τότε, ότι μήπως να ελέγξουμε το σάκχαρο.. τότε που είχες βρει την άκρη εσύ και μου είχες βάλει ιδέες και μου είπε ότι στη δκή μου περίπτωση, επειδή ήταν δευτέρου τριμήνου η αποβολή, αποκλείεται να έφταιγε αυτό.. Εσύ όμως για να επιμένεις, κάτι θα ξέρεις. Για πες! (αλλιώς σιγά μην ψάχνω εκδότες).. μίλα!!! :cool:

Το αρυθμιστο σακχαρο κυησης προκαλει αποβολες σε ολα τα τριμηνα. Εμενα μου ελεγαν οτι αποκλειται να οφειλονται οι αποβολες πρωτου τριμηνου στο σακχαρο κυησης, τελικα εκαναν λαθος. Καθε οργανισμος και καθε εγκυμοσυνη (ακομη και στην ιδια γυναικα) ειναι διαφορετικη, η βασδελη αν θυμαμαι καλα στην κορη της δεν ειχε προβλημα, στο 2ο παιδακι της το σακχαρο εμφανιστηκε στο 2 τριμηνο και στον γελαστο απο την αρχη. Οι ορμονες τρελενονται και επηρεαζουν την ρυθμιση της γλυκοζης. Ακομη και αν δεν εφταιγε το σακχαρο για την προηγουμενη αποβολη σου, πρεπει να κανεις καμπυλη αμεσα, οχι στην 28η εβδομαδα. Η Αμερικανικη Διαβητολογικη Εταιρεια συστήνει να γινεται καμπυλη σακχαρου απο την αρχη της κυησης εαν εχεις εστω και μια αποβολη σε οποιοδηποτε τριμηνο, κληρονομικοτητα, προηγουμενη γεννα μωρου μεγαλυτερου απο 4κιλα, προηγουμενη εγκυμοσυνη με σακχαρο κυησης εαν παρεις αποτομα κιλα στην εγκυμοσυνη κτλ. Δεν εχεις να χασεις τιποτα, στην καλυτερη περιπτωση θα ειναι φυσιολογικη ;)

Εγω ειχα καφε υγρα μεχρι τον 5ο μηνα. εδωσα μια περιουσια για υπερηχους αλλα δεν ειχα τιποτα, απλα μεγαλωνε η μητρα μου.

christy μου να σε ρωτησω, εμενα η γιαγια μου εχει σακχαρο και εκανα εξεταση με το μηχανιμα το πρωι νηστικη και ειχα ή 80 ή 85 (δεν θυμαμαι), η γιατρος (ενδοκρινολογος-διαβητολογος) δεν το εδωσε καθολου σημασια, εσυ τι λές??

ποτε την εκανες αυτη την μετρηση?

Εαν εχει η γιαγια σου σακχαρο εχεις κληρονομικοτητα και πρεπει κ εσυ να κανεις εναν ελεγχο....

Ουτε διαγνωστικο εργαστηριο να ειχα! Για περαστε.... για περαστε ..... θα φωναζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Αυτό που ξέρω είναι ότι προκύπτει ο λόγος της παλλίνδρομης. Κάποιο μικρόβιο, κάποια χρωμοσωματική ανωμαλία ίσως.. ίσως και τίποτα... Μπορεί να ήταν και εντελώς τυχαίο, αλλά για να είναι σίγουρος ο γιατρός, παίρνει υλικό και το δίνει για εξέταση.

Εγώ είχα ροζ σήμερα και με πήρε από κάτω προς στιγμήν, αλλά ο γιατρός με καθησύχασε, έφαγα και πατατάκια κι εντάξει :D

ΩΧ Παναγία μου αιμα!!Μακάρι να πάνε όλα καλα κοπέλα μου αλλά αφού σε καθησύχασε ο γιατρός σου όλα καλα θα πάνε!!Τα πατατακια γιατί?

Παντως εγώ αν ξαναμέινω έγκυος δεν προκειται να κουραστώ ο κοσμος να χαλασει!!

Μακαρι να πάνε όλα καλα σε αυτή την εξεταση και να βγάλει τυχαιο γεγονός γιατί θα με ανεβάσει λίγο ψυχολογικα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

η βασδελη αν θυμαμαι καλα στην κορη της δεν ειχε προβλημα, στο 2ο παιδακι της το σακχαρο εμφανιστηκε στο 2 τριμηνο και στον γελαστο απο την αρχη. Οι ορμονες τρελενονται και επηρεαζουν την ρυθμιση της γλυκοζης.

Ω, ναι!

Έτσι ακριβώς έγινε...

Και ακόμη σκέφτομαι ότι ο ενδομήτριος θάνατος που είχα(18 εβδομάδα εγκυμοσύνης) πριν να μείνω έγκυος στον γελαστό ίσως οφειλόταν τελικά στο ζάχαρο(παρ' όλο που ο γιατρός το αποκλείει) που τότε δεν το είχα κοιτάξει καθόλου....:-(

Κορίτσια, ακούστε την Κρίστυ, έχει δίκαιο.....

Τουντς, στη θέση σου( και στη θέση όλων των άλλων) θα έκανα άμεσα μια καμπύλη ζαχάρου. Όπως είπε και ο ντόκτορ της παρέας στην καλύτερη θα βγει φυσιολογική...Αν όμως δεις παθολογία θα ξέρεις τι να κάνεις....

Εγώ έκανα την πρώτη καμπυλη στην 9η βδομ, στον γελαστό και θυμάμαι τότε όλες οι τιμές είχαν βγει υπογλυκαιμικές, γεγονός που υποδηλώνει διαταραχή στο ζάχαρο....Στην 27η εβδ δε, βγήκαν 2 τιμές παθολογικές. Αλλά με την διατροφή το ρύθμισα ως το τέλος και όλα καλά!:D

(Ρε Κριστυ, κοριτσάκι μου, τι κάνεις 3 τα χαράματα στο φόρουμ;Είχε αυπνίες το Ειρηνάκι σου;)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα και καλή βδομάδα..

Χαίρομαι πολύ που διαπιστώνω ότι όλα εξελίσσονται τέλεια για τις φρεσκοεγκυούλες μας και μακάρι έτσι να εξελιχθούν μέχρι το τέλος..

Ευχαριστώ πολύ όλα τα κοριτσάκια που μου εύχονται καλή επιτυχία.. Η σκέψη τους και μόνο μου δίνει κουράγιο... Είμαι καλά, ήρεμη και σε αναμονή των αιματολογικών αποτελεσμάτων για να μου πει ο γιατρός πότε θα κάνουμε ωοληψία.. Τετάρτη ή Πέμπτη.. Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος κορίτσια..

Όσον αφορά την καμπύλη ζαχάρου.. Έχω κι εγώ στο μυαλό μου να κάνω μια όταν με το καλό μείνω έγκυος.. Όπως λέγανε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Angela όλα καλά θα πάνε θα τις νικήσουμε τις πολυκυστικές!!!Εγώ να σου πω περισσότερο στην εγκυμοσύνη φοβάμαι πάρα τη σύλληψη!!!Κάτσε να ρθει βέβαια και ας φοβηθώ!!!Θέλει πολλή προγεστερόνη ισως και ενεσιμη , αντιπηκτική αγωγή , μάλλον και ινσουλίνη!!!!!Ο θεός βοηθός!!!!

κοριτσάκια καλή εβδομάδα σε όλες!!!

εγώ προχωράω κανονικά!

τουντσάκι μου εύχομαι να μην είναι τπτ. αλλα εσύ για καλό και για κοκό ξαπλααααα;):D Α!!! και αν το πατατάκι βοηθάει ε! τότε να φας κανένα παραπάνω....χαχαχχαχ!

Δομνινάκι μαζί πάμε για το μπεμπέ! ελπίζω να έχουμε καλά νέα:D:D

magda μου το ίδιο εύχομαι και σε σένα!!!!

λουλουδίρα μου δυστιχώς αν είναι να φύγει 8α φύγει...... εγώ έκανα και αντιπηκτική αγωγή και πολλή προγεστερόνη έπαιρνα αλλά το έχασα στην 24 και 4 ημερων το κοριτσάκι μου.....να προσπαθούμε όσο μας επιτρέπουν οι καταστάσεις να έχουμε θετική σκέψη και ότι είναι να γίνει 8α γίνει.....

εγώ αυτή τη φορά είχα πρόβλημα και στη σύλληψη, που τις προηγούμενες 2 δεν είχα... τη να πω.... υπομονή!

φιλιά σε όλες!!!

ρε κορίτσια το νικάκι έχει χα8εί.... είχε καμία νέα της?

Άντζελα μαζί θα πηγαίνουμε.. γερά και δυνατά, γιατί όχι; Όλες μας δικαιούμαστε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά μας..

Το Νικάκι γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο είναι τώρα 3 μηνών.. Είναι στις μανούλες Ιανουαρίου 2011.

L2qIp2.png

Θα κάνω τις εξετάσεις του προγεννητικού σε λίγες μέρες που έχει μέτρηση σακχάρου από τα ούρα. Να δούμε τι θα δείξει και αν υπάρχει θέμα κάνω και μια καμπύλη.. Σωστά τα λέω? ή όχι?

Ω, ναι!

Έτσι ακριβώς έγινε...

Και ακόμη σκέφτομαι ότι ο ενδομήτριος θάνατος που είχα(18 εβδομάδα εγκυμοσύνης) πριν να μείνω έγκυος στον γελαστό ίσως οφειλόταν τελικά στο ζάχαρο(παρ' όλο που ο γιατρός το αποκλείει) που τότε δεν το είχα κοιτάξει καθόλου....:-(

Κορίτσια, ακούστε την Κρίστυ, έχει δίκαιο.....

Τουντς, στη θέση σου( και στη θέση όλων των άλλων) θα έκανα άμεσα μια καμπύλη ζαχάρου. Όπως είπε και ο ντόκτορ της παρέας στην καλύτερη θα βγει φυσιολογική...Αν όμως δεις παθολογία θα ξέρεις τι να κάνεις....

Εγώ έκανα την πρώτη καμπυλη στην 9η βδομ, στον γελαστό και θυμάμαι τότε όλες οι τιμές είχαν βγει υπογλυκαιμικές, γεγονός που υποδηλώνει διαταραχή στο ζάχαρο....Στην 27η εβδ δε, βγήκαν 2 τιμές παθολογικές. Αλλά με την διατροφή το ρύθμισα ως το τέλος και όλα καλά!:D

(Ρε Κριστυ, κοριτσάκι μου, τι κάνεις 3 τα χαράματα στο φόρουμ;Είχε αυπνίες το Ειρηνάκι σου;)

Χθες ηταν η μοναδική νυχτα που κοιμηθηκε απο τις 11 μεχρι τις 4 και μιση σερί και εγω αντι να το απολαμβανω διαβαζα μεχρι τις 4. Ξεκινησα την διατριβη μου και εχω πολυ διαβασμα και μεσα στην μερα δεν σπαταλω ουτε δευτερόλεπτο μακρυά απο την σειρήνα μου!!! Προτιμω να ξενυχτήσω...

Θα κάνω τις εξετάσεις του προγεννητικού σε λίγες μέρες που έχει μέτρηση σακχάρου από τα ούρα. Να δούμε τι θα δείξει και αν υπάρχει θέμα κάνω και μια καμπύλη.. Σωστά τα λέω? ή όχι?

Οχι! για να εμφανιστει σακχαρο στα ουρα θα πρεπει να ειναι τραγικα αρυθμιστο το σακχαρο σου, γεγονος που στο πρωτο τριμηνο μπορει να ειναι μοιραιο. Με σακχαρο νηστειας (πρωινο νηστική) πανω απο 90 το πρωτο τριμηνο, μια εγκυος εχει μεγαλη πιθανότητα να αποβαλει. Να κανεις καμπυλη, αφου πας που πας.... Το πολυ πολυ να ειναι φυσιολογικη και να με βριζεις που σε εβαλα στην διαδικασια, το προτιμω ομως!!!!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

ρε κορίτσια το νικάκι έχει χα8εί.... είχε καμία νέα της?

Mια χαρά είναι! Έχει τρελαθεί με την κόρη της! Είμαστε στο ίδιο καφέ, Ιανουάριος 2011!

Χθες ηταν η μοναδική νυχτα που κοιμηθηκε απο τις 11 μεχρι τις 4 και μιση σερί και εγω αντι να το απολαμβανω διαβαζα μεχρι τις 4. Ξεκινησα την διατριβη μου και εχω πολυ διαβασμα και μεσα στην μερα δεν σπαταλω ουτε δευτερόλεπτο μακρυά απο την σειρήνα μου!!! Προτιμω να ξενυχτήσω...

Α, το φαντάστηκα!!!!

Οχι! για να εμφανιστει σακχαρο στα ουρα θα πρεπει να ειναι τραγικα αρυθμιστο το σακχαρο σου, γεγονος που στο πρωτο τριμηνο μπορει να ειναι μοιραιο. Με σακχαρο νηστειας (πρωινο νηστική) πανω απο 90 το πρωτο τριμηνο, μια εγκυος εχει μεγαλη πιθανότητα να αποβαλει. Να κανεις καμπυλη, αφου πας που πας.... Το πολυ πολυ να ειναι φυσιολογικη και να με βριζεις που σε εβαλα στην διαδικασια, το προτιμω ομως!!!!!!!

Γεια σου ρε ντοκτόρι!!!

Τουντς, αν περιμένεις να δεις ζάχαρο στα ούρα......γεια σας!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων. σουπερ ολες οι τιμες.

by the way, ζαχαρο 86 και γλυκοζηλιομενη ( ετσι πρεπει να γραφεται) 5. Ο μικροβιολογος ειπε οτι ειναι πολυ καλες τιμες. Θα στειλω σημερα τα αποτελεσματα και στον κυριο Χασιακο να τα δει.

Πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων. σουπερ ολες οι τιμες.

by the way, ζαχαρο 86 και γλυκοζηλιομενη ( ετσι πρεπει να γραφεται) 5. Ο μικροβιολογος ειπε οτι ειναι πολυ καλες τιμες. Θα στειλω σημερα τα αποτελεσματα και στον κυριο Χασιακο να τα δει.

Μπράβο, καλές είναι οι τιμές.

Εννοείς νηστείας, έτσι;

qwlrp3.png

Μπράβο, καλές είναι οι τιμές.

Εννοείς νηστείας, έτσι;

Νηστειας. Αυτο το στομαχι μου ρε κοριτσια δε λεει να ηρεμισει. Μονο οταν ξαπλωνω ηρεμω λιγο, την υπολοιπη ωρα υποφερω..... ουφ...

Αντζελακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου!Μπαινω σας διαβαζω κι εκει που παω να γραψω κατι γινεται και το αφηνω για αργοτερα....!:tongue:

Ειμαστε πολυ καλα......η Μαριαντουλα μας μεγαλωνει και μας ξετρελαινει με τα χαμογελα της,εχει αρχισει και τα πρωτα αγου αγου και εχουμε κατουρηθει!Το μονο ασχημο ειναι οτι εχει ενοχλησεις απο τα ουλακια της και καποιες μερες εχουμε γκρινιτσα αλλα τι να κανουμε στο προγραμμα ειναι και αυτα....!

Εσυ τι κανεις ??Πες μου τα νεα σου??Στο νησι πρεπει να ειναι υπεροχα τωρα!Το καλοκαιρι μπορει να το παρουμε απαφαση και να σας ερθουμε μας εχει καλεσει η φιλη μου που σου ελεγα.Αν ερθουμε θα συναντηθουμε δεν το συζητω!Φιλακια πολλα πολλα.

Οποια κοπελα δεν εχει κοιταξει το θεμα του ζαχαρου να το ελενξει οπωσδηποτε!!!!!!!!!!!Εγω με στενη παρακολουθηση της γλυκοζης ,συνεχης μετρησεις και ινσουλινη τελικα καταφερα να γεννησω τη μπουμουκα μου!Τουντσακι μην το αφηνεις ειναι πολυ σημαντικο.

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...