Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

στο έστειλα! Κανένα νέο με το χθεσινό θέμα?

Εκλεισα ραντεβου αυριο με γυναικολογο να κανω εναν υπερηχο και να μου κανει και μια καλλιεργεια.

Σημερα ξυπνησα και ημουν μια χαρα. Καθολου ανακατοσουρες, το βραδυ κοιμηθηκα σαν πουλακι και γενικα ολα καλα. Εχω φτασει στο σημειο να ανησυχω οταν δεν ειμαι χαλια..

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια..

Ελπίζω όλες οι εγκυμοσύνες να εξελίσσονται τέλεια.. Βελβετάκι δικαιούσαι μια μέρα χωρίς ανακατωσούρες αλλά καταλαβαίνω πολύ καλά τι εννοείς.. και πως αισθάνεσαι..

Εγώ έχω 6 ωαριάκια από τα οποία το πιθανότερο να καταφέρουμε να πάρουμε τα 5. Συνεχίζω κανονικά ενεσούλες και τη Δευτέρα πάλι γιατρό.. Την ερχόμενη Τετάρτη λογικά ωοληψία..

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια..

Ελπίζω όλες οι εγκυμοσύνες να εξελίσσονται τέλεια.. Βελβετάκι δικαιούσαι μια μέρα χωρίς ανακατωσούρες αλλά καταλαβαίνω πολύ καλά τι εννοείς.. και πως αισθάνεσαι..

Εγώ έχω 6 ωαριάκια από τα οποία το πιθανότερο να καταφέρουμε να πάρουμε τα 5. Συνεχίζω κανονικά ενεσούλες και τη Δευτέρα πάλι γιατρό.. Την ερχόμενη Τετάρτη λογικά ωοληψία..

γιούπιιιιι!!!!! όλα καλά θα πάνε!!! με το καλό!!!!:D

κοριτσάκια μου καλημερα!!

ευχομαι να είστε καλά όλες!!!

Δομνινάκι μου είσαι κοντά στο στόχο σου!!!;):D

τουντσάκι και βελβετάκια τα καλύτερα για τα σποράκια σας!!!

anniw μου εσένα πια είναι ολόκληρο παιδάκι σε λίγο καιρό θα το κρατάς αγκαλίτσα!!;)

peny λυπάμαι..... με τον καιρό θα νιώσεις καλύτερα. δεν ξεχνάς.... απλά προχωράς!

τα δικά μου νέα είναι οτι ξεκίνησα τη σπερματέγχυση! μέχρι στιγμής όλα καλά μου λέει ο γιατρούλης.... θα δούμε! το μόνο ρε κορίτσια είναι οτι είναι πολλές οι μέρες μακριά απο το σπιτάκι μου:rolleyes: αλλά κάνω υπομονή!!!

Αυτά απο εμένα!!

να πω χρόνια πολλά σε όσα κοριτσάκια έχουν κοντά τους ανθρώπους που έχουν τη γιορτούλα τους σήμερα!

πολλά φιλιά σε όλες!!

Α!!! τουντσάκι μου πήγα να περάσω το μουσακά απο το αεροδρόμιο αλλά μου τον κράτησαν....:-( χαχαχα ( πλάκα κάνω!!:tongue:)

όποτε μπορέσω θα ξαναμπώ για να διαβάσω τα νέα σας!!!!

Διαφημίσεις

Καλέ είχα καιρό να μπω στο θέμα και έχασα επεισόδια!!!Τounts και blue velvet χάρηκα πολύύύύ!!!!Μέσα από τη ψυχή μου και είμαι σίγουρη δηλαδή , να πάνε όλα τέλεια!!!Μπράβο!!!Να παίρνουμε και σειρά!!!Υπομονή και πίστη στις υπόλοιπες και κουράγιο !!!!Και εγώ κορίτσια έχω καλά νέα !!Εχω δρόμο μπροστά αλλά ευτυχώς βρήκα την αιτία των αποβολών!!Τελικά λόγω πολυκυστικών ωοθηκών παθαινω διαταραχές στην εκκριση ινσουλινης με συνέπεια ανεπάρκεια προγεστερονης , θρομβώσεις στο πλακούντα κτλ!!!!Χοντρά χοντρά σας τα πα γιατι συγχυζομαι κιόλας οταν σκεφτομαι οτι εφτασα τα 37 και μετά 3 αποβολές για να μου πουνε οτι εχω πολυκυστικές αλλά τελος παντων η ζωή προχωρά!!!Μήπως τυχόν θορυβηθεί καμμιά άλλη κοπέλα και προλάβει!!Σε αυτό το σημείο χαιρετώ την Christy 28 που θορύβησε εμένα προς αυτη τη κατευθυνση!!Φιλάκια σε όλες!!!

εγώ προτείνω η christy να γράψει βιβλίο. Πραγματικά έχει βοηθήσει πολλές κοπέλες και έχει και πολλές γνώσεις για το θέμα..Αλήθεια το λέω δεν κοροϊδεύω.. ΜΠράβο louloudira που βρήκες άκρη. Μην πτοείσαι. Κι εγώ 37 είμαι. Δεν μας πήραν και τα χρόνια.. Νεότατες είμαστε!!!! ΦΤου μας!!

Άντζελα έχε χάρη που σε λίγο θα είσαι έγκυος και δεν μπορώ να σε μαλώσω.. Αλλιώς θα σου λεγα.. Ακούς εκεί κρατήσανε το μουσακά μου στο αεροδρόμιο... Τσ τσ τσ τσ τςς... Θα μάθω να φτιάχνω και δεν θα σε έχω ανάγκη. ΘΑ δεις!

Σήμερα λοιπόν κορίτσια ακούσαμε την καρδούλα του, παρόλο που είμαι ακόμα 6 εβδομάδων!!! Πολύ συγκινητικό ήταν. Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος. :-)

Μπραβο Τουντσακι!!!! Εχουμε μια εβδομαδα διαφορα, φοβερο? Αντε, μαζι θα γεννησουμε εμεις.

Εγω πηγα παλι σημερα στον γιατρο για να μου παρει δειγμα για μια καλλιεργεια αεροβιων αναεροβιων και καναμε και υπερηχο.

Κοριτσια ηταν φοβερη η αισθηση. Φαινοταν πολυ καθαρα η καρδουλα να χτυπα και ξεχωριζε και το κεφαλακι και λιγο τα ποδαρακια. Χαρηκα παρα πολυ. Ο γιατρος ειπε οτι εχει τοπεθετηθει σε πολυ ωραιο σημειο στην μητρα. Μου ειπε επισης νο σεξ , να μη σηκωνω, να μη σκηβω ακομα και το θεμα της δισκοιλιοτητας να προσεχω. Να ξεκουραζομαι πολυ , να ειμαι χαλαρη και να εχω θετικη ενεργεια.

Αυτα τα νεα μου, πολλα φιλακια σε ολες.

Καλημερα.Το όνομα μου είναι Πένυ.Σας διαβάζω από χτες και σκέφτομαι να σας γράψω αλλά δεν θέλω να σας χαλάσω το κλίμα.Παρολα αυτά εχουμε κάτι κοινό και μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε.

Τη Δευτέρα πήγα για την αυχενική διαφάνεια και εκει έμαθα ότι το μωρό μου έιναι νεκρό εδω και 15 μέρες λόγω παλλινδρομης κύησης.Ετσι απλά χωρίς κανένα λόγο...

Χτες μου το πήραν...

Πάω να τρελαθώ...

Πενυ λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου! σου ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα και να ξαναπροσπαθησεις!

ΥΓ να κανεις καμπυλη σακχαρου! επιβαλεται μετα απο παλινδρομη!

Καλέ είχα καιρό να μπω στο θέμα και έχασα επεισόδια!!!Τounts και blue velvet χάρηκα πολύύύύ!!!!Μέσα από τη ψυχή μου και είμαι σίγουρη δηλαδή , να πάνε όλα τέλεια!!!Μπράβο!!!Να παίρνουμε και σειρά!!!Υπομονή και πίστη στις υπόλοιπες και κουράγιο !!!!Και εγώ κορίτσια έχω καλά νέα !!Εχω δρόμο μπροστά αλλά ευτυχώς βρήκα την αιτία των αποβολών!!Τελικά λόγω πολυκυστικών ωοθηκών παθαινω διαταραχές στην εκκριση ινσουλινης με συνέπεια ανεπάρκεια προγεστερονης , θρομβώσεις στο πλακούντα κτλ!!!!Χοντρά χοντρά σας τα πα γιατι συγχυζομαι κιόλας οταν σκεφτομαι οτι εφτασα τα 37 και μετά 3 αποβολές για να μου πουνε οτι εχω πολυκυστικές αλλά τελος παντων η ζωή προχωρά!!!Μήπως τυχόν θορυβηθεί καμμιά άλλη κοπέλα και προλάβει!!Σε αυτό το σημείο χαιρετώ την Christy 28 που θορύβησε εμένα προς αυτη τη κατευθυνση!!Φιλάκια σε όλες!!!

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι που βρηκες ακρη!!!!!!! Αντε να μεινεις γρηγορα κι εσυ εγκυος και να πανε ολα τελεια! Περσυ ειχε ξεκινησει η Κλελια και μετα ακολουθησε επιδημια γκαστριτιδας στο καφε (μεχρι και τριδιδυμα γεννηθαν..) ελπιζω φετος να μας ξεπερασετε.....

εγώ προτείνω η christy να γράψει βιβλίο. Πραγματικά έχει βοηθήσει πολλές κοπέλες και έχει και πολλές γνώσεις για το θέμα..Αλήθεια το λέω δεν κοροϊδεύω..

Σήμερα λοιπόν κορίτσια ακούσαμε την καρδούλα του, παρόλο που είμαι ακόμα 6 εβδομάδων!!! Πολύ συγκινητικό ήταν. Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος. :-)

Πες καμια καλη κουβεντα σε κανεναν εκδοτη τουντσακι μπας και βγαλουμε και κανενα φραγκο.... ;)

Ακουσες καρδουλα απο τοσο νωρις? βιαστικο το νινακι... μπραβο του! ευχομαι σε 7-8 μηνες να το κρατας στην αγκαλια σου!!!!!!

ΥΓ να κανεις κι εσυ καμπυλη σακχαρου!

(οχι δεν παιρνω ποσοστα απο τα διαγνωστικα, ακομη τουλαχιστον....);););)

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

μπράβο στις εγκυούλες μας!!! όντως είναι πολύ ωραίο αίσθημα να ακούς την καρδούλα του κάθε φορά που πας στον γιατρο!!!!

λουλουδίρα και εγώ με πολυκυστικές παλεύω.....

υπομονή και θα έρθουν και τα καλύτερα!!!;):D

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε? Καλη επιτυχια στα κορίτσια που προσπαθούν για μπεμπε και με το καλο στις φουσκοκοιλίτσες μας!!!

Εγώ μερα με την ημερα είμαι καλύτερα ψυχολογικά κυρίως οταν έιμαι με παρέα και ειδικά με τον άντρα μου που δεν μου αφήνει και πολλά περιθώρια να κάνω κακες σκεψεις. Οταν είμαι μόνη μου τα πρωινά μου τη βαράει λιγο αλλά το αποφεύγω. Σημερα γεννησε και μια φίλη μου που ταλαιπωρήθηκε πολύ με εξωσωματικές αλλά και στην εγκυμοσυνη της και ειμαι πολύ χαρούμενη!!!

Βρε κορίτσια να ρωτησω κάτι?Ο γιατρός μου είπε οτι οι απαντήσεις απο τις ιστολογικες εξετάσεις θα βγουν σε ενα μηνα.Τι προκύπτει απο αυτές τις εξετάσεις?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε? Καλη επιτυχια στα κορίτσια που προσπαθούν για μπεμπε και με το καλο στις φουσκοκοιλίτσες μας!!!

Εγώ μερα με την ημερα είμαι καλύτερα ψυχολογικά κυρίως οταν έιμαι με παρέα και ειδικά με τον άντρα μου που δεν μου αφήνει και πολλά περιθώρια να κάνω κακες σκεψεις. Οταν είμαι μόνη μου τα πρωινά μου τη βαράει λιγο αλλά το αποφεύγω. Σημερα γεννησε και μια φίλη μου που ταλαιπωρήθηκε πολύ με εξωσωματικές αλλά και στην εγκυμοσυνη της και ειμαι πολύ χαρούμενη!!!

Βρε κορίτσια να ρωτησω κάτι?Ο γιατρός μου είπε οτι οι απαντήσεις απο τις ιστολογικες εξετάσεις θα βγουν σε ενα μηνα.Τι προκύπτει απο αυτές τις εξετάσεις?

Αυτό που ξέρω είναι ότι προκύπτει ο λόγος της παλλίνδρομης. Κάποιο μικρόβιο, κάποια χρωμοσωματική ανωμαλία ίσως.. ίσως και τίποτα... Μπορεί να ήταν και εντελώς τυχαίο, αλλά για να είναι σίγουρος ο γιατρός, παίρνει υλικό και το δίνει για εξέταση.

Εγώ είχα ροζ σήμερα και με πήρε από κάτω προς στιγμήν, αλλά ο γιατρός με καθησύχασε, έφαγα και πατατάκια κι εντάξει :D

Πες καμια καλη κουβεντα σε κανεναν εκδοτη τουντσακι μπας και βγαλουμε και κανενα φραγκο.... ;)

Ακουσες καρδουλα απο τοσο νωρις? βιαστικο το νινακι... μπραβο του! ευχομαι σε 7-8 μηνες να το κρατας στην αγκαλια σου!!!!!!

ΥΓ να κανεις κι εσυ καμπυλη σακχαρου!

(οχι δεν παιρνω ποσοστα απο τα διαγνωστικα, ακομη τουλαχιστον....);););)

το είχα πει στον γιατρό μου τότε, ότι μήπως να ελέγξουμε το σάκχαρο.. τότε που είχες βρει την άκρη εσύ και μου είχες βάλει ιδέες και μου είπε ότι στη δκή μου περίπτωση, επειδή ήταν δευτέρου τριμήνου η αποβολή, αποκλείεται να έφταιγε αυτό.. Εσύ όμως για να επιμένεις, κάτι θα ξέρεις. Για πες! (αλλιώς σιγά μην ψάχνω εκδότες).. μίλα!!! :cool:

Τουντσακι και velvetaki πολύ χαιρομαι κορίτσια!!! Δομνινα μου και Αγγελα μου ευχομαι να ακολουθησετε πολύ συντομα!!!! σε λιγε μερες δηλαδη;):):)

Λουλουντιρα χαιρομαι που βρηκες αυτο που εφταιγε και απο εδω και πέρα μόνο ευχάριστα!!!!

Πενη μου υπομονή κοριτσι μου και μην σε παιρνει από κατω!!!! Να ξερεις όλα θα πανε καλά!!!

christy μου να σε ρωτησω, εμενα η γιαγια μου εχει σακχαρο και εκανα εξεταση με το μηχανιμα το πρωι νηστικη και ειχα ή 80 ή 85 (δεν θυμαμαι), η γιατρος (ενδοκρινολογος-διαβητολογος) δεν το εδωσε καθολου σημασια, εσυ τι λές??

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αυτό που ξέρω είναι ότι προκύπτει ο λόγος της παλλίνδρομης. Κάποιο μικρόβιο, κάποια χρωμοσωματική ανωμαλία ίσως.. ίσως και τίποτα... Μπορεί να ήταν και εντελώς τυχαίο, αλλά για να είναι σίγουρος ο γιατρός, παίρνει υλικό και το δίνει για εξέταση.

Εγώ είχα ροζ σήμερα και με πήρε από κάτω προς στιγμήν, αλλά ο γιατρός με καθησύχασε, έφαγα και πατατάκια κι εντάξει :D

Tountsaki μην ανησυχείς καθόλου μεγαλώνει το μωράκι σου και η μήτρα , αυτό είναι όλο!!!Οσο για το σάκχαρο νομίζω το καλύτερο είναι να κάνεις μια εξέταση νηστική και αφού φας ένα τοστ και μια πορτοκαλάδα σε μια ώρα να ξανακάνεις!Μη κάνεις κατευθείαν τη μεγάλη καμπύλη!!Οσο για την ηλικία βέβαια είμαστε μικρές και τριανταφυλλένιες!!!Απλά έχασα πολύτιμα χρόνια και κυρίως 4 μωρά!!!!!!Τι να πω η μοιρα μου αυτή ήταν!!!Συμπέρασμα είναι οτι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στο γιατρό μας βέβαια αλλά και τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...