Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

θυμάστε που πάλευα να πάω 59 κιλά, είχα κολλήσει στα 61,5 και δεν κατέβαινε? Ε λοιπόν τώρα είμαι 60,4 και χωρίς εμετούς. Άμα πάω 59 τώρα, θα έχει πολύ πλάκα.. Έχω κάτι ανακατοσούρες που και που, ιδίως το βραδάκι, πίνω ένα γλυκάνισο και ηρεμώ.. Αλλά ακόμα ούτε στην 6η εβδομάδα δεν είμαι... Αναμένω τρελλά ανακατέματα .. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα απίστευτες αυπνίες από την αρχή αρχή.. Είχα δει όλα τα τηλεμάρκετινγκ :-) Αλλά τώρα πέφτω ξερή το αργότερο στις 11 και ξυπνάω στις 8 (αφού έχω επισκεφτεί την τουαλέτα 2 φορές μέσα στη νύχτα φυσικά :-) ) Δεν ξέρω. Μάλλον από το άγχος ήταν..Αυτή τη φορά δεν έχω αίμα και δεν έχω άγχος. Και αν συμβεί κάτι στο 1ο τρίμηνο δεν με απασχολεί και τόσο.. Στο 2ο δεν ξέρω αν θα κοιμάμαι .. Θα δούμε.. :-)

Διαφημίσεις

Τουντσάκι καλό μου έχεις καεί στο χυλό γι' αυτό φυσάς και το γιαούρτι... Κι εγώ όταν με το καλό μείνω έγκυος στο α' τρίμηνο θα χτυπήσω κόκκινο από το άγχος.. αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει και έχω ένα προαίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά και για τις τρεις μας..

L2qIp2.png

εχω να δω 61 την ζυγαρια απο περυσι τον ιουνιο τωρα εχω κολλησει 71 με την γεννα εφυγαν 5 κιλα κ εχω χασει μονο 2 αλλα με τον θηλασμο πηρα κιολας τωρα εχω μπει σε διαιτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ναι Δομνίνα! όλα καλά θα μας πάνε!!! Αχ θυμήθηκα τον Σάκη!!!! Σάκηηηηηηηηη!!!!!:-)

Adnihor κόψε τη ζάχαρη τελείως και τρώγε κάθε 3, 4 ώρες κι από λίγο. Τρώγε πάντα σαλάτα μαζί με το κυρίως και φρούτα ενδιάμεσα κι ούτε που θα το καταλάβεις πως θα φύγουν τα κιλά..

καταρχην Βελβετακι χαρηκαααααααααααα απιστευταααααααααααα!!!!!!!!!!δακρυσα αληθεια σου λεω θυμηθηκα οταν ακουσα την καρδια του κου πιπιλα μου!!

συνεχεια και εγω ρωτουσα τουν γιατρο μου: Κωστη ολα καλα ολα καλα?????

ΜΕΧΡΙ να μου πει ολα καλα καθε φορα τρελενομουν!

ποσα υπερηχα ειχα κανει αλλα να τωρα κοιματε στην κουνια του.

Πενυ μου λυπαμε για την απωλεια σου παρε τον χρονο σου χρειαζεται χρονος για να πενθησεις δεν θα το ξεχασεις ειναι σιγουρο αλλα πραγματικα θα νιωσεις καλυτερα και αυτο ειναι βεβαιο!

Διαφημίσεις

ναι Δομνίνα! όλα καλά θα μας πάνε!!! Αχ θυμήθηκα τον Σάκη!!!! Σάκηηηηηηηηη!!!!!:-)

Adnihor κόψε τη ζάχαρη τελείως και τρώγε κάθε 3, 4 ώρες κι από λίγο. Τρώγε πάντα σαλάτα μαζί με το κυρίως και φρούτα ενδιάμεσα κι ούτε που θα το καταλάβεις πως θα φύγουν τα κιλά..

ωραία τα λες κυρία μου αλλά πως το κάνεις. Εγώ μετράω +5 κιλά ήδη....και είχα βάλει στόχο τα 10....αμ δε

mIdZp3.png

Κοριτσια εχει κανει καμια σας καλλιεργεια κολπικων υγρων οσο ηταν εγκυος? Χρησιμοποιει διαστολεα ο γιατρος? Εχω καποιες ενοχλησεις και φοβαμαι μην ειναι κατι. Εχω κυριως καψιμο και τσουξιμο εντος του κολπου, κυριως οσο ειμαι καθιστη στην καρεκλα ( και καθομαι λογω δουλειας τουλαχιστον 6 ωρες στην καρεκλα). Οταν ξαπλωνω στο κρεβατι, σταδιακα καλυτερευει, αλλα μετα αισθανομαι κατι μικρες τσιμπιες, θα το προσδιοριζα μαλλον στο σημειο του τραχηλου.

Να ειναι φυσιολογικα ολα αυτα λετε?

ωραία τα λες κυρία μου αλλά πως το κάνεις. Εγώ μετράω +5 κιλά ήδη....και είχα βάλει στόχο τα 10....αμ δε

μια χαρά είσαι. Στα μισά της εγκυμοσύνης +5? ούτε του παπά.. :-)

Πάντως την διατροφή αυτή, άμα τη συνηθίσει κανείς, δεν ξαναγυρνάει στις παλιές συνήθειες.. Η αρχή είναι δύσκολη!!! :wink:

Κοριτσια εχει κανει καμια σας καλλιεργεια κολπικων υγρων οσο ηταν εγκυος? Χρησιμοποιει διαστολεα ο γιατρος? Εχω καποιες ενοχλησεις και φοβαμαι μην ειναι κατι. Εχω κυριως καψιμο και τσουξιμο εντος του κολπου, κυριως οσο ειμαι καθιστη στην καρεκλα ( και καθομαι λογω δουλειας τουλαχιστον 6 ωρες στην καρεκλα). Οταν ξαπλωνω στο κρεβατι, σταδιακα καλυτερευει, αλλα μετα αισθανομαι κατι μικρες τσιμπιες, θα το προσδιοριζα μαλλον στο σημειο του τραχηλου.

Να ειναι φυσιολογικα ολα αυτα λετε?

μπορείς να κάνεις καλλιέργεια χωρίς κολποδιαστολέα. Με μπατονέτα. Αυτό το ξέρω. Τώρα για το τσούξιμο, καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου..

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια.Ηδη σήμερα έιμαι λιιγο καλύτερα απο χτες. Ποσες γνωστές μου έιχαν να μου πουν μια παρομοια ιστορια και όλες απο τότε έχουν κανει τα παιδακια τους.Μακαρι να πανε καλα και σε μενα την επομενη φορά

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια.Ηδη σήμερα έιμαι λιιγο καλύτερα απο χτες. Ποσες γνωστές μου έιχαν να μου πουν μια παρομοια ιστορια και όλες απο τότε έχουν κανει τα παιδακια τους.Μακαρι να πανε καλα και σε μενα την επομενη φορά

ναι έτσι είναι.. Κι εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήμουν η μόνη στον κόσμο, αλλά μετά έμαθα πόσες κοπέλες είχαν τραβήξει λούκια και μάλιστα μερικές χειρότερα και ηρέμησα... άλλωστε η φύση ξέρει τι κάνει. Ας την εμπιστευτούμε! ;)

Υπέροχο το blog σου!!! Φτιάχνεις πολύ ωραία πράγματα. Σου στέλνω pm και με το δικό μου blog εντάξει?

ναι έτσι είναι.. Κι εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήμουν η μόνη στον κόσμο, αλλά μετά έμαθα πόσες κοπέλες είχαν τραβήξει λούκια και μάλιστα μερικές χειρότερα και ηρέμησα... άλλωστε η φύση ξέρει τι κάνει. Ας την εμπιστευτούμε! ;)

Υπέροχο το blog σου!!! Φτιάχνεις πολύ ωραία πράγματα. Σου στέλνω pm και με το δικό μου blog εντάξει?

Τι φτιάχνω εγώ ο Καραμήτρος μπροστά σε σενα....Εισαι φοβερή!!Μπράβο σου!!

Πάντως σίγουρα η φύση ξέρει τι κάνει.Πριν λίγο μαζέυτηκα σπιτι.Πηγα για δουλεια και πρωι και απογευμα σήμερα (κανω απογραφή) και ξεχαστηκα λίγο. Τελικά η εργασιοθεραπεια βοηθάει παντου!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τι φτιάχνω εγώ ο Καραμήτρος μπροστά σε σενα....Εισαι φοβερή!!Μπράβο σου!!

Πάντως σίγουρα η φύση ξέρει τι κάνει.Πριν λίγο μαζέυτηκα σπιτι.Πηγα για δουλεια και πρωι και απογευμα σήμερα (κανω απογραφή) και ξεχαστηκα λίγο. Τελικά η εργασιοθεραπεια βοηθάει παντου!!

τέτοια τούρτα φάρμα, κανείς δεν κάνει!!!!!!! Μπράβο σου!!! Κανένα κομματάκι έμεινε:tongue:????

Απογραφή εεε??? Ξεπάτωμα δηλαδή :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...