Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Βελβετάκι και τουντσάκι φανταστείτε να μείνω κι εγώ έγκυος και μετά από μένα η Άντζελα;;;; χαμός στο φόρουμ!!!

Ναι, ο ενθουσιασμός μου είναι άπλετος αυτή τη φορά... Βελβετάκι Μαντούδης λέγεται ο γιατρός μου και είναι στο ΓΕΝΝΗΜΑ..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γνωστο ονομα ο Μαντουδης. Τον εχω ξανακουσει.

Αντε Δομνινα, θα κανουμε παρτακια μετα εδω μεσα με πορτοκαλαδες και βυσσιναδες, καθοτι το αλκοολ απαγορευεται.

Σας το ειπα το αλλο το νεο?? Σημερα εκανα εναν εμετο.... που δεν περιγραφεται... Το πρωι δεν υποφερεται η κατασταση. Δεν ξερω τι να φαω ή τι να κανω για να μην εχω αυτη την ταση να θελω να τα βγαλω ολα.

Δεν ξερω τι να φαω ή τι να κανω για να μην εχω αυτη την ταση να θελω να τα βγαλω ολα.

Βελβετάκι μου έχω ακούσει ότι βοηθάει πάρα πολύ το να φας μια φρυγανιά πριν σηκωθείς από το κρεβάτι... και στη ζαλάδα και στον εμετό.. για δοκίμασέ το...

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσια μου. Χθες δεν ειχα πολυ χρονο για να σας πω πιο λεπτομερειες. Πατησα που λετε ενα κλαμα την ωρα της εξετασης.... ρεζιλι εγινα.

Μου ξεκιναει που λετε ο ντοκ τον υπερηχο και εστιαζει στον σακο. Βλεπω εγω μαυρη μαυριλα και του λεω, παλι τα ιδια γιατρε.... δεν εχει τιποτα μεσα...

Και μου λεει ο γιατρος, σωπα... εχει μεσα... Και ζουμαρει που λετε και βαζει τον ηχο της καρδουλας του. Παταω εγω τα κλαματα... Αταραχος ο γιατρουλης, εκανε την δουλεια του( μαλλον θα του ειχε ξανατυχει να βαζουν τα κλαματα οι γκαστρουλες).

Μολις τελειωνει, σηκωνομαι να ντυθω και του λεω.. Αχ γιατρε, συγνωμη, αλλα συγκινηθηκα πολυ. Βαζει και αυτος ενα χαμογελο και μου λεει.. Μωρε τοσο μικρο ακομα και καταφερε να σε συγκινησει? Αμα μεγαλωσει κι αλλο δηλαδη τι θα κανεις? Δωστου κι αλλα κλαματα εγω.

Ε μετα πηγα στο γραφειο του που ηταν και ο καλος μου, ο οποιος γελαγε σαν παιδακι. Ολα καλα μας τα βρηκε. Πολυ θετικο που ακουσαμε καρδουλα. Θα μας ξαναδει 4 ή 5 Ιουνη. Μου εδωσε και ημερομηνια για την αυχενικη διαφανεια. Ποιος να το πιστεψει βρε παιδια... εκλεισα ραντεβου για αυχενικη διαφανεια....

Xαίρομαι τόσο πολύ για σένα! Μπράβο κορίτσι μου!!!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα.Το όνομα μου είναι Πένυ.Σας διαβάζω από χτες και σκέφτομαι να σας γράψω αλλά δεν θέλω να σας χαλάσω το κλίμα.Παρολα αυτά εχουμε κάτι κοινό και μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε.

Τη Δευτέρα πήγα για την αυχενική διαφάνεια και εκει έμαθα ότι το μωρό μου έιναι νεκρό εδω και 15 μέρες λόγω παλλινδρομης κύησης.Ετσι απλά χωρίς κανένα λόγο...

Χτες μου το πήραν...

Πάω να τρελαθώ...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

πενι μου λυπαμαι πολυ. πραγματικα ξερω τι περνας προσπαθησε πμως να ηρεμησεις γιατι αποτι βλεπω εχεις κ αλο μωρακι κ σε χρειαζεται

εδω μεσα θα βρεις κοπελες που εχασαν τα μωρακια τους αλλες νωρητερα κ αλλες σε μεγαλητερο μηνα απο την δκη σου εγκυμοσυνη

να σου πω εγω εχασα 3 μωρακια το ενα την 6-7 βδομαδα το δευτερο την 9 κ το τριτο την 5 βδομαδα αλλα δεν με πηρε απο κατω τοσο γιατι ηταν δυδημη η κυηση κ το ενα μωρακι το εχω αγκαλιτσα τωρα

ευχομαι να αναρωσεις γρηγορα κ συντομα να ξαναεχεις ευχαριστα νεα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κ κατι αλο πιο κλιμα να χαλασεις στις παλινδρομες κυησεις εισαι αυτα κουβεντιαζουμε εδω κ για ποιες κοπελες τα καταφεραν απο περυσι μεχρι φετος ειναι αρκετες μη σου πω οι περισσοτερεςκ αναμενουμε για τις υπολοιπες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Γεια σου adnihor. Καταρχήν να χαίρεσαι το μωράκι σου. Πρεπει να περασες και εσύ πολύ δύσκολα επί τρία κιολας. Μπράβο σου που δεν το έβαλες κάτω και εσύ και τα υπόλοιπα κορίτσια.Ουτε και εγώ δεν πρόκειται να το βάλω κάτω αλλά ακομα είναι πολύ νωρίς για να καταφέρω να το ξεπεράσω.Νομιζα ότι θα έβλεπα το γιο μου χτες και θα μου πέρναγε αλλά δεν με επηρρεασε στο ελάχιστο. Κλέινω τα ματια μου για να κοιμηθώ και βλέπω μπροστά μου το μόνιτορ που έβλεπα το μωρό μου και ακούω το γιατρό να μου λεει ότι δεν έχει ευχαριστα νεα.

Δεν αγχώνομαι ότι δεν θα ξαναμεινω έγκυος.Ουτως ή αλλως δεν ταλαιπωρηθήκαμε ούτε στο ένα ουτε στο άλλο. Τρέμω την ώρα και τη στιγμή που θα μου κοπούν οι εμετοί και οι αναγουλες ( μου κόπηκαν πριν απο 15 μερες και πριν απο 15 μέρες χαθηκε το μωρό μου) .Κάθε φορά που θα πηγαίνω στο γιατρό για υπέρηχο και δεν θα μπορώ να το χαρώ γιατί ναι μεν θα ανακουφίζομαι που θα το βλέπω ζωντανό αλλά θα σκεφτομαι πως μπορεί να ναι και η τελευταία φορά που θα ακουω την καρδούλα του και θα το βλέπω να κουνιεται.

Γενικά είμαι πολυ θετικό και αισιοδοξο άτομο αλλά τώρα δεν έιμαι καθόλου καλά. Πιστεύω ότι με τον καιρό θα είμαι καλύτερα όχι ότι πρόκειται όμως να το ξεχάσω.

Ja5zp3.png

D42op3.png

οχι κοπελα μου να το ξεχασεις δεν γινεται το ξερω!

δεν μπορω να σου πω οτι η επομενη εγκυμοσυνη σου θα ναι ηρεμη γιατι παντα θα χεις το αγχος μην συμβει κατι ειχα μια εγκυμοσυνη με τρελο αγχος να μην κοιμαμαι τα βραδια να βλεπω εφιαλτες οτι δεν ζει πια το μωρο να πεταγομαι στον υπνο μου κ αλλα τετοια

μια φορα θυμαμαι την 19 βδομαδα με ειχε πιασει ενα πραγμα τελειος κουλο ειχα τοσο αγχος που πονουσε πραγματικα η κοιλια μου κ ειχα τετοια ταχυκαρδια που νομιζα θα σπασει η καρδια μου

στον αντρα μου ελεγα οτι δεν ηξερα απο που προερχοταν η ταχυκαρδια για να μην μου φωναζει που αγχωνομουν

δεν μπορουσα να το ελεγξω ομως κ πηγαμε στο γιατρο γιατι ο αντρας μου ανυσηχουσε αφου του εξηγησα πως εχουν τα πραγματα κ τα συμπτωματα που ειχα με ειδε στον υπερυχο μου πηρε πιεση μου ειπε οτι το μονο που μπορει να κανει ειναι να μου δωσει καποιο σιροπι για τα νευρα,αλλα στην πραγματικοτητα δεν ηθελε να μου το δωσει το ειπε επιτηδες για να με κανει να καταλαβω οτι δεν εχω κατι οργανικο με κοιταει στα ματια κ μου λεει θες να παρεις τετοια φαρμακα?οχι του λεω τοτε πηγαινε καμια βολτιτσα να ηρεμησεις κ μετα ξεκουρασου εγω εφυγα απογοητευμενη γιατι ο τρομος δεν ελεγε να περασει 2 εβδομαδες μετα ημουν πολυ καλιτερα δεν το σκεφτομουν το μονο που καταφερα ηταν σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης 1 φορα την βδομαδα να σηκωνω τον αντρα μου απο τις δουλειες του να τρεχουμε 35χλμ που ηταν ο γιατρος για το τιποτα γιατι νομιζα οτι ειχε τελειωσει κ τωρα να εχω ενα μωρο που πεταγεται ολη την ωρα γιατι του μετεδωσα ολο το αγχος κ τον αρνητισμο που ειχα μετανιωνω που δεν σκεφτηκα τι κανω στο μωρο μου κ ακομα με βριζω.

φροντισε το αγχος σου να το περιορισεις κ στην επομενη εγκυμοσυνη σου να σκεφτεσε οτι ολα θα πανε καλα οπως πηγαν κ στην πρωτη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

peny θα περάσεις λίγο δύσκολα, αλλά θα το ξεπεράσεις. Όλα μέσα στη ζωή είναι και μας αφήνουν μαθήματα. Μας κάνουν πιο δυνατούς. Ό,τι νιώθεις να το μοιράζεσαι μαζί μας. Όλες μας βοηθηθήκαμε από το μοίρασμα εδώ μέσα. Κλάψε, βγάλτο από μέσα σου όσο μπορείς χωρίς να καταλάβει πολλά ο γιος σου και όλα θα πάνε καλά.. Μόλις μπορέσω θα ρίξω μια ματιά στο blog σου. Κάνω κι εγώ craft. :-)

Διαφημίσεις

τουντσακι καλημερα

πως παει καναν εμμετο εχουμε?εχουν κ τα καλα τους οι εμμετοι μην νομιζεις χανεις κιλα χαχαχαχχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Εμενα το λες? Ενα ακομα κιλο κατω. Βρηκα ενα κολπακι για να μην ανακατευομαι πολυ και για να μειωνω το αισθημα για εμετο. Τρωω μια γωνιτσα ψωμακι με λιγο βουτυρακι επανω. Κοριτσια ειναι θαυματουργο.

By the way, μου σημβαινει κατι ακομα. Ξυπναω κουλες ωρες βραδιατικα. Σημερα ξυπνησα 4 χθες και προχθες στις 5. Εγω δεν το εκανα ποτε αυτο. Εκεινη την ωρα που ξυπναω θελω κατι να βαλω στο στομα μου, μια φρυγανια ή ενα παξιμαδακι και μετα ηρεμω και κοιμαμαι σα βοδι παλι. Αν δεν το κανω αυτο, δεν κλεινει το ματι με τιποτα.

Καλημερα.Το όνομα μου είναι Πένυ.Σας διαβάζω από χτες και σκέφτομαι να σας γράψω αλλά δεν θέλω να σας χαλάσω το κλίμα.Παρολα αυτά εχουμε κάτι κοινό και μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε.

Τη Δευτέρα πήγα για την αυχενική διαφάνεια και εκει έμαθα ότι το μωρό μου έιναι νεκρό εδω και 15 μέρες λόγω παλλινδρομης κύησης.Ετσι απλά χωρίς κανένα λόγο...

Χτες μου το πήραν...

Πάω να τρελαθώ...

Αχ, κορίτσι μου....:(

Είμαι παλιά καραβάνα εδώ και έπειτα από έναν ενδομήτριο θάνατο στην 18η εβδ εγκυμοαύνης γέννησα πριν 4,5 μήνες τον γελαστό....:-P

Σε διαβεβαιώνω ότι το τούνελ στο οποίο μόλις έχεις μπει έχει διέξοδο και θα είναι φωτεινή...απλά τώρα πρέπει να βαδίσεις λίγο στο σκοτάδι....

Καλημέρα στις εγκυούλες μας και σε όλες τις άλλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Πένυ μου πολύ λυπάμαι που ήρθες στη συντροφιά μας.. Όλες εδώ μέσα το έχουμε ζήσει αυτό που περιγράφεις μια, δυο ακόμη και τρεις φορές.. Όλες όμως παλεύουμε για να τα καταφέρουμε.. Έχεις ήδη ένα παιδάκι.. αντίκρυσε τα ματάκια του και πάρε θάρρος..

Σε μένα δυστυχώς συνέβηκε αυτό στην πρώτη μου εγκυμοσύνη η οποία μάλιστα ήταν και εξωσωματική.. Δυστυχώς στην δεύτερη εξωσωματική δεν τα καταφέραμε και τώρα είμαι στη διαδικασία της τρίτης - ελπίζω τελευταίας και τυχερής.. Δεν θέλω να σκέφτομαι τα δυσάρεστα. Προσωπικά σκέφτομαι μόνο θετικά από εδώ και πέρα.. Σαφώς θέλει χρόνο για να ξεπεραστεί όλο αυτό και με τη βοήθεια του γιου σου είμαι σίγουρη ότι θα ξεπεραστεί σαφώς πιο γρήγορα..

Βελβετάκι η αυπνία είναι σημάδι εγκυμοσύνης.. κι εγώ όταν ήμουν έγκυος και μέχρι την παλινδρόμηση κάθε μέρα το μάτι μου ήταν γαρίδα στις 4 το πρωί.. Μην ανησυχείς καθόλου!

L2qIp2.png

Εμενα το λες? Ενα ακομα κιλο κατω. Βρηκα ενα κολπακι για να μην ανακατευομαι πολυ και για να μειωνω το αισθημα για εμετο. Τρωω μια γωνιτσα ψωμακι με λιγο βουτυρακι επανω. Κοριτσια ειναι θαυματουργο.

By the way, μου σημβαινει κατι ακομα. Ξυπναω κουλες ωρες βραδιατικα. Σημερα ξυπνησα 4 χθες και προχθες στις 5. Εγω δεν το εκανα ποτε αυτο. Εκεινη την ωρα που ξυπναω θελω κατι να βαλω στο στομα μου, μια φρυγανια ή ενα παξιμαδακι και μετα ηρεμω και κοιμαμαι σα βοδι παλι. Αν δεν το κανω αυτο, δεν κλεινει το ματι με τιποτα.

αχ αυτες οι αυπνιες.εγω αυτο που δεν αντεχα με τπτ απο την αρχη μεχρι το τελος ηταν οι συχνοουριες απο την πρωτη στιγμη μεχρι που γεννησα αγκαλια με την λεκανη η θα εκανα τσια η εμμετο!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...