Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Hello κοριτσια. Εγω σημερα ξυπνησα με μια διαθεση να φαω ψαροσουπα, ασε που εκανε ο καλος μου ενα τοστ σημερα το το πρωι και μου μυριζε τοσο ασχημα το λιωμενο τυρι.....μπλιαχ!

Μαλλον καλα πραγματα ειναι αυτα ε?

Χθες δεν ειχα καποιο θεμα και σημερα ειμαι ολα καλα. Αντε να παω αυριο στο γιατρο να δουμε τι θα μας πει.

Διαφημίσεις

βελβετακι μου ολα να πανε τελεια σου ευχομαι

οσο για τις μυρωδιες κ γω τις πρωτες εβδομαδες δεν αντεχα καθολουυυυυυυυυυυ κ ηταν κ καλοκαιρι κ ηταν χαλια αλλα χαλαλι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Ακουσαμε την καρδουλα του. Ολα καλα :-)

μπραβο βελβετακι ολα τελεια ηρεμια κ ξεκουραση τωρα ασε τους αλλους να κουραζονται για σενα :D:D:D:D

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Κορίτσια δεν σας είπα.. 2.998!! η χοριακή!!! :-)

ΜΠΡΑΒΟ βρε κορίτσι!!!!!!:P:p:p Εύχομαι όλα να πάνε καλά και την επόμενη φορά που θα καταφέρω να μπω να μάθω ότι το tountsaki junior ήρθε και τρέλανε τελείως τη μανούλα του!!!!!!!!!:wink:

Σου στέλνω και αυτό (((((((((tounts & baby)))))))))))!!!!!!!

Ακουσαμε την καρδουλα του. Ολα καλα :-)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ velvetaki!!!!!!!!!!:P:p:p Απόλαυσέ το και να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά!!!!;)

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!! Δε σας ξεχνάω!!!!!!!!!!

IchNp3.png

Καλημερα κοριτσια μου. Χθες δεν ειχα πολυ χρονο για να σας πω πιο λεπτομερειες. Πατησα που λετε ενα κλαμα την ωρα της εξετασης.... ρεζιλι εγινα.

Μου ξεκιναει που λετε ο ντοκ τον υπερηχο και εστιαζει στον σακο. Βλεπω εγω μαυρη μαυριλα και του λεω, παλι τα ιδια γιατρε.... δεν εχει τιποτα μεσα...

Και μου λεει ο γιατρος, σωπα... εχει μεσα... Και ζουμαρει που λετε και βαζει τον ηχο της καρδουλας του. Παταω εγω τα κλαματα... Αταραχος ο γιατρουλης, εκανε την δουλεια του( μαλλον θα του ειχε ξανατυχει να βαζουν τα κλαματα οι γκαστρουλες).

Μολις τελειωνει, σηκωνομαι να ντυθω και του λεω.. Αχ γιατρε, συγνωμη, αλλα συγκινηθηκα πολυ. Βαζει και αυτος ενα χαμογελο και μου λεει.. Μωρε τοσο μικρο ακομα και καταφερε να σε συγκινησει? Αμα μεγαλωσει κι αλλο δηλαδη τι θα κανεις? Δωστου κι αλλα κλαματα εγω.

Ε μετα πηγα στο γραφειο του που ηταν και ο καλος μου, ο οποιος γελαγε σαν παιδακι. Ολα καλα μας τα βρηκε. Πολυ θετικο που ακουσαμε καρδουλα. Θα μας ξαναδει 4 ή 5 Ιουνη. Μου εδωσε και ημερομηνια για την αυχενικη διαφανεια. Ποιος να το πιστεψει βρε παιδια... εκλεισα ραντεβου για αυχενικη διαφανεια....

Διαφημίσεις

Κορτσούδια μου όμορφα καλή σας μέρα και καλή βδομάδα!!

Είμαι πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη κορίτσια... Πήγα το Σάββατο το πρωϊ για υπέρηχο και αιματολογικές... Ο γιατρός βρήκε κιόλας αρκετά ανώριμα ωοθηλάκια στη μια ωοθήκη και οι ορμονολογικές βγήκαν τέλειες οπότε καταλαβαίνετε ότι ξεκίνησα ενεσούλες και σήμερα είμαι ήδη στην 3η μέρα των ενέσεων.. Αύριο 8.30 το πρωί ραντεβού για υπέρηχο και αιματολογικές..

Δεν είμαι όμως μόνο γι' αυτό χαρούμενη.. Όπως όλες ξέρετε εμείς έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα κατάτμησης... Έτσι ο καλός μου ο γιατρούλης με ενημέρωσε ότι υπάρχει μια μέθοδος επεξεργασίας του σπέρματος η οποία έρχεται κατευθείαν από το Yale της Αμερικής με την οποία μπορούν να ξεχωρίσουν ποιο σπερματοζωάριο έχει το μικρότερο βαθμό κατάτμησης και να χρησιμοποιήσουν αυτό για την γονιμοποίηση του ωαρίου!!!!! Yes, yes, yes.. μου είπε ότι θα το εφαρμόσουμε στη δική μας περίπτωση και το έχει ήδη παραγγείλει.. Απ' ότι κατάλαβα είναι ένα συγκεκριμένο Kit εξοπλισμού το οποίο είναι μεμονωμένο για την κάθε περίπτωση.. Το έχει εφαρμόσει μόνο μια φορά ακόμη σε μια κοπέλα που ο άνδρας της είχε πολύ σοβαρό θέμα με την κατάτμηση και αυτή η κοπέλα έμεινε έγκυος!!!! Οι ελπίδες μου αναπτερώθηκαν κορίτσια...

Και υπάρχει και καλύτερο.. Θα πάρω prezolon με το που κάνουμε την εμβρυομεταφορά και έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνω τη θεραπεία στον αιματολόγο!!!

Κορίτσια είμαι ενθουσιασμένη!!!!

L2qIp2.png

Κορτσούδια μου όμορφα καλή σας μέρα και καλή βδομάδα!!

Είμαι πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη κορίτσια... Πήγα το Σάββατο το πρωϊ για υπέρηχο και αιματολογικές... Ο γιατρός βρήκε κιόλας αρκετά ανώριμα ωοθηλάκια στη μια ωοθήκη και οι ορμονολογικές βγήκαν τέλειες οπότε καταλαβαίνετε ότι ξεκίνησα ενεσούλες και σήμερα είμαι ήδη στην 3η μέρα των ενέσεων.. Αύριο 8.30 το πρωί ραντεβού για υπέρηχο και αιματολογικές..

Δεν είμαι όμως μόνο γι' αυτό χαρούμενη.. Όπως όλες ξέρετε εμείς έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα κατάτμησης... Έτσι ο καλός μου ο γιατρούλης με ενημέρωσε ότι υπάρχει μια μέθοδος επεξεργασίας του σπέρματος η οποία έρχεται κατευθείαν από το Yale της Αμερικής με την οποία μπορούν να ξεχωρίσουν ποιο σπερματοζωάριο έχει το μικρότερο βαθμό κατάτμησης και να χρησιμοποιήσουν αυτό για την γονιμοποίηση του ωαρίου!!!!! Yes, yes, yes.. μου είπε ότι θα το εφαρμόσουμε στη δική μας περίπτωση και το έχει ήδη παραγγείλει.. Απ' ότι κατάλαβα είναι ένα συγκεκριμένο Kit εξοπλισμού το οποίο είναι μεμονωμένο για την κάθε περίπτωση.. Το έχει εφαρμόσει μόνο μια φορά ακόμη σε μια κοπέλα που ο άνδρας της είχε πολύ σοβαρό θέμα με την κατάτμηση και αυτή η κοπέλα έμεινε έγκυος!!!! Οι ελπίδες μου αναπτερώθηκαν κορίτσια...

Και υπάρχει και καλύτερο.. Θα πάρω prezolon με το που κάνουμε την εμβρυομεταφορά και έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνω τη θεραπεία στον αιματολόγο!!!

Κορίτσια είμαι ενθουσιασμένη!!!!

κοριτσάρα για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι είναι η κατάτμηση και το πρεζολον αλλά ο ενθουσιασμός σου μου φτάνει!!!!! και για άλλη μια φορά θα φωνάξω γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...