Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Βελβετάκι μου μην προδικάζεις τίποτε ακόμη.. Δυο μέρες ακόμη υπομονή και μετά θα ξεκαθαρίσουν όλα... Μπορεί να είναι μια μικρή αποκόλληση.. Μην μου απογοητεύεσαι..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγω σημερα κοριτσια δεν ειμαι καλα. Χθες το απογευμα ειδα κατι καφε μπεζακια παλι. Το βραδυ ειχα κατι εντονους πονους στην κοιλια καθως και στην πλατη χαμηλα. Δεν μπορω να σας περιγραψω τους πονους, ηταν τοσο δυνατοι. Πηγα τουαλετα και ειδα κοκκινα στιγματα στο σκουπισμα.

Μετα απο αυτο ειμαι ξαπλα και οποτε σηκωθω να παω τουαλετα, θα δω ροζακια στο σκουπισμα...

Δεν αισθανομαι και πολυ καλα. Φοβαμαι πως το ονειρο καπου εδω τελειωσε και για μενα....

τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Κράτα γερά!

γεια σας κοριτσια

βελβετακι κ γω στην μπεμπα ειχα πολλους πονους αφου καθε φοραα που πηγαινα στον γιατρο νομιζα οτι ολα τελειωσαν περιμενα τα συνηθισμενα δηλλυπαμαι αλλα δεν....

τα πραγματα ομως εξελιχθηκαν μια χαρα αν δεν θες να περιμενεις αλο πηγαινε σημερα στο γιατρο ουτρο παιρνεις?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

να σου πω επισης οτι η αδερφη μου με αιμοραγιες ηταν μεχρι την 12 βδομαδα κ οχι απλα λιγο αιματακι στο σκουπισμα σερβιετες αλλαζε τωρα ειναι 6 μηνων

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Βασδελι μου να χαιρομαστε τις κορες μας! τωρα ειδα το μηνυμα σου, δεν ηξερα οτι η κορη σου λεγοταν Ηλεκτρα Ειρηνη...

Κοριτσια κρατατε γερα αισιοδοξια.

Βελβετακι κι εγω ειχα αιμορραγια μεχρι 4 μηνων τουλαχιστον. Κατει καφε απαισια υγρα!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Μακαρι.... τι να πω....

Ηταν ξαπλα οσο καιρο ειχε αιμα?

ξαπλα ξαπλα δεν ηταν απλα μεγαλη προσοχη της ελεγε μεχι 9 εβδομαδων ειχε αποκολιση μετα ομως ειχε αιμοραγια χωρις να υπαρχει λογος δεν φαινοταν κατι στον υπερυχο μαλλον ορμονικο της ειπε η γιατρος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Κοριτσάκια αδιαθέτησα σήμερα.. 5 μέρες νωρίτερα.. Μόνο ένα χαπάκι καταστολής πρόλαβα να πάρω.. Αύριο το πρωί έχω ραντεβού στο κέντρο για υπέρηχο και αιματολογικό έλεγχο και ειλικρινά ελπίζω να είναι όλα τέλεια και να ξεκινήσω τις ενεσούλες.. Το μπεμπέ έρχεται!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

εγώ πήγα σήμερα αντί για αύριο για υπέρηχο γιατί είδα κάτι ροζ και φοβήθηκα. Είδαμε σάκο, εμβρυικά στοιχεία και όλα καλά, απλά ο σάκος είναι προς το κέρας της μήτρας και μέχρι να πέσει στο εσωτερικό, ο γιατρός συνέστησε σπίτι και ξεκούραση. Γι αυτό είχα και τα ροζ!! Οπότε αυτή την εβδομάδα θα δουλεύω από το σπίτι ξαπλωτή :-)

Δομνίνα με το καλό!!!! Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι!!

Mariaefi και Christy ευχαριστούμεεε!! Κρατάμε γεράααααα!!!! (προς το παρόν τουλάχιστον :-) )

εγώ πήγα σήμερα αντί για αύριο για υπέρηχο γιατί είδα κάτι ροζ και φοβήθηκα. Είδαμε σάκο, εμβρυικά στοιχεία και όλα καλά, απλά ο σάκος είναι προς το κέρας της μήτρας και μέχρι να πέσει στο εσωτερικό, ο γιατρός συνέστησε σπίτι και ξεκούραση. Γι αυτό είχα και τα ροζ!! Οπότε αυτή την εβδομάδα θα δουλεύω από το σπίτι ξαπλωτή :-)

Δομνίνα με το καλό!!!! Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι!!

Mariaefi και Christy ευχαριστούμεεε!! Κρατάμε γεράααααα!!!! (προς το παρόν τουλάχιστον :-) )

Μπράβο Τουντσάκι μου.. όλα τέλεια λοιπόν.. Ξεκούραση κι άγιος ο Θεός για όλες μας..

Μαριαέρη και Christy κι εγώ με τη σειρά μου σας υπέρ ευχαριστώ!!!

L2qIp2.png

μπραβο τουνσακι ολα τελεια την αλλη φορα θα ακουσετε κ καρδουλα!!!!

δομνινα καλη αρχη κ ολα να πανε καλα το μπεμπε ειναι στον δρομο προς την αγκαλια σου!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Βεβλετακι ολα καλα??

τουντσακι ξεκουραση κ σπιτι κ εγω τετοιο καιρο ειχα την πρωτη αποκολληση.αλλα τωρα ο μπεμπης μου παιζει στο γυμναστηριο καθισμενος στο ρηλαξ αφου πρωτα κατουρησε τα παντα!

Τέλεια...Νομίζω ότι δεν πρέπει να αγχώνεσαι γιατί όλοι οι σάκοι σχεδόν έτσι είναι....Κεντράρονται μετά ...Και μένα ήταν έτσι, μου είχε πει όχι βάρη...ευτυχώς τα παιδιά μου είναι τσιλιβίθρες. Και μαγνήσιο νομίζω. Όλα πήγαν τέλεια. Και κεντραρίστηκε και τα πάντα. Άντε όλα καλά. Εγώ κορίτσια ξεχνάω ότι είμαι έγκυος, μετά από το πρώτο τρίμηνο πραγματικά είναι σαν να μην είμαι....ακόμη μπρούμητα κοιμάμαι...μακάρι να είναι έτσι όλα μέχρι τέλους. Αυτή την εβδομάδα πάω για β επιπέδου. Ελπίζω όλα να είναι καλά. Θα μπώ να δω νέα από το βελβετάκι αύριο

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...