Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

γιατι σου φαινεται περιεργο?απλα μου ειχε κανει εντυπωση το γεγονος οτι θα την ξεγενναγε ο ξαδερφος της

εγω θα ντρεπομουν να με εξεταζει ο ξαδερφος μου εδω με γυναικα γιατρο κ παλι ντρεπομουν οταν μου εκανε κολπικο υπερυχο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

γιατι σου φαινεται περιεργο?απλα μου ειχε κανει εντυπωση το γεγονος οτι θα την ξεγενναγε ο ξαδερφος της

εγω θα ντρεπομουν να με εξεταζει ο ξαδερφος μου εδω με γυναικα γιατρο κ παλι ντρεπομουν οταν μου εκανε κολπικο υπερυχο

Είναι δεύτερος ξάδερφός μου και τον γνώρισα ως γιατρό και όχι ως ξάδερφο. Δηλαδή δεν έχουμε κοινωνικές επαφές ιδιαίτερες. Είναι και καμιά 15αριά χρόνια μεγαλύτερος. Στην αρχή-αρχή όταν πήγαινα για τεστ Παπ ντρεπόμουν κι εγώ, αλλά χρόνο με τον χρόνο και μετά από αυτά που περάσαμε, σαν αδερφό μου τον βλέπω πια. Του μιλάω στον ενικό, του τηλεφωνώ ό,τι ώρα μου ρθει και του λέω επίσης ό,τι μου ρθει. Μια χαρά!!! :-)

Δεν πατε καλά παιδί μου....ντρεπόμαστε τους γυναικολόγους...έχουν δει εκατομμύρια ...... (χαχαχαχα)

Λοιπόν θετική ενέργεια από μένα που αυτό τον καιρό μου περισσέυει (εγώ πρέπει να είμαι συνεχώς έγκυος) σε όλες. Όλα να πάνε καλά. Και σας στέλνω και φιλιά από τα αγοράκια μου που περιμένουν με χαρά την αδερφή τους (....αμα τη αφίξη δεν ξέρω τι υποδοχή θα της επιφυλάξουν)....

mIdZp3.png

Δεν πατε καλά παιδί μου....ντρεπόμαστε τους γυναικολόγους...έχουν δει εκατομμύρια ...... (χαχαχαχα)

Λοιπόν θετική ενέργεια από μένα που αυτό τον καιρό μου περισσέυει (εγώ πρέπει να είμαι συνεχώς έγκυος) σε όλες. Όλα να πάνε καλά. Και σας στέλνω και φιλιά από τα αγοράκια μου που περιμένουν με χαρά την αδερφή τους (....αμα τη αφίξη δεν ξέρω τι υποδοχή θα της επιφυλάξουν)....

ε δεν ειναι κ οτι καλιτερο να εισαι γδυτη κ να εχεις ανοιχα τα ποδια κ να καθεται ο αλος απο κατω!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Και σας στέλνω και φιλιά από τα αγοράκια μου που περιμένουν με χαρά την αδερφή τους (....αμα τη αφίξη δεν ξέρω τι υποδοχή θα της επιφυλάξουν)....

εμένα πάντως ο αδερφός μου όταν γεννήθηκα, δεν χάρηκε και πολύ..:-) Κι ερχόταν μια γειτόνισσα τότε κι έλεγε "αχ τι ωραίο κοριτσάκι! δώστε το μου εμένα" και έλεγε ο αδερφός μου στη μαμά μου.. "Αφού σου τη ζητάνε γιατί δεν τη δίνεις?" :D Ε τώρα πια με έχει συνηθίσει!..

εμένα πάντως ο αδερφός μου όταν γεννήθηκα, δεν χάρηκε και πολύ..:-) Κι ερχόταν μια γειτόνισσα τότε κι έλεγε "αχ τι ωραίο κοριτσάκι! δώστε το μου εμένα" και έλεγε ο αδερφός μου στη μαμά μου.. "Αφού σου τη ζητάνε γιατί δεν τη δίνεις?" :D Ε τώρα πια με έχει συνηθίσει!..

εισαι σιγουρη γιαυτο?χαχαχαχχαχα

το παιδι λογικα σκευτηκε ο εχων δυο παιδια να δινει το ενα κατι σαν τους χοιτωνες χαχαχαχαχα

αμεσως να το παρεξηγησεις τσ τσ τσ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Γεια σας κοριτσια. Τι κανετε? Εγω ανακατευομαι απο το πρωι και αν και ειμαι λιγο χαλια απο διαθεση λογω της ανακατοσουρας, απο την αλλη ειμαι παρα πολυ χαρουμενη που μου συμβαινει αυτο. Αρχιζω και πιστευω οτι μαλλον ο γιατρος θα μου πει καλα πραγματα την Κυριακη.

εισαι σιγουρη γιαυτο?χαχαχαχχαχα

το παιδι λογικα σκευτηκε ο εχων δυο παιδια να δινει το ενα κατι σαν τους χοιτωνες χαχαχαχαχα

αμεσως να το παρεξηγησεις τσ τσ τσ

έλα ντε.. τόσο καλό παιδί κι εγώ η αχάριστη.. χα χα χα και μια άλλη φορά (μεγάλη πια) που είχαμε πάει διακοπές κοντά σε κάποιο χωριό, με είδε κάποιος νεαρός ντόπιος και έβαλε τον παπά του χωριού να μιλήσει στον πατέρα μου για γάμο.. είχε, λέει, δεν θυμάμαι πόσα βόδια.. Και ο αδερφός μου: "τόσα βόδια έχει ο άνθρωπος. Εσένα τι σε θέλει;" :confused:

Γεια σας κοριτσια. Τι κανετε? Εγω ανακατευομαι απο το πρωι και αν και ειμαι λιγο χαλια απο διαθεση λογω της ανακατοσουρας, απο την αλλη ειμαι παρα πολυ χαρουμενη που μου συμβαινει αυτο. Αρχιζω και πιστευω οτι μαλλον ο γιατρος θα μου πει καλα πραγματα την Κυριακη.

είδες τις ανώμαλες γυναίκες που είμαστε; Νιώθουμε χάλια και χαιρόμαστε!!! :rolleyes:

Κυριακή θα πας στο γιατρό? Δουλεύει και Κυριακή ο άνθρωπος? Είμαι σίγουρη ότι θα φύγεις πετώντας από κει!!

Εγώ δεν ανακατεύομαι, αλλά ζαλίζομαι. Λες και είμαι σε βάρκα και κουνάει :shock:... Άλλος με τη βάααααρκα μααααααςςςς!!!!! :D

Διαφημίσεις

εγώ κι η βέλβετ έχουμε παρελθόν.. Πάλι μαζί τον Δεκέμβρη περάσαμε τις βιοχημικές μας.. Ελπίζω τώρα να μας πάνε όλα καλά!! Και για όλες δηλαδή να πάνε καλά τα πράγματα! Το δικαιούμαστε!!! :-)

Εγω σημερα κοριτσια δεν ειμαι καλα. Χθες το απογευμα ειδα κατι καφε μπεζακια παλι. Το βραδυ ειχα κατι εντονους πονους στην κοιλια καθως και στην πλατη χαμηλα. Δεν μπορω να σας περιγραψω τους πονους, ηταν τοσο δυνατοι. Πηγα τουαλετα και ειδα κοκκινα στιγματα στο σκουπισμα.

Μετα απο αυτο ειμαι ξαπλα και οποτε σηκωθω να παω τουαλετα, θα δω ροζακια στο σκουπισμα...

Δεν αισθανομαι και πολυ καλα. Φοβαμαι πως το ονειρο καπου εδω τελειωσε και για μενα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...