Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Και νασου και ηρθαν και τα ροζ....

Ουφ δε μπορω αλλο αγχος. Και δεν εκανα τιποτα στραβο σημερα. Το μονο στραβο ειναι οτι ηρθα στην δουλεια και μπριζωσα λιγο. Παντως δεν εχω καποιο πονο τωρα...

Βελβετάκι νομίζω ότι ο οργανισμός σου είναι πολύ ευαίσθητος αυτή τη στιγμή και το παραμικρό ζόρι το βγάζει έτσι.. για χαλάρωσε λιγουλάκι..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

γειά σας και από εμένα. Τα κατάφερα!!!! γέννησα την Τετάρτη 27/4 ένα υγιέστατο μπεμπόνι, 3500 κιλά και 53 εκατοστά!!!

Διέψευσα τα προγνωστικά και στον τοκετό, μού έκαναν πολύ νωρίς την επισκληρίδιο και τελικά κατέληξα να γεννήσω χωρίς επισκληρίδιο. Το χειρότερο όμως είναι ότι μετά τόν τοκετό είχα σοβαρή αιμορραγία και ότι έγινε μέσα σε εκείνο το χειρουργείο δε θέλω να το θυμάμαι.... Ευτυχώς γλίτωσα την υστερεκτομή στο τσάκ... Από αιματοκρίτη βέβαια, ράμματα και πόνους, αφήστε τα...

Τέλος πάντων, όταν κρατάω αγκαλιά το μπέμπη μου νοιώθω ότι κρατάω στα χέρια μου τον κόσμο όλο!!! Χαλάλι όλα όσα πέρασα, είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Είναι ησυχούλης, και θηλάζει από την πρώτη στιγμή. Δε με έχει παιδέψει καθόλου!

Συγχαρητήρια στις νέες εγκυούλες και σε όσες το παλεύουν στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια.

Φιλιά πολλά σε όλες σας, θα ξαναμπώ όταν μπορέσω να κατέβω τη σκάλα μόνη μου!! Φιλιά και από το μπεμπόνι μου!!!:-P

Trying κοριτσάκι μου να ήξερες πόση χαρά και υπερηφάνεια αισθάνομαι για σένα αυτή τη στιγμή!!

Όντως διέψευσες όλα τα προγνωστικά και τις πιθανότητες και πήγες ενάντια στους νόμους της λογικής.. Και κρατάς αυτή τη στιγμή το θαυματάκι σου στα χέρια σου.. Όντως είναι ο κόσμος όλος για σένα και η λατρεία σου αμέτρητη!!

Να σου ζήσει, να τον καμαρώσεις γερό, δυνατό και ευτυχισμένο και μακάρι οι ευχούλες σου που βγαίνουν από καρδιάς για μας να μας φέρουν τύχη και την ευτυχία που αισθάνεσαι εσύ τώρα..

Καλό σαραντισμό κορίτσι μου!

L2qIp2.png

trying επιτέλους!!!!!Πραγματικό θαύμα το μπεμπόνι σου!!! Συγχαρητήρια για την επιμονή σου, την επιμονή σου και τη δύναμή σου!!! Να σου ζήσει! να ναι γερό δυνατό και ευτυχισμένο!!!

velvet πίνε γλυκάνισο για τις αναγούλες. Εμένα με βοηθάει. ΄

Κορίτσια δεν σας είπα.. 2.998!! η χοριακή!!! :-)

Διαφημίσεις

trying επιτέλους!!!!!Πραγματικό θαύμα το μπεμπόνι σου!!! Συγχαρητήρια για την επιμονή σου, την επιμονή σου και τη δύναμή σου!!! Να σου ζήσει! να ναι γερό δυνατό και ευτυχισμένο!!!

velvet πίνε γλυκάνισο για τις αναγούλες. Εμένα με βοηθάει. ΄

Κορίτσια δεν σας είπα.. 2.998!! η χοριακή!!! :-)

μπραβο τουντσακι τελεια χοριακη!!!!!ολα θα πανε καλα!;)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Trying, να σου ζησει το θαυματακι σου καλη μου. Ολα να ειναι ροδινα απο δω και περα. Να ναι γερο και ευτυχισμενο το μωρακι....tounts καταπληκτικα νεα!!!!χαμογελασες η ακομη;;;χαμογελαμε εμεις για σενα... Βελβετακι, υπομονη και θετικη σκεψη. Ολα θα πανε καλα...να εισαι χαλαρη.

Τουντσακι ποια τα βηματα απο σω και περα? γιατρουλη?

Σας φιλω ολες

mIdZp3.png

Trying, να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

Καλή ανατροφή!!!!

Θα έχουν ίδια μέρα γενέθλια με τον Παυλάκη μου!!! 27 Απριλίου είναι γεννημένος!!!

Τουντς, μια χαρά η χοριακή, εύγε!!!

Αννιώ, πότε έγινες κιόλας 20 εβδομάδων;:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

...tounts καταπληκτικα νεα!!!!χαμογελασες η ακομη;;;χαμογελαμε εμεις για σενα...

ποια τα βηματα απο σω και περα? γιατρουλη?

Έχω κλείσει το Σάββατο ραντεβού με τον γιατρό για υπέρηχο! Προς το παρόν, χαμογελάω :D :D :D και σκέφτομαι όσο θετικά μπορώ!!!

Διαφημίσεις

Έχω κλείσει το Σάββατο ραντεβού με τον γιατρό για υπέρηχο! Προς το παρόν, χαμογελάω :D :D :D και σκέφτομαι όσο θετικά μπορώ!!!

μπραβο ρε τουντσακι η θετικη ενεργεια ειναι το παν!ολα καλα θα πανε :D

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Μακάρι να μας πάνε καλά Βέλβετ!!! Έχω τον ξάδερφό μου, που τον εμπιστεύομαι πολύ!

να ξερες τι μου θυμισες που λες οτι θα σε αναλαβει ο ξαδερφος σου

την μερα που γεννησα ημερα σαββατο(ενω ειχαμε κλεισει για τεταρτη πρωι)ηταν να κανω τοκογραφημα να δουμε πως παμε

με βαζει στο μηχανημα κ στο διπλανο δωματιο ειναι μια που γενναει στις 34 βδομαδες κ την πανε για φυσιολογικο τοκετο γιατρο ειχε τον ξαδερφο της καλη ωρα σαν κ σενα την ακουγα που βογκουσε αλλα δεν εκανε σαν να πονουσε αλλα ξερετε σαν πως?????αφου αν δεν ημουν στο μαιευτηριο θα ελεγα οτι ειχα ανοιχτη την ενταση σε εργο ακαταλληλο για ανηλικους κ γω διπλα η εξυπνη κοροιδευα μιας κ πιστευα οτι δεν ειχε ερθει η ωρα μου

ο αντρας μου κλασικα περιεργος πηγαινε στο παλι κ κοιταγε το δικο της μηχανημα που μετραγε κ μου λεει αυτη δεν εχει πονους καλε αφου μονο 35%συσπασεις εχει εσυ τωρα που διχνει 99% τοση ωρα δεν πονας :shock::shock::shock:γυρναω το μηχανημα προς εμενα τι να δω κατω απο 99% δεν επεφτε μου κοπηκαν τα γελια μαχαιρι λεω θα κατεβουν του πουστη ειχα κανονισει η κυρια να παω για φαι μετα καθως ημουν νυστικη ολη μερα

τζαπα ορεξη ηρθε η γιατρος κ μου λεει σε μια ωρα μπαινουμε να το παρουμε :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:δεν ειχα τιποτα μαζι μου μονο τον πανικο μου

κ λεω ειδες δεν πρεπει να κοροιδευουμαι κανεναν γιατι τελικα η αλλη κοπελα γεννησε με καισαρικη κ αυτη αλλα επισκληριδιο ενω εγω που ειχα κανονησει επισκληριδιο δεν γινοταν γιατι δεν ειχα κοψει τις αντιπυκτικες κ η ανασθησιολογος δεν ρισκαρε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

να ξερες τι μου θυμισες που λες οτι θα σε αναλαβει ο ξαδερφος σου

την μερα που γεννησα ημερα σαββατο(ενω ειχαμε κλεισει για τεταρτη πρωι)ηταν να κανω τοκογραφημα να δουμε πως παμε

με βαζει στο μηχανημα κ στο διπλανο δωματιο ειναι μια που γενναει στις 34 βδομαδες κ την πανε για φυσιολογικο τοκετο γιατρο ειχε τον ξαδερφο της καλη ωρα σαν κ σενα την ακουγα που βογκουσε αλλα δεν εκανε σαν να πονουσε αλλα ξερετε σαν πως?????αφου αν δεν ημουν στο μαιευτηριο θα ελεγα οτι ειχα ανοιχτη την ενταση σε εργο ακαταλληλο για ανηλικους κ γω διπλα η εξυπνη κοροιδευα μιας κ πιστευα οτι δεν ειχε ερθει η ωρα μου

ο αντρας μου κλασικα περιεργος πηγαινε στο παλι κ κοιταγε το δικο της μηχανημα που μετραγε κ μου λεει αυτη δεν εχει πονους καλε αφου μονο 35%συσπασεις εχει εσυ τωρα που διχνει 99% τοση ωρα δεν πονας :shock::shock::shock:γυρναω το μηχανημα προς εμενα τι να δω κατω απο 99% δεν επεφτε μου κοπηκαν τα γελια μαχαιρι λεω θα κατεβουν του πουστη ειχα κανονισει η κυρια να παω για φαι μετα καθως ημουν νυστικη ολη μερα

τζαπα ορεξη ηρθε η γιατρος κ μου λεει σε μια ωρα μπαινουμε να το παρουμε :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:δεν ειχα τιποτα μαζι μου μονο τον πανικο μου

κ λεω ειδες δεν πρεπει να κοροιδευουμαι κανεναν γιατι τελικα η αλλη κοπελα γεννησε με καισαρικη κ αυτη αλλα επισκληριδιο ενω εγω που ειχα κανονησει επισκληριδιο δεν γινοταν γιατι δεν ειχα κοψει τις αντιπυκτικες κ η ανασθησιολογος δεν ρισκαρε

χα χα χα όλο αυτό το θυμήθηκες από τον γιατρό μου που είναι ξάδερφός μου; χα χα χα χα.. Απίστευτη είσαι! :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...