Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Tελευταια περιοδο ειχα 27 Μαρτη. Δεν θα επρεπε να δω κατι χθες ? Οπως λεγαμε και με τον καλο μου φευγοντας απο τον Γιατρο και κοιταζοντας την φωτο απο τον υπερηχο, πολλη μαυριλα βρε παιδι μου αυτος ο σακος...

θεωρητικα εισαι 6 εβδομαδων σημερα 5,9 χθες παιζει ρολο ποσο μεγαλο κυκλο εχεις κ αν εγινε καθηστερημενη συληψη γιατι αν εχεις μεγαλο κυκλο αργησες να κανεις κ ωορηξια αρα σωστα δεν ειδατε κατι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

να σημειωσω κ γω 5 βδομαδων με τσεκαρισμενη ωορηξια νωρις, δεν ειδαμε κατι πηγα ξανα 6,1 κ ειδαμε μια κουκιδα κ 6,2 αυτη η κουκιδα πηγαινε πανω κατω κ τωρα κοιμαται στο ριλαξ ,οπως καταλαβες καθε μερα ημουν στον γιατρο λογο ιστορικου κ υστεριας χαχαχαχ

εστω κ μια μερα παιζει ρολο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Βελβετάκι εγώ 5 βδομάδων και 4 ημερών είχα δει κι εγώ απλά μια μαύρη κουκκίδα.. 6 βδομάδων και 4 ημερών είχαμε δει εμβρυακά στοιχεία.. Υπομονή καλή μου.. και ελπίδα!

L2qIp2.png

θα σου πω μονο ενα πραγμα βελβετακι οταν εμαθα οτι ημουν εγκυος ειπα σιγα μην τα καταφερω αυτη την φορα ο γιατρος ηταν διστακτικος λογο ιστορικου κ με ειχε καταταξει στις εγκυμοσυνες υψιλου κινδυνου η χοριακη ηταν καλη αλλα η προγεστερονη πατο οτι δηλ κ στις αλλες καλη χοριακη κ προγεστερονη να κλαινε οι ρεγγες

κ ομως τα καταφερε

παραλληλα με μενα ηταν εγκυος κ η μικρη αδερφη μου κ η νυφη μου τις εβλεπα να χαιρονται την εγκυμοσυνη τους κ ζηλευα γιατι εγω ημουν μεσα στον τρομο

τα αποτελεσματα των χοριακων δεν τα επαιρνα ποτε εγω αλλα απο το γραφειο του γιατρου τηλεφωνουσαν στο μικροβιολογικο

περασα 9 μηνες μεσα στον πανικο

κ τι καταφερα? ενα παιδακι παρα μα παρα πολυ ανησηχο πεταγεται με το παραμικρο κ δεν ειναι ποτε ηρεμο ξερω θα σου φανει δυσκολο να εισαι ηρεμη αλλα ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις για την ψυχουλα που μεγαλωνει μεσα σου

κανε υπομονη ολα καλα θα πανε!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλησπέρα!!!!!

Τι κάνουν οι μανούλες??? Χρονια Πολλά για την γιορτή σας!!!! Trying γεννησες κοπέλα μου????

Τι κάνουν οι εγκυούλες???? Αννουλα-Τοντσακι-Velvetaki?

Τι κανουν και οι μελλουσες μανούλες??? Δομνίνα- Αγγελα-Ιολιτσα????

Velvetaki μου να ακους την Αδριάννα εχει περάσει πολλά!!!! Θα δεις που όλα θα πανε καλά και εγω στην 5 εβδομαδα και κατι δεν ειχα δει πολλα και μετα στην 6 εβδομαδα και κατι ειχαμε δει μια σαυριτσα με καρδούλα!!! Η μια μερα κανει τη διαφορά!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα!!!!!

Τι κάνουν οι μανούλες??? Χρονια Πολλά για την γιορτή σας!!!! Trying γεννησες κοπέλα μου????

Τι κάνουν οι εγκυούλες???? Αννουλα-Τοντσακι-Velvetaki?

Τι κανουν και οι μελλουσες μανούλες??? Δομνίνα- Αγγελα-Ιολιτσα????

Velvetaki μου να ακους την Αδριάννα εχει περάσει πολλά!!!! Θα δεις που όλα θα πανε καλά και εγω στην 5 εβδομαδα και κατι δεν ειχα δει πολλα και μετα στην 6 εβδομαδα και κατι ειχαμε δει μια σαυριτσα με καρδούλα!!! Η μια μερα κανει τη διαφορά!!!!

Καλησπέρα Μάγδα. Εγώ το πρωί έδωσα αίμα για χοριακή και το απόγευμα γυρνώντας σπίτι θα περάσω να πάρω τ' αποτελέσματα και θα δούμε τι θα δούμε. Δεν τις γλίτωσα τις χοριακές τελικά :rolleyes:..

Διαφημίσεις

Τουντσάκι είμαι σίγουρη ότι θα δεις κανένα διχίλιαρο και θα τρελλαθείς από τη χαρά σου! Μην ξεχάσεις να μας πεις το νούμερο...

Μακάρι Δομνίνα μου!!! Τρελλή με ανεβάζουν, τρελλή με κατεβάζουν.. αλλά όχι από την χαρά μου.. :D Ας τρελλαθώ και μια φορά από τη χαρά μου! Γιατί όχι????

Μακάρι Δομνίνα μου!!! Τρελλή με ανεβάζουν, τρελλή με κατεβάζουν.. αλλά όχι από την χαρά μου.. :D Ας τρελλαθώ και μια φορά από τη χαρά μου! Γιατί όχι????

Το δικαιούσαι και με το παραπάνω!!! Θα περιμένουμε να πανηγυρίσουμε!!!:-P

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσια.

Εγω ησυχια, ταξη, ασφαλεια.

Με εχει πιασει μονο απο χθες το εντερο μου. Μου παταει κατι μαχαιριες απιστευτες. Ισως πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μου αυτες τις μερες. Σημερα ανακατευομαι λιγακι και δεν ξερεται με ποση χαρα υποφερω :-Ρ

Τουντς περιμενουμε τα νεα σου.

Α... το ανακοινωσαμε και στους γονεις μας χθες. Τους ειπαμε ομως να μην ενθουσιαστουν πολυ μεχρι και την επομενη Κυριακη που θα ξαναπαμε στον καλο γιατρουλη.

Και νασου και ηρθαν και τα ροζ....

Ουφ δε μπορω αλλο αγχος. Και δεν εκανα τιποτα στραβο σημερα. Το μονο στραβο ειναι οτι ηρθα στην δουλεια και μπριζωσα λιγο. Παντως δεν εχω καποιο πονο τωρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...