Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοριτσάκια μου καλημέρα και του χρόνου με υγεία και ευχάριστα!!!!

ρε κοριτσάκια τι ευχάριστα είναι αυτά? είχα να μπω μέρες...

βελβετάκι μου και τουντσάκι μουυυυυυυ τι ευχάριστα είναι αυτά:D:D:D:D:D

εύχομαι καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες!!!!!:D:D όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά και του χρόνου θα κρατάτε τα ζουζουνάκια σας αγκαλίτσα!!!!!!!;):D

Δομνινάκι Μαγδα μου εύχομαι γρήγορα και στα δικά σας!!!!

εγω έχω απογοητευτεί πια και είναι η ψυχολογία μου χάλια αυτές τις ημέρες... τριπιέμαι 2 φορές την ημέρα και περιμένω να αδιαθετίσω για να ξανακατεβω Αθήνα:(

αυτές τις ημέρες έχω ακούσει 4 εγκυμοσίνες και 2 γέννες εξερούνται οι δικές σας! και σκέφτομαι αν κάποια στιγμή δώσει και σε εμάς ένα.......:( sorry για τη διάθεση..... γι΄αυτό δεν έγραφα τόσες μέρες.

Άντζελα ευχαριστούμε για τις ευχές και με όλη μου την καρδιά σου εύχομαι πολύ γρήγορα κι εσύ να μάθεις ευχάριστα και να φτάσεις μέχρι τον πολυπόθητο στόχο.. Δικαιολογημένη η διάθεσή σου. Δεν πέρασες και λίγα, όμως είσαι δυνατή και άξια γυναίκα και ξέρεις ότι τέτοιου είδους άνθρωποι τα καταφέρνουν αργά ή γρήγορα! Θα μπορούσες να συνοψίσεις λίγο την κατάστασή σου σε παρακαλώ? Γιατί τρυπιέσαι? Είχα μείνει που θα έκανες σπερματέχυση και πιθανόν να χρειαζόταν και υστεροσκόπηση για συμφύσεις. Τι έχει προκύψει? Έχω χάσει επεισόδια?

Διαφημίσεις

καλό είναι! Όλα καλά θα πάνε και για τις δυο μας! Το πιστεύω. Εγώ έκανα χθες τελικά ένα τεστ φαρμακείου και βγήκε θετικό.. Αλλά δεν πέταξα από τη χαρά μου.. Τώρα έχω πείρα :wink:

τουντσακι μου σου ευχομαι ολα να πανε καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσια ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχετε μια πανευκολη, ενεμελη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη και σε 8 μηνες που θα περασουν πολυ γρηγορα να κρατατε στην αγκαλια σας τα μωρακια σας!

Αγγελικουλα θα εισαι η επομενη μην απογοητευεσαι!!! μια φορα εγκυος, για παντα εγκυος!

Κοριτσια μην ξεχασετε να ελεγξετε το σακχαρο σας απο την αρχη της κυησης! Εμεις που εχουμε ιστορικο αποβολων επιβάλετε να κανουμε καμπυλη σακχαρου αν οχι πριν την κυηση τουλαχιστον στην αρχη της!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

καλό είναι! Όλα καλά θα πάνε και για τις δυο μας! Το πιστεύω. Εγώ έκανα χθες τελικά ένα τεστ φαρμακείου και βγήκε θετικό.. Αλλά δεν πέταξα από τη χαρά μου.. Τώρα έχω πείρα :wink:

Με το καλό, κοπέλα μου....Πολύ χάρηκα!

Σαν σήμερα(5 Μάη ήτανε) έμαθα ότι θα αποκτήσω τον γελαστό....και τώρα είναι 4 μηνών ήδη....:D

Αγγελική και οι άλλες...βαστάτε γερά!

Κρίστυ! Χρόνια πολλά για τις κόρες μας(και ας είναι αβάπτιστη η δική σου, του χρόνου θα γιορτάζει και με όνομα!). Εμείς το έχουμε δεύτερο όνομα το Ειρήνη στην κόρη μου.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Άντζελα ευχαριστούμε για τις ευχές και με όλη μου την καρδιά σου εύχομαι πολύ γρήγορα κι εσύ να μάθεις ευχάριστα και να φτάσεις μέχρι τον πολυπόθητο στόχο.. Δικαιολογημένη η διάθεσή σου. Δεν πέρασες και λίγα, όμως είσαι δυνατή και άξια γυναίκα και ξέρεις ότι τέτοιου είδους άνθρωποι τα καταφέρνουν αργά ή γρήγορα! Θα μπορούσες να συνοψίσεις λίγο την κατάστασή σου σε παρακαλώ? Γιατί τρυπιέσαι? Είχα μείνει που θα έκανες σπερματέχυση και πιθανόν να χρειαζόταν και υστεροσκόπηση για συμφύσεις. Τι έχει προκύψει? Έχω χάσει επεισόδια?

κοριτσάκια μου καλημέρα!

σας ευχαριστώ για τα καλά σας λογάκια που μου ανέβασαν λίγο την ψυχολογία μου! περιμένω και εγώ τη σειρά μου.... άλλωστε δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο:rolleyes:

Τουντσάκι μου την έκανα ξανά την υστεροσκόπηση... ευτυχώς δεν βρήκε κάτι και έτσι ξεκινήσαμε φαρμακάκια για την σπερματέγχυση... όπως καταλαβαίνεις είναι εναίσιμα! βέβαια με ταλαιπωρεί μία ορμόνη αλλιώς θα την είχα κάνει τώρα....αυτά απο εμένα.....

vasdeli και christακι να χαίρεστε τα κορίτσια σας για την ονομαστική τους και οι υπόλοιπες να χαίρεστε τα παιδάκια σας έτσι χωρίς λόγο!!;)

Με το καλό, κοπέλα μου....Πολύ χάρηκα!

Σαν σήμερα(5 Μάη ήτανε) έμαθα ότι θα αποκτήσω τον γελαστό....και τώρα είναι 4 μηνών ήδη....:D

Αγγελική και οι άλλες...βαστάτε γερά!

Κρίστυ! Χρόνια πολλά για τις κόρες μας(και ας είναι αβάπτιστη η δική σου, του χρόνου θα γιορτάζει και με όνομα!). Εμείς το έχουμε δεύτερο όνομα το Ειρήνη στην κόρη μου.

αν πρώτα ο Θεός αποκτήσω ποτέ κόρη, Ειρήνη θα τη λένε! Αλλά είναι δύσκολο να φέρει στον κόσμο την ΕΙΡΗΝΗ κανείς.. :-)

κοριτσάκια μου καλημέρα!

σας ευχαριστώ για τα καλά σας λογάκια που μου ανέβασαν λίγο την ψυχολογία μου! περιμένω και εγώ τη σειρά μου.... άλλωστε δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο:rolleyes:

Τουντσάκι μου την έκανα ξανά την υστεροσκόπηση... ευτυχώς δεν βρήκε κάτι και έτσι ξεκινήσαμε φαρμακάκια για την σπερματέγχυση... όπως καταλαβαίνεις είναι εναίσιμα! βέβαια με ταλαιπωρεί μία ορμόνη αλλιώς θα την είχα κάνει τώρα....αυτά απο εμένα.....

vasdeli και christακι να χαίρεστε τα κορίτσια σας για την ονομαστική τους και οι υπόλοιπες να χαίρεστε τα παιδάκια σας έτσι χωρίς λόγο!!;)

Το κεφάλι ψηλά και όλα θα πάνε καλά!!!! Η ζωή είναι ωραία!!!! Και πες στην ορμόνη, να πάει σε κανέναν άντρα να κατσικωθεί. Αμάν πια.. Όλα οι γυναίκες τα λουζόμαστε! Άσε θα της τα ψάλλω εγώ γιατί εσύ είσαι "χαμηλών τόνων" από ό,τι έχω καταλάβει :-)

τουντσακι μου σου ευχομαι ολα να πανε καλα

από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί.. Ευχαριστώ!!!

κοριτσια ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχετε μια πανευκολη, ενεμελη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη και σε 8 μηνες που θα περασουν πολυ γρηγορα να κρατατε στην αγκαλια σας τα μωρακια σας!

Αγγελικουλα θα εισαι η επομενη μην απογοητευεσαι!!! μια φορα εγκυος, για παντα εγκυος!

Κοριτσια μην ξεχασετε να ελεγξετε το σακχαρο σας απο την αρχη της κυησης! Εμεις που εχουμε ιστορικο αποβολων επιβάλετε να κανουμε καμπυλη σακχαρου αν οχι πριν την κυηση τουλαχιστον στην αρχη της!

Εγώ μια αποβολή δευτέρου τριμήνου και μια βιοχημική έχω στο βιογραφικό.. Να πάθω και καμιά παλλίνδρομη λόγω σακχάρου? χα χα χα χα λες???? Αυτό μου έλειπε χα χα χα χα με έπιασε νευρικό .. :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ημουν σιγουρη Τουντσακι!!!!!!!! Με το καλό!!! Ολα να πανε καλά!!!!!

Velvetaki μου σημερα δεν ειναι ο γιατρός!!!! Ευχομαι να μας πεις ευχάριστα!!!!!!! Θα περιμένουμε!!!!

Αγγελα μου θα δεις που συντομα θα μας πεις και εσυ ευχαριστα!!! θα φτιαξει αυτη η ορμόνη και προχωρησετε για τα ευχάρηστα!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τελικα πηγα χθες το βραδυ στον γιατρο. Καναμε υπερηχο και ειδαμε εναν σακο. Δεν ειδαμε εμβρυικα στοιχεια. Θα επαναλαβουμε υπερηχο την επομενη Κυριακη, δηλαδη μετα απο 9 μερες. Αν δεν δουμε και τοτε τιποτα, παει να πει οτι εχουμε το ιδιο και με την πρωτη φορα. Οταν με ειδε βεβαια, με στραβοκοιταξε λιγακι και μου λεει... εσυ δεν ησουν να κανεις υστεροσκοπηση? Του ειπα και γω χαμογελαστα οτι τι να κανουμε... υπαρχει πολλη αγαπη. Γελασε και αυτος και εμεινε εκει το θεμα. Ρομπα παλι εγινα στον γιατρουλη.

Αποκολληση δεν ειδε. Μου ειπε να συνεχισω κανονικα τα φαρμακα και θα δουμε.

Βελβετάκι μου υπομονή μια βδομαδούλα ακόμη τότε.. Μακάρι να πάνε όλα καλά για σένα αυτή τη φορά μιας και έχεις ταλαιπωρηθεί κι εσύ απίστευτα.. Αλήθεια πότε είχες τελευταία φορά περίοδο;

L2qIp2.png

Tελευταια περιοδο ειχα 27 Μαρτη. Δεν θα επρεπε να δω κατι χθες ? Οπως λεγαμε και με τον καλο μου φευγοντας απο τον Γιατρο και κοιταζοντας την φωτο απο τον υπερηχο, πολλη μαυριλα βρε παιδι μου αυτος ο σακος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...