Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μέρες να διαβάσω γιατί είμαι στο τρέξιμο. Συγγνώμη αν πετάγομαι στο άκυρο και έχω χάσει κάτι σοβαρό. Θα τα δω όλα αναλυτικά αργότερα…

Ερωτηση: Έκανε ο σύζυγος επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα μόνο κ μόνο για να δούμε αν έχει ακόμα βακτήριο. Είχε κάνει το καλοκαίρι πάλι όπου θυμίζω πως ήταν όλα καλά εκτός βακτηρίου κ λίγο υψηλό αντί οξειδωτικό στρες.  Σε 7 μήνες αυξήθηκε το dfi από 28 σε 58%. Το πρώτο φυσιολογικό νούμερο κ το δεύτερο εκτός ορίων. Πώς είναι δυνατόν;! Δλδ δε φτάνει που δεν είχαμε ωάρια , τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε κ για το σπερμα;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

τωρα επειδη ειναι 2 οι αποβολες η μια ηταν παλινδρομη,με ξετιναζει στις εξετασεις σημερα θα κανω υστερογραφια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Άμα νιώθεις την ανάγκη να πας σε ψυχολόγο να πας και να μην ακούς κανένα. Βοηθάει πολύ!

Καλό κουράγιο με τις εξετάσεις. Κι εμένα με περιμένουν μπόλικες..

Και μην ξεχνιόμαστε: "Κι κι ρί κου ου ου ου "!!!!!!!!!! :-)

Διαφημίσεις

δεν παραδινομαι ετσι ευκολα δεν θ αφησω να φας τους τρυφερους καρπους μου χαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Γεια σας αγαπημένες μου (αν πώ "καλημέρα" θα τ'ακούσω πάλι!)

Διάβασα τα χθεσινά αλλά βρε κορίτσια αρνούμαι να αφήσω όλες αυτές τις δυσάρεστες αναμνήσεις να με κυριεύσουν και πάλι. Δεν έχω ξεχάσει... Εγώ που πάσχω από αλτσχάϊμερ και δε θυμάμαι τι έφαγα χθες, θυμάμαι τα πάντα για το μωρό μου με την παραμικρή τους λεπτομέρεια.. Από το σοκ στο άκουσμα του γιατρού να λέει στην αρχή "όχι ρε γ#μω#τ@ δεν το πιστεύω" μέχρι το "λυπάμαι πολύ παιδιά το μωράκι σας δεν τα κατάφερε" και την αγκαλιά που μου έκανε όταν περίμενα με τη ρόμπα κλαίγοντας να με πάρουν στο χειρουργείο εκείνη την Τρίτη και το μόνο που ήθελα ήταν να κοιμηθώ και να μην ξυπνήσω... Ευτυχώς που όλοι όσοι το ήξεραν ήταν εξαιρετικά διακριτικοί και δεν έκαναν βλακώδη σχόλια.. Η πεθερά μου μόνο έκανε το λάθος... Με ρώτησε κάποια στιγμή στο τηλέφωνο μετά από κανά μήνα σχεδόν τι έχω και της είπα "δεν ξέρεις?" μου απάντησε "έ ακόμη γιαυτό κλαις?..... Ναι γι'αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έκανα μεγάλη προσπάθεια να το αφήσω πίσω μου... Και θέλω να πιστεύω ότι τα κατάφερα.. Δε θέλω να κλαίω άλλο για το μωρό που έχασα.. Θέλω απλά να ονειρεύομαι το μωρό που θα έρθει.. Και να είμαι ήρεμη...

IchNp3.png

εγω θελω να το αφησω πισω μου αλλα ο χρονος που μενει μπροστα μου μεχρι να ξαναρχισω να προσπαθω μου φαινεται μακρυς αλλοι 3 μηνες. εχουν περασει 40 μερες απο την αποξεση κ πιστεψε με το εχω παρει κ πολυ ελαφρια ως ωρας αν κ δευτερη αποβολη μεσα σε 5 μηνες στην πρωτη δεν εκανα αποξεση επεσε μονο του ενω αυτο ηταν πιο μεγαλο κ δεν επεφτε.εμενα ο γιατρος μου οση ωρα εψαχνε να βρει καρδιακο παλμο τον ρωτησα γιατρε τι εχουμε?κ μου απανταει τιποτα δεν εχουμε δυστηχως ντυσου κ ελα στο γραφειο μου η επομενη κουβεντα του λυπαμαι συληπητηρια ελα αυριο να κανουμε αποξεση εγω εκανα σαν τρελη κ δεν ηθελα δεν ειχα μονο τον πονο μου αλλα κ τον φοβο της διαδιακασιας της αποξεσης πηγα μετα απο 2 μερες στην κλινικη μεσα στο χειρουργειο ηταν κ αλλες κοπελες που γεννουσαν κ γω πηγαινα να κανω αποξεση.ποναω ρε γαμωτο αλλα δεν μπορω να το κουβεντιαζω με τους δικους μου γιατι μου φωναζουν οτι πρεπει να το ξεπερασω συγκεκρημενα ο αντρας μου μου λεει ετσι οπως κανεις δεν τα φερνεις πισω!ξερω οτι κ αυτος ποναει αλλα οπως κ να το κανεις σε τετοιες περιπτωσεις εμεις ειμαστε αυτες που τραβαμε τα πιο πολλα κ ψυχικα κ σωματικα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ειναι ωραιο να χαμογελας αλλα ειναι ανακουφιστικο κ μερικες φορες να κλαις.οταν ηθελα να το συζητησω οι περισσοτεροι μου ελεγαν παει τωρα περασε οτι εγινε εγινε κ κοιταγαν να το κουκουλωσουν ηθελα να κλαψω αλλα δεν με αφηναν οχι γιανα μην στεναχωριεμαι γιατι ετσι κ αλλιως ηξεραν οτι ειμαι χαλια αλλα γιατι δεν αντεχαν αυτοι να με βλεπουν να κλαιω!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

εγω θελω να το αφησω πισω μου αλλα ο χρονος που μενει μπροστα μου μεχρι να ξαναρχισω να προσπαθω μου φαινεται μακρυς αλλοι 3 μηνες.

Το ίδιο έλεγα και γω το Σεπτέμβριο... Και να μαστε τώρα σχεδόν στο Μάρτη. Ο χρόνος περνάει νεράκι. Ούτε που θα το καταλάβεις. Αρκεί να ζεις φυσιολογικά και να μην έχεις το μυαλό σου κολλημένο συνέχεια εκεί! :rolleyes:

ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΚΟΚΟΡΙΑ,ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΚΙΑ Κ ΛΟΙΠΟΙ......ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ!!!!

ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΩΡΑ!!!:tongue::rolleyes::lol::-):-P:):D;)

Απλά σε λατρεύω:tongue::P:rolleyes:!!

IchNp3.png

4 αυγουστου απεβαλα για πρωτη φορα κ επρεπε να περιμενω 3 μηνες εμεινα σχεδον αμεσως ξανα(αυτο ειναι το μονο καλο γιατι το πρωτο εκανα 2 χρονια κ 2 μηνες για να το πιασω)κ τον γεναρη παλινδρομησε κ πρεπει να περιμενω 4 μηνες ολο στο περιμενε ειμαι.περναει ο καιρος αλλα!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αλλα οπως κ να το κανεις σε τετοιες περιπτωσεις εμεις ειμαστε αυτες που τραβαμε τα πιο πολλα κ ψυχικα κ σωματικα

ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ!!!!ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΠΙΑ.ΠΟΝΑΜΕ Κ ΘΑ ΠΟΝΑΜΕ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ,ΟΧΙ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.

ΟΥΦ ΤΑΡΑΧΤΗΚΑ ΠΑΛΙ:mad:!!

4 αυγουστου απεβαλα για πρωτη φορα κ επρεπε να περιμενω 3 μηνες εμεινα σχεδον αμεσως ξανα(αυτο ειναι το μονο καλο γιατι το πρωτο εκανα 2 χρονια κ 2 μηνες για να το πιασω)κ τον γεναρη παλινδρομησε κ πρεπει να περιμενω 4 μηνες ολο στο περιμενε ειμαι.περναει ο καιρος αλλα!!!!!!

AYTH H ANAMONH EINAI ONΤΩΣ ΤΡΕΛΑ:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...