Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

έτσι θα γίνει. Όπως τα λες. όπως έγινε φέτος με τη vasdeli, την mariaefi, την Amaryllis, το ιπποκαμπάκι, την christy28, την adnihor και ποια ξεχνάω?? Τη σούζυ καλέ!!! και την patousitsas.. Μόλις θυμηθώ κι άλλες θα προσθέτω..

Προς το παρόν σας φιλώ!!! :wink:

emena reeeeeeeee

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Υπέροχη μέρα η σημερινή!!!

Πήγα στο γιατρό.. Χάρηκε που με είδε, με εξέτασε διεξοδικά και συζητήσαμε ανοιχτά για τα πάντα.. Μου είπε ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, για μια ακόμη φορά μου εξέφρασε τη λύπη του που έχασα το μωρό και μου είπε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πετύχουμε αυτή τη φορά.. Και μάλιστα μου είπε ότι αυτή τη φορά με βλέπει για δίδυμα... Ας κάνω εγώ ένα και μου φτάνει.. Μη ζητάω και πολλά..

Στον υπέρηχο είδαμε κιόλας ένα ωάριο που πιθανολογείται να σπάσει το σβκ.. Μου είπε στις 12 του μήνα να ξεκινήσω τα χαπάκια και αν δεν αδιαθετήσω μέχρι τις 22 να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης (εδώ εγώ γέλασα εννοείται)...

Έκανα και τις αιματολογικές επαναληπτικές (ουσιαστικά μόνο για το τοξόπλασμα έπρεπε να επαναλάβω την εξέταση) και είμαι καθ' όλα έτοιμη για τη μεγάλη μέρα.. με κέφι και αισιοδοξία..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Υπέροχη μέρα η σημερινή!!!

Πήγα στο γιατρό.. Χάρηκε που με είδε, με εξέτασε διεξοδικά και συζητήσαμε ανοιχτά για τα πάντα.. Μου είπε ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, για μια ακόμη φορά μου εξέφρασε τη λύπη του που έχασα το μωρό και μου είπε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πετύχουμε αυτή τη φορά.. Και μάλιστα μου είπε ότι αυτή τη φορά με βλέπει για δίδυμα... Ας κάνω εγώ ένα και μου φτάνει.. Μη ζητάω και πολλά..

Στον υπέρηχο είδαμε κιόλας ένα ωάριο που πιθανολογείται να σπάσει το σβκ.. Μου είπε στις 12 του μήνα να ξεκινήσω τα χαπάκια και αν δεν αδιαθετήσω μέχρι τις 22 να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης (εδώ εγώ γέλασα εννοείται)...

Έκανα και τις αιματολογικές επαναληπτικές (ουσιαστικά μόνο για το τοξόπλασμα έπρεπε να επαναλάβω την εξέταση) και είμαι καθ' όλα έτοιμη για τη μεγάλη μέρα.. με κέφι και αισιοδοξία..

Δηλαδή το καλοκαίρι θα σε βρει έγκυο!!!!! Γιούπιιιι!!!!!!!!! (Πάλι γελάς; Καλάαααααααααα... Θα δειειειειειειειεςςςςςς!!!)

Βελβετάκι και τουντσάκι σας ευχαριστώ για τις ευχές.. Εσείς τι μου κάνετε; προχωράει η εγκυμοσύνη; Με το καλό κοπελάρες μου!

Για μενα τωρα τι να σου πω.... δε μπορω να καταλαβω και πολλα. Πρεπει μαλλον να ειμαι ακομα εγκυος. Λεω απο τη μια να κανω μια χοριακη αλλα απο την αλλη θα παω το ΣΚ στο γιατρο, οποτε... οτι ειναι να μαθω, θα το μαθω μια και καλη απο τον γιατρο.

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου καλημέρα και του χρόνου με υγεία και ευχάριστα!!!!

ρε κοριτσάκια τι ευχάριστα είναι αυτά? είχα να μπω μέρες...

βελβετάκι μου και τουντσάκι μουυυυυυυ τι ευχάριστα είναι αυτά:D:D:D:D:D

εύχομαι καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες!!!!!:D:D όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά και του χρόνου θα κρατάτε τα ζουζουνάκια σας αγκαλίτσα!!!!!!!;):D

Δομνινάκι Μαγδα μου εύχομαι γρήγορα και στα δικά σας!!!!

εγω έχω απογοητευτεί πια και είναι η ψυχολογία μου χάλια αυτές τις ημέρες... τριπιέμαι 2 φορές την ημέρα και περιμένω να αδιαθετίσω για να ξανακατεβω Αθήνα:(

αυτές τις ημέρες έχω ακούσει 4 εγκυμοσίνες και 2 γέννες εξερούνται οι δικές σας! και σκέφτομαι αν κάποια στιγμή δώσει και σε εμάς ένα.......:( sorry για τη διάθεση..... γι΄αυτό δεν έγραφα τόσες μέρες.

Καλημέρα κοριτσάρες και Αντζελάκι μου..

Τουντσάκι και βελβετάκι βήμα βήμα θα ξεπεράσετε όλες τις φοβίες σας και να δείτε που αυτή τη φορά θα κρατήσετε το μωράκι σας στην αγκαλιά σας..

Αντζελίνα μου καταλαβαίνω απολύτως από χάλια διάθεση και ψυχολογία.. Δεν είναι τίποτε.. απλά η εποχή.. θα περάσει.. Είμαι σίγουρη ότι ερχόμενη Αθήνα η ψυχολογία σου θα αλλάξει προς το καλύτερο γιατί αυτό το ταξίδι θα σε φέρει πιο κοντά στο στόχο!

Έλα να βλέπω χαμόγελα από όλες σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...