Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Τουντσακι μου κανε το τεστακι οποτε νιωθεις εσυ αλλα αφου νιωθει πως εισαι αυτο αρκει!!! μην σου πω να περιμενεις 8 μηνες και εαν γεννησεις τοτε εγκυος ησουν :);)!!!

σωστήηηηηηη!!!!!!!!!!! ΜΑζί σου!!!!!! :-)

Διαφημίσεις

Ναι νομίζω πως στις διακοπες (εαν προλαβω;)) θα ακολουθησω τα κοριτσια!!! (θετική σκεψη)

Λοιπόν. Μπες στο www.hometest.gr παρήγγειλε καμιά δεκαριά τεστ ωορρηξίας (είναι πολύ φθηνά) και αν πας διακοπές με αναγούλες, έχει καλώς... Αλλιώς, σπίτι σου θα κάτσεις :-)

Τουντσάκι μου είμαι σίγουρη ότι θα είναι μαζί μας συνέχεια και θα μας προσέχουν με τον τρόπο τους.. Και όταν ξανασυναντηθούμε όλοι μαζί θα είναι σαν να μην έχει μεσολαβήσει τίποτε..

Μαγδούλα αύριο έχω ραντεβού με τον εξωσωματικό και Θεού θέλοντος 11 Μαίου θα πάρω το πρώτο χαπάκι..

L2qIp2.png

να σαι καλά βρε Μάγδα.. Μπήκες σα σίφουνας αισιοδοξίας πάνω που είχα δακρύσει.... Με έφτιαξες!!!! Όλα καλά θα μας πάνε κορίτσια!!! δείξτε τα δοντάκια σας!!!! έεεεεεεετσιιιιιιιι :-D

Διαφημίσεις

Τουντσακι μου την ωορηξια μου την καταλλαβαινω παντα!!!! (πονανε οι θηλες μου μια μερα πριν και στην ωορηξια)!!!! Νομιζω πως τωρα ολα περασαν (προλακτινη, θυροειδης, κινητικοτητα) και τωρα μονο θετικη σκεψη!!!! Θα δεις πως μεχρι να περασει το καλοκαιρι θα ερθω να σας βρω και να μου δινετε συμβουλες σαν πιο παλιες!!!! Το ιδιο πιστευω και ευχομαι για την Δομνινα μας και την Αγγελα μας!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τουντσάκι μου είμαι σίγουρη ότι θα είναι μαζί μας συνέχεια και θα μας προσέχουν με τον τρόπο τους.. Και όταν ξανασυναντηθούμε όλοι μαζί θα είναι σαν να μην έχει μεσολαβήσει τίποτε..

Μαγδούλα αύριο έχω ραντεβού με τον εξωσωματικό και Θεού θέλοντος 11 Μαίου θα πάρω το πρώτο χαπάκι..

Θα προσευχόμαστε όλες για σένα και αν δεν κάνεις τρίδυμα όπως το ιπποκαμπάκι μας, να μη με λένε... tounts!!! Και μετά να δω τι θα κάνεις που θα τρέχεις πανικόβλητη από κούνια σε κούνια. .. :-) χα χα χα :tongue:

Θα προσευχόμαστε όλες για σένα και αν δεν κάνεις τρίδυμα όπως το ιπποκαμπάκι μας, να μη με λένε... tounts!!! Και μετά να δω τι θα κάνεις που θα τρέχεις πανικόβλητη από κούνια σε κούνια. .. :-) χα χα χα :tongue:

Και με δύο ευχαριστημένη θα' μαι.. Μακάρι κοριτσάκι μου να είμαστε όλες έγκυες και του χρόνου τέτοια εποχή να έχουμε όλες μας το σποράκι μας στην αγκαλιά μας!

Θα είναι ότι καλύτερο για μας!:)

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Τουντσακι μου την ωορηξια μου την καταλλαβαινω παντα!!!! (πονανε οι θηλες μου μια μερα πριν και στην ωορηξια)!!!! Νομιζω πως τωρα ολα περασαν (προλακτινη, θυροειδης, κινητικοτητα) και τωρα μονο θετικη σκεψη!!!! Θα δεις πως μεχρι να περασει το καλοκαιρι θα ερθω να σας βρω και να μου δινετε συμβουλες σαν πιο παλιες!!!! Το ιδιο πιστευω και ευχομαι για την Δομνινα μας και την Αγγελα μας!!!!!

Κι εγώ τον καιρό που ήμουν ρολόι την καταλάβαινα με πονάκια και τέτοια, αλλά προσπαθούσα κανένα εξάμηνο και τίποτα.. Και μου είπε ο γιατρός, ότι την καταλάβαινα αφού είχε τελειώσει. :-(

Πράξε όπως επιθυμείς! Σου εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν!!!

Σας φιλώ τώρα.. Πάω στον μπαμπά μου και μετά σαν καλή νοικοκυρά, θα φτιάξω ιμάμ μπαιλντί!!! :-P

Και με δύο ευχαριστημένη θα' μαι.. Μακάρι κοριτσάκι μου να είμαστε όλες έγκυες και του χρόνου τέτοια εποχή να έχουμε όλες μας το σποράκι μας στην αγκαλιά μας!

Θα είναι ότι καλύτερο για μας!:)

έτσι θα γίνει. Όπως τα λες. όπως έγινε φέτος με τη vasdeli, την mariaefi, την Amaryllis, το ιπποκαμπάκι, την christy28, την adnihor και ποια ξεχνάω?? Τη σούζυ καλέ!!! και την patousitsas.. Μόλις θυμηθώ κι άλλες θα προσθέτω..

Προς το παρόν σας φιλώ!!! :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...